De la: allexanndrra, la data 2009-11-21 23:44:48noapte buna!Irinuca. AlexaO seara faina alexandra |
||
irina31 Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:45 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-11-21 23:35:28ioi irinucaaa.....zau daca ma duce capul....ca nu-mi dau seama ca care din noi e mai tare...dar cred ca tu esti...ma inclin in fata ta...monument de inteligenta si raspunsuri coerente....Stiu eu ca sunteti voi dosnici,,,si vorbiti doar pe la spate.. |
||
irina31 Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:50 |
||
Pai da viata este complicata dar cu intelepciune de la Bunul Dumnezeu reusim sa punem toate cap la cap.....Ca in orice om exista comoditate,,,daca este invatat gresit,sa nu munceasca sa primeasca totul de gata si persoana care il invata prost este vinovata.... De asta se spune sa fii bun,dar sa fii sever....Sa ajuti,dar sa nu lasi sa se profite de tine....Pt drepturile tale trebuie sa te impui,,dar ca sa fii ascultat si tu trebuie sa fii serios si sa pui in practica ceea ce pretinzi..... |
||
|
||
irina31 Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:07 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-22 21:07:29Pai da viata este complicata dar cu intelepciune de la Bunul Dumnezeu reusim sa punem toate cap la cap.....Ca in orice om exista comoditate,,,daca este invatat gresit,sa nu munceasca sa primeasca totul de gata si persoana care il invata prost este vinovata.... |
||
irina31 Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:08 |
||
Energizarea locuintei.Este, de fapt, o tehnica formata din doua sectiuni distincte. Prima se refera la purificarea locuintei de vechile energii stagnante. A doua se refera la energizarea fiecarei incaperi in parte conform destinatiei sale. Atat purificarea, cat si energizarea locuintei se realizeaza folosind un anumit ritual ce include: betisoare parfumate, bolul cantator, simboluri reiki si incantatii. Precizez ca aceasta metoda nu apartine artei feng shui. Cand este necesara energizarea? - cand te simti epuizat fara un motiv aparent; - cand vrei pur si simplu sa schimbi energiile din casa, sa le inlaturi pe cele vechi si sa le atragi pe cele noi; - cand vrei ca energia fiecarei camere sa te sustina in ceea ce faci; - cand vrei ca fiecare incapere sa fie energizata conform destinatiei sale. Beneficiile energizarii: - obtinerea unei vitalitati sporite; - schimbarea energiilor casei astfel incat acestea sa-ti aduca ceea ce doresti; - folosirea cu o eficienta crescuta a fiecarei incaperi; - atragerea unor energii benefice care sa te susutina in ceea ce vrei sa realizezi. |
||
allexanndrra Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:01 |
||
BUNA DIMINEATA TUTUROR SI O SAPTAMANA PLINA DE REUSITE!ALEXA | ||
allexanndrra Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:12 |
||
Eu sunt alter ego-ul meu, Mikael Eon, acest concept despre mine pe care incerc din rasputeri sa il construiesc prin scrierile mele, incepe sa prinda contur si simt ca ma defineste tot mai mult. O sa incerc sa va propun de astazi, o serie de articole, care vor incerca sa clarifice unele din problemele actuale prin prisma aminitrilor din trecut. Tema pe care doresc sa o iau astazi in calcul, este tema serialelor de tip soap opera.Vom pleca de la Dallas pentru a ajunge in ziua de azi la Dr.House. Sa incercam sa ne aducem aminte asadar, de serialul Dallas, desi nu el a fost primul soap opera difuzat in Romania, ci Sclava Isaura, din pacate aveam o varsta prea frageda sa-mi pot aminti prea multe lucruri despre el, oricum, din cate imi aduc aminte, inafara lui Don Leoncio si a sclavei Isaura, nu cred ca sunt multe lucruri de spus despre acest serial. Dallas, insa ne-a fermecat pe toti, de la mic la mare, de la vladica pana la opinca, vorba romanului. Imi aduc aminte ca pe vremea aceea, era un singur televizor pe o strada intreaga, si se aduna lumea ca la urs, sa il vada pe JR si pe Sue Ellen, pe Bobby si pe Pamela, fiecare isi aducea scaunelul de acasa, copii erau intinsi toti pe jos, dintre cei mai batrani care mai sforaia, care mai comenta, care mai intreba pentru ca nu vedea scrisul la tv, insa ca mesajul era simplu, actiunea era superficiala insa la obiect iar personajele grosolan creionate puteau fi identificate usor in baza obiceiurilor si/sau caracterul lor. JR era smecher si parsiv, Sue Ellen era o fosta Miss America dar acum betiva, Bobby era simpatic, Pamela nu putea sa aiba copii, asadar totul era inteles ca atare, fara prea multe dedesubturi ori subtilitati. Pe mama, vreau sa zic o femeie deschisa la minte, serialele au pierdut-o ca telespectatoare prin anul 2003-2004 cand a comutat pe postul cu telenovele sudamericane, pentru ca deja viteza cu care se schimbau cadrele, replicile care se scurgeau rapid si pentru ca prea multe dintre ele aveau dublu-sens, erau deja prea multe elemente care ii depaseau intelegerea, ca sa nu mai spun de trenduri metropolitane, cum ar fi personajul metrosexual sau umorul absurd plin de ironie si sarcasm. Timpurile se schimba, si mereu am afirmat ca oamenii mor atunci cand vremile ii depasesc, cand nu mai gasesc calea intelegerii atator informatii noi ce le patrund in casa si in viata personala. Eu, sincer va spun, ca si pe mine Dr.House, m-a pierdut undeva pe drum, daca din "ER" sau "Camera de urgenta" am reusit sa mai inteleg cate ceva, Dr.House este deasupra limitelor mele de intelegere. Singura parere pe care mi-am format-o despre dr. House in putinele clipe cand am gasit rabdarea sa il urmaresc, este ca un medic excentric, sa nu ii spun nebun, conduce o sectie a unui spital intr-un mod despotic neavand nici cea mai mica jena ca de fiecare data cand are ocazia sa isi arate caracterul arogant si antipatic si sa fie un sef nesuferit dupa cum ar spune romanul. E adevarat, Dr. House, e un profesionist in ceea ce face, insa aroganta lui in lumea concreta ar duce la propria pieire. Serialul acela dragut, pe care il vizionai odata cu delectare si interes, s-a preschimbat intr-o piesa de teatru aproape abstract, incarcat cu mult prea multe subintelesuri, o punere in scena cu lumimi si umbre pe care o intelegi doar daca ai un ghiozdan intelectual foarte mare, caci termenii medicali si replicile taioase de cele mai multe ori cu mesaje subliminale puternice fac aproape imposibila vizionarea de catre orisicine a unui astfel de serial. Intr-adevar, am vazut o reluare a unui episod din "Dallas" acum cateva zile, era plictisitor si anost, parca nu foarte departe de "Tanar si nelinistit", insa tind sa cred ca s-a exploatat prea mult puterea de intelegere a telespectatorului obisnuit, si s-a dus in extrema a ceea ce numim entertaiment. Nu sunt neaparat un nostalgic al vremurilor de demult, insa televiziunea si-a depasit demult barierele de bun simt, senzationalul se pare ca infectat si a virusat si mintile celor de la Hollywood, oare recptioneaza si ei DDTV sau o fi un trend global? Va multumesc, si cu bunavointa dumneavoastra, am sa revin saptamana viitoare cu teoria haosului global si ce ati simtit prima oara cand ati muscat dintr-un hamburger. By Mikael Eon |
||
allexanndrra Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:30 |
||
METODA ANTI-FLOOD! sunt inscrisa pe multe site-uri.dar asa ceva nu am intalnit.nu pot trimite mesaj,dupa mesaj,mai ales ca sunt multe pers carora trebuie sa le raspund ,pana nu trec maximum 10 secunde intre un mess si altul.faceti un regulament serios ,nu aici e buba.altfel ramanetisinguri,dragi admini!Alexa |
||
allexanndrra Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:31 |
||
TRATAREA CANCERULUI!VIS SAU REALITATE?CUV�NT �NAINTE Legea pentru o persoan� cu darul t�m�duirii naturiste Legea statueaz�, dup� cuno�tin�a mea: �Cel care are darul vindec�rii nu poate fi negat �n acest drept de nimeni, niciunde �n lume. De aceea, acest dar este valabil pretutindeni �n lume." Fiecare fiin�� uman� este at�t de complex� �i difer� at�t de mult de o alta �nc�t nu exist� doctor �n lume care s� poat� spune c� a �n�eles complet toate fiin�ele umane, sau c� are o metod� de diagnostic �i tratament infailibil�. Dup� p�rerea mea, nici un doctor nu poate pretinde c� doar el poate ajuta. Dac� doctorii ar putea ajuta pe oricine, fapt ce ar fi minunat, atunci, cred eu, nimeni n-ar mai consulta vreodat� un a�a-numit vraci. Chiar �i unii medici, c�nd au fost grav bolnavi, pentru o lung� perioad� de timp, �i nici ei �i nici al�i medici colegi de-ai lor n-au putut s�-i ajute, au consultat de asemenea a�a-numi�ii �vraci-neortodoc�i�, practicieni non-medicali, sau homeopa�i. Dac� un practician �non-ortodox� trateaz� oameni bolnavi doar de dragul banilor, atunci el este un �arlatan. Dar, dac� o face pentru a-i ajuta, atunci este �ntr-adev�r un binef�c�tor �i�, dac� vrea s� ajute cu adev�rat, el trebuie s� fie un bun observator �i �ntotdeauna gata s� �nve�e �i s� studieze. Un tratament al cancerului, realizat conform instruc�iunilor din aceast� carte, nu cost� aproape nimic. �n ultim� instan��, pe parcursul dietei cu sucuri, nici pe m�ncare nu se cheltuiesc prea mul�i bani. Face�i compara�ie cu costul medicamentelor sau cu cel al unei opera�ii! P�n� �n 1990, au fost vindeca�i aproximativ 45.000 (valoare probabil sub-estimativ�) de bolnavi de cancer, sau de boli aparent incurabile! Dac� a�a-numita mi�care pentru cercet�ri asupra cancerului �i �colile academice de medicin� conven�ional� ar fi studiat al�turi de mine �i nu s-ar fi orientat �mpotriva mea, ar fi existat probabil peste un milion de cazuri vindecate. Directorul unei clinici m-a prezentat pacien�ilor vindeca�i, cu remarca: �Datorit� c�r�ii dumneavoastr� �i dietei cu sucuri." Renumitul vindec�tor german R. Hoffman scria1 despre cancer, numind mica mea carte, una dintre cele mai mari scrieri �n domeniu ale secolului. Bruno Vonarburg2, spunea c� oamenii vor vorbi despre cartea mea secole de-a r�ndul, mai ales datorit� modalit��ii de Tratament Total al Cancerului. Este semnificativ faptul c� oameni de o asemenea valoare fac astfel de afirma�ii. Scopul meu este nu numai de a servi persoanele bolnave de aici �i din multe alte ��ri, dar �i serviciile de s�n�tate, care pot astfel s� economiseasc� bani �i s� devin� mai ieftine. Chiar �i fermierii care-mi urmeaz� instruc�iunile vor avea de c�tigat! Un mecanic auto spunea odat� c� munca sa este mult mai dificil� dec�t a unui doctor. El avea cam 20 de noi modele pe an, pe care trebuia s� le �n�eleag� 1 �n revista Gesundheit-Selbsthilfe (edi�ia I, pagina 15) �i Gesundheits-Kurier (edi�ia a V-a) 2 autor al minunatei c�r�i Gottes Segen in der Natur (Minun��ii ascunse �n natur�), 6 �i s� le repare, pe c�nd, de la Adam �i Eva, doctorul este preocupat doar de dou�. �ns�, aceste dou� �modele" sunt deseori ca un joc de puzzle, at� complicat, �nc�t p�n� acum nimeni nu a g�sit rezolvarea. Cine ar putea s-o fac�? - Cine este asemeni lui Dumnezeu? Rudolf Breuss M�RTURII �n 28 iulie 1964, am fost trimis la spital suspectat de ocluzie intestinal�. Dup� o examinare atent� am primit diagnosticul de cancer intestinal. Ar fi trebuit s� suport o interven�ie chirurgical� �i realizarea unei colostomii. Apoi, sora mea Antonie a avut o viziune asupra modului �n care a� putea fi vindecat f�r� opera�ie. A�a c� am p�r�sit spitalul �i m-am �ntors acas�. �n aceste condi�ii, starea s�n�t��ii mele se deteriora pe zi ce trecea �i �mi sim�eam sf�r�itul aproape. �ntre timp, sora mea a �nt�lnit ni�te cunoscu�i pelerini ce se aflau �n drum spre Wigratzbad. Ei au relatat despre un domn care putea trata cancerul f�r� interven�ie chirurgical�. I-a �ntrebat dac� ar putea face �n a�a fel �nc�t acest domn Breuss din Bludenz s� vin� s� m� vad�. El a ajuns �n ziua urm�toare �i dup� stabilirea unui diagnostic pe baza examin�rii irisului, mi-a confirmat c� am cancer al colonului descendent �i intestinului sub�ire. Am urmat Tratamentul Total al Cancerului dup� instruc�iunile sale. �n a 35-a zi, cancerul a disp�rut. De atunci m-am sim�it bine, n-am mai avut dureri �i pot lucra normal. Mul�umesc Binecuv�ntatului nostru Domn Isus Hristos, care m-a ajutat s�-l g�sesc pe dl. Breuss, a c�rui consulta�ie �i devo�iune altruist� mi-au adus vindecarea complet�. JR 7988 Niederwangen, Feld 7, 1 Decembrie 1971 Re�ine�i: A urmat tratamentul cu sucuri �n 28 iulie 1964 �i a murit �n 8 ianuarie 1985, �ns� nu din cauza cancerului, ci din cauza inimii. �n 19 septembrie 1972, am descoperit un nodul mare �i ferm �n s�nul drept. Doctorul de familie m-a trimis imediat la spital pentru opera�ie. Deoarece am auzit de dl. Breuss �i de dieta sa cu sucuri, pentru cancer, am refuzat s� m� supun opera�iei programate. �n schimb am urmat dieta. Trei s�pt�m�ni dup� �nceperea tratamentului cu sucuri, nodulul se modificase deja, iar dup� 6 s�pt�m�ni de diet� a disp�rut complet. Doctorul de familie a fost surprins de succes �i a explicat c� nodulul era at�t de mare, �nc�t ar fi implicat o interven�ie chirurgical� de amploare. Sunt foarte fericit� �i recunosc�toare. Datorit� dietei nu sunt mutilat�. Multe, multe mul�umiri domnului Breuss, care a ajutat deja at�t de mul�i oameni prin intermediul dietei cu sucuri �i Domnului Dumnezeului nostru. �i �mi doresc ca dl. Breuss s� poat� continua s� m� ajute pe mine �i pe al�i pacien�i, cu sfatul s�u, pentru mul�i ani de acum �nainte. 7 Dna G S 7988 Wangen im AllgauWangen 7 februarie 1973 Re�ine�i: �n 1985 era totul foarte bine. Cr�ciunul anului 1964. M-am �mboln�vit de leucemie, artrit� �i miocardit�. Am fost internat�, dar nici o �mbun�t��ire n-a ap�rut, p�n� �n momentul �n care so�ul meu l-a adus pe dl. Breuss s� m� vad�. Pe drumul de la Wigratzbad spre Ravensburg, dl. Breuss a spus c� ar trebui s� apar� o �mbun�t��ire dup� 3 zile, iar dup� 6 zile voi putea p�r�si spitalul. Am luat ceaiul �i sucul, �i dup� c�teva zile a ap�rut o �mbun�t��ire. Dup� 6 zile am fost externat� din spital. Pentru aceasta �i sunt foarte recunosc�toare domnului Breuss. Dna. Pia H. 7989 Argenbuhl Acum 23 de ani trebuia s� fiu operat� de cancer la s�n. Mama mea a murit imediat dup� o opera�ie similar�, a�a c� nu �mi venea s� adopt o solu�ie asem�n�toare, chiar dac� starea mea se �nr�ut��ea de la an la an. Cinci ani mai t�rziu, din fericire pentru mine, dl Breuss era al�turi de noi la o �nt�lnire. Cunosc�nd c� era un expert terapeut �i de asemenea un bun diagnostician, i-am ar�tat m�na dreapt� �i l-am �ntrebat: �Sunt s�n�toas� sau bolnav�?" Mi-a r�spuns c� ceva nu este �n regul� cu s�nul meu drept. Am fost foarte surprins� de r�spunsul s�u! Dl. Breuss n-a vrut s� fie prea direct �i a ro�it! M-am g�ndit c� poate credea c� a spus prea mult. De aceea i-am spus s� nu-�i fac� probleme, deoarece deja �tiam c� am un cancer la s�n �i l-am �ntrebat dac� poate s� m� ajute. Dl. Breuss mi-a r�spuns c�, de vreme ce eram con�tient� de problem� �i am refuzat opera�ia, el ar putea probabil g�si o modalitate s� m� ajute. A �nceput s�-mi descrie cum a preparat o b�utur� - un amestec de sucuri - �n urm� cu 10 ani. Aceast� combina�ie era �mpotriva cancerului. Dar, p�n� �n acel moment, el nu �ndr�znise s� spun� cuiva c� avea cancer. De vreme ce eu �tiam de situa�ia mea, el mi-a recomandat dieta cu sucuri, de�i considera c� dieta cu sucuri se potrivea mai ales cancerului de stomac. Dl. Breuss mi-a mai spus c� a� putea fi prima persoan� care o va urma pentru cancer la s�n. Nu era sigur c� o persoan� va rezista doar cu sucuri �i f�r� alt� m�ncare timp de 42 de zile. Cu deplin� �ncredere, am �nceput din ziua urm�toare cura cu sucuri f�cute de el. La vremea respectiv�, storc�torul de fructe nu fusese inventat � a�a c� nu era prea u�or. Legumele trebuiau rase �i stoarse �ntr-o p�nz�, sau �ntr-o pres� de ro�ii. Spre marea mea surpriz�, m-am sim�it foarte bine �n timpul curei cu sucuri, de�i am pierdut c�teva kilograme �n aceast� perioad�. Dup� 42 de zile, cancerul a disp�rut �i, p�n� acum, n-a recidivat �i m� simt minunat. V� mul�umesc din inim�, domnule Breuss, pentru sfatul bun pe care mi l-a�i dat atunci. Sunt foarte bucuroas� c� am fost prima persoan� vindecat� prin dieta dumneavoastr� cu sucuri. Cu deplin� �ncredere, recomand Tratamentul Total al Cancerului tuturor celor care nu doresc s� fie opera�i. Cu recuno�tin��, Maria Nesensohn, Reformhaus Gartenstrasse 15, 6700 Bludenz, 20 ianuarie 1973 Re�ine�i: �nc� s�n�toas� �n martie 1991. 8 A doua scrisoare: Am fost vindecat� de cancer la s�n prin �Tratamentul Total al Cancerului", de c��iva ani, c�nd, brusc, am �nceput s� am dureri mari de cap. Am crezut c� aveam o tumoare pe creier. �n disperare, domnule Breuss, v-am cerut un diagnostic iridiologic. Spre u�urarea mea, mi-a�i spus c� nu am tumoare, dar c� era un nerv prins �ntre a treia �i a patra vertebr� cervical�. �i m-a�i trimis la un chiropractician �n Zurich. �mpreun� cu so�ul meu, i-am spus despre diagnosticul dumneavoastr� �i apoi el m-a examinat cu raze X. A confirmat diagnosticul dumneavoastr� �i dorea s� �tie ce doctor din Bludenz a f�cut un diagnostic at�t de precis. A spus c� n-a mai cunoscut o astfel de situa�ie. Apoi i-am povestit c� acest excelent diagnostician era un inginer electrician care, �n afara meseriei sale, era |
||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 02:55 |
||
TRATAREA CANCERULUI......Tratamentul modificat al lui Breuss prin post �mpotriva cancerului. �C�uta�i �n permanen�� medicamente f�r� s� lua�i �n considerare postul, c�nd acesta s-ar putea dovedi c� e un bun remediu." Nu vom trata cancerul �n nici un alt mod, poate doar dac� industria farmaceutic� va inventa medicamente puternice care, similar tratamentului tuberculozei, pot �nvinge orice. Dar, ca o consecin�� a folosirii chimicalelor, organismele noastre vor fi mai sensibile dec�t �n prezent. Metoda chimio-farmaceutic� poate rezolva stadiul actual al bolilor prin tratarea simptomelor, dar va genera consecin�e grave �n viitor. Astfel nu vom fi mai s�n�to�i; din contr�, omenirea va fi din ce �n ce mai expus� la boli. Iat� de ce ar trebui studiate cu aten�ie tratamentele naturale ale cancerului. Rudolf Breuss, un austriac din Bludenz �i terapeut prin mijloace naturale, a dezvoltat un astfel de tratament. Dl. Breuss are, ca �i mine, 87 de ani �i o vast� experien�� �n medicina tradi�ional�. Ceea ce i-a permis s� dezvolte noua sa metod� de tratament prin post. Dup� p�rerea mea, a posti este, �i va fi �ntotdeauna, cel mai bun mijloc de dep�ire a bolii. Sute de tratamente prin post demonstreaz� iar �i iar c� nimic nu este mai eficient dec�t ab�inerea voit� de la m�ncare, ce pune �n valoare propriile for�e vindec�toare ale organismului. Prea des aceast� for�� vital� este subestimat�, mai ales de oamenii bolnavi. Ei o neglijeaz�, de�i este cel mai valoros lucru ce le-a fost d�ruit. C��iva oameni lumina�i au recunoscut aceast� for�� vital� �i au �ncercat s� o fac� cunoscut� �i altora. Dl Breuss este unul dintre pu�inii oameni care au �ncredere �n aceast� for�� vital�, de�in�nd o bogat� experien�� �n tratamente naturiste. Sistemul de post pe care l-a prezentat dr. Otto Buchinger a fost �mbun�t��it de dl. Breuss �i adaptat spre a fi folosit �n prezent. Am f�cut gre�eala s� ne crampon�m de regulile lui Buchinger �i Waerland care recomandau folosirea sucurilor �n exclusivitate, c�nd ele ar fi trebuit folosite �n combina�ie cu anumite plante. De asemenea, folosim postul �n combaterea cancerului pentru o perioad� de timp mult prea scurt�. Dl. Breuss a descoperit tratamentul cancerului prin post. Cele mai multe spitale care aplic� tratamente naturiste nu folosesc metoda postului deoarece dr. Buchinger nu a recomandat niciodat� postul �n cazul cancerului. Nu exist� laud� suficient de mare pentru �ndr�zneala de a l�sa pacien�ii cu cancer s� posteasc� peste 42 de zile. Postul este de obicei recomandat doar pentru perioade de 21 de zile. Dr. Rohling din Mittenwald a fost printre pu�inii doctori care au �ndr�znit s� prescrie postul de p�n� la 70 zile. Oamenii au tendin�a s� posteasc� doar pentru perioade scurte de timp din cauza lipsei de cunoa�tere. Pentru informa�ii detaliate, studia�i v� rog lucrarea dr. Reckweg, unde sunt descrise categoriile de boli �i perioadele de timp necesare vindec�rii lor. De�i unele indica�ii �i sfaturi din cartea domnului Breuss par super-optimiste, �n special cele privitoare la tratarea leucemiei, eu, ca doctor �n medicin�, prefer aceast� metod� celei prescrise de decenii de medicina �ortodox� �. Un punct de cotitur� semnificativ �n tratarea cancerului a fost atins acum prin lucr�rile dr. Issels �i profesorului Zabel, care nu de pu�ine ori au fost l�udate �n pres�. Metodele lui Breuss sunt mult mai naturale si intense. �Tumoarea trebuie sl�bit� prin post." Oricine este familiarizat cu postul, �n�elege acest fapt. Corpul va renun�a mai �nt�i la ceea ce-i este mai pu�in necesar. El distinge �ntre ceea ce este s�n�tos �i ceea ce este nes�n�tos, at�ta timp c�t exist� suficient� putere. Este util, desigur, dac� persoana implicat� �n�elege principiul for�ei vitale, sau al for�ei vie�ii. Acesta este un punct foarte important - f�r� con�tientizarea principiului for�ei vie�ii este greu de �n�eles cum decurge vindecarea, iar pacientul va fi lipsit de �ncrederea necesar�. Amestecul de sucuri al lui Breuss pentru postul de 42 de zile const� din sfecl� ro�ie, morcovi, �elin�, ridichi �i cartofi, �n special suc de cartofi, care este unul dintre cele mai bune alimente alcaline si are un efect foarte bun �n cazurile severe de boal�. Totu�i, el este de obicei desconsiderat �n clinicile care aplic� tratamente naturiste, deoarece are un gust nepl�cut. Breuss recomand� un ceai din coji de cartofi drept alternativ�, cu care eu sunt de acord. El recomand� pacien�ilor 250 ml din acest amestec de sucuri pe zi, pentru c�teva zile, �nainte de a �ncepe postul propriu-zis, pentru ca bolnavii s� se obi�nuiasc� cu el. Sunt de acord �i cu aportul de lichide, �n special ceaiuri de plante, pentru a readuce sistemul metabolic perturbat �napoi la echilibru. Ceaiul pentru rinichi (combina�ia de ceaiuri Breuss) cu salvie �i briboi completeaz� tratamentul. Breuss recomand� �i ceaiul de g�lbenele, binecunoscut ca remediu �mpotriva cancerului �i 19 d� instruc�iuni precise asupra modului de preparare a ceaiului. Conform �nregistr�rilor sale, Breuss afirm� c� a vindecat peste 40 000 bolnavi de cancer. De asemenea afirm� pe bun� dreptate c� acest tratament poate e�ua dac� au fost aplicate alte tratamente conven�ionale, ca, de exemplu: radia�iile �i chimioterapia. Acest fapt �l pot confirma �n �ntregime prin propria-mi experien��. Un tratament natural poate avea succes doar dac� sistemul imunitar al pacientului nu a fost sl�bit de chimicale puternice. Dar, chiar �i astfel de cazuri critice au fost ameliorate. Breuss spune mereu: Tumorile canceroase se dezvolt� independent �i celulele lor pot fi �ndep�rtate doar prin �nfometare cu dieta pe baz� de sucuri. �ntr-adev�r, experien�a �n tratamentul prin post ne arat� de-a lungul anilor c� organismul dizolv� tot ceea ce �i este str�in. Aceasta a fost p�rerea mea de-a lungul anilor de practic�. �ntrev�d posibilitatea vindec�rii pacien�ilor cu cancer, at�ta timp c�t omul este suficient de curajos �i de puternic pentru a urma tratamentul modificat al lui Breuss adaptat omului contemporan. Dac�, �n plus, pacientul are �i o credin�� puternic�, atunci pot prevedea cu siguran�� unele miracole care nu s-au putut petrece �n trecut. �n cursul recentei mele s�pt�m�ni de preg�tire la Bad Sachsa, am avut ocazia s� �nt�lnesc �i s� pun c�teva �ntreb�ri unui bolnav de cancer care participa la cura lui Breuss, ce tocmai fusese introdus�. El ajunsese, dup� cum reie�ea din raportul medicului s�u, s� �ndep�rteze cancerul de g�t �i s�-�i revin� complet, de�i �n acea perioad� suferise o serioas� pierdere �n greutate. Dr. F. B. (Berchtesgaden) Pentru a aplica corect tratamentul meu v� rog s� citi�i cu aten�ie paginile urm�toare. Astfel ve�i �ti cum s� prepara�i diferitele ceaiuri �i cum s� aplica�i corect Tratamentul Total al Cancerului. Conform experien�ei mele, unii pacien�i cu cancer �i al�i pacien�i cu boli aparent incurabile au paturile situate deasupra cursurilor subterane de ap�. Dac� ei dorm �n asemenea locuri unde sunt cursuri subterane de ap�, sau fiind suprapuse peste un stres geo-patic, ei pot s�-�i �nr�ut��easc� situa�ia. Aceste cursuri de ap� pot fi detectate folosind o nuielu�� de alun care se va curba �n zona unde se afl� asemenea cursuri de ap�. Exist� oameni care �i-au schimbat locuin�a �i de atunci sunt bolnavi. Cauza poate fi faptul c� acum dorm deasupra unor cursuri de ap�. Pentru �nl�turarea acestor cauze pute�i lua o m�sur� imediat� ce const� �n deplasarea patului la un loc ferit de astfel de influen�e negative. De asemenea, nu trebuie s� ave�i naftalin� sau alte insecticide �n cas�. Rudolf Breuss 20 POATE FI |
||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 03:10 |
||
Vindecarea cancerului M-am �ntrebat adesea care ar putea fi acest tratament. �n fine, mi-a trecut prin minte c� sucul de legume ar putea fi r�spunsul. Astfel am discutat acest fapt cu dl ing. Balestrang, director la sta�iunea balnear� Kneipp. 22 El mi-a sugerat amestecul mai multor sucuri de legume care pot fi g�site �n Tratamentul Total al Cancerului. Am ales urm�toarele sucuri de legume: suc de sfecl� ro�ie, deoarece el este cu siguran�� un remediu pentru bolile cancerigene. Dar, nu se poate tr�i exclusiv cu suc de sfecl� ro�ie. Deci, am ad�ugat suc de morcovi pentru caroten, �elin� pentru con�inutul de fosfor, deoarece f�r� fosfor nu putem tr�i, �i suc de ridichi �i cartofi pentru ficat. Dup� cum pute�i observa �n m�rturiile �i scrisorile de mul�umire, primite de la pacien�ii care au fost vindeca�i, am ajutat mii de bolnavi de cancer cu aceast� diet� bazat� pe sucuri - bolnavi care au avut diferite tipuri de cancer �i care fie nu puteau fi opera�i, fie nu doreau s� fie opera�i, unii de multe ori fiind declara�i pierdu�i de c�tre doctori. Dup� citirea principiilor Tratamentului Total al Cancerului a�i putea s� crede�i, ca �i alte sute de pacien�i �i mul�i doctori, c� omul nu poate supravie�ui 42 de zile doar cu sucuri. Mul�i doctori mi-au scris c� este imposibil s� tr�ie�ti at�t de mult f�r� gr�simi �i proteine, �i c� ei nu-�i pot asuma responsabilitatea de a cere bolnavilor de cancer s� consume �n exclusivitate sucuri. Mereu am dat acela�i r�spuns: �Ar fi o iresponsabilitate din partea mea s� le dau pacien�ilor mei ceva de m�ncare �n perioada �n care �mi urmeaz� dieta. Am experimentat aceasta de o mie de ori �i �n cele din urm� rezultatele i-au convins �i doctori care se �ndoiau.� Mul�i doctori le-au spus la �nceput pacien�ilor mei c� ei nu cred �n acest tratament, dar au fost uimi�i �i l-au acceptat dup� vindecarea bolnavilor. Cred c� astfel de doctori trebuie admira�i. �n zilele noastre �tim ceva mai mult. Adesea m� �ntrebam de ce bolnavii de cancer, chiar cu o tumoare mic�, sau cei care au suportat deja o opera�ie, abia pot s� m�n�nce c�te pu�in, sau nu m�n�nc� deloc. R�spunsul a venit sub forma urm�toare: �n 1962 am vizitat o femeie care avea un cancer inoperabil la stomac. Pentru o lun� �i jum�tate ea n-a m�ncat aproape nimic. Poate crede�i c� este imposibil. La acea vreme am considerat c� ea a tr�it at�t de mult direct pe seama tumorii. 20 de ani mai t�rziu ea mai era �nc� �n via��, �n v�rst� de 87 de ani. Aceast� femeie avea un cancer ulcerat la stomac. �n fiecare diminea�� �i sear�, �i d�deam ceai de sclipe�i (Potentilla erecta), pentru a �nchide cancerul, �i am reu�it. Din a treia zi s-a oprit vomitatul �i ea fost �n stare s� bea dou� linguri de suc de legume �i pe zi ce trecea putea consuma tot mai mult. Dup� 10 zile doctorul, care o vizita zilnic, a spus: �Observ o �mbun�t��ire considerabil�.� El a �ntrebat femeia: �Po�i m�nca ceva?� �i ea a r�spuns: �Da.� El a continuat: �Spune-mi ce po�i m�nca?� �Doar sucuri�, a r�spuns ea. ��i ele nu te fac s� te sim�i mai r�u?� a �ntrebat. �Nu� a r�spuns, ad�ug�nd c� avea nevoie de foarte pu�in suc �n timpul �ntregului tratament. Acum �mi este foarte clar de ce bolnavii de cancer, cu o tumoare mare beau doar pu�in suc �i nu au nevoie de m�ncare, spre exemplu de proteine. Totu�i, bolnavii de cancer cu o tumoare mic� (�n stadii ini�iale) nu pot rezista doar cu suc de legume �i trebuie s� bea o can� cu sup� limpede de ceap� o dat� pe zi, pentru c� doar sucul nu aduce suficiente proteine. Acest lucru este valabil �i pentru bolnavii de cancer care au fost opera�i �i ale c�ror tumori au fost �ndep�rtate par�ial sau total; nici ei nu pot avea suficiente proteine. �ntr-o stare avansat� a excrescen�elor canceroase tumoarea este hr�nit� de proteine. Consider c� dieta cu sucuri are urm�toarele avantaje: f�c�nd cura cu 23 suc, alimentele cu proteine sunt evitate. Organismul nu este capabil s� tr�iasc� f�r� proteine, astfel �nc�t s�ngele, �nfometat de proteine, devoreaz� toate excrescen�ele inutile, de�eurile de materie �i umfl�turile. Astfel s�ngele realizeaz� vindecarea. Aceasta este o opera�ie f�r� cu�it! �n al doilea r�nd, sucurile reprezint� o surs� bogat� de minerale. S-a demonstrat c� metabolismul mineralelor este perturbat la nivel celular �n timpul dezvolt�rii cancerului. Mineralele din sucuri au o influen�� compensatorie favorabil�. �n timpul acestui tratament este, desigur, extrem de important s� p�stra�i intestinele �i tractul urinar curate prin evacu�ri |
||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 03:16 |
||
stimati administratori,voi de fapt ce trebuie sa faceti,pe aceasta functie,stiti ce inseamna respectarea celor care va platesc/inclusiv a noastra, ca si din abonamentele noastre va luati banii?nu am vazut un administrator sa raspunda,la cereri sau sesizari.aveti un regulament,de tot plansul.Serverul nu va functioneaza cum trebuie,mesaje si postari ,trebuie sa dai copy -paste sa nu le pierzi.bataia asta de joc va face ca acest site sa se inchida.stiti doar ca sunt diferite persoane care au format o asociatie ,de curatire si de imbunatatire a tuturor problemelor de pe internetul romanesc.intrati sa vedeti cum functioneaza alte site-uri ,internetele din afara tarii.voi ce sunteti ,marionete platite/sau nu stiti de ce sunteti in aceste posturi.am strans in copy-paste,metoda voastra draga,toate sesizarile de la userii de aici si am trimis ,acestre mostre de indolenta a dministratorilor garbo direct la aceasta asociatie mai sus amintita.d-na mincu ,chiar nu iti pasa sau mergipe metoda "lasa ba ca merge si asa".ei bine nu va mai merge.Alexa | ||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:10 |
||
pot sa imi iau eu pentru o clipa camasa de administrator pe mine?? si sa te sfatuiesc sa alegi "internetele din afara tarii" linistita?? (k alea merge bine?) | ||
fleurdelis Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:17 |
||
De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-24 11:17:33pot sa imi iau eu pentru o clipa camasa de administrator pe mine?? si sa te sfatuiesc sa alegi "internetele din afara tarii" linistita?? (k alea merge bine?)Invatati sa parati loviturile! Prev | Next Ioana Horoscop Fiecare dintre noi are deseori de-a face cu atitudini agresive, cu lipsa de educatie a celor din jur. Cum sa ne protejam de grosolanii, cum sa punem la punct asemenea persoane si sa nu suferim din cauza jignirilor? Insusiti-va cateva metode de autoaparare psihologica. Fiecare om este inzestrat cu o forta interioara fireasca, innascuta, de rezistenta la agresiuni psihologice. Este acea stare in care se simte sigur pe el, calm, echilibrat, armonios, politicos si este destul de greu sa-i "strapungi armura" cu influente negative. Dar apar si momente in care aceasta "armura" fie nu functioneaza, fie nu este suficienta. Atunci avem nevoie de masuri de aparare suplimentare, constientizate, active. Acest gen de aparare psihologica ne ajuta sa respingem loviturile emotionale pe care le primim in momentul comunicarii verbale cu alti oameni: jigniri, grosolanii, presiuni, cuvinte dure, iar la nivel nonverbal - gesturi, priviri dispretuitoare sau pline de ura. Cu alte cuvinte, poate fi vorba atat de un gest urat, cat si de o idee, de un sentiment distructiv sau de energii negative. Exista mai multe metode care ne ajuta in astfel de situatii. 1. In momentul in care primiti lovitura, este important sa va pastrati autocontrolul. Incercati sa ocupati o "pozitie" de independenta. Cand un om se bizuie numai pe sine, cand nu depinde de nimeni nici fizic, nici emotional si nu vede in ceilalti un centru al rezolvarii propriilor sale probleme, el este protejat. Cu cat un om e mai interesat de o situatie, cu atat devine mai dependent, iar lovitura psihologica va fi cu atat mai puternica. Manipulatorii simt imediat acest lucru si ii tin pe oameni prinsi in aceasta dependenta ca intr-un carlig. Alegeti metoda de protectie care vi se potriveste cel mai bine: - Construiti in gand un scut (de exemplu, din sticla sau oglinda blindata). Acesta creeaza un perete nevazut, foarte solid. Cuvintele si privirile interlocutorului sunt respinse de aceasta pavaza si nu ajung la dvs. - Nu va lasati in niciun caz prada enervarii. Imaginati-va ca stati deoparte si urmariti ce se intampla. In felul acesta, se creeaza o distanta intre dvs. si cel care va supara. - Invatati sa adoptati o atitudine contemplativa. Inchipuiti-va ca sunteti transparenta si ca lovitura (rautatea, cuvintele jignitoare) trece pe langa dvs. - Pastrati-va sangele rece si nu aratati ca situatia va afecteaza. Relaxati muschii fetei (pentru asta puteti chiar zambi usor), respirati calm. Inchipuiti-va ca sunteti un intelept care are o atitudine filozofica fata de ceea ce se intampla. - Sau, dimpotriva, fiti razboinica, energica. Nu degeaba se spune ca cea mai buna aparare este atacul. Cu propria energie veti reusi sa striviti dusmanul. 2. Dupa primirea unei lovituri. Gasiti in corpul dvs. punctul, muschiul in care s-a concentrat tensiunea si relaxati-l. Cand omul se afla in starea de contractare musculara, problemele se "lipesc" de el mai usor. - Transferati-va atentia asupra durerii, ca si cum ati respira in gand prin ea. Imaginati-va ca inspirati si expirati energie, se creeaza un curent si treptat durerea se elimina. - Inchipuiti-va situatia ca pe o imagine. Apasati in gand pe un buton, pentru ca ea sa dispara din constiinta. Dupa un timp, imaginea, iar impreuna cu ea si senzatiile negative, se vor stinge. 3. Profilaxie. Fiti increzatoare, cultivati-va sentimentul respectului de sine. Trebuie sa stiti ca va ocupati pe drept locul, nu atacati pe nimeni, dar nici nu permiteti nimanui sa intre pe teritoriul dvs. - Adoptati fata de propria persoana si fata de viata o atitudine plina de umor. Gasiti ceva amuzant chiar si in insuccese. - Spuneti-va permanent ca totul va fi bine. Invatati sa va bucurati de orice lucru bun, oricat de banal ar parea, si ganditi pozitiv! - Invatati sa parati loviturile. Nu taceti, daca ceva nu va convine, spuneti intotdeauna, si neaparat pe un ton ferm, ce anume va deranjeaza. Dati de inteles sau cereti ca situatia respectiva sa nu se mai repete. - Comportati-va ca un maestru al artelor martiale. Nu provocati, dar construiti relatiile de asa natura, incat sa respingeti loviturile. Si nu uitati: "O pace rea e de preferat unui conflict bun." Chiar daca victoria va fi de partea dvs., veti consuma forte, energie, timp. Oare nu e prea mare pretul doar pentru a va flata ambitia? Apararea psihologica poate fi impartita in mai multe etape: 1. Momentul loviturii. Cum sa va comportati chiar in momentul in care asupra dvs. se fac presiuni, sunteti agresata, cineva se poarta grosolan cu dvs. 2. Consecinte. Dupa orice atac psihologic, in constiinta ramane o amprenta negativa, o trauma. Cum o lichidam? 3. Profilaxie. Ce facem ca pe viitor sa nu se mai intample asa ceva? Cum invatam sa param influentele psihologice negative, sa ne pregatim, astfel ca nimeni sa nu ne poata jigni? Cum sa ne comportam in asa fel incat, chiar daca ne aflam fata in fata cu un agresor, el sa nu doreasca sa ne atace? Totul va fi bine In fiecare zi suntem asaltati de un val imens de informatii dintre cele mai diverse. Constiinta noastra se simte pur si simplu suprasolicitata. Trebuie sa invatati sa alegeti "bobul de neghina" si sa nu va incarcati creierul cu lucruri inutile sau neplacute. - Cum citim ziarele Cititi selectiv. Pentru inceput, parcurgeti doar titlurile, vizualizati articolul "pe diagonala". Dupa ce ati citit textul, stergeti din el, in gand, toate informatiile de care nu aveti nevoie. - Cum privim la televizor Nu va identificati emotional cu ceea ce se intampla pe ecran. Alegeti programe fara scene de violenta, crime. Stabiliti in neaparat zile de repaos, in care nu va uitati deloc la televizor. - Cum ascultam muzica Nu dati volumul la maximum, muzica nu trebuie sa devina atat de penetranta incat sa va absoarba gandurile. Din cand in cand, e bine sa ascultati si muzica clasica - ea ajuta la eliminarea stresului. - Cum urmarim reclamele Nu priviti acelasi spot publicitar de mai multe ori si nici nu adoptati o atitudine agresiva fata de el (decat sa va enervati inutil, mai bine schimbati canalul). Numele dvs: Adresa dvs. de e-mail: Adresa de e-mail a prietenului: Mesaj: Prima PaginaModa & BeautyMereu tanaraModa azi & maineCosmetica & FrizuriReportaj & ActualViata in alb & negruDin viataOameni altfelLibraria noastraShowbiz & Star InterviewEditorialSubiecte in topSecretele bucatarieiRetetele noastreRetetele voastreSfaturi, info culinarSanatate & PsihologieTerapii complementareMedicina aziPsihoconsiliereDragoste & SexNu sunteti singureCasa & gradinaSfatul nostruOm & animalLocuinta & planteCalatoriiTara frumoasaVacante de visIoana HoroscopZodia luniiStarFeng ShuiScrisoriOracolSanatateViseSeductieFinanteIoana Visul CopiilorVoi avea un copilPlaneta familieCopiii nostri (0-7 ani)Sanatatea femeiiAtelierul de creatie Arhiva Newsletter Nume: Email: sunt de acord cu termenii si conditiile Cautare Sumar editie online Aspecte astrale |
||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:22 |
||
cine traieste o viata atat de "OBOSITA" ar vrea,probabil sa oboseasca si vietile celor din preajma.... noroc ca exista bucuria versurilor si a glumitzelor... |
||
LILO Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:22 |
||
De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-24 11:17:33pot sa imi iau eu pentru o clipa camasa de administrator pe mine?? si sa te sfatuiesc sa alegi "internetele din afara tarii" linistita?? (k alea merge bine?) |
||
yanyacharberet Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:23 |
||
Oricum vorbea singura | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:25 |
||
da....proasta in targ vorbeste singurica | ||
LILO Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:28 |
||
Oare la astia de la spitalul 9 le-a dat guvernul computere | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:28 |
||
yanyacharberet Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:28 |
||
le-o fi dat...ca daca si rromilor,la care li se falfaie de invatatura...LE-OR DAT!!! o fi o noua TERAPIE!!! |
||
LILO Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:30 |
||
Noi romanii,suntem ori prea plini de noi,ori prea "prea goi'. Printre alte ,indeltniciri.am preluat din comunitatea in care ne-am aliniat in "rand'' si bla bla-ul pe internet.Ca avem sau nu avem ce spune,putem inlocui,ca asa e romanul,umpland vidul culturii,inteligentei sau imaginii pozitive despre noi, cu marele nostru cult "mistocareala".Fara sa tragem cu ochiul la vecini,caci noi suntem ,persoane unicat,cu ambat de oameni care toata viata,nu au iesit din rand,ci am urmat mereu linia"trasata"de sus,nuu,nu copiem vecinii cu sute de ani,mai civilizati ca noi,si stand in rand pe internet,bla bla-uim pe site-uri.Unii dintre noi,ies din rand,ca de nu toti suntem buni la "mistocareala'' si ceilalti din rand,incearca sa ne traga inapoi cu inca,cateva sute de ani.Care e diferenta dintre noi romanii si comunitatea in care ne-am strecurat pe usa din dos,usor de ghicit!Suntem pe locul unu,la site-uri si forumuri,fara esenta si continut,dar dam bine la bla bla- uri si mistocareala,impotriva celor iesiti din multime,din rand.Subiecte care mai de care,de rasul-plansul,noi nu avem , ARTA DE A NU IESI DIN RAND! arta,cultura,scriitori,istorie ,geografie,pictori,sport... altii ne fura istoria,bogatiile,scriitorii(Eminescu a trecut Prutul),de mult la fratii nostri care nu ne vor in unire,dar la restul au pretentii.Daca cineva indrazneste sa iasa din randul multimii,e pus la zid cu "mistocareala si bla bla-uri" Unul da tonul,restul tin isonul.Nimic propriu,nimic sa ne deosebeasca intre noi.insa ce ne face unici,ca popor , este "Arta de a sta in rand",precum oile in turma!!Alexandra- |
||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:31 |
||
vai viata mea..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:32 |
||
Tut fata asta are vreo sansa sa se vindece? Mi-e tare mila de ea | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:34 |
||
n-o invitam pe unul din topicele cu poezele? vaaai ce nepoliticos din partea noastra!!! |
||
LILO Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:34 |
||
sansae??? intotdeauna exista sanse.... trebuie doar ca OAMA sa profite de ea (sansa)...dar n-o face |
||
LILO Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:35 |
||
Oricum nu prea stie sa scrie...norocul ei ca mere copy/paste | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:36 |
||
ar trebui fim uniti,sa nu mai lasam problema in coada de peste.pt ca platim un abonament iar administratorii,au un venit,pt care ne ne streseaza pe noi ,intra cu cont iar,si nu continuica stiticu totii.servarul e varza,musaca.sigur ca te maiscapa haturile cand vezi ca scri si apoi dispare tot ceai scris.mincu sau cum ocheama era una dintre admini.daca i-am gresit numele eu imi cer scuze,dar ea ce face cu sesizarile noastre,greseste cutia postala/spunea ca vrea sa schimbe regulamentul,sa-l imbunatateasca,poate ne aduce si specialisti ca pe alte site-uri,asa noi ne dam doar pareri neautorizate,am revenit acum si am citit topicul cu 'a murit un bebe"sincer m-am simtit ca la un experiment,sa vedem ce facem daca ni se intampla!!!doamne fereste la toti.acum fiecare era derutat.si e de inteles.asa am aflat si de durerea celei care nu a putut sa posteze cand a pierdut sarcina.regretele mele ,pt ea.e greu sa crezi ca poti intra pe site la 1 saptamana,dar se poate intampla si acest lucru.durerea pierderii cuiva drag,poate sa te duca la lucruri care nu le mai realizezi ca le faci..un specialist o indruma imediat,catre ,psiholog cu copilul,ramas in viata si un psiholog pt ea.trebuie sa sti cum sa faci un site,sa sti cum sa-l administrezi,noi daca era adevarat sau nu nu putem sti.de aceea ceream specialist.apoi trebuie sa ni se raspunda la cereri,sesizari,sa existe si un topic al administratorului,care sa ne raspunda sau sa ne indrume.nu trebuie sa faca pare,doar ne atrage atentia unde gresim,din punct de vedere al regulamentului.apoi cand au probleme tehnice si sunt sesizate,desi ar trebui sa intre si ele pe site ,macar pt probleme tehnice ,sa anunte ,ca servarul.are probleme.referitor la "internetele"din afara tarii.cred ca integeti ,ma refeream ,la regulametele si modul de lucru,,pe internet ,in alte tari.dar am scris atata azi ,ca mai sunt si eu obosita.mai greseste omul.haideti sa reusimsa rezolvam macar problemele tehnice,ale acestui site,lasand la o parte "diferendele",dintre noi.ca nu suntem niciunul mai breaz.dar mai dam si noi cu stangu-n dreptu ca asae ramanasul.in fond ce avem de impartit/e bine sa aratio greseala,ca omul sa se corecteze pt el,dar nu sa se faca din asta un topic intreg de mistouri.eu am facut, ca sa simta si altii ce nasol te simti,cand poti fi totusi atentionat ,fara rautate.faceti si voi sesizari.si le trimitem ,nu aici ca nu le ia nimeni in seama,dar avem unde.insa trebuie sa fim uniti.atentie nu avem nimic cu administratorii personal,ci dorim sa fie si ei prezenti cand nu merge bine site-ul.multumesc pt intelegere ,Alexandra Raporteaza abuz de limbaj andrada Dezabonare Urmareste topicul administratorii,indolenta ,regulamentul si serverul! Esti abonat la acest subiect. Recomanda subiectul Prin E-mailTuturor prietenilor taiPrin Y! Messenger �Adresa mea de e-mail E-mailul spre care se trimite* Textul mesajului (optional) Adresa de e-mail (Gmail, Yahoo, Hotmail) Parola contului de e-mail* Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului administratorii,indolenta ,regulamentul si serverul! Mergi la: Relatii Moda Sport Diete Timp liber Copii si sarcina Consiliere Frumusete Cariera Sanatate Culinar Casa.gradina Lifestyle Horoscop Generalitati Administrativ TEME DISCUTII PE FORUM: Top Subiecte Relatii Moda Sport Diete Timp liber Copii si sarcina Consiliere Frumusete Cariera Sanatate Culinar Casa.gradina Lifestyle Horoscop Generalitati Administrativ CATALOG UTILIZATORI: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Arhiva comunitatii 2009 Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie Arhiva comunitatii 2008 Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie Arhiva comunitatii 2007 Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie �2007-2009 INTERNET CORP SRL Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii | Acord de Confidentialitate Site din reteaua: INTERNETCORP � Business: Wall-Street | CorporateNews | YourMoney � Men: Yuppy | Sotto | PlugIn � News: 9AM � Lifestyle: Condo | Lazy | Delly � Women: Kudika | Garbo | Envy | Healthy | Grace | Kidz � Parteneri: eJobs - locuri de munca | Lumeaemica.ro � Recomandari: Horoscop, Felicitari, Anunturi, Vremea 11:38 iures 11:38 iubaret 11:37 imi plac cararile din tine ma duc catre mine negresit iar daca-ti urc prin gand straine pornirile ce nu m-aduc la tine, sa stii ca voi invinge valul potrivnic, rau si ucigas.... voi... 11:36 ruginiu 11:36 Oricum nu prea stie sa scrie...norocul ei ca mere copy/paste |
||
allexanndrra Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:43 |
||
ioi doamne.....mai alexa....tu citesti ceva atunci cand trimiti???...pe bune acuma.....ia pune manuta si reciteste ce ai scris....tie iti place???? da-i si tu o forma mai succinta si mai coerenta, sa citeasca mai bine lumea - sa inteleaga ce spui...daca scrii pe aici numai de dragul de a insira niste litere...risti sa cazi in derizoriu si sa nu te mai ia nimeni in serios...daca dai copy/paste si selectezi toata pagina, asta denota o oarecare lipsa de seriozitate din partea ta....poate de asta nu te crede nimeni si poate de asta esti vazuta atat de prost si esti atat de ocolita...zici ca esti intelectuala??? ok....iti acordam o sansa.....dovedeste ca esti inteligenta si incearca sa-ti revozuiesti postarile in care iti scrii gandurile...... p.s. nu-mi raspunde cu rautati.....incearca sa intelegi mesajul ascuns dintre randuri.....si ai sa vezi ca nu-ti vreau raul... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:00 |
||
Tut nu o starni please ca o sa ne doara capul | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia-calitati&defecte | 6 | De la: ratuscaceaurata 27 Septembrie 2011 16:47 |
Bine ai revenit suflet! | 31 | De la: oanas_2004 20 Februarie 2011 11:17 |
buna.... | 7 | De la: pisoias01 24 Decembrie 2010 16:38 |
|
||
Doamnelor ,la treaba!Vine Paștele ! | 13 | De la: VOIAJOR 15 Aprilie 2012 00:37 |
Barbat sagetator si femeie Balanta | 9 | De la: eladaela 7 Octombrie 2009 13:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural