dap... pacat! |
||
garbo_C Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:36 |
||
---|---|---|
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:37 |
||
fleur, te simti bine, scumpo? | ||
|
||
garbo_C Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:38 |
||
GARBO 048 dar ce trebuia sa faca baiatul dupa despartirea de tine?? Sa te astepte , sa viseze , sa creada..ca poate candva te vei intoarce la el sau cum?? Viata merge mai departe..dar ceea ce faci tu acum , stricandu-i relatia cu cealalta tipa nu e fairplay..odata ce tu ai plecat , nu ii strica celeilalte posibilitatea de a fi cu el , tipa nu are nicio vina . Daca ai plecat a fost decizia ta..iar faptul ca el s-a racit de tine este corect..ce-ar fi trebuit sa faca...??!! | ||
reyya Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:40 |
||
cometariul meu ramane valabil..cu o adaugire, te porti ca un copil rasfatat.. bucura-te de ce ai, nu fi vanitoasa..cauti pete in soare ori te-alinti. barbati nu sunt prosti, fetita, daca nu vroia sa se intoarca la tine, n-o facea, fii sigura de asta. e bine, totusi, sa nu te joci cu focul, data viitoare s-ar putea sa bati la usi inchise, daca iti bati joc. |
||
melanie Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:44 |
||
haidi, bre, tot la facatura asta sunteti? |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:44 |
||
reyya....poate fata vroia la manastire...cu el staret..... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:45 |
||
incep sa ma intreb ce m-ar putea determina sa ii dau unuia 30 de sms-uri... la care nu raspunde, ca sa "reusesc" ca in final sa imi raspunda la apel?! Si sa mai fiu si fericita dupa chestia asta? 'ai de viata asta.... |
||
quasaria Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:46 |
||
d-apai cum sa ma simmt?? rad de nu mai pot nici vorbii multzam de-ntrebare | ||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:47 |
||
...usurel sa intaleaga si moa: el umplut galeata de lapte si miere...ea dat cu chisoarele si varsat galeata...el cautat o alta galeata sa puie lapte...ea intors, strans cu ferasu si pus in gheleata laptele de pi jos... ...e grele, mamicule.... |
||
daria_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:49 |
||
Q, ambitia.. | ||
melanie Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:52 |
||
ambitia nu actioneaza invers? Nu-l sun nici daca mor? | ||
quasaria Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:53 |
||
ce-mi place mie-n toate povestile aistea....e ca numa ei au ceva de oferit...si elle-s toate numa neshte proaste c-or varsat galeata, musai numa cu lapte si cu miere....altceva nici n-avea'n ea galeata aia | ||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:53 |
||
pai da' nah, noi acum analizam dupa datele problemei. Femeia asta a spus: ca aveau o relatie frumoasa. Doar nu ne-om apuca sa inventam ca o fi fost si 480 sau cum cheama vreo maltratata.... |
||
quasaria Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:57 |
||
Q, ba da...dar aici cred ca a vrut sa stie cat " ascendent" are asupra tipului..chestie de putere, asta dupa cum a expus faptele "Nu sun nici daca mor" ala, actioneaza cand esti ranita in orgoliu, ori sentimente.. |
||
melanie Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:57 |
||
...crez ca i-a tremis 30 de sms-uri ca erau grates...l-o sunat dupe ce i-or entrat menutele gratuite.... ....desteapta fata dise sa cheltuie banii.... |
||
daria_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:57 |
||
dariuto, si tu o luasi pe ulei, mami? inseamna ca suntem doi? 048, daca tot m-ai cautat pe la profile, hai sa-ti spun si io: lasam la o parte faptul ca nu cred o iota din ce ai spus. As vrea sa-l vad eu pe ala pe care il lasi cu ochii insoare asa, netam-nesam, pleci la mama dracului (apropos, stii ce inseamna 2000 de kilometri distanta de Bucuresti?), te intorci dupa nu stiu cat timp, ca vorba aia, te-ai intors barbata din armata, nu? La care el, papagalu', ce face? Isi abandoneaza in garaj noua achizitie, Audi A6 de 150 de cai putere si se intoarce la VW Golf 1 ponosit, de 50 de cai putere, ca, deh, nu mancase destula umilinta, ii mai trebuia... Daca totusi e adevarat ce ai spus, atentie mare: s-ar putea ca totul sa fie o dorinta de razbunare, dupa cum la fel de bine s-ar putea ca prostul sa te si iubeasca. Dar, atentie, repet: DACA ceea ce ai balmajit tu aici este real (ceea ce, ti-am mai spus, eu unul ma indoiesc ) |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:57 |
||
fleur, trezeste-te, mami! aloo! ai ajuns la destinatie! matale ce dreaq citesti? de unde si pana unde a reiesit ca ar mai fi fost si "altceva" in galeata aia? iaca, EA a spus cu manuta ei ca EL avea de oferit... |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:00 |
||
ready, eu cred ca e foarte probabil. Sa nu uitam ce bine ii pica unui barbat sa fie sedus si abandonat.. . Cre' ca nu conta Golfu', conta sa iasa din situatia asta umilitoare. Dupa ce iese din situatie, vede el ce face. Isi aminteste de Audi-ul din garaj, eventual. Da' cu orgoliu' curat si placut uscat. |
||
quasaria Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:01 |
||
..vivus, m-o scapat mamuca in scaldatoare ..nu te bucura dejaba ca nu suntem numa doi...e mai mult ...io cred ca esti supi pe pasopt ca te-o catat doar la profil |
||
daria_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:01 |
||
mamaa...da ce atent v0ati facut voi lectiile!!! eu dupa teapa ce am luat-o cu irinuca...descopar ca-i mai amuzant asa cu totpicele luat de la final spre inceput | ||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:03 |
||
dario, cum le stii matale pe toate! da' nu-s chiar suparat pe ea, mami, ca am trecut demult de stadiul ala cu Golf 1 la poarta |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:04 |
||
bre...pe mine ma scuzati acuma da....da io ma-ndoiesc tare de tot k numa lapte si miere o fost acoloo si ea io dat papucii. zic si io | ||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:06 |
||
noi ne-am raportat strict la ce a spus..nu cautam, ce nu e! | ||
melanie Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:08 |
||
floareo, pai ce faci mami? ai terminat semintele pe margine si amu dai in noi cu presupusu'? pai ce facem aici, bre, dezvoltam telenovele? care cum i se scoala neuronu mai toarna o idee? |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:09 |
||
Eu cred ca aparuse o alta ,,prioritate " intre timp :-) | ||
reyya Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:09 |
||
fleur si tu tot de la coada iei toapicele????? si eu...... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:09 |
||
..love, mi-o zas mamuca ca (cacofonie ententionata pt. gica contra)isista in borcan un rand di miere, unu di rahat.....probabil ca o ajuns si la olecuta di randu doi... ...nu conteaza di undi apuci toapicu - tot la secs ajungem.... |
||
daria_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:10 |
||
iote, macar Tuth recunoaste, da' tace din gura si nu gaseste tot felul de dejectii prin laptele si mierea aia... | ||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:11 |
||
ai mai tuth da zi si tu....da parca ce...are rost?? | ||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 01:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Consiliere in probleme de dragoste si familie,cariera,afaceri,destin,sanatate,pe eUniversum | 1 | De la: eUniversum 12 Decembrie 2011 16:26 |
Povestea mea... | 13 | De la: garbo_433461 20 Martie 2016 07:59 |
a meritat oare sa ii dau a doua sansa?? | 134 | De la: Darksukkubus69 20 Decembrie 2009 19:50 |
|
||
O masina stricata sau o viata stricata !? | 50 | De la: The_fate_of_the_man 4 Aprilie 2018 13:23 |
concurs-cel mai bun topic-aprilie 2010 | 62 | De la: Achmed 31 August 2010 11:00 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn