AM 16 ANI SI TOATA LUMEA IMI ZICE CA ADOLESCENTA MA SCHIMBAT FOARTE MULT...........EXEMPLU:MA CERTAM ODTA CU MAMA SI MIA ZIS CA M`AM SCHIMBAT CA NU MAI SUNT COPILUL CARE ERAM INAINTE .........SIMT SI EU CA M`AM SCHIMBAT CA NU MAI SUNT LA FEL.....STIU CA TOTI LA O VREME NE SCHIMBAM DAR EU PUR SI SIMPLU M`AM SCHIMBAT PREA REPEDE...........UNII ZIC CA M`AM SCHIMBAT IN BINE ALTII ZIC CA M`AM SCHIMBAT IN RAU(PARINTII).........CE AR TREBUI SA FAC SA POT FI MACAR UN PIC CA INAINTE SA O POT MULTUMI CU MAMA PENTRU CA MA DOARE CAND O AUD CA NU STIE CE E CU MINE SI CA EU NU ERAM ASA......OARE MAI AM VREO SANSA SA MA FIU MACAR UN PIC CA INAINTE.......SPER:d........ | ||
chistok Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:13 |
||
---|---|---|
Stai sa vezi cum va fi mai tarziu. | ||
Doara Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:29 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2009-11-22 10:29:25Stai sa vezi cum va fi mai tarziu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
yanyacharberet Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:39 |
||
chistok, stai de vorba cu mami tau...comunica cu ea,spune-i ce te doare...pt ca mama e una,si nu rade de tine niciodata... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2009 18:32 |
||
De la: iasomia, la data 2009-12-08 18:32:53chistok, bun sfat! ![]() mama ta va fi intotdeauna alaturi de tine! ![]() esti abia la inceput! schimbari vor mai fi. in sufletul tau vei ramane la fel cum ai fost daca asta iti doresti! ![]() |
||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 18:39 |
||
chistoc, nu-ti fa griji...asta e perioada rebela prin care am trecut si noi, parintii... vorbeste cu mamica ta si explica-i ce te framanta |
||
Anouk Postat pe 8 Decembrie 2009 19:05 |
||
ehhh anusko, din pacate si mamele fac greseli mari,isi indeparteaza copilul...la varsta asta indiferent ce-ti povesteste copilul,nu trebuie sa te vada cat "de uluita","de shocata"...esti... data viitoare nu o sa mai povesteasca nimic... ehe,he,he... ce ma mai tragea mama de limba... na! ca mi-am adus aminte ca nu am fumat niciodata de fata cu parintii mei...acum nu mai exista asa ceva,iti cere ala mic un foc una-doua... |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2009 10:15 |
||
Sti in ziua de azi adolescenti isi iau lumea in cap...fac numai ce le convine sh daca e trimis pana la magazin de un parinte nu le convine incearca sa comunici cu ea...intreab'o cum era ea la varsta ta ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
blondina_X Postat pe 22 Ianuarie 2010 16:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Adolescent, vreau sa stau mereu descult | 24 | De la: copil_descult 27 August 2016 18:26 |
PROBLEME IN ADOLESCENTA... | 6 | De la: europroiect2007 20 Ianuarie 2011 14:38 |
PENTRU CE ATATEA SINUCIDERI,IN RANDUL ADOLESCENTILOR??? | 2 | De la: Alexxandra 26 Martie 2010 17:06 |
|
||
am nevoie de sfaturi:( | 5 | De la: Rha 7 Septembrie 2010 17:52 |
slabesti daca mananci ecologic? | 10 | De la: 105905 13 Aprilie 2010 13:26 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9