m-am trezit dimineata cu lumina din parul tau la mine 'n odae. era inca'ntuneric si la mine in noapte era inca vapaie. m-am trezit dimineata cu lumina din gandul tau la mine in suflet e bine ori rau... ma ridic si ma scutur de-un anotimp de tacere si iert! iert vazduhul pentru-atata noroi iert palmele tale pentru atatea ecouri ispitind pasii mei. |
||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 11:10 |
||
---|---|---|
Imi vor cire�ii umbra ta f�r� de soare Imi vor inima ecourile tale F�r� de-ntrebare Imi vor auzul v�zul Cristalele din somnul t�u pribeag Si un cuv�nt in pumnul Plec�rii noastre pe alt pervaz de vise Din topaz. |
||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:08 |
||
...si aceasta toamna, ecou al vorbelor tale nerostite, rataceste pe strazi cu arome de trandafiri tarzii, cu frunze rapite idilic de vant, cu umbrele sub care ploua torential amintirile, cu semafoare care protejeaza sarutul furat la trecerea de pietoni... ...si aceasta toamna ma cauta sa/mi spuna ca m/a iubit un crescator de anotimpuri care,de curand,a vandut primavara. |
||
|
||
elodia Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:36 |
||
cred ca am mai postat/o pe undeva... | ||
elodia Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:37 |
||
bluelight Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:39 |
||
m-ai lasat fara cuvinte la mine .pe bune...nu mai pot vorbi, n- ar fi mai bine oare sa mai amani acele geamuri, ma-ntreb...nu de alta dar ar fi paakt d e poeziee... | ||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:41 |
||
A fost nevoie, trebuie sa recunoastem, si de un arbitru, cu toate ca in acest meci fluierul s/a auzit cand noi doi eram prea departe de mijlocul terenului. |
||
elodia Postat pe 22 Noiembrie 2009 16:00 |
||
Intre noi cresc flori albe... Puteau,desigur,sa creasca alaturi, Impreuna cu visele. Da,am vrut sa fie intre noi Un zid primavaratec, Care sa doara mai putin. Am uitat,pentru o clipa cat eternitatea, Ca fiecare zid imparte cuvintele in doua. |
||
elodia Postat pe 22 Noiembrie 2009 16:06 |
||
kingutzaa mami tu ma uimesti tot mai tare...uite, n-am io nici o acreditare, dar mie-mi plac tot mai rau....nu vrei tu sa te eliberezi aicia si dup-aia sa te mai gandesti si la ce ti-am zis io?? |
||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:09 |
||
m-am dus pana la capatul interzis al sperantei dupa idei! si traficul nebun al batailor de inima mi-a sugrumat imediat zborul. m-am dus pana la capatul nebun al sperantei... dupa o umbra! cioplita-n zapada ma astepta! am vrut sa fie iubire... era doar urma ei.. ramasa, sculptata-n zapada. tu plecasei....in fuga, lasandu-mi zaluda, haina de ploaie albastra a iubirii care ar fi putut fi a noastra... |
||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:21 |
||
ia uite ce maimutica frumoasa avem aici!! | ||
bluelight Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:21 |
||
si aceste poezii le numiti voi, stangace? Sunteti prea modeste | ||
sora_ilsi Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:24 |
||
gagici...tine-ti-o tot asa!!! e bine! e bine!!! | ||
tutankhamon Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:06 |
||
vaiii tuth tu vb seriooos?? io am zis ca...kingutza-i revelatiaa |
||
fleurdelis Postat pe 23 Noiembrie 2009 21:45 |
||
am o stare rea de flutur de tulpina sa ma scutur am o stare rea de noapte de lumina-nchissa-n fapte am o stare rea sa musti toti carbunii �ncinsi din custi am o stare rea si slaba ca o inima pribeaga am o stare sa ma scuturi de �noptatele nimicuri |
||
fleurdelis Postat pe 23 Noiembrie 2009 22:59 |
||
Suntem cautatorii ,perlelor cazute In malul prea adanc si cenusiu. Cararea duce des spre crestele carunte Si noi purtam jertfelnic suflet in pustiu. Iar gandurile zburda spre izvoare. La lumile dintai,feeric loc. Galopul inorogilor ,rasuna pe carare In taina,zane bune,se-aduna langa foc. Rasar copacii argintii alaturi de carare In cercul magic ,simbolul protector Sed falnic trei ,marete ,fascinante ursitoare Cu flori in miini, rostind formule de amor. |
||
LILO Postat pe 23 Noiembrie 2009 23:46 |
||
alta surprizaaa....ce frumos! | ||
fleurdelis Postat pe 23 Noiembrie 2009 23:51 |
||
fleur, stangace,zici? pai tot timpul suntem stangaci... Niciodata nu o sa-mi iesi din sange. ai intrat in el atunci,candva.. intr-o iarna ciudata, cand fulgii ne cantau la harfa cantecul poftei de viata! esti tot timpul cu mine, in fiinta mea. ma patrunzi frenetic.. ochii mei privesc ca tine, gura mea saruta ca tine. mainile mele au invatat sa mangaie de la tine! cred c-o sa traiesc vesnic,iubitule nu vreau sa dispari Niciodata. |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:54 |
||
spune/mi ca nu te mai intorci, in timp sa nu te mai astept, sa fiu straina de amintiri, dorinta mea sa pot s/o iert. mai spune/mi ca nu existam, ca suntem vis de noi visat, ca rece,printre flori de nea, iarna o farsa ne/a jucat. alunga,doar tu poti s/o faci, din ce va fi tot ce a fost, dar fa/ma sa mai cred,ai dreptul, ca iernile,totusi au rost, desi/nghetate anotimpuri zaharisind copacii goi, ning peste mine,peste tine, dar niciodata peste noi. |
||
elodia Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:25 |
||
cred ca si randurile astea le/am mai postat pe undeva..ma sparg in figuri pe/aici pana o s/o incasez de la vreo persoana avizata... | ||
elodia Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:28 |
||
asta nu-i topic pt avizati kinga, asta-i un boutique de creatie, competitiv numa cu el insusi si cu starile ce le lasam aici. io una nu primesc bucuros nici o parere, ci numai stari!atat! merci mult iaso |
||
fleurdelis Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:34 |
||
am o stare de rahat, nu miroase,ii parfumat... zambetul ce il arunc e de cal,nu e de murg, vorba blanda/i amagire, as urla da mi/e rusine, tribul care ma/nconjoara are o norma sociala cica sa nu ripostez, daca tac,oare turbez? |
||
elodia Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:47 |
||
kingutza, da' esti suparata tare, scumpa... io zic sa urli, mama, daca asta te ajuta. |
||
garbo_C Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:52 |
||
kingutzaaaa...respira mama.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:55 |
||
ce-i mai rau nici n-a venit, mai ai vreme de barfit, sau glumit, cum ziceti voi, fetele "de pe la noi" baiurile vin in shir, nu poti rupe nici un fir, si dac-or veni cu caru' nu te scoate nici notaru' |
||
pik_nik Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:57 |
||
pikuleeeee.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:59 |
||
pik_nik Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:00 |
||
Ti-am furat dimineata cu tricoul rupt si chior de somn, ai pierdut, ai pierdut drumul spre ziua ce te cerea� ti-am furat dimineata cu surasul ei racoros de toamna, si i-am zambit vietii ca m-a adapostit pe insula ei de imensa toamna?@! ti-am furat orele, tarzii si scurte, si le-am regasit mai tarziu la tine in brate. ti-am furat, ti-am furat tot gandul in linistea asta fecunda, asteptand sa ma scuturi de inima ta- tampla� de tampla mea- uralnda dupa zgomotul din tine. asa se fura...candva... |
||
fleurdelis Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:01 |
||
celleste, e doar o fila de poveste... din cartea junglei decupata, despre o fiara suparata, pe jumatate adormita, in umbra noptii incoltita, de luna plina si de stele crezand ca soarta/i scrisa/n ele... |
||
elodia Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:01 |
||
SORELLA pupam fata | ||
LILO Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un tata are doar datorii fata de copilul lui? | 127 | De la: KNIGHT_31 14 Decembrie 2010 19:42 |
adopti caini | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:19 |
dragoste fara banii??? | 123 | De la: alyy77 24 Iulie 2016 22:38 |
|
||
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
Arta de a te trage din maimuta......... | 72 | De la: allexanndrra 10 August 2009 05:23 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural