cate lacrimi sunt cuprinse in ninsoarea ce iar cade si cata iubire-ascunde norul ce acum se cerne? cate boabe dulci de roua inghetat-au iar in ceruri sa revina pe pamantul ce cuminte le asteapta? cate vise sfaramate se aduna in tacere iara neaua cea cuminte se aduna la picioare? cate inimi iarasi triste se alinta-n dansul iernii si se-ascund iar prin troiene sa nu vada nimeni visul? cate suflete suspina si-si inabusa iar dorul lang-un pom cu radacina unde ninge iarasi.....norul... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 23:40 |
||
---|---|---|
eu, daca nu e soare, nu exist! daca nu e zapada, nu ies fluturi dar daca'nfior esti trist si pe cerul galben... se scutura nuferi! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:22 |
||
mai tuth ce frumos "suferi" tuu.. na, pentru ca sa'ti treaca! eu...am un cui in inima si inima are o poeveste! eu, am un cui urias in povestea ce doare'ncet umpland cu lacrimi verzi urma din suflet. incet, pe rand, un cui, o inima, un gand. |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:59 |
||
Floricica,floricea, Bani de nu ii mai avea, Cumpara cu-n zambet tat, Si ploaie si omat, Cumpara cu o mangaiere, Asa vei face,avere, De minuni cele alese, Doar de zane intelese. Sper ca vorba nu fu-n van, Te vad eu peste un an, Mult mai ferice,adorata,. Cum n-ai fost tu niciodata De urat ti-as mai ura, NU sunt ursitoarea rea, Ba,cea buna,ca sa sti, Am urat si la alti copii. |
||
scrichy Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:16 |
||
ursitoare, ursitoare ia mai baga o urare zi-i ce vezi la fiecare nu te duce la culcare. haide, vino, si aici depanam, cu mari, cu mici toata viata insirata si ce ne asteapta-ndata. ia=ne tu pe fiecare si da-ne o versificare ca sa stim in asta lume care-i rostu'...toate bune?!?!? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:25 |
||
haaaaaaaaaaii, haii! gradinita junior va ureaza s-aveti mult spor.. (asta-i tot ce stiu! si e de la nepoata-mea) va poooooooop |
||
fleurdelis Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:27 |
||
te pupam, cu mic, cu mare, chiar si fata cu 4 picioare... si=ti uram sa se implineasca ce zi-sa ursitoarea romaneasca.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:29 |
||
scrichulet.....traiti-ar viata patrupeada iti pupa fatza zace lata pe covor dupa supa si oscior.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:31 |
||
TUTANCO,s-a intamplat, un moment de inspiratie,pupici ,dar pana si CINDY!!!!,nu ma mira totusi,cainii ma iubesc,neconditionat,ai vazut,de parca ne cunosteam de cand lumea. | ||
scrichy Postat pe 21 Ianuarie 2010 22:02 |
||
de ce nu dormi? ma intreaba o flacara colorata in purpuriu? dece nu'mi plac diminetile astea cu iz aramiu de cireasa coapta'n sufletul tau...ori prea devreme ori prea tarziu? imi plac raspunsurile unei dimineti de primavara de aprilie devreme in noapte ttarziu cand iti plang sau iti sufar sau mai bine iti scriu: tie, unui pod perfect aruncat peste'un suflet inecat intre ape... mai verzui aramiu decat privirile tale presarate tarziu irizate si pale in verzui... aramiu? (lui, ponte vecchio) |
||
fleurdelis Postat pe 22 Ianuarie 2010 05:19 |
||
fleur, ia sa-ti treaca tristetea aia de la faculta.. ce sa-ti dau ca sa vezi viata roza ca o acadea? iti dau o ora de vara, si o mare langa ea.. sa te duci in valuri albe, si sa simti ca vara frige sa te-ntinzi incet spre soare si sa-i fi un ceas complice. razele-i fierbinti sa-ti dea o stare de nebunie, si cu sarutari fierbinti sa te ceara de sotie. soarele.. al tau sa fie. |
||
iasomia Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:28 |
||
sa ma cearaaaaaaaaa?? de sotzieeeeee??? soarele??al meu sa fiee?? un pupic pt suoareeeeeee |
||
fleurdelis Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:41 |
||
iasomia Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:49 |
||
Visez un castel stramb De poveste alb�! visez acea ziua aceea cand Imi vei turna tu verde in paharul cu zambet, remuscand in alb peste sufletul plin. visez, remsucari absolute printre carafe cu suflet, deplin |
||
fleurdelis Postat pe 24 Ianuarie 2010 20:25 |
||
mi-a bubbuit inima a tacere, apoi ai venit tu peste fiinta mea si-ai ingropat-o! mi-au bubuit in auz lacrimile si fierul, lacatelor l-am scuipat in rugina... si-atat! |
||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2010 07:00 |
||
pik_nik Postat pe 26 Ianuarie 2010 07:06 |
||
cand povestea a luat sfarsit mi-ai luat cu tine inima incatusata cu lacate ruginite uitate de ani,.. |
||
ladyDY Postat pe 26 Ianuarie 2010 08:28 |
||
uneori doare, sa ramai doar tu insuti in ingemanarea de litere privite confuz, din exteriorul gandului. uneori...doare sa ramai doar tu plin doar de tine pana la refuz! alteori e pur si simplu... pacat, sa lupti DOAR pentru asta |
||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2010 23:42 |
||
nu trebuie sa faci nimic doar sa astepti! lucrurile tale rpeferate sunt pe drum pe drumul dupa tacere! u n scrum, bun pentru durere. acuum.... |
||
fleurdelis Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:00 |
||
sunt, un cer fara stele! sunt, un cer pentru norii tai. sunt somnul zbuciumat pentru, un vis, un alb uitat sau 2 |
||
fleurdelis Postat pe 28 Ianuarie 2010 22:12 |
||
mi-am scapat gandul la tine-n fereastra si mi-a fost teama ca-l sparg. eram prin zona.... si am zis sa inec la ivirea zorilor toate amintirile despre tine intr-o sticla de vin. am spart mai intai amintirea ta, si-am facut-o bucati amare de vis zdrentuit! apoi ti0am luat cuvintele si ti-am ranit cu ele auzul ca un bumeranh=g zbuciumat. da.erau ale tale! tu, le-ai sperat uitate amare, curbat! inimile insa s-au recunoscut si ne-au iertat de la bun inceput... la ce bun? ne gandeam noi acum?? cu atata pacat, in noi! si atata scrum... |
||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 03:31 |
||
copacii nu mai stiu sa planga, satui de frunze si de roua coboara capul peste ramuri sadind duioase inceputuri... e fara sens melancolia din diminetile amare, e umbra vesela pe care o zana buna o ascunde... e ceasul cuc al unui zambet, al unui greier ce tresare cand o lumina se aprinde departe,in oceanul de uitare... e farul ce calauzeste din larg corabia tacerii cand trist si singur se intoarce un pescarus uitat de mare... |
||
elodia Postat pe 1 Februarie 2010 03:43 |
||
fetele..fleur..kinga..voi chiar facurati noapte alba.. noaptea poeziilor |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 04:32 |
||
mah! ia uite-o cum nu doarme!,,,ai facut un rid...il vad de-aici | ||
Ines Postat pe 1 Februarie 2010 04:34 |
||
ai vederea agera ines.. buna dimineata..intr-o noua luna a lui 2010 ca prima luna se topi ca fulgul hai la o cafea fierbinte |
||
LILO Postat pe 1 Februarie 2010 04:36 |
||
Buna dimineata Lilo! ...da...se topi...si se va topi si a doua...si uite asa trece viata pe langa noi...nu ne asteapta! ...de aceea spun eu ca trebuie sa ne facem din fiecare zi o bucurie! ...avem dreptul si datoria sa fim fericite!...iar ca sa fim fericite, trebuie in primul rand sa ne iubim noi pe noi insine! |
||
Ines Postat pe 1 Februarie 2010 07:23 |
||
Inesss, eu in fiecare zi imi propun sa ma iubesc cate un picut dar nu stiu cum se face ca trebuie sa apara altceva si altceva la orizont de-mi vine | ||
ladyDY Postat pe 1 Februarie 2010 09:28 |
||
io-te bre...trecu deja o luna din anul nou????...scuze...io inca dorm.....m-au sforait mama si catzaua azi-noapte de m-au inebunit.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Februarie 2010 10:52 |
||
De la: LILO, la data 2010-02-01 04:32:09 fetele..fleur..kinga..voi chiar facurati noapte alba.. sa vezi cd o vom face pe cea a BETIILOR, lilo... voi chiar m-ati facut sa plang, ce'a ti cautat aicia???da sa pup |
||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 12:15 |
||
Jumatate putred Jumate frumos. Asa esti tu! Asa e viata Asa suntem noi� Sau calea pe care� o alegem Jumatatea aceea divina E cand iubim Sau cand iubeai! Jumatea urata era atunci cand nu iti pasa Sau cand urai oricum...erai, jumatatea aceea imperfecta si cruda, a mea... |
||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 12:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fara titlu | 40 | De la: getuta 3 Decembrie 2010 23:31 |
Cum putem scapa de Michelle????????????? | 196 | De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17 |
psihologie sau jurnalism??? | 92 | De la: cinezee 23 Iulie 2009 01:41 |
|
||
Aflarea ursitului de Boboteaza (sau visarea ursitului de Boboteaza) | 74 | De la: carmen396 6 Ianuarie 2012 22:54 |
sex and the city! | 90 | De la: fleurdelis 5 Iunie 2010 17:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural