face-m-as pajistea lumii, sa chem calul tau sa pasca! sa-i dau iarba mea cu seva, si un dor.. sa-l potcoveasca. face-m-as apa ca roua, sa se-adape, de-i e sete! printre dinti sa ma strecoare cand i-o fi de codru verde... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 15:24 |
||
---|---|---|
De la: elodia, la data 2010-02-01 03:43:16copacii nu mai stiu sa planga, vaii..e attat de ..si atat de...ma intreb cand ai mai avut timp sa o scrii si pe ea... iaso, mie imi palce si cu verde! si ..si cu dor... fetelooor.. |
||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 20:06 |
||
si, inca una cu ceata: Ma dor culorile Dimninetii galben aurii Sau aur curat! Ma doare cum ninge cerul Prefacut in fum nouriu Alb-bleo-pastelat. Ma dor gandurile Preferand aramii Amintiri zigzagat Apuse tarzii Adulmecat. |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 20:07 |
||
bre floreto, cu algocalmin ai incercat?... | ||
zambil Postat pe 2 Februarie 2010 11:34 |
||
nu! darrr... | ||
fleurdelis Postat pe 2 Februarie 2010 17:30 |
||
Trebuie s�-�i pedepsesc Spr�nceana dorin�elor P�n� la mine S�-mi �mpl�nt glasul Fr�nturii tale de neg�nd Ne�mb�ls�mat, Si pl�ns. In buza mea Necoapt�,ca o gean� Cu unda luminoas�'n �ntunericul profund! M� urc pe g�nd Si ploua prin gene Lungi, armate, Fumeg�nd. Imi plou�-n inim� Iti plou�n g�nd Si m� trecur� Zbuciumate Orele Spre noi plec�nd� Neconturate! Ce-au vrut s� spun�? R�nd cu r�nd Le prind �n palme Si le pl�ng� l�s�nd, ecoul palmei Tulburate... f�r� g�nd. |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 11:59 |
||
cum dreacu mami, plou?... poate ploiesc.. eu ploiesc, tu ploiesti... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 12:05 |
||
imdap.asta ii se mai intampla... |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 12:10 |
||
zic eu ca: ma urc pe gand si ploiesc prin gene.. ar fi avut mai mult dramatism... un fel de dush sentimental, asa... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 12:13 |
||
ma urc pe-un gand si ma ploiesti printre gene... parca merge mai bine... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2010 12:15 |
||
bre mami... ma urc in tren si ma opresc la ploiesti.. crez eu ca-i cel mai bine... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 12:17 |
||
cum zici tu,zambilu'.. azi sunt fara vointa... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2010 12:20 |
||
mai! voi faceti analiza la ploi si azi ii soareeeee |
||
fleurdelis Postat pe 3 Februarie 2010 13:44 |
||
Ofer consultanta in tarot, in gypsy cart si astrologie sfaturii, ritualurii, pentru mai multe detail ma puteti vizita si pe site http://atlas-mfe.cabanova.com/. Pentru o programare se poate si la adresa de email [email protected] sau adaugandu-ma in lista de mess little_angel1151 |
||
little_angel1151 Postat pe 4 Februarie 2010 09:42 |
||
Vand� Scuze infinitului, Tacerii tale, Tacerii mele Si�neputintei. Vand� Pareri de rau, Trecutului Mie insami Si desertului Sapat aiurea in adancul sufletului erou! Vand�cremene altor focuri altor vapai ale infinitului si pentru Pentru� Ziua aceea blestemata de maine vand ecoul asfintitului si numai tie... iti spun! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Februarie 2010 22:15 |
||
lucrurile care-mi plac: Imi plac la tine mereu� Premisele astea tari De iubire nauca Zvacnita din..nimic Imi plac la tine Gandurile astea�. Aiurea Fara nimic cantat Inutil si frant! Imi plac la tine Gandurile astea ascunse In gand�. Si plecate de-acolo Cu o privire, Cu un gest Acrosat In fata mirarii mele Zambind! Imi plac la tine� Lipsa de lacrimi, Si eu! Eu Inmarmurind�. Si tu dezghetandu-ma�n gand� Cum o faceai uneori� M,ai demult, Pierzandu-ma! Imi place la tine Doar ca� Eu sunt Pe alt front, Alergand! Sa ma ia dracu pe mine� Si pe tot restul ideilor mele Stupide natang! |
||
fleurdelis Postat pe 6 Februarie 2010 16:15 |
||
G�se�te-�i g�nd Ca s� m�ngropi cu toamn� Din podul palmei mele alerg�nd� cu strop �n strop aleg�nat �i'n goana, timpanului din podul palmei mele, s�-l �ngropi! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2010 16:41 |
||
hei! ce plete ai..zapada! draga mea atat de alba.. sa-mi dai fulgi, sa-ti fac cosita. bulgari sa iti fac rochita si din turturi coronita... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 12:14 |
||
iar a dat pe strazi zapada iara cad si imi rup noada... |
||
zambil Postat pe 9 Februarie 2010 12:18 |
||
insa o sa fiu atent sa nu cad, ca mi-s destept... o sa merg doar pe zapada caci pe gheata cad gramada. |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 12:24 |
||
Imi arunc, Imi arunc clipa Pe dupa umarul tau Inversunat si rau! imi arunc soarele Imi arunc sentimentele In ploaie Si le scutur de livezile Din trecut! Pentru ca Pentru Ca acolo Era sufletul meu Cand Tu l-ai nascut! Imi arunc zilele Ramase'napoi, Inainte Si �adulmec Si curm Si sumbru� Mirari de noroi! Arunc apoi�. Si soarele Pe dupa umerii tai Mirati si singuri De averse de ploi! Si raman� Si ma�nnec Si ma scutur Si�. Si ?? Ce-ar fi� Sa si plec? |
||
fleurdelis Postat pe 9 Februarie 2010 19:55 |
||
chiar asa.. ce-ar fi?... | ||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 07:59 |
||
abia astepti, ai?? |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 08:00 |
||
he,he,he... nu mami, chiar nu vreau sa pleci.. doar faceam apelu' de dimineata... | ||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:05 |
||
aha! sanchiu! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 08:20 |
||
fleur, hai fii brava! capul sus.. spatele drept! ai o inima in piept care bate pt tine. lupta! si-o sa fie bine... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 08:52 |
||
mai mercii.... si mercii, in primul rand pt ca ai simtit!...off |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2010 08:54 |
||
pai..d-aia venii la tine acilea... lasa ca te descurci tu,bafta astazi... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 08:56 |
||
las-o mami, ca-ntarzie unde zice ea ca are treaba, acolo... | ||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 08:58 |
||
ok,ok... | ||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 09:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor! | 6 | De la: garbo_431210 2 Octombrie 2016 10:41 |
Postliceala FEG | 1 | De la: garbo202614 6 Iulie 2011 19:05 |
Grasa de Bordeaux | 90 | De la: __16__ 11 Februarie 2014 15:22 |
|
||
De ce oare barbatii nu se pricep nici macar la sex apai la celelalte lucruri...Din cauza ca nevestele gasesc pretexte ca sa nu mai faca sex cu sotii lor | 27 | De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2012 20:35 |
Sport | 1 | De la: Adi192 21 Noiembrie 2018 12:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural