haide, bre, preci! tocmai acum, cand imi luasem si eu avant... |
||
Tylly Postat pe 13 Februarie 2010 19:30 |
||
---|---|---|
bagati avantuu' caci merg sa-mi cumpar checuu meu,. de valentinu tau... | ||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 19:32 |
||
foaie verde trei masline iar mi-e rau si nu mi-e bine vin masinile spre mine ma blocheaza ies afara site cu fite de codana. n-am decat sa ma uschesc seara buna,va doresc.... ia sa vaz? pot sa postez? cine crede-n valentin sa se bucure deplin sa-i faca gagicu' plinu si sa-i schimbe iar mobilu'... valelei,hai c-am plecat mac,mac,mac si iarasi mac... |
||
|
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2010 19:37 |
||
celestico...era la mishto,bre! | ||
preciouss Postat pe 13 Februarie 2010 19:37 |
||
Iasomico... | ||
preciouss Postat pe 13 Februarie 2010 19:41 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=hzDlLtgt1BI |
||
LILO Postat pe 13 Februarie 2010 19:59 |
||
mi-am aruncat sperantele desarte in balta de sub geamul meu si visele le-am innecat in ape pentru ca stiu ca nu mai esti al meu. mi-am amintit ninsoarea alba din noaptea viselor ecvestre iar amintirile ce sunt acuma salba venit-au trist din vremuri de poveste. |
||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 20:24 |
||
Tut, eu de-abia acum l-am vazut pe cutulache al tau din poza. Pai bine mai dar la felul in care vorbeai de cutu tau eu am crezut ca e mic, cand colo ca sa-mi vaza ochii? caine lup |
||
persidadamian Postat pe 13 Februarie 2010 20:29 |
||
mie mi-e frica de caini de aia iti zic, desii am avut si eu catel cand am fost mica. | ||
persidadamian Postat pe 13 Februarie 2010 20:30 |
||
persia....mami....e lup german.....si e o cuminte si o dulce ....si daca mai vine la tine si-ti pune caputzul pe genunchi si te priveste galeeees.....te topeste...... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 20:35 |
||
Tut nu stiu ce sa zic, mai de graba cred ca am sa lesin daca vine si-si pune capul pe genunchii mei. Nu stiu de unde am apucat frica asta dar o am. |
||
persidadamian Postat pe 13 Februarie 2010 20:39 |
||
pentru ca este un caine de talie mare...pentru ca i-ai vazut coltii....pentru ca o vezi haidamaca.......nimic mai adevarat ca o asemenea "creatura" te-ar speria....dar eu, care o am de 3 ani jumate o cunosc foarte bine si-ti spun ca nu ar musca pe nici unul din prietenii mei... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 20:43 |
||
m-am trezit de dimineata cu trecutul tau in urechea stanga! miroseai ca atunci a primavara uda si a iubire cruda muscat-adanc adanc din mine. eram privire eram vant ce-ti povesteam far'un cuvant nedorul, de ne-tine! acu-i tariziu suntem plecati de urma ...marului muscati... prin lume! |
||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 21:47 |
||
fleuuuuuuuuuuuuuuur...! | ||
pik_nik Postat pe 13 Februarie 2010 21:48 |
||
ce mai e suflete??? | ||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 21:50 |
||
ai auzit? | ||
pik_nik Postat pe 13 Februarie 2010 21:52 |
||
nu! m'am inotors sa pun si versurile dela cantecul ofeliei... (pt k mi-au placut candva...) Maine-i Sfantul Valentin. Dis-de-dimineata la fereastra iata-ti vin, ca sa-ti fiu mireasa. S-a imbracat, s-a pieptanat, i-a deschis indata. Fata in casa i-a intrat. N-a mai iesit fata. Doamne greu m-ai blestemat, vai si amar de mine! Baietii toti sunt niste hoti,zau, fie-le rusine. Mi-a spus nevasta ca am sa-i fiu si m-a pus jos si prea tarziu. Pe soare jur ca te-as fi luat. Dar ce-ai catat la mine in pat? Maine-i Sfantul Valentin. Dis-de-dimineata la fereastra iata-ti vin. http://www.youtube.com/watch?v=bTOE_h5L8Pg&NR=1 |
||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 22:00 |
||
fleur.. http://www.youtube.com/watch?v=BFnEmugCQ-8&NR=1 am ce am cu nabucco ..scuze |
||
LILO Postat pe 13 Februarie 2010 22:05 |
||
Mi�e dor de umbra ta In seara asra! Posibil nici sa mai conteze Mi-e dor de gestul tau Umpland fereastra Cu aripa Iubirii mele... treze! |
||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 23:03 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-02-13 18:40:15fetelooooooooor...voi sunteti azi, pur si simplu delicioasee... Ei vezi, nu e pentru cine se pregateste, e pentru cin are nevoie! Serviti-va cu incredere ca e viu si e si sfant pe deasupra! |
||
comarta Postat pe 14 Februarie 2010 02:04 |
||
De la: LILO, la data 2010-02-13 19:29:16 fetele.. |
||
comarta Postat pe 14 Februarie 2010 02:11 |
||
dela baudelaire...traducere:pisicile �ndr�gosti�ii vajnici �i recii c�rturari Iubesc, c�nd se �ndreapt� spre-a lor maturitate, Pisicile ginga�e, puternice,-alintate, � Ei, friguro�i ca ele, ca ele sedentari. Prietene-ale �tiin�ei �i volupt��ii fine, κi caut� oroarea �i lini�tea-n tenebre; Ereb le-ar lua s�-alerge �n cursele-i funebre, Dac�-ar putea m�ndria lor rece s�-�i �ncline. Atunci c�nd stau pe g�nduri, iau nobile-atitudini De sfinc�i lungi�i la margini de-ntinse solitudini, Ce par s� doarm� �ntr-un vis lung, f�r� sf�r�it; Iar blana lor bogat� vr�jit le sc�nteiaz�, �i-un fin nisip de aur, �n ochiul lor m�rit, C-un aer vag �i mistic, pupila le-o-nsteleaz� |
||
fleurdelis Postat pe 14 Februarie 2010 11:03 |
||
sunt... o alergare de cuvinte, o alergare din mine insami, o plutire de ceasuri un secundar al dragostei dintre mine si tine si cei ce ne acopera cu stelele cerul privirii. sunt, prea cuvant, ca sa fiu un dor nelegat de nimeni, nicicand. |
||
fleurdelis Postat pe 14 Februarie 2010 18:41 |
||
Niciodata n-ai sa stii De e nopate sau e zi Intr-al inimii mele dor De e soare sau de-i nor Niciodata n-as putea Sa te-alung din viata mea Sa te chem ca pe-o lumina Ca o floare din gradina Niciodata n-am sa pot Sa trec ziua in innot catr enopate care vine plina de dor si suspine! |
||
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 14 Februarie 2010 18:54 |
||
uitam sa-mi fac incheierea, din seara asta Imi pot plange ecuatiile�n alta parte Nu aici! Imi pot plange Mestecenii privirii Oriunde Nu in tine! Imi pot ploua gandul Suferirile Si �cautarea de tine �napoia sarutului tau De soapte. Imi pot � Plange, Paste Usca Necredin�ele �n alta parte! |
||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 00:28 |
||
sa scurs tacerea timpului natang pierdut in crang... pe colturi de stele prin visele mele... calc peste cioburi de fericire... in valuri. pe ochiul uscat de cat a strigat doar in neant, cade cortina... {... a cui o fi vina?!} |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 01:55 |
||
aahhh ce-mi creste inima ac se intampla si pe topicul meu cevaaaaa.. n-aveti idee! keks io zic ca vina o fi a timpului, a lasitatii din noi, a fricii de intrebare! |
||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 02:21 |
||
fleur, dar si kent are "ceva" de spus..si spune bine in versuri |
||
LILO Postat pe 15 Februarie 2010 04:17 |
||
da mai da el fumeaaza... | ||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 11:04 |
||
fleur, vina nu-i a fricii de intrebare, e a fricii de raspuns. |
||
Tylly Postat pe 15 Februarie 2010 11:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
EU | 1138 | De la: Eugenia69 3 August 2012 16:06 |
SOUND EAGLES suna corect gramatical ? | 1 | De la: MadMax 30 Decembrie 2011 03:12 |
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! | 176 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53 |
|
||
Gandeste cu creierul tau. | 47 | De la: Tigergelu 6 Martie 2016 20:25 |
muiel vine de la manuel | 3 | De la: hermosa20 1 Iulie 2012 18:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural