da draga mea...asa arati mai fetita....iar pt versuri, ce sa zic | ||
fleurdelis Postat pe 2 Martie 2010 23:06 |
||
---|---|---|
peste lumea rece doar lumina trece... si se unduieste, ganduri albastreste... |
||
keks Postat pe 2 Martie 2010 23:08 |
||
mai eu nu stiu ce-i cu primavara asta....e asa de femininaa....toata ieri, am primit martisor pe strazi, de la baietii cu fulare portocalii, si flori de la baieti in mol...azi la muncaaa eu cred prin criza asta, si-a reluat femininatea rolul... zau! atatea fete frumoase ce-am putut sa vad azi...chiar ii drept cantecelul ala, cu fetitele dulci, din bucuresti ca-n toata lumea nu gasesti deci bravo keksuletule |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 2 Martie 2010 23:11 |
||
"Fetitele din Bucuresti" ... Fetite dulci ca-n Bucuresti In toata lumea nu gasesti; Priveste drept in ochii lor Si-ai sa citesti povesti de-amor. Povestea lor e-adevarata E c-un baiat si cu o fata; Deci n- ai putea sa nu iubesti Fetitele din Bucuresti. Versuri: N. Constantinescu Muzica: Ion Vasilescu |
||
keks Postat pe 2 Martie 2010 23:25 |
||
bravoooooooooooooooooo | ||
fleurdelis Postat pe 2 Martie 2010 23:29 |
||
fleur, am crezut ca nu se mai gandeste nimeni la ele... pentru amintirea lor... toata stima! si-o reverenta pentru tine fata draga...(madalina m) |
||
keks Postat pe 2 Martie 2010 23:38 |
||
mi-am amintit demult copil eram... si nu le-ntelegeam... dar fredonam usor, pe varful buzelor mai mult in gand... a cantec acordand... cate versuri (pe-atuncea) poate fara intelesuri.... Sa-mi c�nti cobzar |
||
keks Postat pe 2 Martie 2010 23:56 |
||
asa keksane, adeca: cobzareste-ma... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2010 08:13 |
||
mai nenici, scrie undeva ca ii topic de mistouri aicia?? k sa stiu k mooooooooooor!(de-acumaaa!~) | ||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 08:41 |
||
stai bre, ce te repezi?... asa arata o poezea-n versuri albe facuta de mine... si stangace pe deasupra... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2010 08:48 |
||
m-a pocnit fericirea... in nas, in ureche, si oleaca de inima! m-a pocnit intr-un zbor inedit urlandu-mi o muzica a ploii concrete, izbindu-se de viata. in urma pasului meu urlau si ei... trecatorii grabiti urlau catre dragostea din mine: hei... unde alergi asa?? ti-e cumva frica?? sa nu iti amplificam zborul?? nu, am strigat eu, din ce in ce mai nemernica, mi-e frica doar de attat: k zborul meu e prea alb pentru urechile voastre plictisitor nedumerite |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 09:17 |
||
fleur, tu n-ai boabe antiporci in topicul tau??? |
||
pik_nik Postat pe 3 Martie 2010 09:45 |
||
De la: zambil, la data 2010-03-03 08:13:17asa keksane, adeca: cobzareste-ma... nea Zambile, fara tine n-as avea cu cine rade... si nici a satiriza daca n-ai fi dumneata! |
||
keks Postat pe 3 Martie 2010 09:54 |
||
Poate astazi, poate maine poate cine o sa stie... cand va rasarii tarziu soarele pe care-l stiu... si-mi va magaia cu raza-i, cicatricea ... |
||
keks Postat pe 3 Martie 2010 10:00 |
||
ladyDY Postat pe 3 Martie 2010 10:03 |
||
tu, eu, noi, doi si tampla pe fereastra. asteptari, gari, zbucium ales ploi marunte, in caderi repezi, si limita asteptarii. te dor, te chem, te incunun cu inima desi tu nu ai! te chem, te dor, nu te mai vreau... desi toate previziunile ne spun, ca mersul, se merge inainte. |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 10:22 |
||
mi'e teama de: reculul din mine de zambetul tau obosit de primavara asta... de pulberile neizbucnite de forta aerului proaspat si pur mi-e teama de cerul cu ochii lui mari deschisi, deasupra noastra! |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 11:13 |
||
fleur!~ te autodepasesti cu fiecare vers... si ma uimesti cu fiecare briza de aer proastat, cu mersul inainte sub ochiul cerului... foarte frumos...felicitari! |
||
keks Postat pe 3 Martie 2010 17:11 |
||
esti tuu prea dragutza mai! |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 17:16 |
||
minciuna http://www.youtube.com/watch?v=JSe3SaRm2ck |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 21:36 |
||
miroase-a ploi, miroase nnaucitor a ploi lovite-n stropi color de nori miroase a ploaie si noroi. imi duc un zbor din 2 in 2 pe sub cer jos privind la noi! miros...nimicitor de ploi... ne ploua'n viata, cu noroi |
||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 12:49 |
||
lacrimile de pe obrazul meu dinaintea furtunii ! astea sunt fleur | ||
ladyDY Postat pe 4 Martie 2010 12:52 |
||
e'nnourat pe lume, si-i pacat! e-nnourata viata alergat, e mult tumult acid arzand e mult cobalt in arderi alb... e mult prea mult... in zboruri cad spre pasul devenirii;n alb! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 14:19 |
||
no! ca am lapsus, am uitat ce-am vrut sa scriu | ||
persidadamian Postat pe 4 Martie 2010 14:22 |
||
pe umerii goi, loviti de-atatea ploi, se scurg siroaie din ultima foaie ce-a colorat demult uitat acelasi cer {...} odata sincer... |
||
keks Postat pe 4 Martie 2010 15:20 |
||
ladyDY Postat pe 4 Martie 2010 18:24 |
||
lady: firicel cu firicel... se formeaz-un buchetel!... |
||
keks Postat pe 4 Martie 2010 20:12 |
||
~~ mi-e dor! -cine a spus ca e usor?! cand ai un dor? ca il "omor"!... si-i pun pe suflet doar un dor cu tot cu catecul usor ce suiera in gol... -mi-e dor! |
||
keks Postat pe 4 Martie 2010 20:16 |
||
eu zic totusi, sa nu-l omori. mai bine il lasi cu dorul. e o razbunare mai cruda | ||
si_totusi Postat pe 4 Martie 2010 21:43 |
||
uitandu-ma la tine ma regasesc in anii tineretii cu ochii tristi in asteptarea unui dor, |
||
ladyDY Postat pe 4 Martie 2010 21:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
La multi ani tuturor care poarta numele Gheorghe si derivatele numelui! | 2 | De la: Jojolin 22 Aprilie 2012 00:56 |
orgoliul sau dragostea??? | 29 | De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40 |
|
||
De ce se intampla asta? | 13 | De la: elodia 17 Martie 2010 18:31 |
As vrea sa-mi fac un blog pe wordpress. Vreau ajutor, va rog! | 1 | De la: garbo000384 7 Iulie 2009 11:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural