cin' sa fie? ce sa fie? doar pustiu, imi pare mie... e tarziu si-as vrea sa strig ca mi-e teama si mi-e frig... nimeni nu ma intelege numai iarna glasu-si drege cantand aspru, fulguit... primavara n-a venit? |
||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 17:17 |
||
---|---|---|
ba a venit! cu un sambure de adevar in ea cu o furtuna de vise cu fluturi in gand cu spuma valului ramas orb dupa imbratisarea cu tine... cu spaima de si cu aceeasi mirare ca imi lipseai si nu mai credeam... |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 17:20 |
||
daca zici tu,asa o fi... la mine-n suflet e tacere ma doare lipsa celui drag plecat departe, drum pribeag i-a fost incercare, suspin, asteptare... |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 17:26 |
||
ilsi~fata cu poeme de iubire peste vreme... nu fi trista... nu mai plange. iarna tu o poti invinge... dorul - daca n-ar durea, rost pe lume n-ar avea |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 17:45 |
||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 17:50 |
||
oricat de mic e-un firicel de apa... cand pleaca din izvor, aduna-n drum si maci si spini si ploaie si furtuni... mai ia in drumu-i prea grabit din malul care s-a izbit o suvenire...sau un gand sau numai doruri frematand... si creste! tumultul sau cel repezit e tot mai molcom spre zenit, mai linistit; ai zice ca e implinit, dar inca are dor chiar de e cascador sperante si umor... si merge inainte cu griul de pe frunte citeste anotimpuri, apune peste timpuri in cicatrici de vise iubind inca premise... se varsa in culise de mari inca nestinse... in scrijeliri ciudate pe-o piatra in morminte... |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 20:33 |
||
mai keksule tu ma enervezi pe mine... faci versuri de parc-alergi pe bicicleta... |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 20:47 |
||
hmmm pe vremea asta...mie-mi spui?!...trebuie sa faci un sport ... ...sa nu te "anchilozezi" |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 20:52 |
||
am gresit atat de des, prin cuvant cand ma pripesc... - nu poti sterge o gresala ca pe tabla o albeala... ia o foaie de hartie, si in pumnul tau sa fie doar o minge albastrie... stransa si inchisa bine. acum,insa... vezi tu bine vrei s-o faci asemine... si te chinui, te srofoci te prefaci ca te tot joci... dar hartia e botita... nu mai poate fi notita. si oricat ai vrea sa-ndrepti obosesti sa tot astepti... tot asa si cu gresala... "geba cauti s-o indrepti urma ei ramane veci! ca-n hartie imprimat ridul de la "sifonat" ... ... ... |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 21:57 |
||
in oglinda cand privesti multumit cu ea tu esti?! ... ce vezi tu...ce vede el, ce vad cei in care speri... cum se vede pata care te-a lovit in disperare... |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 22:50 |
||
iasomicoooo....acum inteleg!!!!!!!!!! unde esti?! |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 22:51 |
||
imi place! imi place...gandul tau nimic umplut cu grade de uitare... imi place cand mai stai un pic in palma mea aducatoare. imi palce cand imi spui ceva.. si nu mai doare. imi place-atunci si-aceeasi stea de dincolo de gand rasare. si...sincer... imi placea asa |
||
fleurdelis Postat pe 6 Martie 2010 09:58 |
||
buna dimineata ! ce matinala-i lumea azi... "imi place!...cum nu mai doare" - nici gandul, nici cuvantul... nici dorul... |
||
keks Postat pe 6 Martie 2010 10:38 |
||
mai keks,mama..eu pana la urmaa scriu k sa ma pupi tu?? scrie, nu ma pupaaa |
||
fleurdelis Postat pe 6 Martie 2010 16:10 |
||
meriti sa fi "pupata"... - pentru cuvintele tale, - pentru ca sti sa simti, - pentru ca ~inca~ visezi, pentru ca ai deschis un totpic unde ma simt bine...si...ar mai fi...dar cred ca am destule argumente...deocamdata... sunt mute clipele si dor sfasietor pe varful buzelor ...apun in zori pe trecatori... |
||
keks Postat pe 6 Martie 2010 16:42 |
||
scriem pe pietre sure cu mainile zdrelite de incercari prea dure vieti obosite si muncite. nici lacrimile nu mai curg, parca-au secat pe veci intr-un indepartat amurg cu amintiri tacute,reci. plecam in zari straine cu doruri multe-n suflet de stele sa se-anine dantelarii in vise de poet |
||
LILO Postat pe 6 Martie 2010 17:08 |
||
LILO..."plecam in zari straine cu doruri multe-n suflet de stele sa se-anine dantelarii in vise de poet" ale cuvinte nu gasesc! pentu realul tau ce-n vers ... suav, mangaieor... l-ai asternut in azimut... |
||
keks Postat pe 6 Martie 2010 18:48 |
||
Sunt o sopata dintr-o lume care apune-ncet si clar sunt un trist si singur nume dintr-un singur exemplar sunt cuvintul care doare care vindeca ades sunt lumina dintr eginduri fara dor si inteles sunt si dorul care moare dar si clipa dintr-un soare sunt si pasare si luna sau poate-s frunxza din tr-un pom sunt sopata dintr-o lume buna si sigur sunt un simplu om ! |
||
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 6 Martie 2010 19:17 |
||
Uneori e lucru mare sa stai singur in picioare... si sa te numesti curat "simplu om"...si nu... hai mai kentane... o gluma de sambata seara |
||
keks Postat pe 6 Martie 2010 21:54 |
||
kentaneeeeeeee!poezia asta nu mi-ai trimis-o!auzi!daca tot vrei tu sa-mi trimiti cartea ta de poezii,n-ai vrea tu sa le postezi aici,ca tot ai inceput,si e pacat sa nu citeasca toate fetele ...patrunse de simtamintele tale pure si curate!a!ce zici? | ||
FRELID Postat pe 6 Martie 2010 22:52 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Martie 2010 15:40 |
||
Sunt doar un om, care stie ce vrea, DAr nu mi-e usor, CAnd ma doare ceva, ma tratez, Cu un pic de umor Si, minciuna imi pare ca e, un fel de baubau, De la viata eu nu stiu sa cer, Mai mult decat dau. Ma asez daca vreau cu prietenii mei, LA masa de joc, E magic si totusi refuz, sa depind de noroc. Viata e scurta, ispitele curg, Arome de mosq, In oglinda ma uit fiindca vreau sa ma recunosc. Drumul spre mine e greu dar e sfant, Nu-mi pot permite sa uit cine sunt, Drumul spre mine il mai ratacesc, Da-mi Doamne puterea sa ma regasesc. |
||
persidadamian Postat pe 7 Martie 2010 17:41 |
||
persi | ||
fleurdelis Postat pe 7 Martie 2010 22:31 |
||
RETORIC... de ce-ar conta in ce culoare imi cant iubirea si de doare?! acum e soare... si maine va fi oare? cui pasa daca-n asta seara mai picur peste stele ceara?! si-n jocul unei lumari voi deveni incet...un ieri? in care zari apun in goana aceleasi ganduri de prigoana?! ce-nhama vise naravase cu suflete enoriase? cu cate flori crezi ca se poate sa-mi desenezi pe suflet moarte?! de infinituri tecatoare... o nu!...azi nu mai doare! |
||
keks Postat pe 7 Martie 2010 23:22 |
||
un ultim gand, un ultim rand... pe-aceste foi ce curg natang... prin grang. imi trec prin vene acelesi scene... de ce e vantul singur pe alei?! tu nu-l mai simti? tu nu-l mai vrei? de ce-s atatea spatii goale de flori in zori si-n calde ploi? de ce pe-altarul negru pal e linistea iar de cristal? cu stinsele facli de jar... nu simti tacerea?! mai dulce-i astazi fierea. ... |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 02:15 |
||
eu Keks te cred , perfecta adevarat sa fii mereu un om si nu...rima sa nu ti simti poezia nicind straina si gindul bun sa te insoteasca totodat ! |
||
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 8 Martie 2010 08:03 |
||
Cutitele din noi, Nu fac doua parale Aruncate in ploi Cu noroi Avantate �n stradale Mizerii si ploi! o sa beau Candva Cand voi apune pentru cutitele din noi! Si pentru tine! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Martie 2010 10:57 |
||
ia-ti mami inox, deh... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 12:08 |
||
keks, acilea sunt... da' nu inteleg ce intelegi... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 12:13 |
||
eu n-am inteles ce-i grangu', mami... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 12:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tudose | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41 |
razbunare | 17 | De la: michaela48 7 August 2009 13:35 |
abilitati practice,formarea deprinderilor de munca (pt.varsta prescolara si scolara mica) -educatoare,invatatori,parinti,bunici,bone,case de copii | 2 | De la: mamytzy56 10 Ianuarie 2013 22:32 |
|
||
De ce oamenii destepti isi gasesc greu parteneriii? | 2 | De la: xenaluptatoareainimoasa 20 August 2010 11:14 |
sa plec sau nu? | 5 | De la: garbo_408792 9 Iulie 2015 13:02 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural