era crang,crez... nu vezi cat era ceasu'? era si ea tristuta.... imi spune mai sus ca a pricipit,da' nu inteleg ce,lasa ca imi zice ea... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 12:19 |
||
---|---|---|
da' ce, mami, prin crang curg foile?... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 12:22 |
||
poate erau florile,hai ma mami.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 12:37 |
||
eu zic ca keksanu' a luat-o p-aratura de la dushca aia de fiere, de-o trase la sfarsitu' poezelei... auzi, cica-i dulce... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 12:43 |
||
De la: iasomia, la data 2010-03-08 12:13:38keks, am inteles ce-ai vrut sa-mi spui in comentul ala....pe "lumea cuvintelor"...e greu domle...sa scrii de unul singur fara un zambet...fara cate-un "gang"...in loc de crang ...nu zambile?! |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 12:48 |
||
aha, deci prin gang curg foile.. asa mai vii d-acasa, nene... parca si am imaginea-n fatza ochilor... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 12:50 |
||
keksu' ma duc sa ma uit,a uitat baba ce ti-a zis. te-am suparat cumva?... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 12:50 |
||
foile-n fasii s-au "scurs" pe drumul dus... in gandul dulce-amar al visului de mai! o fiere e mai dulce ca sufletul ce-n mine plange na! acum ai "pricepit"...zambile ceva?...eu NU! |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 12:51 |
||
IASO, m-am "cam" ofticat eu, ca n-am inteles de ce "te iei" de viata mea ...da...timpul ~ bata-l vina...mi-a aratat unde ai vrut sa "bati seaua si sa priceapa IAPA:))"...acu...sa nu uiti ca mi-ai promis o poveste...cu zane bune (sau nebune)...ce inca n-au primit un nume... Zambilu...ai vazut ce frumos scrie kentanu?!...ia sa dai tu o "foaie" inapoi...ca-i pacat sa pierzi...si fiindca "stiu ca-ti place" ...da sa te pup si pe tine |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 12:55 |
||
keks, guritza... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 12:59 |
||
poezeaua aia a lu' kentanu' seaman-a epitaf, nenica... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 13:03 |
||
DE 8 MARTIE! Un soare bland ca ochii tai luceste peste zari pe-a sufletului vechi carari... Sunt ochii tai maicuta... -mai stii cand iti cantam "de ziua ta mamico?! cu lacrimi tremurande... in bratele-ti duioase cu inima ma cuprindeai... sarutul tau pe-obrajii cruzi erau atingere de rai... -hai sa-ti mai cant! macar in gand... sarutul tau sa-l prind... si sa-l pastrez asa frumos, in coltul amintirilor pe unde cate-o dat* in vis necolorat si neconditionat sa-l am pastrat! pt mame... |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 13:17 |
||
mdap... chestie de perceptie, nene, asta cu mama... mamica rea, mai stii mata cand ma bateai cu o nuia? si m-alergai pe dupa bloc ca eu voiam sa mai ma joc si tu... nimic! voiai atunci sa vin acasa imediat si lectii eu sa fac pe branci sa-nvat in draci, ca apucat... pai ma oftic s-acuma, cand imi amintesc despre copilaria mea mamica rea... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 13:31 |
||
zambile! azi asta nu se pune "pentru tine vreau sa-nveti" "sa fi OM...zicea kentan... cand in vers ne incalceam |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 13:35 |
||
keksule... om, sau ohm?... ca tu cam mananci litere, nene... sau pui de la tine... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 13:41 |
||
nu-s la "cura" tastatura-i cam "batrana" si nu masuram acum rezistenta nimanui ...dar de vrei sa fiu un watt cu puterea la patrat pune numai paie-n foc... si-am sa am si eu (poate) noroc... |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 14:07 |
||
De la: zambil, la data 2010-03-08 13:41:57keksule... om, sau ohm?... ca tu cam mananci litere, nene... sau pui de la tine... timpul "secolului" vitezei...in care ne facem "veacul":))...ca-n Caragiale ...si adaug ori mai scad sa nu-ti para totul fad... prea usor ce-i castigat n-ar mai fi de instigat ai trece doar cu factura sa rimeze corectura.. |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 14:17 |
||
fleurdelis Postat pe 8 Martie 2010 18:57 |
||
keks Postat pe 8 Martie 2010 19:47 |
||
keskule....parca iti statea mai bine inainte decat acum,....ce dreaq este cu tine ? vrei sa am cosmaruri noaptea ? | ||
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 00:36 |
||
nuuuu...incercam doar sa le alung pe ale mele Lady | ||
keks Postat pe 9 Martie 2010 00:53 |
||
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ degeaba scrijelesc postum sperante pe-acelasi scrum... e stinsa zarea si tarziu... am adormit si nu mai stiu... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
||
keks Postat pe 9 Martie 2010 02:37 |
||
sa scriu?!! | ||
fleurdelis Postat pe 9 Martie 2010 10:50 |
||
scrie, fleur! |
||
Tylly Postat pe 9 Martie 2010 10:56 |
||
hei multzam mai! da nu mai scriu, pap muceniici! cell, am o-ntrebare pt tine mai.... ti-o trec in privat |
||
fleurdelis Postat pe 9 Martie 2010 10:59 |
||
zambilu '....baiatul cela ce-i lovit si cu nuiaua altoit pe mine rau m-a rascolit... sa pupe mama un baiat ca tare-mi este mie drag. caci sunt mamoasa, ce sa fac... |
||
iasomia Postat pe 9 Martie 2010 11:02 |
||
ce baiat, ce baiat | ||
fleurdelis Postat pe 9 Martie 2010 11:05 |
||
iasomico, baiatu' cela-i imaginar, mami... nu ca n-am fi trecut toti prin terorismu' parintesc, la un moment sau altu'... | ||
zambil Postat pe 9 Martie 2010 11:21 |
||
eu m-am gandit la mine,zambilu'..d-aia mi-a atins coarda... pe mine ma croia buna rau...si sora-mea..mai ales...ehe,he,he... m-a rascolit tematic,ca sa-i zic asa... |
||
iasomia Postat pe 9 Martie 2010 11:23 |
||
vand soare si un colt urias de cer, improspatat cu lalelele unui lan de mister vand soarele si plutirea lui la patrat pe un strugur de roua, pe un pas nemiscat! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Martie 2010 13:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
s | 4 | De la: scrichy 7 Aprilie 2010 14:36 |
IUBIRE | 335 | De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04 |
dragele mele prietene , sunt sigura ca aveti un raspuns si pentru mine | 122 | De la: Lidiaolteanu 20 Aprilie 2010 17:16 |
|
||
buna | 5 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30 |
Basescu a gasit solutia impotriva grasimii si foamei! | 5 | De la: garbo_11724 14 Aprilie 2013 10:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural