spirite se-ncing subiecte cand ating ce inca infiereaza si-n viata guverneaza... |
||
keks Postat pe 9 Martie 2010 16:25 |
||
---|---|---|
mai, daca nu mai vine o data primavara asta....eu cred ca fac Iarna de om! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Martie 2010 07:35 |
||
sau iarna, DIN om (ca nu mai stiu sigur) |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 10 Martie 2010 07:43 |
||
pai ce sa vina primavara, nene, cand voua va ploua in suflet tot timpu'?... ma rog, asa reioese din poezele... adeca din ale fleuretei, ca keksanu' nu se pune... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 11:24 |
||
keksanu ...nu se mai pune nici unde...are "cartonas" rosu... nu-i asa?! sa fiti iubiti si primavara-n suflete sa aveti mereu! |
||
keks Postat pe 10 Martie 2010 13:14 |
||
haide bre, nu-ti mai plange singur de mila... keksano, fii barbata... da' daca tot dialogaram, ce voiam eu sa zic: floreta are ea ceva ce-o roade-n sufletzel, cand baga la poezele acolo... tu numa' te-nvarti in versuri pe topicu' fetii... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 13:24 |
||
asa-i Zambilu! ~ ~ vrei sa te pup!? da eu vorbeam serios...si stii si tu "cartonas rosu"... ...si nu-mi plang de mila... caci clipele nebune sunt doar un carbune... si...nu se mai trezesc nebune nici visele, nici clipele... |
||
keks Postat pe 10 Martie 2010 13:29 |
||
ce cartonas rosu, nene?... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 13:32 |
||
intrasem k sa ies...sincer! da, nu putui sa nu recunosc ca cineva recunoaste k eu am un suflet! pfuuu...probabiiil..nu ar trebui sa multumesc! e doar ceva de final de zi, o zi care m-a lasat oricum fara, fara, fara...glas! ce mi-ai luat suflul azi?? o vorba, a lui constantin noica: "da-ti-ne case, pe masura sufletului nostru MULTIPLU" si cat suflet poate avea o vorba! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Martie 2010 20:43 |
||
rana-ti inca prea adanca peste sufletu-ti se-arunca... se-oglindeste-n ochii tai ca lumina intre vai... printre necuvinte cade in abis cu acolade... sau erau totusi spirale?! ratacire in astrale? |
||
keks Postat pe 10 Martie 2010 20:52 |
||
nu ma faaa, totusi sa plang ! rogu-teee | ||
fleurdelis Postat pe 10 Martie 2010 20:54 |
||
nu!~~~ pastreaza lacrimi pentru fericire! sunt doar niste cuvinte... ce-mi pedaleaza-n minte... nu da doi bani pe ele... sunt mult prea ireale... exista doar in suflet danseaza un balet pe opera ce-mi canta acelasi vechi concert... nu, nu-i nici un regret... nici vise...nici duet... ... sunt versuri amagite de cantece dorite... ma iarta... "eu doar ma-nvat...asa...hai hui in drumul tau, si-al ori-si-cui..." nu vreau nimic, nu dau nimic... nu stiu sa plang, nu mi-e amic... si sufletul mi-e mic... si azi l-am izolat SI termic! |
||
keks Postat pe 10 Martie 2010 21:03 |
||
ptr. un suflet mare ca al tau,........ | ||
ladyDY Postat pe 10 Martie 2010 21:23 |
||
ca al cui?? hai mai ca stiuuu....ca al lui cakie |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 08:33 |
||
da mai fleur, exact keks in persoana,... numai ca uneori nu suntem in stare sa mentinem o relatie chiar nici in lumea virtuala,.... | ||
ladyDY Postat pe 11 Martie 2010 09:19 |
||
ce relatie mai, ce tot spui acolo?? si tu ai kef sa te certi, ai?? sincer...io n-am kef sa nimic, decat doar in versuri |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 10:48 |
||
io cred ca bantuie nebunia sensibilitatilor ne'ntelesee....da lasati'mi poezicile in paceeeee....binee?? merci mult | ||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 10:50 |
||
sa fie zapada de afara de vina? cine cu cine se cearta ? tu cu tine insati ? haide breee,...."io cred ca bantuie nebunia sensibilitatilor ne'ntelesee...." | ||
ladyDY Postat pe 11 Martie 2010 11:07 |
||
mai lady, zau....nu-i pacat?? nu-i nevoie de atingeri fine, io-i ziceam ceva frumos lui keks iar tu ainceput sa-mi tii lectii de morala...zi tuu ! ce relatii sic e lume virtuala ziceai acolo?? in fine...poti sa-i dai inainte ca eu nu ma supar! pot doar sa nu mai intru si=atat! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:10 |
||
floreto, bine ca nu cetisi toate topicele din ultima vreme, ca eu am zis pe undeva ca si gainile au suflet... da' bine, era-n alt context... | ||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 11:30 |
||
lasa bre... k nu din cauza lu mata m-am emotionat io ieri stai linistit! asa am avut io o zi mai....speciala! da nu'ti fa probleme, k mi-o trecut! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:33 |
||
deci oricum ai da-oo....se laas cu cineva jicnit...mai bine fa-o-n versuri! si apropoo....la ce m-am entuziasmat eu ieri....la o scena de dialog mai...academic asa in care s-o vazut clar, ca sufletu0nvinge....cucereste, si e cu mult mai sus de orice mizerii...si mi-o placut! teribil mi0-o mai placut!off |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:36 |
||
SUFLET~~ sensibil la frumos, devine prea duios... si-atunci normal te-ntrebi... banal sa fie? sau fatal acelasi simtamant pe care-l ai?! |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 11:54 |
||
floreto, ai si tu dreptate, mami... una-i sa canti sufletul florilor, raspandit in petale purtate de zefir, si alta-i sa spui asa, sec: gainile au suflet... ia sa poetizam, sa intram in rand cu lumea... m-a privit cu un ochi pe sub creasta ivit si-n adanc i-am citit ganduri negre, deochi pe un suflet ranit. insa n-am inteles cel mesaj tainuit! s-anfoiat, a cules un viermus ratacit si cu-n slab carait a plecat la clocit. |
||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 12:06 |
||
ZAMBILU! tu exemplifici afirmatiile facute anterior?! |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 12:14 |
||
nu bre keksane.. facui un lego d-ala poetic, cum s-ar zice... | ||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 12:16 |
||
...hmm ...azi is blonda... inseamna ca eu n-am gasit toate piesele... |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 12:18 |
||
eiii.... o facut un poem gainilor! in semn de8marte probabnil....eh ce sa-i faci! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 13:12 |
||
fericitele... | ||
keks Postat pe 11 Martie 2010 13:31 |
||
keksa.. asta-i sharmu' lui,spune ce gandeste,decat unu' care sa duca toata ziua tava cu dulcet,mai bine o adevaraciune ca mosneagu' asta.... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 13:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gradinita si afer school | 3 | De la: ilincaianovici 6 Septembrie 2012 11:38 |
Sentimente inadecvate | 12 | De la: crystall17 18 Decembrie 2013 13:35 |
psihologie sau jurnalism??? | 92 | De la: cinezee 23 Iulie 2009 01:41 |
|
||
sunt nou | 20 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:36 |
MULTUMESC | 8 | De la: si_totusi 21 Noiembrie 2009 22:52 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn