De la: iasomia, la data 2010-03-11 13:39:24keksa.. "Caci mosneagul ce-l privesti, nu e o OM de rand..." el este insufletirea de cuvant... pe randu-n care cant un vant... sau doar un gand pierdut in adierea sufletului bland... |
||
keks Postat pe 12 Martie 2010 13:46 |
||
---|---|---|
mi=ai stricat culorile, facandu-mi raul acela definitiv. mi-ai amestecat pastelurile in griul acela consumator inutil de energie si-i frig. mi-ai stricat gandurile, mi-ai ars soarele furandu'mi lumina, si-ti strig: daca asta,,,,nu te bucura, atunci prefa-te macar! si ramai cu cioburile... acelea urate, in loc de pahar! |
||
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 22:06 |
||
|
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 10:18 |
||
da-mi culoare pentru ca ma doare da-mi un ochi de lumina, din lumina ta! da-mi o frangere de gand din cuvant din umbra din limpezimea ta.... da-mi mie tacerea aceea, de stea! cazatoare, aducatoare...de ploi imense din inima ta! |
||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 14:50 |
||
Cu buzele-ti sarut tacerea Si somnul scump Ti-l dorm pribeag! cu buzeleee�.-ti sarut Tacerea Din gandul tau Din somnul treaz. |
||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 17:09 |
||
am stiut ca aici esti... ca iarasi torci povesti... din visele de azi...in clipele de ieri |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 17:13 |
||
nu, nu mai am cuvinte! nu-mi mai aduc aminte, de vilele din mai in care mai aveai pe ochii-ti tristi un strop de rai... nu, nu mai stiu sa cred! ca gadu-ti fraged... m-a pierdut in scrum dupa atata drum s-a prefacut stupid in fum! nu, nu mai vreau sa stiu! e prea tarziu!...si e pustiu! de vise... |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 17:24 |
||
si totu-i griu peste ferestrele deschise e cerul vanat nouriu... iar inimile-s vesnic ninse.. |
||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:04 |
||
de-ar ninge cu uitare... asa...poate nu doare.. dar griul meu e-atat de greu ma-nchide vesnic in antreu... si uita uneori in zori sa-mi cearna vilele in nori.. mai sunt atatea ploi.... |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 18:10 |
||
Cerul e acoperit cu flori! cerul e acoperit cu soare Cerul�si cuvintele tale�. Uneori dor... |
||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:59 |
||
cat inca simti fiorul si-ti toarce inca dorul povesti si amintiri traiesti si mai respiri... esti viu, de te mai doare un mugur crud de floare. |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 20:45 |
||
esti dor si-nca mai doare cat norii-s inca ploaie cat norii-s inca fum mai ai de batut drum mai ai de batut soare cat drumu'i inca ploaie cat drumu'i inca scrum.... |
||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 21:56 |
||
imi vreau parfumul inapoi... se sterge de atatea ploi... si de raceala dintre noi... e soare, dar si nori si picura in doi roua pe flori... |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:16 |
||
am impartit la doi si soarele si ploi si-n iarna grea am devenit un sloi. e cerul tot deasupra mea, greoi... si nu gasesc cu patru foi trifoi! doar dintr-un colt timid, zambind o amintire trece frematand si-n zborul ei usor trecand imi mai saruta clipele plangand.... |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:49 |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 11:57 |
||
o stare de nestare plina de contestare ma trecut prin zare dandu-mi crezare... |
||
keks Postat pe 14 Martie 2010 13:08 |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 19:09 |
||
sa pun poezia la locul ei Am invatat, Sa-mi ard pumni in inima Si sa inabus Firul de suspin al ei! s-o tai felii Impinse in puls Si s-o refac din mii de ciuburi Siminciuni de plus. Am invatat s-o�mint Si s-o descant in vid. A mea o fi�.sau� Universul e�asa �mpacat?? |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 21:49 |
||
mi-am strans in gand taifun de amintiri ma poarta...ma ridica... pe-altarul cerului un inger in aripa trairea mi-o ridica... ... sunt inca mica?! as vrea sa fiu! |
||
keks Postat pe 14 Martie 2010 22:25 |
||
mi-am ctrestat inima pe pachetul tau de tigari era acolo pe masa aceea si asa destul de-ncercata si subreda de amintiri! inauntrul tigarilor ce le fumai, erau gandurile mele usor rebele usor din alt an! mi-am crestat gandurile pe�bricheta ce impartea focul urii rebele, dintre noi 2!~ iar fumul...despartirii noastre ne facea rau! |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 22:41 |
||
mi-am crestat...la locul ei increderea in mine si-n rolul tau neasteptat de rece, neasteptat ...ecou! si mi-am reintregit minciuna aceea despre mine regasita si re-incorporata in golul tau! nedeslusit de... mine? |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 22:49 |
||
imi place sa ma regasesc! la tine-n umbra� sStau la panda tTrei arce de ganduri vechi patrunse-n crupa milei de trei cesti cu fiere si cu sila! imi place�. sa ma regasesc! in lupta ta de du-te vina� in patul meu cu colti ceresti de luna! amara... bruna! |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 23:03 |
||
superb! |
||
keks Postat pe 14 Martie 2010 23:38 |
||
imi place sa� te regasesc pe-o struna de minciuna oarba si searbada amar! Nu�i un calvar� Nici gluma� e-un gust nerisipit, avar si-i bruma� de toamna azurita amar-amar si poate-i luna... |
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 00:57 |
||
si poatee--toate-s in zadar?? si, poate viata-i un cantar ce-aduna... |
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 01:00 |
||
ispite dulci si spuma de pe luna in patrar! minciuna... clar |
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 01:17 |
||
Nu-mi plac Cristalele de zapada Arcuite cu raza de luna Nu�mi plac Irisii arsi in graba Din viata postuma Nu�mi plac Lacurile brodate-n lumina De luna Alba-opac. |
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 09:41 |
||
nu-i asa?? nu-i asa ca daca ti-as da urletul meu infasurat in coaste mi-ai injunghia tais auzul de m-ar durea lobul inimii?? nu-i asa>?> ca daca ti-as numara firele de nisip ars torid de neprimavara mi-ai sfasia in nori auzul si mi l-ai strivi?? nu-i asa ca-i toamna? si noi suntem... aproape vii? spune-mi, si lasa-mi uratul noptilor sa-si sfasie gandul... pana cand nu vii! |
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 11:06 |
||
fleur...atat de dureros... | ||
LILO Postat pe 15 Martie 2010 11:09 |
||
e rpimavaraaaa..ce dzeu! | ||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 11:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
job in vacanta | 1 | De la: kidz000948 18 Mai 2011 10:04 |
Dizertatie | 11 | De la: Freya__ 9 Martie 2011 23:52 |
|
||
buna tuturor | 3 | De la: garbo201712 27 Iunie 2011 21:01 |
Care e cea mai nesim�it� postac� ? | 81 | De la: garbo_4558 24 Ianuarie 2013 16:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural