e bun raspunsul? daca nu taxeaza-l... cu un vers mai rautacios, sau un cutit mai ascutit |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 11:59 |
||
---|---|---|
aceste insusiri ce'mi vinzi... mie imi par ca sunt aproape tipic masculline! deci te conjur sa-mi canti mai multe dateee.... despre tinee! |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 12:03 |
||
acuma foog... dar vin'degrab' si daca nu te mai intreb inseamna ca....ai masca slaba si-un ultim...semn ar fi sa cred!~ .... .... k esti barbat tu... mai degraba! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 12:05 |
||
imi ceri ce nu-ti pot da... ai vrea un chip sa am? sa-l vezi schimonosit? de cate-n viat-a patimit?! un trup cu gen te-ar ajuta sa ma cataloghezi? doar fiindca inca am cuvinte?... doar pentru sclipiri de simtamine? si ceea ce-a ramas cuminte, acum exista doar in minte... si pentru toate vrei sa fiu un gen, cu chip al nu stiu cui...??? |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 12:26 |
||
ma faceti sa ma evapor pacat...mi-a placut aici... |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 12:41 |
||
m-am incalcit iar in cuvinte... desi-mi pareau cu toate Sfinte... nu vreau sa ma lovesc de dig nu mai incerc de mult sa strig... |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 16:12 |
||
misterul s-a elucidat acumas tristul apucat de gandul ca m-am avantat pe unde nu e de umblat?! |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 18:18 |
||
hei stai nu te pripi mistere-n viata or mai fi! de nu vrei tu sa spui ceva in aste versuri nu te vom mai intreba... |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 18:33 |
||
fleur daca tu vrei fie si prajiturica... mie nu-mi trebuie dulce acum |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 18:37 |
||
prajiturica | ||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 18:39 |
||
sufar de surzenie! acuta... mi-a surzit memoria si-n jurul ei mi s-au produs infuziid e culoare in miezul ei razuit si scrijelit un sunet complicat si surd e sunetul de ploaie abatuta in gri albastru pal si nu e zi sa nu'mi plec miezul gandului universal spre culoare ta de liniste si pas mortis medieval! deci...tot surzenie-n final! |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 19:20 |
||
"""si nu e zi sa nu'mi plec miezul gandului universal spre culoare ta de liniste...""" da, am inteles! ... nu este de ales. cand totu-n jur e sters... caci griul este uniform si calca dorul mai diform... |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 19:43 |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 02:25 |
||
nu mai pot... sa ma motivez, facand anticamera unui suras pavoazat! nu mai pot sa ma motivez.. surazand de efect cu motiv intortocheat nu mai pot sa ma plang de ningerea zilelor pentru ca sting de acum trecerea oprirea interogatia clipelor! |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 04:24 |
||
lumina alba ma rasfata imi pune iarasi val pe fata... cuvinte vagi din azimut m-arunca iarasi in trecut... sa fi cerut prea mult?! sa fie visul prea adult?... e fluxul asta de tumult din care mi-am facut un cult... |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 10:31 |
||
Iubito, gri este azi. De ce-i tabloul tau rosu? Pamantul e gri, dar astazi a nins. - Si ce? Acu-i promoroaca. - Iubito, si tu esti gri indeajuns Caci am socru alb, soacra neagra. Caci Zeus nori gri iar fumeaza, Afara din nou gri pare-a fi. Si rochia ta, de pura mireasa In timp, s-a facut - normal- gri. Nu-nchide fereastra! N-aprinde lumina! Tabloul tau rosu acum pare gri. Adu-mi tu iubito, te rog, pasta alba Sa-mi fie din nou viata gri. de Andreea Simona Paun |
||
ladyDY Postat pe 17 Martie 2010 10:34 |
||
e soare sus pe cer nimic nu am sa-i cer ca-n suflet n-a ajuns.. e dorul prea ascuns... Lady |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 10:38 |
||
buna dimineata keks,... |
||
ladyDY Postat pe 17 Martie 2010 10:44 |
||
buna dimiuneata soare ! daca nu-ti cer prea mult incalzeste-mi sufletul cu razele tale lasadu-mi dorul sa zboare catre,.... keks !!! |
||
ladyDY Postat pe 17 Martie 2010 11:02 |
||
Lady surasul tau frumos apare tot mai luminos... la mine-n gand asa pe rand... se rascolesc caragialesc: dureri acute... navalesc tacute. cu-acelesi cuvinte apar absente de spirala conjugala pe plaja acum goala pustiul se rascoala... si-n verde crud apare nud, al meu aprud! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 11:18 |
||
in zorii sui, ai nu stiu cui, pandesc, trei aripi separate... toate de gand, vibratii'mpreunate de inimi neinversunate si spalatoare de pacate! in zorii sui... ai nu stiu cui se face primavara'n noapte plutind pe urma unei soapte! in zorii astia-ai nimanui e inca atata libesrtateee |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 12:39 |
||
alt mister fleur? "zori ai nu stii cui ?" da-i frumos |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 12:45 |
||
pai!!! | ||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 12:47 |
||
din ce petale, ce parfum ai rasarit in cale-acum?! pe-alei cotite, lunecoase din ce unghere-ntunecoase imi torni venin pe soarta?! de ce ma amagesi mereu... -tu chiar nu vezi cat e de greu?! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 12:54 |
||
e greu?? ce oare?? sa iubesti?? o primavara de povesti? o sulita de soare -ntoarsa din inimi sau..viata noastra?? |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 12:56 |
||
e-atata de frumos afara... simti sufletul cum spre albastru zboara... cum se-nveleste-n verde-crud satul de timpu-n care-a fost prea nud... |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 13:55 |
||
satul de timpul... mult prea nud! mai gata cu versificarea caci am de treaba si-i pacat sa scriu in versyuri toata ziua si sa devin... falimentat! |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 14:10 |
||
ok! pauza...se impune de...cauza?! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 14:13 |
||
ma ispititi si'n loc sa muncesc al;erg pe-aici in vers de vers! nu-i bine dar caci banii... nu-s un cuvant asa banal! marturisesc! |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 14:15 |
||
si iar ajungem la"material ce poate fi mai mult decat "banal":( ... un vant de primavara?! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 14:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
camera fara fereastra | 3 | De la: George_Ionu___1 12 Februarie 2017 09:38 |
orgoliul sau dragostea??? | 29 | De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40 |
vreau sa castig lenjeria de pat | 1 | De la: garbo167932 16 Septembrie 2010 23:35 |
|
||
Care e cel mai nesim�it postac? | 7 | De la: garbo_4558 14 Ianuarie 2013 01:14 |
buna | 5 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural