starea de astazi....m'o pufnit plansul la o melodie de tinetre...off deci pur si simplu m-o apucat plansul cd mi-am amintit cum a fost ...si cum simteam odat' http://www.trilulilu.ro/briana10/536f3503dffe91 |
||
fleurdelis Postat pe 23 Martie 2010 21:34 |
||
---|---|---|
Buna dimineata! fleur!....am vrut sa vad ce te-a facut sa lacrimezi si nu ma lasaaaaaaaaaa....zice ca nu vrea |
||
rosioara61 Postat pe 24 Martie 2010 08:07 |
||
zau nu stiuu ce nnu mai mergee in garbo asta... nu stiu mai de ce am starea astaa...[pate ca pur si simplu ascultand melodeaua deodata mi-am amintiot cat de puri eram odata si cat gunoi trebuie sa inghitim acum..incepand de la trafic |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 24 Martie 2010 20:59 |
||
fleur,.... | ||
ladyDY Postat pe 24 Martie 2010 22:39 |
||
mergi pe "dependenta net"... gasesti raspunsul de care m-ai intrebat .... | ||
ladyDY Postat pe 24 Martie 2010 22:47 |
||
merci lady! a fpst un soc se intelege....(senzatiaa ) gand, refulat intr-un zambet gand refuzat de un vis, gand imprastiat fara sunet in primavara unui vis aprins de atunci de candva dedemuult! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Martie 2010 22:37 |
||
eu am intrat pe-aici de fapyt...numa k s=-o linistesc pe lady si nu in ultimul rand... (pt ea! ) |
||
fleurdelis Postat pe 26 Martie 2010 19:59 |
||
Ma rog de viata! Pur si simplu ma rog de ea Sa ma primeasca In ghiocul de fiire Din care m-a Lasat sa fug! Am tras chiulul si� m-am suparat pe ea! Da! Ma rog de viata Sa ma ia inapoi catre ea Uitandu-ma Plounadu'ma Si terfelindu-ma prin pietre Doar pentru ca� Am putut fi uitata Uitand eu insami Iubirea ta! sculptata Pe nimburile sterse De scorburi De�..cautarea aia imensa a mea! ma rog de viata sa nu te uite sa -mi mai ramana.... sa mi te dea! |
||
fleurdelis Postat pe 26 Martie 2010 22:14 |
||
ladyDY Postat pe 26 Martie 2010 22:17 |
||
de atat putem fi siguri! de cei care suntem! de atata putem fi siguri de cei... care ne-am intoarce iubind in pietrele din gand trecerile noastre plaound in intreceri de nori. ieri te-am iubit in gand vazand cum trecem treceri stiind c-o sa ma doara frant neinvinse nici de lacome intreceri acel cuvant nespus, neridicat de jos de trupul tau plecand infrant de... logica-ti curgand din inima ta pereche! mori infrant,... de neiubirea-ti veche~ http://www.youtube.com/watch?v=LDtWfQMhPUQ |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 11:55 |
||
imi indrept colturile inimii catre colturile vietii imi indreptr suflarea catre ecoul din noi imi indrept zilele catre noptile trecutului imi indrept zambetul... catre ...zambetul tau. |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 22:43 |
||
Sunt, Un gand sporit Cu jumatate de nimic Sunt O gura de aer copt In intunericul tau de toamna dezbatuta'n gandurile albe Sunt Un gand nociv Pentru...jumatatea mea De inima Nociva Si fada. |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 22:57 |
||
nuti_vio Postat pe 27 Martie 2010 23:00 |
||
Sunt� O jumatate de gand pierdut Jumatate de coapsa taiata O jumatate de neuron irosit pe gandurile negre Ale jumatatii mele de zi inoptata Sunt.. O jumate de iris ars In inoptate friguri pe jumate Arse De spaime topite Pe jumatati de nopti Pierdute in friguri. Pe jumatate� Viata�nici macar nu e! atunci...ce naibii sa mai caut cealalta jumate... (daca e la feeeel...??! tot doar...pe jumatate?? ) |
||
fleurdelis Postat pe 28 Martie 2010 02:00 |
||
hai ca-i ora trei! he he he | ||
fleurdelis Postat pe 28 Martie 2010 02:01 |
||
Am, incheieturile inimii legate de stele Ca o coapsa de copac Rupta din umbra, Spulberand lenesa Pulsatia inimii Penumbra De � Stea Umbra de�. Cantat fioros Al sufletului al urletului De� Foame si ura. De nimic. doar dinspre mine |
||
fleurdelis Postat pe 28 Martie 2010 22:46 |
||
un poem frumos de declaratie de dragoste, care mi=o placut mult pescarus care tipa de ioanan: prima dat� am vrut s� urlu. am vrut s�-ți arunc sufletul meu �n faț� ca pe un scuipat. am vrut s� m� rostogolesc la picioarele tale ca o m�rgea pe care ai sc�pat-o pe jos. am vrut s� destram umbra și s� m� leg cu ea peste gur�. am vrut s� te las �n urm� s� nu mai fiu pur și simplu s� nu mai fiu. am vrut s� r�storn clepsidra s� g�tuiesc timpul s� spun gata lucrurile astea au un puls despre care tu habar n-ai. gata s�ngele meu fierbe și arde s�ngele meu se lipește de cer și pl�nge �mpotriva t�cerii din care tu ai f�cut altar. dar nu am f�cut dec�t s� z�mbesc. m-am g�ndit s� ne l�s�m �n trupurile noastre care se cunosc mult mai bine s� ne desf�șur�m �n gesturile ritualice de �mpreunare s� ne �nghițim liniștea �ncet �n mine s�m�nța ta rodește cumva te voi duce mai departe �n zi �n noapte �n luni �n miercuri �n toamn�. la �nceput am crezut c� strig�tul ar putea s� ascut� lumea. apoi mi-am dat seama c� tu b�rbatul meu ești lama care taie din mine exact pe unde se cere t�iat. tu m� scoți dintre forme și m� p�strezi ca pe un talisman roditor. tu ești singurul care vede viața mea din moartea mea. ești singurul care nu se teme și nu url� �ntre distanțe. la �nceput am vrut s� țip. apoi am �nțeles c� nu sunt dec�t un pesc�ruș obosit. și tu ești singura corabie �n largul lumii. |
||
fleurdelis Postat pe 29 Martie 2010 05:03 |
||
uneori visam la o corabie,in largul marii,acolo unde sa ne putem odihni | ||
LILO Postat pe 29 Martie 2010 06:05 |
||
ia sa bag la fleur acilea, ceva..stangaci.. habar n-ai cum te-as mai bea in pocalul meu de aur si te-as tine incuiat.. ferecat, ca un tezaur. habar n-ai cum te chem noaptea in gradina-mi fermecata cand stau norii grei sa cada peste mine toti gramada. habar n-am ce e cu mine si ce ganduri ma cuprind stiu atat, si o stiu bine.. stiu atat: ca nu te mint. |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 16:47 |
||
fleurdelis Postat pe 31 Martie 2010 19:21 |
||
mi s-a facut un dor nebun sa-mbrac rasarittul cu ochii tai nesarati de visare si spuma de gand.... dimineata! mi s-a facut de mare si de gandul la gand.... dimineata cu dragostea'n soare pe mal ... de cuvant cu viata! |
||
fleurdelis Postat pe 31 Martie 2010 21:13 |
||
Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas Invierii celui fara de moarte, sa renasca si puterea voastra de a iubi si a ierta....HRISTOS A INVIAT ! | ||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 11:20 |
||
fie mai fieee! as mai scrie =o poezie... dar n;am timp sa scriu, ce'as scrie... v-am pupacit si o Sarbatoare luminoasa...si frumoasa care sa va infloreasca sufletele |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 11:44 |
||
Paste fericit tuturor!! | ||
bluelight Postat pe 3 Aprilie 2010 11:49 |
||
hai fieeee....sa inchei asaaa...saptamana asta: Lumina, ape Ganduri Franturi de fraza Sau de gest Si fluturi Fluturi multi Ramasi pe vers De mici surasuri de copil Atat de cald Atat de soare-n univers! mi-e plumb Acum Dar restul� Drumului ramas Va fi O mica zana de cuvant in viers Sfarmat de clinchete De bucurii |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 12:24 |
||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 13:16 |
||
azi... Mi�e dor cu lentoarea iubirii, Cum imi bei gandurile mi-e dor� de aerul calm al serii in care imi umbreai zambetul asteptatrile cand� iubirea dintre noi facea curbe-n vazduh.. de prea mareee� prea mareeeee���� iubire! Ceata turna Imbratisari tacute Tainice Si fruste Iar trupurile Ni le dedicam ploii�. Lacustre nuduri, Urisite de iubire! Acum�doar aerul Mai adie�.la fel! Eu sunt vie Iar tu��. |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 17:47 |
||
trebuie! trebuie ca lumina aceasta s-o-mpart cu taria ta?? trebuie! trebuie ca.... dimineata aceasta, sa-ti ingenunchez cerul la marirea credintei asteia a Ta?? poate ca trebuie! trebuie sa iti legan trecutul cu palmele mele? ninse si ele de al lor trecut?? si daca toate acestea ... trebuie tu... tu de ce nu mi-ai facut inca, semnul acela cu mana ca nici pentru mine macar nu te-ai nascut?? |
||
fleurdelis Postat pe 4 Aprilie 2010 12:13 |
||
ma simt, un copac plans.... de plansul tau! e dupa amiaza incerta si... ma simt o pagina uriasa de ninsoare din ochiul tau evadata amurg... incoltita si curg... in doi pasi de copil ametita si fug! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Aprilie 2010 17:17 |
||
nu stii nimic despre mine... cine si cand? se ivesc zorii... eu macin in tine,visand, ca pietrele morii... iti torn putina liniste din clepsidra tie,care crezi ca/mi esti destin... nu,nu sunt diminetile noastre, e doar urma pasilor mei pe nisipul fin... |
||
elodia Postat pe 7 Aprilie 2010 14:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pt tn fac orce ori cum tu esti faina rau | 9 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:54 |
ma simt singura ce sa fac? | 8 | De la: iasomia 22 Iulie 2010 09:54 |
TAXI !!!! Sunteti liber?...... | 43 | De la: ameno 21 Martie 2011 20:16 |
|
||
sunt amanta | 1336 | De la: oktaviatdy 1 August 2011 10:20 |
Midnight Club | 27 | De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural