starea de astazi....m'o pufnit plansul la o melodie de tinetre...off deci pur si simplu m-o apucat plansul cd mi-am amintit cum a fost ...si cum simteam odat' http://www.trilulilu.ro/briana10/536f3503dffe91 |
||
fleurdelis Postat pe 23 Martie 2010 21:34 |
||
---|---|---|
Buna dimineata! fleur!....am vrut sa vad ce te-a facut sa lacrimezi si nu ma lasaaaaaaaaaa....zice ca nu vrea |
||
rosioara61 Postat pe 24 Martie 2010 08:07 |
||
zau nu stiuu ce nnu mai mergee in garbo asta... nu stiu mai de ce am starea astaa...[pate ca pur si simplu ascultand melodeaua deodata mi-am amintiot cat de puri eram odata si cat gunoi trebuie sa inghitim acum..incepand de la trafic |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 24 Martie 2010 20:59 |
||
fleur,.... | ||
ladyDY Postat pe 24 Martie 2010 22:39 |
||
mergi pe "dependenta net"... gasesti raspunsul de care m-ai intrebat .... | ||
ladyDY Postat pe 24 Martie 2010 22:47 |
||
merci lady! a fpst un soc se intelege....(senzatiaa ) gand, refulat intr-un zambet gand refuzat de un vis, gand imprastiat fara sunet in primavara unui vis aprins de atunci de candva dedemuult! |
||
fleurdelis Postat pe 25 Martie 2010 22:37 |
||
eu am intrat pe-aici de fapyt...numa k s=-o linistesc pe lady si nu in ultimul rand... (pt ea! ) |
||
fleurdelis Postat pe 26 Martie 2010 19:59 |
||
Ma rog de viata! Pur si simplu ma rog de ea Sa ma primeasca In ghiocul de fiire Din care m-a Lasat sa fug! Am tras chiulul si� m-am suparat pe ea! Da! Ma rog de viata Sa ma ia inapoi catre ea Uitandu-ma Plounadu'ma Si terfelindu-ma prin pietre Doar pentru ca� Am putut fi uitata Uitand eu insami Iubirea ta! sculptata Pe nimburile sterse De scorburi De�..cautarea aia imensa a mea! ma rog de viata sa nu te uite sa -mi mai ramana.... sa mi te dea! |
||
fleurdelis Postat pe 26 Martie 2010 22:14 |
||
ladyDY Postat pe 26 Martie 2010 22:17 |
||
de atat putem fi siguri! de cei care suntem! de atata putem fi siguri de cei... care ne-am intoarce iubind in pietrele din gand trecerile noastre plaound in intreceri de nori. ieri te-am iubit in gand vazand cum trecem treceri stiind c-o sa ma doara frant neinvinse nici de lacome intreceri acel cuvant nespus, neridicat de jos de trupul tau plecand infrant de... logica-ti curgand din inima ta pereche! mori infrant,... de neiubirea-ti veche~ http://www.youtube.com/watch?v=LDtWfQMhPUQ |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 11:55 |
||
imi indrept colturile inimii catre colturile vietii imi indreptr suflarea catre ecoul din noi imi indrept zilele catre noptile trecutului imi indrept zambetul... catre ...zambetul tau. |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 22:43 |
||
Sunt, Un gand sporit Cu jumatate de nimic Sunt O gura de aer copt In intunericul tau de toamna dezbatuta'n gandurile albe Sunt Un gand nociv Pentru...jumatatea mea De inima Nociva Si fada. |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 22:57 |
||
nuti_vio Postat pe 27 Martie 2010 23:00 |
||
Sunt� O jumatate de gand pierdut Jumatate de coapsa taiata O jumatate de neuron irosit pe gandurile negre Ale jumatatii mele de zi inoptata Sunt.. O jumate de iris ars In inoptate friguri pe jumate Arse De spaime topite Pe jumatati de nopti Pierdute in friguri. Pe jumatate� Viata�nici macar nu e! atunci...ce naibii sa mai caut cealalta jumate... (daca e la feeeel...??! tot doar...pe jumatate?? ) |
||
fleurdelis Postat pe 28 Martie 2010 02:00 |
||
hai ca-i ora trei! he he he | ||
fleurdelis Postat pe 28 Martie 2010 02:01 |
||
Am, incheieturile inimii legate de stele Ca o coapsa de copac Rupta din umbra, Spulberand lenesa Pulsatia inimii Penumbra De � Stea Umbra de�. Cantat fioros Al sufletului al urletului De� Foame si ura. De nimic. doar dinspre mine |
||
fleurdelis Postat pe 28 Martie 2010 22:46 |
||
un poem frumos de declaratie de dragoste, care mi=o placut mult pescarus care tipa de ioanan: prima dat� am vrut s� urlu. am vrut s�-ți arunc sufletul meu �n faț� ca pe un scuipat. am vrut s� m� rostogolesc la picioarele tale ca o m�rgea pe care ai sc�pat-o pe jos. am vrut s� destram umbra și s� m� leg cu ea peste gur�. am vrut s� te las �n urm� s� nu mai fiu pur și simplu s� nu mai fiu. am vrut s� r�storn clepsidra s� g�tuiesc timpul s� spun gata lucrurile astea au un puls despre care tu habar n-ai. gata s�ngele meu fierbe și arde s�ngele meu se lipește de cer și pl�nge �mpotriva t�cerii din care tu ai f�cut altar. dar nu am f�cut dec�t s� z�mbesc. m-am g�ndit s� ne l�s�m �n trupurile noastre care se cunosc mult mai bine s� ne desf�șur�m �n gesturile ritualice de �mpreunare s� ne �nghițim liniștea �ncet �n mine s�m�nța ta rodește cumva te voi duce mai departe �n zi �n noapte �n luni �n miercuri �n toamn�. la �nceput am crezut c� strig�tul ar putea s� ascut� lumea. apoi mi-am dat seama c� tu b�rbatul meu ești lama care taie din mine exact pe unde se cere t�iat. tu m� scoți dintre forme și m� p�strezi ca pe un talisman roditor. tu ești singurul care vede viața mea din moartea mea. ești singurul care nu se teme și nu url� �ntre distanțe. la �nceput am vrut s� țip. apoi am �nțeles c� nu sunt dec�t un pesc�ruș obosit. și tu ești singura corabie �n largul lumii. |
||
fleurdelis Postat pe 29 Martie 2010 05:03 |
||
uneori visam la o corabie,in largul marii,acolo unde sa ne putem odihni | ||
LILO Postat pe 29 Martie 2010 06:05 |
||
ia sa bag la fleur acilea, ceva..stangaci.. habar n-ai cum te-as mai bea in pocalul meu de aur si te-as tine incuiat.. ferecat, ca un tezaur. habar n-ai cum te chem noaptea in gradina-mi fermecata cand stau norii grei sa cada peste mine toti gramada. habar n-am ce e cu mine si ce ganduri ma cuprind stiu atat, si o stiu bine.. stiu atat: ca nu te mint. |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2010 16:47 |
||
fleurdelis Postat pe 31 Martie 2010 19:21 |
||
mi s-a facut un dor nebun sa-mbrac rasarittul cu ochii tai nesarati de visare si spuma de gand.... dimineata! mi s-a facut de mare si de gandul la gand.... dimineata cu dragostea'n soare pe mal ... de cuvant cu viata! |
||
fleurdelis Postat pe 31 Martie 2010 21:13 |
||
Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas Invierii celui fara de moarte, sa renasca si puterea voastra de a iubi si a ierta....HRISTOS A INVIAT ! | ||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 11:20 |
||
fie mai fieee! as mai scrie =o poezie... dar n;am timp sa scriu, ce'as scrie... v-am pupacit si o Sarbatoare luminoasa...si frumoasa care sa va infloreasca sufletele |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 11:44 |
||
Paste fericit tuturor!! | ||
bluelight Postat pe 3 Aprilie 2010 11:49 |
||
hai fieeee....sa inchei asaaa...saptamana asta: Lumina, ape Ganduri Franturi de fraza Sau de gest Si fluturi Fluturi multi Ramasi pe vers De mici surasuri de copil Atat de cald Atat de soare-n univers! mi-e plumb Acum Dar restul� Drumului ramas Va fi O mica zana de cuvant in viers Sfarmat de clinchete De bucurii |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 12:24 |
||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 13:16 |
||
azi... Mi�e dor cu lentoarea iubirii, Cum imi bei gandurile mi-e dor� de aerul calm al serii in care imi umbreai zambetul asteptatrile cand� iubirea dintre noi facea curbe-n vazduh.. de prea mareee� prea mareeeee���� iubire! Ceata turna Imbratisari tacute Tainice Si fruste Iar trupurile Ni le dedicam ploii�. Lacustre nuduri, Urisite de iubire! Acum�doar aerul Mai adie�.la fel! Eu sunt vie Iar tu��. |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 17:47 |
||
trebuie! trebuie ca lumina aceasta s-o-mpart cu taria ta?? trebuie! trebuie ca.... dimineata aceasta, sa-ti ingenunchez cerul la marirea credintei asteia a Ta?? poate ca trebuie! trebuie sa iti legan trecutul cu palmele mele? ninse si ele de al lor trecut?? si daca toate acestea ... trebuie tu... tu de ce nu mi-ai facut inca, semnul acela cu mana ca nici pentru mine macar nu te-ai nascut?? |
||
fleurdelis Postat pe 4 Aprilie 2010 12:13 |
||
ma simt, un copac plans.... de plansul tau! e dupa amiaza incerta si... ma simt o pagina uriasa de ninsoare din ochiul tau evadata amurg... incoltita si curg... in doi pasi de copil ametita si fug! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Aprilie 2010 17:17 |
||
nu stii nimic despre mine... cine si cand? se ivesc zorii... eu macin in tine,visand, ca pietrele morii... iti torn putina liniste din clepsidra tie,care crezi ca/mi esti destin... nu,nu sunt diminetile noastre, e doar urma pasilor mei pe nisipul fin... |
||
elodia Postat pe 7 Aprilie 2010 14:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt amanta | 1336 | De la: oktaviatdy 1 August 2011 10:20 |
De ce credeti ca majoritatea oamenilor au putine parti bune? | 161 | De la: luptatoareacurajoasa 1 Iulie 2010 22:44 |
ce putem face ca sa intram in contact cu Dumnezeu? | 183 | De la: tutankhamon 23 Decembrie 2009 22:41 |
|
||
alergie la cosmetice | 3 | De la: garbo_2178 20 Mai 2012 22:49 |
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn