elodiutzo, pentru tine... http://www.youtube.com/watch?v=JBTh0Kmx6II&feature=related |
||
Tylly Postat pe 7 Aprilie 2010 14:36 |
||
---|---|---|
celleste,fila de poveste | ||
elodia Postat pe 7 Aprilie 2010 14:41 |
||
am in gura prea mult noroi am in flacari prea multa scapare am pasii franti in pasul asta uitat de viata si urat! un pas prost si multa dar multaa....scapare ploi pe al meu petec de pamant! am ura de mare! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 7 Aprilie 2010 22:42 |
||
suntem doi invinsi, va trebui sa plecam fara premiu... vom imparti prezentul, singurul nostru bun dobandit in comun si povestile lumii in care ne/am nascut in zadar... |
||
elodia Postat pe 8 Aprilie 2010 00:22 |
||
am inghitit totul pana aici si uratenia mea. am luat-o si pe ea ca pe un dat. din ce in ce mai mare si mai ...infierat. dar.. fierul dar cuvantul, dar... dar toate... neprivirile-acelea fara reply, acelea inca nu, nu le-am acceptat. ne vom privi in ceruri pe saturate! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Aprilie 2010 20:47 |
||
atat am zis, probabil ca se poate... si'am asteptat! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Aprilie 2010 19:06 |
||
nu mai puteam sa plang, si-atunci, am sunat curbele ceasului cu'n sunet de primavara inraita demult, adanc,.... nu mia puteam sa urc si atunci.... am invocat durerea de muguri si am urcat plangand pana la ziua de azi. ...sau... poate pana la frunze! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Aprilie 2010 09:23 |
||
Uneori tot nu stiu cine sunt Imi surprind calele viselor Cu un robot in miscare In adierea de vant Uneori Tot nu mai stiu cine sunt Si imi surprind Calele viselor Adiind nevertebrat In cadere In caderea de vant! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Aprilie 2010 10:05 |
||
nu mai puteam sa plang... imi eliberase ploaia, de pe fereastra in fuga, atigerile... gandurile... nu mai putem sa... plang... ma dezbracasem de tot, de ceea ce avusesem candva, de amintirea ta.... nu mai puteam sa... plang... copacii mureau inganand greutatea florilor mute, sub albul tacut.... nu mai puteam sa...SCUT... nu mai puteam sa... STIU... nu mai puteam sa...VIU... si iata asteptarile se cautau in mine ca si tremurul crengilor in bataia vantului stingher... nu mai puteam sa plang.... nu mai puteam sa cant... nu mai puteam ca viata sa fie un trecut... si ... plang... cuvinte stinghere intr-un moment de ploaie... |
||
mihaiarilena Postat pe 10 Aprilie 2010 19:43 |
||
multumesc caly..... multumesc mult |
||
fleurdelis Postat pe 10 Aprilie 2010 21:10 |
||
stiii ce?? mi-am inabuist plansul de=atatea ori! era verde , opal albastru plansul nostru de cristal! am parut ,... un glob urias de putere atunci cand cadeam! si-am rezistat! acum.... ce mai conteaza.... ce sa-ti mai spun? ca viata dureaza, un basm, alb si brun. cu rani lipite de ceruri cu leucoplast! |
||
fleurdelis Postat pe 12 Aprilie 2010 21:45 |
||
ast�zi, �i-a� fi d�ruit liliac pe o crengu�� pentru inima-�i dr�gu��... dar nu �tiu cum?! te-a� c�uta te-a� s�ruta... dar nu �tiu unde e�ti mata?! * cu p�i gr�bi�i pierdu�i pe uliti a� revenii �mbietor �n gara amintirilor de n-ai fi ocupat�... -te voi g�sii vreodat�? sau stai mereu �n lumea ta at�t de-mbietoare cu personajele amare din visele imaginare �n cele patru z�ri, chemare... a� fi venit s�-�i spun pe suflet s�-�i depun un z�mbet �i-o speran��... �i-acele trei cuvinte ce-mi vin acum �n minte ~pe scurt: LA MUL�I ANI ! dar totu�i CUI? Lady & Keks |
||
ladyDY Postat pe 18 Aprilie 2010 14:30 |
||
vaaai maiii ce draguuut...........m-ati facut praff acumaa nah! sunteti niste bombonici nemaipomenitee! sa stiti! io-s acasaa si mama'mi face tuortuu va puuuuuuuuuuuuup |
||
fleurdelis Postat pe 18 Aprilie 2010 14:38 |
||
de n-ar fi fost nevoie sa mergi la gara,...nu s-ar fi nascut aceste versuri ! sa fii iubita !!!! |
||
ladyDY Postat pe 18 Aprilie 2010 14:47 |
||
LA MULTI ANI ! | ||
ladyDY Postat pe 19 Aprilie 2010 06:51 |
||
fleur, am cautat 15 min topicul tau, ca aici am vrut sa-ti zic la multi ani si multa multa fericire iti doresc | ||
nelly05 Postat pe 19 Aprilie 2010 16:29 |
||
DE ZIUA TA! Fa-ti timp pentru prietenie - Acesta e drumul spre FERICIRE. Fa-ti timp pentru vise - Acestea te vor ridica catre STELE. Fa-ti timp pentru iubire - Caci ea este PRIVILEGIUL zeilor. Fa-ti timp sa privesti imprejur - Caci TIMPUL ESTE PREA SCURT pentru egoism. Fa-ti timp pentru raset - Caci rasul este MUZICA sufletului. cuvintele nu-mi apartin, erau scrise pe o felicitare...alatur lor toate urarile noastre de bine, ale mele si ale lui f...LA MULTI ANI! |
||
tutankhamon Postat pe 19 Aprilie 2010 21:12 |
||
LA MULTI ANI DE ZIUA TA DRAGUTA FLORICEA. MULT IUBITA TU SA FII , IN CASUTA TA DE CRINI LA MULTI ANI | ||
garbo074997 Postat pe 19 Aprilie 2010 21:17 |
||
multumeesc din suflet! multumesc pentru tot!~ sper sa ne vedem pe weekend la o bere! cu toti cei care doresc bineinreles!@ |
||
fleurdelis Postat pe 19 Aprilie 2010 22:09 |
||
fleurdelis ! Cu �nt�rziere ,prime�te �i din partea mea numai bine,implinire,z�mbete mii s�-�i br�zdeze obrajii,flori f�r� spini �n cale-�i �i s�n�tate maxim�! |
||
rosioara61 Postat pe 20 Aprilie 2010 21:52 |
||
fleurdelis Postat pe 21 Aprilie 2010 19:53 |
||
(pt voi ) sunt, un arc rasucit in miscare sunt... un cuvant ratacit la tine 'n auz, sunt o aripa franta peste cuvintele grele sunt o arca de stele cazute ursuz... peste primavara, din genele mele! sunt ... si cerul sub stele imi raceste sufletul crud. ( |
||
fleurdelis Postat pe 21 Aprilie 2010 21:03 |
||
C�nd urci pe creste, Anin�-m� de Cer! Sau chiar de col�ul Lunii �i las�-m� s� sper. Privi-voi nesf�r�itul Departe de ochi r�i M-oi contopi cu infinitul M-oi pierde printre c�i. |
||
rosioara61 Postat pe 24 Aprilie 2010 07:36 |
||
mi-am inchis inima in stropul acela de privire infasurata trist de toamna, de cum exist.... mi'am inchis tot aerul in scrumul tau fluturand universul si dungandu-l etern in nuante de gri in suisuri de ... rau! |
||
fleurdelis Postat pe 26 Aprilie 2010 20:34 |
||
...mi-am agatat speranta de acea privire ..intoarsa tremurat spre alta zare. si-am spus visului ca de-acum trebuie ca tot ce n-a fost timp sa se intample, tot, trebuie visat pana la detaliu. stiam ca viitorul intotdeauna a inceput in vis. |
||
bluelight Postat pe 26 Aprilie 2010 20:43 |
||
imi vine sa plang... si-mi scutur sandalele de prieteni prietenii si nisipul din suflet... imi vine sa plang si... imi umplu ochii cu un albastru cenusa si mi-l plou la intamplare in unda de nor aruncat... dincolo .... (de zare?? de zbor??) |
||
fleurdelis Postat pe 27 Aprilie 2010 18:09 |
||
mie imi ploua zborul cu pene.... |
||
LILO Postat pe 27 Aprilie 2010 18:11 |
||
acea ploaie..era...in luna lui marte... | ||
fleurdelis Postat pe 27 Aprilie 2010 18:13 |
||
fleurdelis Postat pe 29 Aprilie 2010 19:39 |
||
am ganduri o secunda o mirare de stele un ceas de arcuri am ganduri mii de icoane pe sticla mirata de veacuri. am ganduri... n-am leacuri pentru ele... |
||
fleurdelis Postat pe 1 Mai 2010 22:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
disperataa | 26 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 07:54 |
O lume nebuna...nebuna... | 6 | De la: elodia 2 August 2011 18:51 |
Se nasc noii lideri de partide politice | 16 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32 |
|
||
Relatiile cu veciinii din bloc. | 68 | De la: andreea_n_c 29 Decembrie 2012 16:20 |
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural