gandul diminetilor alearga catre tine ca o raza de soare dincolo de nori. |
||
fleurdelis Postat pe 4 Mai 2010 06:20 |
||
---|---|---|
traieste-mi sufletul cu mare... traieste-mi ziua cu noroi! traieste tu.... din fiecare renunta si revin-o apoi! in ...plumbul departarii soare sa-mi fac inel si -un doi indoliat cu ploaia ce ne curgea iubind in roi de fluturi... cand pe noi sau... cand... pe soare! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Mai 2010 21:31 |
||
ce frumos plutim noi doi nimeni nu ne vede. luna murmura molatec: vreti lumina verde? hai intinde-mi mana care mi-a sters lacrima candva. acu' da-o si pe stanga, sa-mi pun sufletul in ea..... |
||
|
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2010 19:48 |
||
iasoo ce draguta esti tuu! o poezie cu lunaa, vaaaaaaaaaaaiii |
||
fleurdelis Postat pe 16 Mai 2010 20:06 |
||
vom privi inapoi?? nici urma de noi! vise raspandite vise plamadite petale ninse din nuferi voal cu sori si luceferi |
||
LILO Postat pe 16 Mai 2010 20:20 |
||
fleurdelis Postat pe 17 Mai 2010 20:12 |
||
un gand negru privit unisens, zambet rupt contextul etern. gand bun imensa scaparea de fuga eterna determina marea sa cearna .... blu(e)...tern! |
||
fleurdelis Postat pe 26 Mai 2010 20:21 |
||
gasitorului recompensa! am fost gasita in ambulanta cu saruri! sarate! de mare! am fost gasita in ambulanta cu ceruri acoperite de lutul minciunilor am fost gasita.... si gasitorul... m-a reinventat intr-un inventar urias al visurilor despre curat si uitare. acum ... ce sa fac?? sa ma risc... sa fiu arsa intr-o raza cu soare?? |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 20:37 |
||
fleur...suntem din nou in lumea noastra... lumea exprimarii |
||
LILO Postat pe 28 Mai 2010 20:43 |
||
sa fiu arsa intr-o raza cu soare?? ploua cu sori si luceferi ploua cu vise albe si ploua cu nuferi se asterne covor de salbe in picuri de roua sa fim din nou tineri,frumosi si teferi |
||
LILO Postat pe 28 Mai 2010 20:48 |
||
liloo...tu nu esti din bucuresti nu-i asa>?> se simteee.... aici ard afaceri lichidate prost! se anunta greveee.,,,, si sunt oameni dati afara din job.... sinistruuuuuuuuuuu |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 20:51 |
||
fleur..nu! nu sunt din bucuresti mie imi place foarte mult natura si nu ma pot dezradacina ar insemna sa ma sinucid DAr va iubesc pe voi cei ce locuiti in infernul oraselor noastre si... sunt nefericita pt suferintele compatriotilor mei nu ca as duce-o mai bine doar si eu sunt romancutza suntem batjocoriti in fiecare secunda in propria patrie dar toate au un final toti dictatorii si raii au sfarsit-o naspha |
||
LILO Postat pe 28 Mai 2010 20:56 |
||
dzeu sa te auda! ce sa mai zic?? |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 20:58 |
||
sa stiti,dragele mele prietene forumiste ca am cautat in disperare joburi pe net cele mai multe le gaseam in bucuresti dar degeaba....ca oamenii tot nu au unde lucra totul este o mare cacealma.. depinzi de nororc de cunostiinte si de intuitie vom vedea ce urmeaza cu mainile in san nu vom sta |
||
LILO Postat pe 28 Mai 2010 20:58 |
||
hai ca poate...si joburile nu-s asa greu de accesat! dar ce gasesti inauntruuuuuuuuuuuuuuuuu sa te feresti! |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 21:04 |
||
Cata sensibilitate ... |
||
liaiedera Postat pe 28 Mai 2010 21:04 |
||
Daca as fi o picatura de ploaie, as cobori incet, din crestet, peste buclele negre, pana la ureche; acolo, itimidata putin de forma gingasa, as ocoli, dar aproape, aproape de tot, ca tu sa ma auzi cum curg; as mangaia conturul figurii tale atat de adanc pastrata in suflet, ca o garantie a trecutului meu si as ajunge la linia desavarsita a gatului, pe care l-as mangaia cu tremur! Si m-as bucura de fiecare milimetru din rascolitoarea coborare, incercand sa nu ma las intmidata de apropierea pieptului. Pentru ca stiu, ca inainte de a ma strage in bratele puternice, ma voi fi sfarsit... Voi ramane cu speranta ca m-ai auzit si ca ai tras adanc, in nari aerul curat al libertatii pe care l-am lasat pe langa forma fetei tale, perfecta plasmuire, ca pe o promisiune a vietilor mele viitoare! nu e o poezie, dar e cu siguranta, stangace... |
||
moniq_ Postat pe 28 Mai 2010 21:21 |
||
nuti_vio Postat pe 28 Mai 2010 21:24 |
||
va multumeeeeeeeeeesc! e tot ce merita trait pe lumea asta! stangacia...si naturaletea.....sentimentelor! pupici moniq, m-ai impresioanat! |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 21:26 |
||
Da, fetelor, sentimente... si naturalete... de astea se gasesc la noi! | ||
moniq_ Postat pe 28 Mai 2010 21:28 |
||
nu mai vreau publicitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
elodia Postat pe 28 Mai 2010 21:30 |
||
Eu nu stiu sa scriu poezii dar citesc acuma Fiziologia poeziei de Nichita Stanescu. Fleur , felicitari! |
||
liaiedera Postat pe 28 Mai 2010 21:31 |
||
Elody , ce-ai patit ? |
||
liaiedera Postat pe 28 Mai 2010 21:32 |
||
elooo..da ce vrei?? alfa benc? |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 21:32 |
||
va sarut | ||
elodia Postat pe 28 Mai 2010 21:32 |
||
florence,vreau...vreau...stii ce vreau | ||
elodia Postat pe 28 Mai 2010 21:34 |
||
stiu ami stiuuu!si dacaa as fi dzeu, stii ca ti-as daaaaaaaaaaaa |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 21:39 |
||
florence, | ||
elodia Postat pe 28 Mai 2010 21:43 |
||
stiu ca nu e locul,da' asa imi place melodia asta.... http://www.youtube.com/watch?v=EZmDzxpiiYE&feature=related |
||
elodia Postat pe 28 Mai 2010 21:44 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Ya4gKVs988E&feature=related |
||
fleurdelis Postat pe 28 Mai 2010 21:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
test psihologic simplu dar serios! | 129 | De la: gianiblue 15 Ianuarie 2016 21:51 |
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
test beton: gasiti o cheie in padure, noaptea. cum arata cheia? | 49 | De la: fleurdelis 25 Decembrie 2009 00:22 |
|
||
Ce e de facut cand iti vine copilul batut acasa? | 19 | De la: garbo276286 17 Octombrie 2013 08:59 |
Pai cine mai vrea sa fie om bun si cumsecade in romania? Pt ca sar pe el alti oameni ca niste lupi flamanzi | 3 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural