azi pot sa va multumesc? k sunteti uneori aici?? | ||
fleurdelis Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:44 |
||
---|---|---|
si noi tie,draguta... | ||
iasomia Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:44 |
||
celleste, arma? Mainile sus http://www.youtube.com/watch?v=cBOjTC_z56A&feature=related |
||
|
||
elodia Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:54 |
||
sau, mai de pe vremea noastra, http://www.youtube.com/watch?v=hU5tBV2ZwRo |
||
elodia Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:03 |
||
kingo, da' cu mine ce ai? http://www.youtube.com/watch?v=dmkAuTQ8Sc4&feature=related |
||
garbo_C Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:07 |
||
celleste, http://www.youtube.com/watch?v=RDQ1sUm97GU&feature=related |
||
elodia Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:21 |
||
Aveam un gand Si l'am piedut pe urma�. Aveam o urma Cand mi-am pierdut un gand�. Si mai aveam un gand stramb� Atuncia cand� |
||
fleurdelis Postat pe 27 Noiembrie 2009 18:30 |
||
si-aveam un gand de libertate pe cand faceam spaghete-n noapte asa cum sirul de carnati de bere aluneca din tzipla in tigaie ....vere... si sosul a iesit si gros si bun cu morcov, ardeias si castravete ca limba mea sa se desfete intr-un amestec de arome mai nebun. e o reteta de spaghete delicioase chiar de e pus un castravete verde ras si nu e gluma si nici cuvinte mincinoase ca mirosul cel placut te ia de nas... cine vrea si cine pofteste ii pot da reteta minunata dar sa nu puneti ceva peste ca ruinati mirosul drag pe data.... |
||
tutankhamon Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:07 |
||
cand am plecat n/am stiut ca lumile mele/s toate rotunde... mi/am trimis gandul aiurea,peste ape,munti,insorite zapezi... pentru ca fatza de masa semana izbitor cu deshertul cu dune, scrumiera plina parea o oaza a despartirilor... cand am plecat nu stiam ca lumile mele toate/s rotunde si gandul,de oriunde pleaca,se intoarce... cand am plecat gandul meu a calcat stramb pe drumul inapoi si ce vedeti e sufletul meu in orteza albastra... |
||
elodia Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:36 |
||
am avut o criza de identitate azi am avut o ura, zbatandu-se salbatica intre doua lumi am un gand nebun am o urma de-ntrebare si de fum! am avut, am avut am avut, un gand nebun! si mi-as dori sa nu intru deloc in nebunia sarbatorilor de �acum (tuth, mi-a placut gandul tau!) |
||
fleurdelis Postat pe 27 Noiembrie 2009 22:36 |
||
nu dadea fleur....asa mi-o viniiiiit.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Noiembrie 2009 23:17 |
||
nu pot respira fara sa'ti aud sunetul mirarii devastator de amplu pentru inima mea salbatica pt inima mea pt inima mea pentru...un oarecare dor. de mirarile tale sumbre pentru...un oarecare zbor nu pot rspira fara fereastra inimii tale deschisa.... |
||
fleurdelis Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:27 |
||
INVITATIE LA FERICIRE Hai sa ma traim putin Intre doua nenorociri, Ca si cum am trai intre vesnicii! Hai sa ne bucuram De fericirea clipei efemeride Care sopteste despre iubire, Despre bunatate si despre speranta, La urechile ciulite ale sufletului! Hai sa presaram Pe fiecare inima O farama de soare! |
||
sora_ilsi Postat pe 28 Noiembrie 2009 23:14 |
||
ce invitatie frumoasa ilsi.. pai..ia hai! |
||
fleurdelis Postat pe 28 Noiembrie 2009 23:55 |
||
CONFUZIE poemele mele de dragoste au fost napadite de jalea lumilor indelung coborate intr-un somn plumburiu, leganat de dangatul lacrimei ce se prelinge pe umerii pruncilor mei atat de obositi, incat imi confunda plansul cu rasul... |
||
sora_ilsi Postat pe 29 Noiembrie 2009 02:22 |
||
Sunt un arc frant, Un cub de gheata topit pe sufletul tau Sunt un arc de zapada Topind trecutul , Sunt O sageata cu un strapuns de toamna Cu un sunet amar Sunt�o urma de vara Prin gandul�spulberand Avantul�de inimi ..prin auz. |
||
fleurdelis Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:24 |
||
ilsi | ||
fleurdelis Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:27 |
||
mi-am uitat gandul in partea dreapta a memoriei, si m-a zdruncinat. pentru ca imi era frica sa reinvii trecutul, l-am amanat� l-am amanat atat de mult, pana cand a-nceput s-adoarma. nu-l voi trezi, asta am sa fac. |
||
fleurdelis Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:03 |
||
Bravo fetelor.... | ||
DORI_ Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:13 |
||
asta am scris intr-o noapte.... intr-o bodega... pe un servetel ...ca asa mi-a venit atunci, uitindu-ma la EL. Noi - ne privim din umbra cu ochi rai, Ochi de feline ce-au iesit la panda Incremeniti pe ramura plapanda Ce se apleaca intre iad si rai. Si simtem doar noi doi, la fel de goi Ziditi din nou sub zimbete de lut Pulseaza inca vag in amindoi Franturile de suflet din trecut E prea tirziu, si mi se face frig Ma invelesc cu jarul stins si tac - Mi-e raiul mult prea sus sa il mai strig Iar iadul e prea jos sa ma prefac. |
||
quasaria Postat pe 29 Noiembrie 2009 17:18 |
||
frumos... |
||
preciouss Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:20 |
||
devastatoor...de frumos... | ||
fleurdelis Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:23 |
||
am nevoie: am nevoie iar de buzunarul cu vise, la'ndemana. am nevoie iar de un pumn de stele peste pasii mei' am nevoie de tine sa existi sa-mi vinzi stelele sa-mi curetzi visele de noroi si sa-mi iei linistea si sa mi-o inlocuiesti cu a ta! |
||
fleurdelis Postat pe 29 Noiembrie 2009 22:05 |
||
simt frunzele sub pasi cum gem a iarna pamantul meu batran il invelesc si uite cum a mai trecut o toamna si viata tot mai tare o iubesc. pe banca mea de lemn m-asez o clipa am plansu'-n gat si parca obosesc inalt privirea catre cer uimita e iarna,sufar.. deci: traiesc. inca mai traiesc... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:36 |
||
iaso, chestia cu "plansu-n gat" e mortala | ||
sora_ilsi Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:44 |
||
ti-e inima albastra,Iaso?! las',ca esti mai tanara ca multi din cei pe care-i cunosc... in suflet,ca acolo conteaza! |
||
preciouss Postat pe 30 Noiembrie 2009 19:35 |
||
fetele voi sunteti triste astazi?? vaaii n-aveti voie...s-a deschis targul de craciun dela dales, si este absoluut minunat!!! k niciodata, imi doresc sa fac pom anul asta, si cred ca cel mai fericita sunt pentru ca siiiiiiiiiiimt...ca plutesc in aer sarbatorile, v-am pupicit | ||
fleurdelis Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:58 |
||
fleur, ma primesti o clipa aici? pasi de cetina peste umbre tarzii, inspre seara, fulgi dantuind intr-o pasnica muzica, stranie, stele si nori, si-n adancuri de suflet o gheara, sau un gand lunecat peste urme adanci,ca o sanie... departe, in zare, e lumea mea calda, visata, e dorul plecat sa-mi anunte timid resemnarea, acolo-i si mama, cu fruntea pe-o mana lasata, si gandu-i scrutand cu sperante in van, departarea... o sa faca din nou cozonaci, paine calda, sarmale, pe bradut o sa-ntinda beteala-mpletita cu doruri, vad faptura-i firava catand prin odaile goale, si-amintirea duioasa pe chipu-i cu lacrimi in valuri... vin la anu', maicuta, sa-mi pastrezi camera incalzita, o s-aduc eu si bradul, si vinul, si painea, daca-ntarzii, sa nu ma astepti tot trezita, as vrea eu sa zbor, insa astazi prea mare e lumea... |
||
pik_nik Postat pe 30 Noiembrie 2009 21:21 |
||
da...te primesc si mai mult de-o clipa...mos craciun cu plete dalbe... | ||
fleurdelis Postat pe 30 Noiembrie 2009 21:57 |
||
moscraciun, daca'ti furam saniutza, nu-i asa k poti sa stai aicia si toata iarnaa?? alb nins, un dor stins cu petale cazute dincer. o aripa uriasa, acordandu-ti zborul, spre un cer paralel: acolo pe cerul tau e soare, si un zambet de curcubeu. aici este ceata care ne innunda visele si un gri demult prezis, asumat, si trist. dar aici, aici mai avem un cer paralel, catre suflet. si ne hranim mai mult din el. as vrea,iarna asta, sa ramanem mai mult in casa, sa ne hranim mai mult cu cerul nostru. cu cerul nostru real.... si sa aprindem, cu realitatea din noi, focul din sobe... |
||
fleurdelis Postat pe 30 Noiembrie 2009 22:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
job part time, al doilea, al treilea de weekend | 1 | De la: garbo047656 9 Ianuarie 2010 09:43 |
echilibrare energie personala | 2 | De la: ameno 23 Martie 2011 14:09 |
Amanta de cariera. Statut de invidiat sau de compatimit? | 449 | De la: daria_pet 3 Ianuarie 2010 20:40 |
|
||
am nevoie de un sfat | 11 | De la: garbo167843 14 Septembrie 2012 16:34 |
Politetea | 11 | De la: ingerasulluptator 18 August 2012 16:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural