|
||
LILO Postat pe 12 Octombrie 2010 20:19 |
||
---|---|---|
fleurdelis Postat pe 12 Octombrie 2010 20:25 |
||
Fleur, ca sa nu ne bati Lume! trezeste-te la viata, din somnul cel adanc. De ce n-asculti chemarea, din inima venind? de ce te-ai ratacit? prin universul gol, nu vezi, ca nu-ti e bine? nu vezi, ca esti tot gol? si, ignorand simtirea devii tot mai greoi? nu vezi ca doresti toate, de toate ca sa ai? prietenie pura, iubire ca-n poveste. Dar nu se poate lume, de nu si daruiesti. Cand inima ti-e gheata si sufletul zdrobit, la cine ceri povata si cine te mangaie? La cine strigi tu lume? Nu la un om ca tine? De ce-ti faci ganduri negre si inima cu spini? Nu vezi ca nu-ti ajuta? Nu vezi ca esti strain? Cu cat mandria-ti urla in viata limitata, Cu atat aluneci lume spre haos si prin gheata. |
||
|
||
persidadamian Postat pe 12 Octombrie 2010 22:37 |
||
De ce? m-am intrebat odata. De ce sa tac? de ce-am tacut? de ce n-am vrut si n-am stiut ce sa-ti raspund? Ma intorc pe-o margine de pat, Tu crezi ca dorm, eu ma prefac, tic-tacul ma puncteaza uniform, separ un gand de altul, te uiti si crezi ca dorm, si tac si taci. Curg flacari uniforme, peste gandul istovit, Si tac si taci Si crezi c-am adormit. |
||
persidadamian Postat pe 12 Octombrie 2010 22:50 |
||
normal sa taci, de ce-ai mai fi vorbit?... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2010 23:08 |
||
Zambil, nu vrei sa extragi esentialul, "de ce n-am vrut si n-am stiut ce sa-ti raspund?" vai da cat am ras, m-ai facut de-am ras cu lacrimi |
||
persidadamian Postat pe 12 Octombrie 2010 23:36 |
||
bine atunci nu va bat, zic si eu ca ahmed: I kill you! | ||
fleurdelis Postat pe 13 Octombrie 2010 03:34 |
||
pe o strada,,larga-ngusta se ducea un om,venind ... scria luceafarul nostru...si ei..contemporanii sai il considerau nebun... dar....dar!! oare societatea noastra nu este foarte poetic surprinsa aci?? este"filozofia" destinului nostru....a erei in care traim oare cat adevar ascund aceste cuvinte?? sa nu uitam ca le a asterunt un geniu... |
||
LILO Postat pe 13 Octombrie 2010 09:43 |
||
Fleur, dar tu de cand fumezi, if you don't mind me asking? | ||
persidadamian Postat pe 13 Octombrie 2010 10:42 |
||
am incercat sa modific mesajul si nu a mers " de cand" |
||
persidadamian Postat pe 13 Octombrie 2010 10:44 |
||
ba da, a mers bai frate ce se intampla aici? probabil din cauza ca se apropie halloween |
||
persidadamian Postat pe 13 Octombrie 2010 10:45 |
||
e deranj pe cer... | ||
iasomia Postat pe 13 Octombrie 2010 12:41 |
||
zici ca pe cer iasomico??? io nu fumez mai! numa amenint! |
||
fleurdelis Postat pe 13 Octombrie 2010 18:41 |
||
stiam eu | ||
persidadamian Postat pe 13 Octombrie 2010 20:31 |
||
deschid pe rand cu teama-n gand doar vise spumegand pe cand... pe cerul instelat apare pastelat dorul dantelat putin catifelat.... [...] |
||
koala Postat pe 22 Octombrie 2010 10:51 |
||
|
||
koala Postat pe 22 Octombrie 2010 10:51 |
||
o picatura de soapta o impletire de foc un spasm cu urgii o ceata de suflet un vant neimpins de lume de maci de campii un urlet de tunet o minte de vii o suma de stele o carte de flori un iris o soapta un spasm de fiori! ?? e primavara , sau....?? |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2011 14:08 |
||
e primavara ... se-aud , soaptele vantului cantand ... cu pasi repezi , impresoara nenascute flori de camp... salciile se-nfioara si trezesc natura , iara , aburii de primavara..... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Februarie 2011 15:50 |
||
...frematand! batand din gene nasul iernii incalzind a iesit pe sub sprancene doar bujorii de copil! vremea geme si se zbate;ncet tiptil refuzand sa creada iara ca e doar o.... primavaraaaa! |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2011 15:55 |
||
primavara , ai sosit ! canta-n coruri pasarele... unde , unde ? a venit , sta pitita-ntre valcele... tot alearga , si danseaza , fericita , colo-n crang... poala rochiei , saruta coltul ierbii, ghiocei ... mugurasii mici , de floare i se-agata-n par , si se-mpodobeste... pentru cine , oare??? pentru tine .....soare |
||
jeanette40 Postat pe 7 Februarie 2011 16:11 |
||
fleurdelis Postat pe 9 Februarie 2011 04:58 |
||
cuiva! poaTE ca te-am iubit, mai stii? Poate Dar atunci eram noctura Insangeram in vise Zorii de la geam Proscrise imi fugeau Ceasurile�n goana Si ocolindu-te spuneau De fapt�. Hai vina! Dar �.nu te-ai prins Sau n-ai stiut! oricum nocturna as fi ramas� Si�tu oricum Ai fi trecut Cu�n pas�. In umbra altui Asternut! C�asa erai� Un Pre Facut! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 09:45 |
||
fleur.. poate ca-l mai iubesti,fetitza.. nu vezi cum s-au apucat degetelele alea sa faca gimnastica pe taste? jenel.. asa mami,nu te lasa... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2011 20:46 |
||
va las si poeziile.... sa aveti grija de ele.... |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 21:57 |
||
mi-am luat de mana , visul si , am plecat ... intunecate erau potecile , toate , pe care le-am colindat zilele , noptile ... poate , m-am departat de-adevar , de lumina... de toate ...... |
||
jeanette40 Postat pe 12 Februarie 2011 17:55 |
||
fleur, unde esti? hai ma.....stiu ca n-am mai intrat de luni intregi pe aici, dar totusi....unde esti? |
||
nelly05 Postat pe 12 Februarie 2011 18:35 |
||
Te cauta pe acolo pe unde ai intrat tu de luni de zile, probabil | ||
Thor_again Postat pe 12 Februarie 2011 18:37 |
||
n-am intrat pe niciunde Thor, am fost foarte ocupata si nu am mai avut timp de net, plus ca pur si simplu nu ma mai atragea nimic la forumul asta si l-am dat uitarii....vad ca nu s-a schimbat mare lucru de atunci oricum ma bucur ca te vad, macar mai este cineva cunoscut |
||
nelly05 Postat pe 12 Februarie 2011 18:46 |
||
Pai vezi, nelly? D-aia nu te-a gasit! Ca n-ai intrat niciunde Stai linistita, sunt [aproape] toti pe aici, doar ca azi e sambata. |
||
Thor_again Postat pe 12 Februarie 2011 18:52 |
||
mda, cred ca ai dreptate ei las' ca de azi mi-am adus aminte de garbo si o sa revin in forta, atat cat imi permite timpul |
||
nelly05 Postat pe 12 Februarie 2011 18:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VREAU UN SFAT | 15 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:05 |
cuvinte | 8 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 22:59 |
un vot | 1 | De la: elena39 8 Aprilie 2010 22:36 |
|
||
IUBIREA-femeia,copii,florile si restul lumii! | 12 | De la: VOIAJOR 1 Iunie 2012 17:40 |
Credeam ca in primii 200 de ani o duc fara reparatii | 21 | De la: VOIAJOR 16 Septembrie 2012 08:37 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural