nelutza.. mai bine baga o poezea stangace ,stii ca lu' fleur nu-i place dialogu' pe topicu' de poezele...si o sa se 'nervozeze de unde ne citeste ea,d-acolo... fleur trasesi oblonu'? ma trezii cu rima asta pe mess acu',ti-o dau acilea... Ne temem de ploaie, ne temem de vint, Ne temem de vorbe, ne temem de gind, Ne sperie visul, si-apoi il visam, Ne temem de lacrimi si-apoi le varsam, Ne sperie vorba, si-apoi o rostim, Fugim de iubire, si-apoi o dorim, Ne temem de ,,teama�, dar n-o ocolim, Ne sperie viata, dar tot o traim.... be happy,mami... vorbim. |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2011 19:57 |
||
---|---|---|
frumos... | ||
eladaela Postat pe 12 Februarie 2011 20:01 |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 12 Februarie 2011 20:03 |
||
De la: eladaela, la data 2011-02-12 20:01:39frumos... nu vezi ca exista cuvantul blonda?deci? |
||
vuvuzela Postat pe 12 Februarie 2011 20:03 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-02-12 20:03:44De la: eladaela, la data 2011-02-12 20:01:39frumos... imi cer scz pt confuzie. |
||
vuvuzela Postat pe 12 Februarie 2011 20:05 |
||
Sunt oameni ce-au pierdut speranta De-a mai cunoaste fericirea Lor le-a ramas singuratatea Ca sa-si inchipuie iubirea. Si vise triste,sau frumoase, Au fost inchise in trecut Dar nu se pot numi invinsi Cei ce-au pierdut ce n-au avut. |
||
nuti_vio Postat pe 12 Februarie 2011 20:08 |
||
mi-am luat de mana , visul si , am plecat ... intunecate erau potecile , ...toate , pe care le-am colindat zilele , noptile ... poate , m-am departat de-adevar , de lumina... de toate ...... ma port, printre alei ratacite in soapte ... e noapte-n jur , tot mai noapte ... framantarile , apar ma-nfasor , nelipsitele zbateri de ganduri ......vise de noapte !!! |
||
jeanette40 Postat pe 12 Februarie 2011 22:51 |
||
iasomia Postat pe 14 Februarie 2011 16:35 |
||
ia sa-i bag eu ditamai stangacia lu' fleur,ca azi e sarbatoare si ea e sensibila,maca-o-ar mama... unde sunt? tu unde esti? ce trairi nepamantesti.. soarele nu ma-ncalzeste vantul nu ma racoreste doar acolo ,sus...in noapte mai aproape,mai aproape vii spre mine, si grabit.. cer cu stele, invinetit imi oferi in graba mare pleci apoi spre alta zare ce sa fac cu cerul asta plin de stele si aprins? nu il voi,e mult prea mare dorul meu nu va fi stins lasa luna! lasa cerul! lasa stelele ciudate! vino acum,vino la noapte si ti-oi da...da... mii de soapte... si suspine intretaiate vino dar! vino la noapte! |
||
iasomia Postat pe 14 Februarie 2011 16:55 |
||
fleor? care fleor? ca io auzii ca una disparu | ||
Thor_again Postat pe 14 Februarie 2011 17:12 |
||
si deci asa, mami, p-asta o scrisesi cu stanga... bre, nu va luati dupa declaratiile iasomicii, ca fata-i ambidextra... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 14 Februarie 2011 17:25 |
||
thoru'.. pai cu aia mica de se facu invizibila parleam eu...ca doar e de-a noastra,d-acilea.. zambilu'.. ioi mami... |
||
iasomia Postat pe 14 Februarie 2011 17:30 |
||
de mic copil . m-am ratacit prin vise cu zane, spiridusi , si feti frumosi, si , toate florile mi-au fost promise ... acum , port nepermise doruri , de luceferi , iubirea lui, in fiecare noapte-astept... cu-aripi de flori , sa ma cuprinda-n brate si , sa ma tina strans la piept.. dar , tot astept , astept , plangand de dor prin vise si noptile curg negre, indecise . tu , vino iar , insir-te margarite.......... |
||
jeanette40 Postat pe 16 Februarie 2011 23:42 |
||
jenel.. adecatelea eu spun povesti colosha? ehe,he,he.. te-am inspirat,vazusi? |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2011 16:04 |
||
multam mult | ||
jeanette40 Postat pe 17 Februarie 2011 16:20 |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2011 16:24 |
||
e noapte , iar si iar , te caut printre stele , in zadar .. caci , ai plecat usor , fara sa spui , nici bun ramas ... tarziu , cand am vazut asta , luna fugea , si inchidea fereastra constelatiei . luceafar de zori , zbori , cu roua din flori si lasa , numai putin intredeschisa fereastra , iubirii... |
||
jeanette40 Postat pe 24 Februarie 2011 22:23 |
||
ladyDY Postat pe 24 Februarie 2011 22:27 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-02-24 22:27:18v-am citit cu mare placere si va datorez |
||
floare_cu_colti Postat pe 24 Februarie 2011 22:43 |
||
De-ar fi sa vin in visul tau, In nopti tirzii si reci. Te-asi stringe-ncet la pieptul meu, Si n-am sa te mai las sa pleci. Pe frunte,am sa-ti las o sarutare, Usoara,sa nu te destept Ma vei iubi ca o visare Iar eu am sa te string la piept Cind zorile vor bate la fereastra, Te vei trezi din somnul tau Pastrind pe buze sarutarea noastra Amestecata cu parfumul meu... |
||
april77 Postat pe 2 Martie 2011 11:03 |
||
.....IARNA... Iarna-si joaca fulgii in p�tura de nea, Din turturi pic-un strop,ca vreme-ai rea Izvoarele au inghetat,padurea a,amortit Si totu pare-un vis din care m-am trezit. La geam sint flori de gheata si frunze mii si mii, Eu suflu-n ele,ca intr-o joaca de copii Afara-i ger,iar cosurile scot fum, Privelistea imi pare...o ilustrata de Craciun Pe ulita vezi cit-un trecator grabit Si-acela trece rar sii zgribulit. Ce poti sa faci afara,cind vremea este rea? Decit sa stai la soba....c-o ceasca de cafea! |
||
april77 Postat pe 2 Martie 2011 11:32 |
||
Tacere... Ochii zilei s-au inchis. Te-ascult Vorbeste-mi incet si mult Pana cand,in vis, Inca te mai ascult. Pana cand,in somn, Vorbele nu mai dor. Pana cand,spre zi, Dorul nu-l voi simti. Pana cand,in tacere, Nu voi mai stii Ce-i aceea "durere". |
||
Allegra Postat pe 6 Martie 2011 17:44 |
||
adevarurile toate infloresc tarziu in noapte , printre straturi ravasite , amortite , fermecate , cu dragoste parfumate . coborat pe-un fir de luna m-amagesti , cantand din struna , si astepti mereu , in soapte sa-ti spun dorurile toate ....... |
||
jeanette40 Postat pe 10 Martie 2011 14:11 |
||
ba eu zic sa nu ii spui adevarul orisicui, ca iti da cu el in cap: pac-pac-pac si iarasi pac... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 17:06 |
||
Cos�nzean� De ce cu fiece iubire �ngrop ad�nc in cupa mea cu lacrimi Aroma dulce-amar� a fostelor s�ruturi Și dorul str�ns dup� un sur�s?! Cu fiecare F�t Frumos eu �mi ucid un vis! |
||
charmelen Postat pe 10 Martie 2011 17:17 |
||
Am plans Am plans amar Am plans de dor Am plans de ciuda Am plans ca nimeni, Nimeni nu vrea Sa m-auda. Si mi-am dorit uitarea, Desi nu mi-o doream, Dar de ales, din toate, Nimic nu mai aveam. Am plans cu bobi sarati �n ger, Voiam sa-nghete; Voiam sa plang. Ca suferinta Sa ma-nvete. Dar dupa ce mi-am sters Obrazul de necaz, Cu pasii mari am mers Sa-ti ies in cale, azi. |
||
ondinne Postat pe 10 Martie 2011 21:24 |
||
nu mai plangeti,maicutza... barbatii iubesc femeile vesele,care ascund lacrima in coltzu' ochiului... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 21:27 |
||
he,he,he... poezia asta parca ma descrie pe mine cand aveam 5 luni... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2011 21:29 |
||
da' la vremea aia n-aveam cuvintele la mine... neica, da' floreta pe unde mai se-nvarte?...ca-mi placea cum dezgropa ea mortii, cand era mai melancolica, asa... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2011 21:33 |
||
hai sa te culce mama...na-nani,puiu mamii.... | ||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 21:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sani mai mari | 1 | De la: garbo179612 14 Martie 2011 15:23 |
Femeia | 13 | De la: ratuscaceaurata 30 Mai 2012 23:56 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
|
||
cine barfeste mai tare? | 84 | De la: garbo_1502 31 Mai 2012 19:34 |
FACI BANI DE ACASA | 19 | De la: elisabeta_boia 3 Octombrie 2011 14:51 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural