Mi-e luna-n oase,plina,gaunoasa, Un bot de lup,ranjit in calciul mainii, Nu mai am vise,le-am pierdutprin casa.. Si nu mai simt demult,mirosul painii!! Nu mai sunt flori!"Floriile" sunt triste, Fara albine,nu traieste floarea, Gradina-i moarta-nfarduri de artiste, Hristosul orb,isi bajbaie cararea.. Mi-e luna-n oase,galbena si seaca, "Floriile" sunt sere parasite, Imi cresc petalele,inflorescoleaca.. Si-i bat in geam,frumoasei adormite. De se trezeste,colbul din crivaturi, arunca luna,flori de mar in paturi! |
||
elisabeta_boia Postat pe 23 Mai 2011 20:44 |
||
---|---|---|
Pentru IASOMIA... E atata primavara in mimtea mea, Incat gandurile au innebunit de culoare. Ratacesc bajbaind,cu ochii mijiti, Din cauza de Soare sabatic, Ca o cacrtita,iesita din greseala Pe brazda ogorului proaspat arat. Peste toata primavara asta, Mirosul parului tau,spalat de ploile de lumina..iubitule, Se revarsa imperial, Acoperindu-ma... Sper ca ti-a placut..!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Mai 2011 19:49 |
||
Revelatia Omului Magar Cand spun ca e un animal, Ma�ntreaba unii, cum il osebesc? Caci dupa chipu-i jovial, Ei chiar cu mine il asemuiesc Sunt de acord cu a lui fizionomie, Ca el imi seamana si mie Dar daca gura si-o desface El nu vorbeste... � numai rage... purtatorilor de grija, chiar daca diferentza e minuscula, totusi e diferentza... |
||
|
||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 20:57 |
||
minciuna blanda, candida, sfioasa iti astepti cuminte rolul cand in scena ai sa intri ca apoi sa incurci totul mintea s-o sucesti aiurea sufletului sa-i dai temeri indoiala s-o cultivi... |
||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 20:59 |
||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 21:01 |
||
De nu va fi... Intreb de tine a mea iubita, Intreb si muntele si inzapezit, Intreb si mare-nvalurita, Intreb poienile, padurea, Intreb si mierle si scatii, Intreb unde-ai putea sa fi, Intreb zefirul si furtuna, Intreb si soarele si luna, Intreb Luceafarul din cer, Intreb si stelele ce pier, Intreb si zori, intreb si noapte Intreb pana si recea moarte, Intreb si gandul calator Intreb si cantecul de dor Intreb si stanca-nmarmurita Intreb de tine, a mea iubita. ............................. Intreb si cantecul de dor Intreb, intreb pan'am sa mor Si dupa moarte am sa intreb, Intreb in veci, Marturisesc, De nu va fi... sa te'ntalnesc celor care au pierdut! |
||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 21:01 |
||
frumoasa ! si pentru cei care au castigat? |
||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 21:12 |
||
eh .. pentru ce-i care au castigat sa fie un cantec ... (desi nu prea ma eu pentru cei care au castigat) LOVE STORY S�rutul furat �n zori Prin timp �nfiorat De ploaia prim�verii S-a-ntip�rit �n inimi �mbr�țișarea tandr� Și z�mbetul sfios Au �nvelit buchetul Șoaptelor de�amor Cu soarele�n priviri S�ruturi far� de num�r Fierbinți �nl�nțuiri Pecetluit-au iubirea Zefirul timid nins-a Floarea cireșilor, pe cale Iar muntele și marea fost-au Martori ai nunții ancestrale |
||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 21:16 |
||
intotdeauna castigam alf .. macar experienta ... | ||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 21:31 |
||
io recunosc si ca pescar, de cele mai multe ori am prins experientza :) |
||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 21:33 |
||
si a dat din coada ? experienta aia ? | ||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 21:35 |
||
din coada ursului, pacalit de vulpe | ||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 21:37 |
||
lasa ca o sa gaseasca ursul .. alta vulpe | ||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 21:40 |
||
DORINTA Lasa-ma sa tac Cu capul plecat pe pieptul tau Lasa-ma sa visez... Si nu speria fluturi din capul meu.... Lasa-ti privirea sa zboare In largul lagunelor pustii Lasa-ti inima sa cante Sub ochii marii fermecate... |
||
alfheim Postat pe 30 Mai 2011 22:17 |
||
Nu mai sunt nicaieri.. De ce-as mai fi? de ce-as mai fi undeva..? Nici macar in paginile unei carti,nu mai sunt. Am cazut dintre coperti ,odata cu literele scorojite de intreperii! Nu mai sunt nicaieri, Nici macar in mine,nu mai sunt.. Coaja minelui meu,a cazur ca pielea lepadata de sarpele naparlind, Si nu-mi ofera adapost. Golit de mine,stau in fata ta, Asteptand..Judecata.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Mai 2011 22:38 |
||
betuska.. pai ce faci?taman cand ma lafaiam in ditamai pleata lu' iubitu' ala... vazui ca te calugarisi... hai sa traiesti,multam... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2011 10:33 |
||
LA MULTI ANI!! tuturor acelora care scriu poezii stangace..sunt toti niste..COPII!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 1 Iunie 2011 00:53 |
||
o-la-la-la.. si aici urari? nu neg ca-i bine sa copilarim sa radem ,sa fim iar copii macar o zi,macar o zi... da' lamultanitu' asta colosal e prea banal,e prea banal... pe un' m-am dus pe unde-am intrat, urari se fac urari se fac... ce sa-mi urezi la o adica, cand in curand,candva... voi fi bunica..... |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2011 17:20 |
||
crez ca boiaua voia sa zica ca aia de posteaza sunt copiile altora... copii, copii, he,he,he... | ||
zambil Postat pe 1 Iunie 2011 19:28 |
||
ceva de genu',hai ca tare m-ai desfatat.... | ||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2011 22:25 |
||
De la: zambil, la data 2011-06-01 19:28:50crez ca boiaua voia sa zica ca aia de posteaza sunt copiile altora... copii, copii, he,he,he...Si-ti multumesc ca mi-ai retinut ..numele..ma simt onorata.. E voie? |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Iunie 2011 23:33 |
||
-=-ma iarta-=- Si daca m-am indragostit de tine, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine, Dar nu poti iesi din soarta. Si daca am sa-ti sarut gura vreodata, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine, Dar nu vreau sa ies din soarta Si daca am sa-ti sarut pieptul vreodata, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine Dar nu poti hotara ce-i soarta Si de ne vom iubi de asta data, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine, Dar asta poate sa fie o soarta! |
||
alfheim Postat pe 10 Iunie 2011 10:34 |
||
Alf!!Esti un romantic incurabil!Frumoasa declaratie de amor! Si sa stii ca ptr. aceste minunate versuri...esti IERTAT!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 10 Iunie 2011 16:31 |
||
AMIN! eli_ |
||
alfheim Postat pe 10 Iunie 2011 17:01 |
||
alf, trecusi la poezie cu forma fixa? brava! insa nu pare nicio specie dintre cele cunoscute! | ||
esme Postat pe 10 Iunie 2011 17:02 |
||
esme, ce m-ai ghicit? alfule, tu stii sa canti?! |
||
dor72 Postat pe 10 Iunie 2011 17:04 |
||
aia cu amin e fixa ...??? nu stiu sa cant si nici voce n-am ... mi-ar fi placut... macar o chitara, ceva ... |
||
alfheim Postat pe 10 Iunie 2011 17:11 |
||
se justifica...versul tau schiop...tot pierzi ritmul... si daca iti place chitara, de ce nu iti cumperi? tocmai ce-am luat si eu una fiului meu... |
||
dor72 Postat pe 10 Iunie 2011 17:19 |
||
Esme,Dor..e vorba de ..poezii stangace!! Dar mie i-au placut,si poate ca mine si altora Chestie de ..gust!Eu stiu ca unora nu le place Eminescu..fiecare cu placerile si neplacerile lui... Per ansamblu:poezia e fff romantica,si are ceva normal in ea!Nu ca multe alte poezii,care desi vrei sa le intelegi nu le dai de capat=filozifice pana-n maduva oaselor!! Mie-mi place cum scrie Alf-cum simte!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Iunie 2011 20:39 |
||
betty, esti prea serioasa...si prea-ti place alf asta... si nu trebuie sa sari in fata trenului pentru el....pricepe mult si nu se supara... ( tare) |
||
dor72 Postat pe 10 Iunie 2011 20:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
adopti caini | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:19 |
Rugăciunea Sf. Marta | 33 | De la: Dab__ca_Alexandra_1 30 August 2016 21:43 |
Ajutor! | 15 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:41 |
|
||
tribal :-) | 139 | De la: fleurdelis 10 Februarie 2011 13:24 |
Romania | 3 | De la: Jojolin 25 August 2010 07:07 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural