eee e frumoasa,foarte expresiva....alf |
||
sanset Postat pe 10 Iunie 2011 20:50 |
||
---|---|---|
alf, ti-ai luat-o... | ||
dor72 Postat pe 10 Iunie 2011 20:52 |
||
pe prafu' asta voi certati omu'? lasati-l sa scrie cum ii vine,maica.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2011 22:21 |
||
lasa-le iaso ca le pun sa liciteze ... ca deh, asa se cearta el din dragoste pt je scriu si eu cum poc, ce mare filozofie! amu de critica de arta am io nevoie pe criza asta, e bine ca mai mishc, ca mai scriu... amu vine zona cu multzumiri multumesc iasomia merci doruletz72 merci betty merci 9959 merci tutror care le citesc, chiar daca nu zic nimic, nici de bine, nici de rau! |
||
alfheim Postat pe 10 Iunie 2011 22:49 |
||
Despre nopti si despre stele,sunt satula sa vorbesc, Nu am timp si nici..dorul sa-ti povestesc. Sa lasam astronomii sa se uite la cer Sa ne spuna de nasteri si de timpul cand pier.. Despre mine si despre tine.. Cautam in povesti.Te-asteptam sa cresti.. Doar in basme mai putem evada.. Sa fim TU si EU,un BA NU si BA DA!! Ne trimitem pe unde,mii de semne de dor.. Si alegem din vise..doar cele ce mor.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Iunie 2011 23:28 |
||
frumoase versuri...dar , hai sa le combinam cu putina muzica :) http://www.youtube.com/watch?v=aBKcKQHZXks&feature=related | ||
anirica Postat pe 12 Iunie 2011 16:06 |
||
O zi ca fiecare,nimic deosebit / Si vi si pleci,te-ntorci la fel de obosit / Ai vrut,mai vrei,sau poate ti-ai dorit / Sa incerci,sa incepi,esti tare plictisit / Si ce frumos a fost,sa te gandesti si doare / Amintirile gasesc iar o trecatoare / E liniste macar acum,dar e racoare / E noaptea da,si singuratatea insotitoare |
||
sanset Postat pe 13 Iunie 2011 09:56 |
||
ia sa bage baba o stangacie,ca azi fu mineriada cum s-ar zice... nu ti-am spus demult,iubite cat ma bucur cand te uiti sa-mi vezi urmele pe plaja si zambesti cu ochii uzi... nu ti-am spus demult,iubite ca esti valul meu cel alb ce ma spala si ma face sa uit tot ce-a fost pacat.. ai ceva curat in tine ce ma face sa uit tot tot ce-a fost,si n-a fost bine! te iubesc ,de nu mai pot... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2011 22:07 |
||
......."ca azi fu mineriada cum s-ar zice"... esti un aplaudac al mineriadei 13-15.06.1990?gandeste-te ca atunci poporul roman a avut disponibilitate la bestialitate |
||
ratuscaceaurata Postat pe 13 Iunie 2011 22:19 |
||
si uite atat un deget ea vedea de luna-n spate o durea... rari-ra-ra rari-ra-ra... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2011 11:32 |
||
saveto, tu crez ca la dans ai sta numa' pe bombeurile mele, la cum striga lipsa de ritm in tine... da' crez ca special ai bagat, c-acilea-i tocma pt stangaci... tu iasomico, ce faci acilea?... box cu umbra?... sau te lua valu'?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2011 12:01 |
||
tiii, ce-nseamna memoria bataturilor... imi adusei aminte de geanina, saraca, sau cum ii zicea... ce seamana saveta cu ea la versificatie, soro... parol... | ||
zambil Postat pe 14 Iunie 2011 12:04 |
||
vorba ta.... un val pungash m-a zapacit si-am devenit de neoprit... imi fac si io de lucru p-acilea... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2011 12:24 |
||
Sub geamul meu,cam de doua zile a'nflorit un soc Ce sa ma fac?iete, fara tine nu mai poc(t) Imi zic si io oful aici in rime... ce ar fi sa mai treci din cand in cand, si pe la mine? |
||
Axl_22 Postat pe 14 Iunie 2011 18:15 |
||
Zamby draga,in primul si-n primul rand..te rog mult..sa-mi spui pe nume:Elisabeta..nu Saveta...,sau Betty ..nu Saveta!!Asta daca mi te-ai adresat mie..daca nu,imi cer scuze..Si in al doilea rand..ma tot critici ca scriu poezi in vs alb,ca n-are rima...poezia in vers alb,n-are niciodata rima...si apoi de ce-i mai zice topicului "Poezii stangace?",nu ptr. ca aici pot fii citate poeziile nefinisate,nepublicabile...Te cam iei de mine...si nu stiu cu ce te-am suparat?Nu asteptam nici laude de la tine...dar sa-mi zici..Saveta?Te rog,nici in gluma,am un nume asa de frumos,nu mi-am dat nici o porecla ,ca multi altii de pe forum,am fost ,cred eu,deschisa si la gluma,si la lucruri serioase-in masura bunului simt totdeauna!Rar imi ies din "pepeni" ..dar acum ..tu ai facut ce nu se face!Poate,ca la tine,a ziceSaveta e o alintatura,un mod de-a ma baga in seama..dar prefer sa-mi zici Betty sau Elisabeta,chiar e frumos si destul de rar,numele meu..Nu suport"tanti".."mamaie;'..."Saveta"..n-am nimic cu regionalismele,nici cu cei de la tara..Multumesc de intelegere! Daca crezi,ca fac "umbra" in acest topic cu versuri ..stangace,mult sub valoarea pe care o ai tu..nu mai scriu nimic,pastrez aceste stangacii in caietul meu intim..Cu dragBETTY=ELISABETA!!. | ||
elisabeta_boia Postat pe 14 Iunie 2011 19:14 |
||
De la: zambil, la data 2011-06-14 12:04:32tiii, ce-nseamna memoria bataturilor... imi adusei aminte de geanina, saraca, sau cum ii zicea... ce seamana saveta cu ea la versificatie, soro... parol...Nu stiu cine e Gianina,dar daca bati un apropo{n-ar fii prima data} ca o copiez..TE INSELI..si poate ca ar fii bine sa verifici ...Am atata bun simt,sa nu copiez pe nimeni-stiu ca sriu mult sub ceea ce se asteapta de la poezie-dar nici n-am avut pretentia sa fiu ..publicata undeva..M-am bucurat de acest topic al poeziilor stangace-mi se parea ca aici e locul meu..Vad ca deranjez,nu mai scriu! oricum un am totdeauna inspiratie,si si atunci cand parca am..scriu cum sriu-versurile albe sunt mai usor de asternut,dar nu uit sa spun ceva...Deci..nu am copiat pe nimeni,asa stangace-sunt ale mele..mi le asum.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Iunie 2011 19:23 |
||
Betty, eu zic ca prea ai luat-o in nume personal, si mai zic sa il citesti mai atenta pe zambil, mai ales cand face critici. Asta daca vrei sa inveti ceva, pentru ca de la el chiar ai avea de invatat, conditia este sa stii sa il citesti si printre randuri | ||
Thor_again Postat pe 14 Iunie 2011 19:29 |
||
zambil, mai ales cand face critici. ...sarea si piperul textului p.s. apropos .... care ii pluralul de la praz |
||
LILO Postat pe 14 Iunie 2011 19:31 |
||
praji, lilo. |
||
Thor_again Postat pe 14 Iunie 2011 19:36 |
||
brazi... | ||
dor72 Postat pe 14 Iunie 2011 19:37 |
||
nea "zambilache" ii ca si mustul putin acidulat...ca si floricica.... ...dar...dar ce ne am face daca nu ar pune punctuatia acolo unde trebuie???? ...ar fi plictis tre'sa ne ingaduim ashea cum suntem fiecare...cu temperamentul nostru de "garbolini" |
||
LILO Postat pe 14 Iunie 2011 19:39 |
||
praji,pe coada lu matza IO am gasit ca se iau doo praze pe bune..la o reteta.... |
||
LILO Postat pe 14 Iunie 2011 19:47 |
||
Gata,Zambil...mi-a trecut..!! Critica-mi poezia,ca e de criticat.. dar zi-mi BETTY..te rog..merci! N-am nici o scuza cu iesirea aia,poate doar ca sfarsitul de an scolar si-a pus "amprenta" pe sensibilitatea mea..dar promit sa-mi fac o vacanta placuta,odihnitoare..si la toamna-s frech!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 14 Iunie 2011 20:29 |
||
lilo, zi-i aleia cu reteta sa mai citeasca si sa lase dreaq cultura de internet | ||
Thor_again Postat pe 14 Iunie 2011 20:46 |
||
poate erau fraze... | ||
dor72 Postat pe 14 Iunie 2011 21:04 |
||
De la: LILO, la data 2011-06-14 19:47:32Un praz;duoa prazuri! |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Iunie 2011 22:03 |
||
Ocosa-s...DOUA!!De taceam..filozof,ma faceam!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 14 Iunie 2011 22:05 |
||
esti de coma betty .. | ||
cricat Postat pe 14 Iunie 2011 22:06 |
||
De la: cricat, la data 2011-06-14 22:06:32 esti de coma betty ..DA! Miroase a VACANTA!! Nimic nu-mi mai merge ,sunt asa de ametita,si eu nu beau nici un fel de alcool,de la vreme,de la sfarsitul asta de an scolar,de la planurile de vacanta..de la nu stiu ce..dar vad si eu..ca ceva nu-i in regula.. Acum vine cineva si-o sa-mi zica..ceva de "regulat?!.." Oare sa ma culc? |
||
elisabeta_boia Postat pe 14 Iunie 2011 22:23 |
||
saveta-mi placea mai mult... mai bine nu-ti mai zic in niciun fel... geaneta era si ea o poetesa de extrema stanga, de-avea tehnica lu' garrincha, ca tot ma bagai in termeni fotbalistici... garrincha asta era derutant fiindc-avea un picior mai scurt decat alalalt... hai, refacere usoara... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2011 10:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
forum | 1 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:06 |
de ce barbatii au o gandire asa macarbra,care inspira groaza? | 3 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 22:37 |
Culinare | 15 | De la: tradaro 9 Aprilie 2015 22:26 |
|
||
Buna ziua! | 2 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:16 |
stiati ca..... | 18 | De la: Vidar 30 Iunie 2009 10:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural