saveta-mi placea mai mult... mai bine nu-ti mai zic in niciun fel... geaneta era si ea o poetesa de extrema stanga, de-avea tehnica lu' garrincha, ca tot ma bagai in termeni fotbalistici... garrincha asta era derutant fiindc-avea un picior mai scurt decat alalalt... hai, refacere usoara... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2011 10:16 |
||
---|---|---|
buna ziua ti-am dat,belea am capatat,deh...ehe,he,he... asa iti trebuie... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2011 10:46 |
||
De la: iasomia, la data 2011-06-15 10:46:48buna ziua ti-am dat,belea am capatat,deh...ehe,he,he...Hai ca m-am prins...dar chiar imi pare rau de iesirea mea.. Dar am si eu niste fixuri..greu ma mai schimb.. Si sper ca nu-s chiar asa o mare ..belea?! |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Iunie 2011 14:47 |
||
De la: zambil, la data 2011-06-15 10:16:16saveta-mi placea mai mult... mai bine nu-ti mai zic in niciun fel...Multumesc de "lectie"...nu stiam de Garricha..adica de tehnica lui!Acum am sa spun la toti ca eu scriu,cand am ..inspiratie,poezie in genul..Garricha!1 Am priceput eu ca Saveta era de alintare...dar am si eu "fixurile" mele!! Zi-mi si Saveta,dar numai TU ai voie..daca nu poti Betty.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Iunie 2011 14:53 |
||
Nu �tiu unde �i au cuibul pesc�ru�ii, unde �i g�sesc ei pacea. Eu sunt asemenea lor, �ntr-un zbor continuu. Via�a o ating precum ace�tia, apa la prinderea hranei. �i, asemenea lor, iubesc lini�tea, imensa lini�te marin�, dar destinul meu este s� tr�iesc fulger�nd �n furtuna m�rii. Vincenzo Cardarelli |
||
jeanette40 Postat pe 18 Iunie 2011 13:27 |
||
Se ascund cocosii!semn de luminare, Apare ziua-n loc de noapte grea, Nu mai e timp!nu-i loc de amanare, Ploua,ploua-n fiecare stea! Se-oprestetimpul,sterp in vre-o eclipsa, degeaba sunt,degeaba esti si tu! La numarare,noi iesim in lipsa, crezi ca mai suntem?eu sunt sigura ca NU.. Mi-i dor si doare,dorul pentru tine, As vrea sa-ti spun,si nu stiu ce sa-ti spun.. si cum sa fac,sa-ti fie totul bine, Sa se transforme grijile in fum? Mi-i dor de tine!dorul asta doare.. In juru-mi timpul,sta sa ma doboare. |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Iunie 2011 20:17 |
||
" In juru-mi, timpul, spatiul... totu-i scrum..." betty, e frumoasa poezia... daca vrei accepti drept ultim vers, ce ti-am dat aici... citind, asa mi-a venit sa citesc ultimul vers... |
||
dor72 Postat pe 19 Iunie 2011 09:04 |
||
" In juru-mi, timpul, spatiul... totu-i scrum..." de la canicula?!?!(nu-i asa?) |
||
LILO Postat pe 19 Iunie 2011 09:24 |
||
da...mai ales timpul.... | ||
dor72 Postat pe 19 Iunie 2011 09:30 |
||
Seara ma gaseste singura ma uit pe geam si nu vad nimic cuvinte uitate ... iar ma dor zilele trec in nestire dorul de tine...ma va invinge? Cand teii infloresc ma uit in urma ma ghemuiesc in amintiri, te mai gandesti la mine? sa ma prefac ca nu ma doare? Ma cunosti prea bine, am sa te iert iarasi! Nu-mi mai intorc privirea, plang...vezi bine fiecare lacrima pentru iertare, Iubire! |
||
Axl_22 Postat pe 19 Iunie 2011 10:55 |
||
atata dor p-aci..nici n-am ce cauta... | ||
dor72 Postat pe 19 Iunie 2011 12:31 |
||
dor...si iar dor...hai na inapoi! | ||
Axl_22 Postat pe 19 Iunie 2011 12:57 |
||
Imi place,merge!!Multumesc de completare..se simtea ca lipseste ceva..DA! Asta era!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 19 Iunie 2011 19:08 |
||
De la: dor72, la data 2011-06-19 12:31:07atata dor p-aci..nici n-am ce cauta... Si inca un DOR la..Barboneli.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Iunie 2011 19:12 |
||
De cand am "reusit"sa-l suparZambil si pe Iasomia...acest topic a ramas fara poezii stangace... Asa ca mai incerc ,tot eu, una..si daca in continuare nu va mai "abonati" la "poezii stangace" ma vad nevoita sa ma retrag si eu..poate ca asta se si urmarea?? Desi e vara,penele mele Nu sunt verzi.. Nu sunt nici macar albastre Cum le port deobicei..! Penele mele sunt VERI Sunt lunile iunie,iulie,august, uneori si septembrie-dar nu des- Au culoarea coktailu-lui de luni,pe care Il revarsa din ceruri,Zeita Peste mine,Aleasa. Desi e vara,inima ta e inghetata; Nici sange,nu mai pulseaza in vene! Pentru ca si sangele ti-e de gheata rosie, In niste muschi la fel de reci.. Ca si inima ta, Ca si Tine! |
||
elisabeta_boia Postat pe 24 Iunie 2011 23:31 |
||
betuska.. mami,tu facusi o mica obsesie,sau care-i faza? eu vara nu sunt destul de romantica,si nu prea zdrangan din lauta...asta asa ca sa stii ca nu are nimeni nimic cu tine,e libertate,frate.,.. scrii despre ce vrei,cand vrei....cam asa e indicat,sa scrii cand pur si simplu ai chef... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2011 11:29 |
||
merci Iasomio,cred ca de la sfarsitul de an scolar mi se trage aceasta...-ai dreptate-..mica obsesie... Mai nou..plang din orice,si daca vad doi tineri ca se saruta...eu plang de ..bucurie..ca mai exista iubire...Plang si cand vad un tatic cu copilul in brate...Sigur am nevoie URGENTA de odihna!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Iunie 2011 21:18 |
||
oi fi si pe la bac p-acolo,stresata ca te filmeaza aia,hai? asa fetitza,asa-mi place sa vorbim omeneste.... tu scrie poezele ca noi te citim,sa stii... sanatate!...si eu fac urat cand nu sunt odihnita.... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2011 22:01 |
||
Cum de-ai ghicit?Chiar sunt supraveghetor la bac.!Si de la ora 7 suntem in liceu-instruire,semnaturi...peste semnaturi...camerele veb...sunt..jalnice..a mea de-acasae "performanta" pe langa alea...si a mea e din...2006...Dar copii au fost pregatiti,emotiile le-au trecut repede,si subiectele...acceptabile,zic eu..usurele..puteau scoate note de trecere! | ||
elisabeta_boia Postat pe 27 Iunie 2011 22:33 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-06-24 23:31:20De cand am "reusit"sa-l suparZambil si pe Iasomia...acest topic a ramas fara poezii stangace... Degeaba incerc din penele mele, Sa iti fac aripi, Degeaba zborul inaltarilor si al caderilor.. Inimata,e mai puternica, Recele tau e mai alb Si mai inghetat, Ochiul tau,nu are ochi,decat Pentru Tine.. Desi e vara,culorile mele, Tremura de frig... Am adaugat inca cateva versuri....parca se simtea nevoia de completare... |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iunie 2011 21:49 |
||
Am pus ,iubirea pentru tine pe raftul de sus in arhiva nici praful nu-l sterg poate sa stea acolo mult si bine poate trebuia la borcan si uitat in camara s-a acrit de tot e bun de muratura cinica? poate... durere... reteta pentru uitare |
||
Axl_22 Postat pe 1 Iulie 2011 16:02 |
||
erata..buna de muratura erata toata poezia |
||
Axl_22 Postat pe 1 Iulie 2011 20:55 |
||
Mie mi-a placut mult!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 2 Iulie 2011 00:08 |
||
Multumesc,Elisabeta! | ||
Axl_22 Postat pe 2 Iulie 2011 07:39 |
||
florile-atipesc in gradini , e noapte se face tarziu spune vantul in soapte , scriu adierea , cantul , toate... si , toate trec toate... |
||
jeanette40 Postat pe 3 Iulie 2011 22:37 |
||
Te cheama dulcea mea chemare Eterna dragoste ce-ti port Iar tu ce nu-mi dai ascultare Uiti ca eu sufar mult de tot. Bine-i sa sti cat te iubesc; E greu sa sufar pentru tine. Singura-n noapte ratacesc Cu gandul tot la tine! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Iulie 2011 23:09 |
||
Betty,Jeanette...insomniacelor...aici va gasesc? Frumoase poezii! |
||
Axl_22 Postat pe 3 Iulie 2011 23:16 |
||
ca tine | ||
jeanette40 Postat pe 3 Iulie 2011 23:19 |
||
Te urasc pentru ca existi Te urasc pentru ca esti as cum esti. Te urasc pentru ca treci.. nepasator pe langa mine; Te urasc caci te gandesti numai la tine. iti urasc glumele la care rad in hohote. Iti urasc zambetulcare.. de bucurie ma invaluie. Te urasc pentru ca nu stii sa ma apreciezi. Te urasc pentru ca ma urasti. Te urasc pentru ca nici macar.. nu te urasc. Te urasc pentru ca te iubesc! |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Iulie 2011 21:48 |
||
ladyDY Postat pe 5 Iulie 2011 21:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa nu murdarim trandafirii !!!!!!!!!!!! | 15 | De la: elisabeta_boia 20 Noiembrie 2011 12:18 |
sunt amanta | 1336 | De la: oktaviatdy 1 August 2011 10:20 |
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? | 42 | De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16 |
|
||
History of the Ryder Cup | 1 | De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:36 |
DESPRE REALITATEA IN CARE TRAIM SI GESTUL LUI ADRIAN SOBARU | 70 | De la: garbo182350 31 Ianuarie 2011 09:06 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural