Pe umerii de dealuri se agata stele Din negure de vremi carari de vise. Pasim pe alt taram prin nopti de jele Pe valuri de mistere,cu floricele ninse. Suntem cautatorii de perle lucitoare Prin sori si lune,planete nenascute Ca-n basme si povesti nemuritoare Rasar fiinte argintii,mirifice,tacute. Iar calul meu stralucitor si zburator, Apare din neantul adanc si-ametitor Ma poarta pe deasupra aleilor de dor Privind vartejul ,ma-ncearca un fior. |
||
LILO Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:14 |
||
---|---|---|
bravoo lilocika | ||
fleurdelis Postat pe 1 Decembrie 2009 08:14 |
||
multumesc fleur.. la multi ani..de ziua noastra |
||
|
||
LILO Postat pe 1 Decembrie 2009 08:19 |
||
lamultzani... | ||
fleurdelis Postat pe 1 Decembrie 2009 08:26 |
||
imi cuprind plansul cu ambele maini imi cuprind soaaptele cu indiferenta ta dezlantuita� imi cuprind urcusul norilor din cel mai inalt punct in cel mai infrigurat moment, cand tu ma urasti. imi cuprind capul in nori si te ascult! |
||
fleurdelis Postat pe 1 Decembrie 2009 08:52 |
||
preci.. "ti-e inima albastra,Iaso?! las',ca esti mai tanara ca multi din cei pe care-i cunosc... in suflet,ca acolo conteaza! " inima albastra ai cand zaci din dragoste,iubire... a mea e rosie-mac.. numa' ca le am si eu p-ale mele.. oricum,multumesc frumos... si tie fleur,si tie ilsuca.... |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:35 |
||
iaso,adica de/aia am deschis eu inima albastra? din zacere de dragoste?... |
||
elodia Postat pe 1 Decembrie 2009 13:10 |
||
departe de vorba frumos spusa a mamei incaruntind in pragul dintre ieri si azi departe de vorba frumos spusa a fiului sarind peste pragul dintre azi si maine departe de vorba frumos spusa a strainului trecand nepasator pragul dintre o strofa si cealalta departe,atat de departe, vorbe,mame,fii,praguri, straini,strofe stangace, si totusi,atat de aproape, sania lui Mos Craciun... |
||
elodia Postat pe 1 Decembrie 2009 14:13 |
||
kinga..poezioara de inima blue touche mio corasone |
||
LILO Postat pe 1 Decembrie 2009 17:34 |
||
sunt un gust de scortisoara, amara, cu gust de culoare din inima ta. sunt un gust din adevarul tau picurand peste suflet sunt...un fum de praf peste suflet plutind...peste norul zilei de azi. tu..esti pudra din zahar brun\ din inima mea... |
||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 01:33 |
||
sunt un gust de mar copt prins in amarul gurii tale... sunt un bradut de craciun incarcat de stelele noptii albastre... sunt un zbor de inger ce coboara si te atinge usor pe umarul gol... sunt tot ce iti doresti sa fiu dulce si amar, tristete si bucurie viata si durere, isterie si iubire... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 02:39 |
||
kingutza, minunata poezia ta de ieri, minunataaa |
||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 09:18 |
||
mi-as vinde dimineata sa fiu cu tine si cu zambetul tau mi-as vinde culorile , ideile pentru un pumn de zahhar brun imprastiat peste carbunii incinsi ai inimii tale in zori. mi-as vinde pacatul pentru o ora cu tine, in nori. as vinde toate astea, pentru ca gandul meu... mi la-i furat, tu! |
||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 09:41 |
||
imi suna culorile clopotei desi uneori, ce sparg gheata ce sparg rasaritul fals, imi suna culorile zgomote pestrite de taceri uneori ingandurate. |
||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 09:51 |
||
frumos inceput de iarna cu "gust" de poezie.... fetele...chapeau |
||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 11:32 |
||
nu e iarna...dar categoric am pasit de acum in sarbatoare..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 11:40 |
||
ooo liloo...un salut a la protv, ioiiisml-ashamed0001: | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 11:44 |
||
traim sub influenta...depinde ce cale alegem | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 21:30 |
||
mai fetele sa nu ziceti ca sunt cu capul...am ajuns rauu de tot nene am ajuns sa ma opresc pe strada sa imi notez cate un rand...sa nu uit pan'acas' sunt, un camp nins neatins, cu ganduri albe, dinadins... cautand zilnic capatul inifinitului. sunt, din cand in cand, un pas ezitand la inima rasaritului� si mai sunt o umbra spre intunericul tau din tine�catre mine plecand. si sunt� soapta care te asteapta, sunt dunga aceea rosie pe cerul diminetii uneori. sunt lunga ta asteptare, sunt�fatza aceea nevazuta de nor, care-ti umple gandurile!.. din zbor |
||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 19:27 |
||
ce daca nu m-aude nimeni io-i dau inainte.. fericirea din tine fericirea din mine� esti tu si atat. zambetul tau desenat pe inima in forma de culoare, eun sunet mai mare un sunet colorat. fericirea din mine esti tu, cu gandul tau desenat in rosu la coltul inimii mele zapacite de mult si pentru totdeauna de parfumul tau! fericirea din tine?? pai fericirea din tine� sunt�.eu! ce o mai tot cauti atat? |
||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 20:07 |
||
Craciunu-i aproape, acum Si gandul ma duce-napoi, Cand eu copil eram, Si-n casa era bucurie. Si bradul frumos decorat si colindatori o mie, Eram plina de vise si drag, Acum tot ce-mi vine sa fac, E sa strig ca sunt vie. Iubesc viata cu tot ce-i in ea, Si totusi, nu-mi mai iau timpul, Sa fac ce-mi doresc sa fac, Sa traiesc clipa cu rasaritul. |
||
persidadamian Postat pe 4 Decembrie 2009 03:44 |
||
Am cunoscut odata-un om, Ce imi spunea sa aleg cu bine, Toti oamenii din jurul meu, Sa stiu ce-i drept, ce-i bine. Si eu am inceput sa tip, taci, Tu om trecut de vreme si de cant, Ca fiecare om de pe pamant, E la fel ca si mine. Noi toti visam, iubim, speram In tot ce e mai bine, In toti Dumnezeu a lasat, Un bine, un mult bine. Copila draga, el mi-a spus Sa speri si sa iubesti e bine, Dar nu prea mult pe cei vicleni, Si nici putin pe tine. Am cunoscut odata-un om, Ce obosit de vreme, mi-a spus, Sa lupti, sa speri si sa iubesti copile. |
||
persidadamian Postat pe 4 Decembrie 2009 03:51 |
||
In noapte stau si te privesc, Ca sa te am si maine, Luilui, luilui iti tot soptesc, Ca sa te simti mai bine. Dormi puiul meu iubit si drag, Ca mama-i langa tine. Eu stiu mami ca e greu, Cand te desparti de mine, Te simt, te vad ca ma astepti, Pana in noaptea tarzie. Luilui, luilui fetita mea in noaptea cea tarzie, Tu puneti fetisoara ta la sanul meu, Ca sa ma simti mai bine. Luilui, luilui puiutul meu, Ca mama-i langa tine si aici voi fii mereu, Ca sa te veghez pe tine. |
||
persidadamian Postat pe 4 Decembrie 2009 04:44 |
||
persii...iubita, ce frumoos | ||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2009 09:01 |
||
un suflet chinuit cuprins de lacrimi o floare ofilita de prea multe patimi as vrea sa zbor pe inalte culmi as vrea sa mor sa uit de dor |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 19:53 |
||
cine te=a suparat azi pe tine flory? copii mai??da sa-i pup.. |
||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2009 21:19 |
||
fleur ...pe copii nu ma supar niciodata.. | ||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 22:44 |
||
pic,pic, pic, ploua cu cerneala-un pic, alb-albastra, picurat-pictata peste visele de vata. in stropii mari de ploaie un curcubeu in arc imi tine visele proptite sa nu cad. un curcubeu de ploaie imi uda visele siroaie |
||
fleurdelis Postat pe 5 Decembrie 2009 13:56 |
||
fleur.....vezi ca daca nu-ti termini treaba ....stii tu care....nu venim la tine..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 13:57 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Decembrie 2009 13:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
topic pentru poezii stangace... | 2065 | De la: fleurdelis 29 Ianuarie 2016 21:13 |
Un apel catre Dvs. | 18 | De la: nathalie 2 Decembrie 2011 22:58 |
Un tata are doar datorii fata de copilul lui? | 127 | De la: KNIGHT_31 14 Decembrie 2010 19:42 |
|
||
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? | 18 | De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57 |
Voma la bebelusi | 2 | De la: Ungureanu_Denisa_1 28 Septembrie 2015 09:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural