cred ca fu noian intins de ape, dor! |
||
esme Postat pe 31 Iulie 2011 12:47 |
||
---|---|---|
N-a fost lume priceput� �i nici minte s-o priceap�, C�ci era un �ntuneric ca o mare f�r-o raz�, Dar nici de v�zut nu fuse �i nici ochi care s-o vaz�. ma ispitesti, smechero....ia du-te tu nitel pe la divortul ala civilizat..sau nu? si ai grija sa nu mori de ras.... |
||
dor72 Postat pe 31 Iulie 2011 12:49 |
||
trebuia sa tragi mai tare ca sfarsitu' io stiu nu doare da' vroiai si lumina? si un ochi care sa vaza? ii mai bine sa fie bezna macar cand e tras de sfoara |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 31 Iulie 2011 15:08 |
||
Alf...la intarit sfoara-s priceputa Dar s-ar putea intampla, Cand fata tu mi-ai vedea, Sa fugi cu sfoara cu tot... Zici ca n-ai axut noroc, Si ca netul,bata-l vina E vinovatul cu pricina... Vai de tine,mai baiete, Ca nu umbli dupa fete, Care tinere domnite Si-ar dori sfoara-n cosite. Ca eu mi-s dama "fierbinte' Dar trecuta,fara minte Vad ca stric baieti cuminti Care aventura vrea, Dar cu-o "tanatra"ca ea?? Parca e prea mare EA.. Prea "trecuta" vrea sa zica Are "aia" ff mica.. Dar cand ai s-o vezi.. S-ar putea sa-ti para rau C-ai crezut in visul tau. Inca ,stii,mai este timp Sa renunti la "vis" un pic. Trezeste-te,nu regreta Asta-i experienta..ta! Daca insa nu renuti, si cu Betty te "confrunti" sa fii pregatit baiete Ca nu e chiar de "fete". E o doamna cu prestanta Blonda si nonconformista, Sfoara face si din ata.. dar are...burtica-n fata... A,nu e insarcinata.. Un pic plina,indrazneata, Cu tupeu cat se cuprinde Crezi ca te poti tu intinde? |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 Iulie 2011 15:34 |
||
betty vai si amar de sfoara nu se'ntinde pana'n toamna! |
||
Axl_22 Postat pe 31 Iulie 2011 16:01 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-07-31 16:01:13betty Axl..ba eu cred ca in august...sper si eu..!! Mi-as dori ceva..tanar..!! Glumesc... |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 Iulie 2011 16:31 |
||
grija mare ai cu sfoara semnul leu... nu-i un "zeu" incercarea moarte n-are, om videa noi sfoara-i mare? mii de scz pt gluma dar din sfoara imi ajunge! |
||
Axl_22 Postat pe 31 Iulie 2011 17:39 |
||
sforicele pe campii le aduna fetili (n-am gasit alta rima!) hai mai fetelor dragelor, cochetelor ca eu n-am vorbit aici despre sfoara-mi de otzel ... era un garbon, chiar un pic mai sus nitel ce-si tot falfaia semetz sfoara lui de prin nutretz... si-am zis un pic de magie sa vedem de sfoara'nvie dar uite c-a disparut fara urma de cuavant! eh ... si voi visatzi de zor tot la sfori in dormitor ... cand omul cu sforicica pe aici nu zice nimika si de nu e el in preajma luara-ti voi subiect de joaca coama leului, o leaca si-ati crezut ca-i sfoara, ata s-o cantati pan' dimineata s-o cantati, s-o descantati felul vreti sa i-l aflati insa nu-i asa usor ca nu-i sfoara din obor nu-i nici funie, nici ata e un fir ce prinde viata depinde doar ce-l inhata! |
||
alfheim Postat pe 31 Iulie 2011 22:56 |
||
T e cheama dulcea mea chemare E terna dragoste ce-ti port, I ar tu ce nu-mi dai ascultare U iti ca eu sufar mult de tot. B ine-i sa sti cat te iubesc; E greu sa sufar pentru tine. S ingura-n noapte ratacesc C u gandul tot la tine. |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 Iulie 2011 22:58 |
||
n'adun nik lasa sforicica poa sa fie de otel si sa se'nalte singurel pana nu-i a mea toata discutia e'ncheiata |
||
Axl_22 Postat pe 31 Iulie 2011 23:13 |
||
oups si asta-i dedicatzie pentru sforicel? ti-o fi dor de el? hai mai stai nitel acush vine el ca un mic catzel cu sforitza lui plina de parfum si cu rama-i fina de nu mai termina! (chiar mi-a placut cum in loc sa scrie rima, el scria rama) (ma gandeam c-ar fi avut o obsesie cu rama din dotare ... insa dupa aceea am vazut ca nu era numai rama ci si sfoara prin obsesii) (bine ca nu fu vreo anaconda... sau vreo parama... ca deh ... mare jale cred ca era acum in lipsa-i!) |
||
alfheim Postat pe 31 Iulie 2011 23:15 |
||
nu dle nu-i dedicatie ma jucam si io cu neshte cuvinte si in loc de rama/rima obsesie/dotare prefer viata reala ps...fara suparare |
||
Axl_22 Postat pe 31 Iulie 2011 23:26 |
||
scuze dragutza mea draga... dar mesajul meu facea referire la pozeia lui Betty... si la sforicel... doar ca s-a inte4rcalat cu mesajul tau... vezi ce se intampla daca scriem amandoi in acelasi timp ... mai bine .. vorbesti tu si scriu eu ... si vorbesc eu si scrii tu! un fel de luam notitze si apoi pupam guritze! ca n-am gasit alta rima si cu rame nu ma incurc! |
||
alfheim Postat pe 31 Iulie 2011 23:38 |
||
Crizanteme albe,crizanteme roz.. Ploua lung,pe strada,in Tara lui Oz, Vine toamna lunga,cade peste noi, Ploaie-n crizanteme,aur si noroi. mai lucrez la aceasta poezie..pana vine toamna cu adevarat,sper sa-i dau de capat....primesc sugestii,sfaturi,chiar stangace! |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2011 13:01 |
||
Vine toamna iara, incep alte ploi: Ploua crizanteme, ploua, si-i noroi... n-am prea prin ideea.... |
||
dor72 Postat pe 2 August 2011 13:09 |
||
daca zicea de trandafiri imediat te prindeai ... joke! |
||
alfheim Postat pe 2 August 2011 13:51 |
||
lasa toamna, dor si asa-i noroi petalele albe se ofilesc usor hai fa-mi iar ,o bucurie cu un trandafir galben trimis,doar mie aici numa d'aista este dar cred ca-l primesti cu placere.... |
||
Axl_22 Postat pe 2 August 2011 15:35 |
||
Timpul ce se scurge,prin burlanul plin, Seamana licorii ce se cheama..vin! Izul de vechime,peste case sta, Totu-nbatraneste,moare,numai ca.. Hai cu continuarea!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2011 16:33 |
||
Peste crizanteme,se intinde alba, O tiganca goala,galbenii di salba, Ii aprind obrajii,daca o privim Nu mai e tiganca,e un heruvim! Contina careva? |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2011 17:55 |
||
nu pot soro,zau! de atata stangaceala mana stanga ma tot doare io parca ti-am mai zis is stangace de cand Exist.... si nu reusesc altceva decat sa stric totu-n ,pana mea (na , ca nu gasi-i alta rama) |
||
Axl_22 Postat pe 2 August 2011 19:47 |
||
Prin ploaia de toamna,ne topim incet, Plini de sentimente si fara regret, Crizanteme albe vreau sa iti trimit, A-nceput si toamna,am imbatranit. Din vitrina uda,tu-mi trimiti bezele, Ploua peste mine,ce sa fac cu ele? Cine continua?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2011 22:15 |
||
am tot incercat sa le usuc dar s-au intarit,si gustu' s-o dus crizanteme albe,daca nu mai vrei eu fara regret,plec ,si nu mai revin incet-incet,dispare totu-n ceata c-am imbatranit,nu mai conteaza tot ce e frumos,e la mine-n suflet iar in gandul tau,ramane doar un zambet |
||
Axl_22 Postat pe 2 August 2011 22:27 |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2011 22:43 |
||
soro...macar la stangacit...suntem bune? hai-s ti tzuc sau hai s-ti tzuc....cum e corect?(poate apare criticu' al mare literar) vb lui Ovi o noapte pe masura! intrebarea e, pe masura cui? |
||
Axl_22 Postat pe 2 August 2011 22:53 |
||
Ploua peste mine,ce sa fac cu ele? vezi daca n-ai umbrela? las' c'apare sal_a_ta...si se rezolva proble_ma...mea si a_ta |
||
Axl_22 Postat pe 2 August 2011 22:56 |
||
Ma-nfasor in ploaie,ca-ntr-o pelerina Cautcrizantema care sa-mi convina! Crizanteme rosii,crizantema alba Strga florareasa intre flori de nalba.. Striga florareasa,neagra la culoare, Daruindu-i toamnei,UN SURAS SI-O FLOARE!! YESSS!!V-a placut?Ce bine mi-a mers cu ajutorul vostru!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2011 23:52 |
||
Sa nu uitati de pescarusi Pe deasupra casei mele, jucausi... Cu plans ca de copil pierdut de mama In zbor plutind, de buna seama Se-alatura galagiosi sub nori Unui stol tacut de cocori... Falfaind din aripile-ntinse Cum odata peste mari intinse Ciugulind un peste-n zbor... Oh, de mare mi-e atat de dor! |
||
sora_ilsi Postat pe 3 August 2011 01:24 |
||
Primita de la o buna prietena, versuri vechi totusi de actualitate maxima Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son c*r numai basici!! Bine v-am gasit snezationalilor in poezii stangace. Va puuuup pe toate/toti in suflet si inimiorai!!!!! M-ai pe rand ce va 'mbuluciti asa!!!!!!!! |
||
Noli Postat pe 3 August 2011 09:08 |
||
bine ai revenit mata printre noi cu o poezea chiar daca e cu cour asa-i trebe la monseiur sa nu umble brambura dupa nevasta altuia multumim pt si mai reveniti aici! |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 09:33 |
||
Bine te-am gasit A22 hai la brat doar amandoi sa lasam totul in urma sa ne despatim de turma ( o gluma desigur) |
||
Noli Postat pe 3 August 2011 09:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"il iubesc si nu renunt la el" | 122 | De la: quasaria 19 Martie 2010 22:29 |
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
Cautam moderatori si redactori pentru un post de radio online | 5 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:40 |
|
||
ajutorrr !!! | 1 | De la: dana92 7 Iulie 2009 18:45 |
Se poate sterge o postare pe garbo? | 4 | De la: delada 6 Iulie 2015 20:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural