lasa gl 45 io-s mica si ma simt bine aici e bine in "turma " mea is io oaie dar nici...asa |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 10:14 |
||
---|---|---|
oups se facu leoaica oaie! oare pe cine jupoaie? |
||
alfheim Postat pe 3 August 2011 11:23 |
||
unde se vede ca .......isi schimba parul ........dar naravul , ba | ||
|
||
jeanette40 Postat pe 3 August 2011 11:27 |
||
she aveti bre cu oaia? subsemnata e LE-O-AICA si o leaca LE_OAIA... si naravu' mi-l pastrez nu va place? io tot,va iombesc! iegzemplificare |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 12:29 |
||
De la: alfheim, la data 2011-08-03 11:23:37oups auzi,dle! se ia de oaie vrei oareshe bataie? si oaia nu jupoaie! io vb serios credeti-ma va rog mumos! |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 12:32 |
||
leoaica sa se faca oaie trebuie pe cineva sa jupoaie! deci asta era misterul cu transferul! si vorbesc foarte mumos de mai sus si pana jos! |
||
alfheim Postat pe 3 August 2011 12:43 |
||
ast ' ar fi un fel de leoaie |
||
jeanette40 Postat pe 3 August 2011 12:59 |
||
iegzact | ||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 14:05 |
||
m-am facut oaie sau de oaie sa raman in turma mare am fost chemata sa plec (in gl) am preferat mai bine oaie la mine unde m-am simtit acasa dar oaia asta nu "jupoaie" crede-ma mai bine "tace" |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 14:09 |
||
Doamnelor ce-ati mai patit? Leoaica in blana de oaie?? Asa ceva n-am mai vazut de cand sunt eu umbrela de ploaie... |
||
SAL Postat pe 3 August 2011 16:11 |
||
scarpina-te,pana maine e treba ta,mai umbrela! iar aia cu oaia e a mea,si cu asta basta! |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 16:41 |
||
Ma scarpin doar cand ma mananca pielea ca doar nu sufar de pruurit acut daca te-am suparat cu ceva Imi iau umbrela si... am disparut! |
||
SAL Postat pe 3 August 2011 16:54 |
||
Dar e pacat sa fii tot incruntata de cate ori ma aflu-n preajma ta Ce pot sa fac sa nu fii suparata Cu-o floare , oare te pot impaca? |
||
SAL Postat pe 3 August 2011 16:56 |
||
nu ma deranjeaza prezenta ta n-am io nimic cu mata numa' m'am saturat ca de vreau sau nu ma tot trimit la ...... in loc de puncte ce este intelegi daca te uiti mai incolo la topicu deschis cu avataru tau.... uite nu-s suparata si voi face la fel incepand de acu' ps:ms pt flori |
||
Axl_22 Postat pe 3 August 2011 21:37 |
||
Trimitem semne,unul catre altul, Si ne sfarsim de dor din departare Trimitem porumbeii spre inaltul, E cer albastru,departare doare.. Astept o zi, cuvantul de la tine, Si tot o zi,vad ochii negrii-n ceata, Incurc ce-i rau,nu mai stiu ce-i bine, dar inca n-o dau dracului de viata! Asa...mi-aduc aminta-asa de tine, Si tot asa iti rascolesc gandirea, Primesc iubite,semnul care vine, E doar un semn!Aduce fericere.. Astept un semn,cuvantul de la tine, Primesc iubite,semnul care VINEEEE!!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 August 2011 19:23 |
||
Incerc sa inteleg incerc sa iert caut cuvinte in noapte si dimineta, iar gresesc... incearca sa intelegi poate poti sa ierti.... poate dimineata langa mine te gasesc! fara mesaje fara regret.... |
||
Axl_22 Postat pe 10 August 2011 20:36 |
||
Minciuni albe Cati dintre noi n-am zis vreodata, O minciuna...adevarata, Chiar daca in goana ne-am gandit, Of,Doamne,acum chiar am mintit. Era in situatia data, Fireste,o minciuna justificata. Adevarul,,,adevaratul adevar, Era atat de groaznic si de rau! Dar,ce ne facem cand vedem In jurul nostru ridicand... minciuna, Ziduri prin care nu putem, La adevar,nici sa intindem mana. Si stam atunci sa ne gandim, Are putere adevarul,are valoare, Sau numai poate ne amagim, Cu o minciuna,pentru ca,, adevarul doare" . |
||
sunsset Postat pe 14 August 2011 00:54 |
||
...doare... | ||
Axl_22 Postat pe 14 August 2011 15:22 |
||
Iubesc serile cu stele ma linistesc,cu gandul la tine. Iubesc rasaritul de soare... e speranta in fiecare raza. Iubesc cu patima ploaia ma invaluie...si-ti simt imbratisarea In fiecare adiere de vant imi soptesti...iubito imi lipsesti..... Iubire... cum ai putut? Iubire, cum sa te uit? Am aruncat tigara, nu mai suport nici fumul n-are gust...imi lipsesti.... ------------------ maine .... Iubesc rasaritul de soare.... iubesc cu patima ploaia.... maine.... cerul cu stele.... Adio....Iubire! |
||
Axl_22 Postat pe 14 August 2011 23:46 |
||
Se usuca topicu' sal_a_ta,ne-a uitat Betty frumos s-a bronzat si astepta mi-a zis ea, sa vina odata IARNA! Bine Betty, am inteles! dar pana atunci cat astepti nu scrii aici pentru noi o poezie ..... de amor? |
||
Axl_22 Postat pe 20 Septembrie 2011 18:54 |
||
M-au parasit cuvintele! Tradatoarele... Obositoarele cuvinte morminte ale gandurilor mele.. M-au abandonat. Stau despuiata de ele, astaptandu-te.. O zi,doua,un an, O floare,doua,un buchet care se ofileste,asteptandu-te si el. M-au parasit cuvintele! Toate te iubescurile,pe care ti le-as fi spus, m-au parasit. Am ramas doar eu,dar ce folos? Gura mi-e muta,privirea goala.. Unde esti?Cum pot sa-ti mai spun "te iubesc" daca nu mai am cuvintele necesare? Continui sa te astept,de mai multe zile si un buchet ofilit; singura ,abandonata de vorbe... |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Septembrie 2011 19:30 |
||
EU una nu te cred Betty draga, TU GLUMESTI? cum se poate zau asa DESPUIATELE /> imbraca-le repede si in rime...baga-le! |
||
Axl_22 Postat pe 20 Septembrie 2011 19:39 |
||
Prin ploaia de toamna,ne topim incet, Plini de sentimente si fara regret, Crizanteme albe vreau sa iti trimit, A-nceput si toamna,am imbatranit. Vine toamna lunga,cade peste noi, Ploaie-n crizanteme,aur si..noroi.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Septembrie 2011 19:48 |
||
Draga mea.recunosc crizanteme,toamna regret si dor.... amor etern.... noroi si ploi nu prea sunt pe placul meu ma faci sa plang si sa-mi amintesc ca am imbatranit dar tot gresesc..... |
||
Axl_22 Postat pe 20 Septembrie 2011 20:12 |
||
Vrei ceva vesel? Acum e toamna,da! Iarba-n camp se vestejeste, Frunza-n codru-n galbeneste, A,Acum e toamna ,da Placuta vreme ,e! Prune,mere nuci si pere Noi avem dupa placere, E,placuta vreme ,e! Haideti cu toti la vii, Srugurele must se face Si noua mustul ne place, I,haideti cu toti la vii!! Se duc cocori in stol, Se duc cuci si randunele, Si ne pare rau de ele, O,se duc cocori in stol! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Septembrie 2011 20:20 |
||
asta suna mult mai bine n-ai pereche...ce de rime! nuci si cuci must si vin daca m-ai chemat io vin... intinde masa repejor.... ca te trezesti cu mine-n pridvor! |
||
Axl_22 Postat pe 20 Septembrie 2011 20:36 |
||
ce bucurie ,ce veselie In vizita sa vie In excursie-am pleca Muntii i-am cutreiera Toamna-n munti e mai frumoasa Si mai sanatoasa! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Septembrie 2011 21:49 |
||
stangaceala noapte buna! somnul lin pe gene vine Betty,draga te-am si cu bine(sper ) te-am lasat! |
||
Axl_22 Postat pe 20 Septembrie 2011 22:01 |
||
Somnic pufos si tie O mare bucurie! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Septembrie 2011 22:22 |
||
Betty!...iar ai uitat! In tarnatz pe mine m-ai lasat astept...cam de o zi vino ...ca mor de foame aci! |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 20:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu stiu ce sa fac | 2 | De la: liaiedera 9 Decembrie 2010 16:12 |
BUNA | 13 | De la: anakin 18 Noiembrie 2009 16:08 |
Va rog mult prieteni ,am mare nevoie de voi. | 12 | De la: dor72 21 Iunie 2011 08:02 |
|
||
Ce v-a costat pastrarea unui copil? | 51 | De la: garbo171675 25 Ianuarie 2013 19:47 |
vraji,farmece... | 152 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural