Auzisem eu:chiorrrr,chiorrrr A!! scartaie un uscior.. Dar cand colo ce vazui? Pe tine flamanda-cui Intra-n casa,hai la masa! Si cu bunatati te-ndeasa! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Septembrie 2011 20:51 |
||
---|---|---|
multam..de invitatie... azi n-am mancat numa ceai...si o bucata de malai ia pune ceva pe masa si dupa c-om manca mai vb si de altceva! |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 20:57 |
||
Mancare cata vrei, Slanina cu mujdei Rosii,castraveti,ardei Cu carnita langa ei Dar nu inteleg de fel De ce numai noi pe el Ma refec la topicut ca stangaci dar numai ..noi? {n-an gasit alta rima} |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Septembrie 2011 21:12 |
||
las ca-i buna..rima! daca nimeni nu vrea sa fie ...stangaci... |
||
Axl_22 Postat pe 21 Septembrie 2011 21:16 |
||
Hai sa mai spun una de toamna..harnica... Toamna,toamna harnica Toamna aurie.. Ai adus la noi in sat Numai bucurie! Grane bune si de soi Ea la toti imparte, Carele abia mai pot Sacii grei sa-i poarte! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Septembrie 2011 21:24 |
||
Hai sa bagam si noi una incercare, dar mai cuminte.. Ma intreb, raspunzand sa culc ogarul gloriei in poala? sa tai cu asul simbolul agrest? ar vrea-o iar potecile de fala cu idoli franti la fiecare gest! pe pleoape casca urmele de vulpe ce-mi tot incalca lava pe intins ... cum sa slobod in strunga fruntii culpe si ilustrari din veacul vesnic nins? n-am frumusetea galesa si densa cu ambalaj gingas si miez de flori; povestea mea, de-a pururi, scrisa e-n sa- paliga dintre ronduri de viori, Dar daca-n fiinta mi-ati deschide gandul ca pe-un ceaslov sub cerul tainic pur, prin codrii mintii-n care urla vantul, cu voi la brau o sa ma inconjor. |
||
anakin Postat pe 22 Septembrie 2011 13:57 |
||
n-am frumusetea galesa si densa cu ambalaj gingas si miez de flori; Dar daca-n fiinta mi-ati deschide gandul ca pe-un ceaslov sub cerul tainic pur, prin codrii mintii-n care urla vantul, cu voi la brau o sa ma inconjor. stiu ca nu e bine...sa citez asa...dar io retin...c/p....ce-mi place.... mda....asa '' mai cuminte.. '' si ambalajul...nu prea e important.... |
||
Axl_22 Postat pe 22 Septembrie 2011 14:16 |
||
Soarele isi cerne bland razele aurii prin frunzisul ruginiu al teiului batran. Miresmea florilor de alta data acum e amintire . Frunzele se desprind in bataia vantului si cad una cate una. Tristete ruginie: E toamna... Sal_a_toi |
||
SAL Postat pe 22 Septembrie 2011 14:41 |
||
ANAKIN numai stangace nu-i!! Si ca sa fiu in "ton" una mai de demult.. Agatat de clipele nemiscate,ca treptele Unei scari gigantice,Cronos,isi termina Siesta.. Copii i-au cazut greu la stomac! Sufera de gastrita,batranul. Isi untoarce zadarnic buzunarele,doar,doar Va gasi vreo ranitidina, ratacita pe-acolo. E un frig,ca-nziua dintai; pana si soarelui ii ingheata lacrimile in coltul ochilor! Pe-o clipa mai sus,Demiurgul, Isi ia inima-n dinti si te ceeaza Pe tine... |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Septembrie 2011 18:22 |
||
CENUSA Semn de foc,frica de apa Furtuna de vara Stau astept taifun Arsa ,numai cenusa mi-o pun in cap? degeaba suflu,nu-i jaratec e cenusa. |
||
Axl_22 Postat pe 26 Septembrie 2011 12:17 |
||
Nu mai stiu in care topic era ceva cu pescarusii... Dansul halucinant al pescarusilor imi pulseaza in vene..pescarusii si sangele! Sangele meu,trimis in vene, De pescarusul inima. E primavara oare? verde si rosu se amesteca in sange, Si peste tot amestecul,dansul.. Dansul nebun al pescarusilor infometati, in sangele care inca mai tanjeste Dupa tine... Undeva ,din mine,a izvorat Dunarea! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Septembrie 2011 22:48 |
||
Iarna a sosit in zori La ferestre ne-a pus flori, A sosit cu gerul ei, Cu zapada si polei! Cat de veseli suntem noi, Alergam sprinteni vioi, Cu zapada ne jucam Si cu bulgari aruncam. Saniuta v-a pleca Si pe partii v-a zbura, Clopoteii vor suna Si pe noi ne-or bucura. Iarna,iarna esti frumoasa Cand nu esti prea friguroasa Ca ne-aduci nameti de nea Si plimbari cu sania!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Octombrie 2011 21:43 |
||
frumoasa...da friguroasa.... | ||
Axl_22 Postat pe 10 Octombrie 2011 22:13 |
||
Ieri o fetita ne-a spus o poezie invatata in fata blocului...e ciudata,hazlie si totusi draguta: Pisicuta cu cercei S-a trezit la ora trei, S-a urcat in varf de scara si-a cazut ingramadeala! Of,of,of! Cum s-o scot? Ori de coada?Ori de bot? |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Octombrie 2011 20:54 |
||
Eu o stiam altfel: Maimutica cu cercei Joaca noapte pin'la 3 Pe la 3 si jumatate maimutica nu mai poate si-arunca chiloti-n noapte. Tot din fata blocului..... |
||
Ciresica Postat pe 11 Octombrie 2011 21:09 |
||
Ciresico...e sexy...si asta... Dar nu pot sa-i invat pe copii...dar e bine de stiut ce sa facem la miez de noapte!!1 | ||
elisabeta_boia Postat pe 11 Octombrie 2011 22:58 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-11 22:58:22 Ciresico...e sexy...si asta... Dar nu pot sa-i invat pe copii...dar e bine de stiut ce sa facem la miez de noapte!!1 La miezul noptii jos cu chilotii in fata blocului numa' de-al dracului |
||
Noli Postat pe 12 Octombrie 2011 08:43 |
||
Daca da in fata blocului chilotii jos unul...are macar ce arata??Grosolana,lunga???? NOLI???? | ||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 13:25 |
||
ce-i acilea? o dam in rime poporene,maica? ia sa puneti tasta la treaba. si sa faceti neshte rime sensibile ca sa va iertam... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:41 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-12 13:25:59Daca da in fata blocului chilotii jos unul...are macar ce arata??Grosolana,lunga???? NOLI???? Depanda ce are fiecare. Mai glumim |
||
Noli Postat pe 12 Octombrie 2011 22:45 |
||
De la: iasomia, la data 2011-10-12 22:41:48ce-i acilea? o dam in rime poporene,maica? ma dor deshtele saracele bat pe tastatura ca braul in batatura oferind un brat de flori de cu seara pana-n zori la fetele ce sunt frumoase si la suflet dragastoase Noapte buna ! |
||
Noli Postat pe 12 Octombrie 2011 22:48 |
||
Ala-bala ,portocala S-a-ntalnit in cos cu para; De unde vii tu Ala-bala? Vin de la Alimentara! poezie de dictie... |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 23:31 |
||
bravo! v-ati facut cuminti... norii innodati de soare vantul ratacit pe mare luna alba -colilie preschimbata in stafie stelele sunt stinse toate peste tot e numai noapte numa'-n mine e lumina si-astept , oare ce-o sa vina? |
||
iasomia Postat pe 18 Octombrie 2011 11:39 |
||
E suflul iubirii tale, E marea ce vrea sa zboare. Valul ei venind,mereu, Lumineaza orizontul meu. Frumusete ce ma doare, Dorinta ce nu moare! Bi e??? |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Octombrie 2011 16:29 |
||
te rasfeti tu p-acilea,da' eu stiu ca le ai cu poezelele ,mai ales cu poeziile despre amor... unguroaica mica... |
||
iasomia Postat pe 21 Octombrie 2011 20:05 |
||
Multumesc Iaso...le am si cu amorul.... | ||
elisabeta_boia Postat pe 22 Octombrie 2011 18:48 |
||
toamna toamna imi ineaca sufletul in fum toamna imi toarna in suflet roiuri de frunzare, dansul trist al toamnei il dansam acum tragice betie,moale leganare. sangera vioara neagra-ntre oglinzi gandurile-s moarte vrerile supuse fara nici o soapta ,numai sa-mi intinzi bratele de aer ale clipei duse. .................................. |
||
sunset474 Postat pe 22 Octombrie 2011 19:02 |
||
buna seara |
||
sunset474 Postat pe 22 Octombrie 2011 19:03 |
||
buna sa-ti fie seara ...ca si inima | ||
jeanette40 Postat pe 22 Octombrie 2011 19:06 |
||
toamna ma-nfasoara cu al frunzelor dor , dor de cer albastru si de vant usor , dor de mici petale de nu ma uita . nu ma uita , soare ! intre vant si ploi sa-mi plang de durere , toti copacii goi ... |
||
jeanette40 Postat pe 22 Octombrie 2011 19:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs lenjerie de pat | 3 | De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19 |
confidence | 8 | De la: garbo119242 26 August 2012 15:14 |
ajutorrr !!! | 1 | De la: dana92 7 Iulie 2009 18:45 |
|
||
DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA | 15 | De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36 |
hei | 7 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 02:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural