copacii-s goi eternul trubadur canta despre ploi,amurg si fiori... nu ,nu e iubire numai ...o racela cumplita nu mai e foc... a ramas doar cenusa cum sa aprind focul Iubite?! |
||
Axl_22 Postat pe 22 Octombrie 2011 19:28 |
||
---|---|---|
scz raceala | ||
Axl_22 Postat pe 22 Octombrie 2011 19:56 |
||
niciodata sa nu va fie tarsala sa scrieti poezele...e libertate,frate... brava,fetele.... si tie anakinu'.. acu' vazui mai bine ogaru' ala al tau... |
||
|
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2011 22:04 |
||
na..poezele numa... fara sa-mi fie tarsala... poezii nu pot... |
||
Axl_22 Postat pe 22 Octombrie 2011 22:19 |
||
Cautam prin frunze,melcii,dupa ploaie, Jilavele frunze..peste musuroaie.. Ruginiu de toamna,il adun pe-o alta, Si ma spal in galben,aruncat in fata.. Rascolesc frunzisul adunat gramada, soarele-mi ranjeste,cu un ranjet mort Caut iar prin frunze,melcul meu pierdut Caut ,caci in toate,e un inceput, Imi lipesc albastrul,sa nu ma deochi.. Stropii mari de ploaie,se preling pe ochi, Din galben de frunze,o coliba fac, Ma ascund acolo,si de tine tac, Cenusiul ploii,il ascund de noi.. Vin sa vezi iubite,aur in noroi..! Cautam prin frunze,melcii dupa ploaie, Atingand noroiul,adunat suvoaie... |
||
elisabeta_boia Postat pe 23 Octombrie 2011 01:26 |
||
ashea,asheeeaaa.. lasati cuvintele sa ajunga la mineee.... miroase iarasi a gutuie a mar,a must si a peltea si simt ca zbor! sunt ciocarlie! sunt tot ce vreau! e toamna mea.... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2011 10:43 |
||
Daca ar fi sa alegi intre a fi Zeu sau muritor.. Ai astepta sfatul meu, Sau ai alege ca atoate stiutor? Daca ar fi sa alegi sa fii privighetoare Sau bivol de povara, Ai alegeca un simplu muritor, sau te-ai mai gandi,ptr. ca doare? Daca ar fi sa alegi sa fii cu mine, sau sa mori cu alta.. Te-ai gandi mult si bine Sau te-ar fura..inaltul?> Daca ar fi sa alegi... Intre si intre.nu-i asa ca-ntelegi Ca-i doar un joc de cuvinte? |
||
elisabeta_boia Postat pe 23 Octombrie 2011 16:19 |
||
Vantul suiera hai-hui Cade frunza si bat ploi N-am umbrela ,parazui mansetele-s cu noroi E destul de stangace? |
||
SAL Postat pe 23 Octombrie 2011 17:21 |
||
"PARAZUI" ..ce-i? | ||
elisabeta_boia Postat pe 23 Octombrie 2011 17:30 |
||
"PARAZUI" ..ce-i? | ||
||
"PARAZUI" ..ce-i? | ||
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-23 17:30:31"PARAZUI" ..ce-i? Umbrela lu` mamaia parazui , parazor= umbrela |
||
SAL Postat pe 23 Octombrie 2011 17:43 |
||
e toamna iar , si iar , se scutur pomii in zadar , si norii plang cu lacrimi de clestar , si strang , amar dupa amar ... doar ochii noptii tot sclipeste , jar , si parca spun : nimic , nimic nu-i in zadar.... |
||
jeanette40 Postat pe 23 Octombrie 2011 18:39 |
||
Ai venit odata cu ploaia! In spatiul meu,in mintea mea, In inima.. de fapt,tu esti isasi ploaia, Care imi inunda obrazul. Picaturile tale,mangaie uneori, Calde,palmele ce incearca, Sa te cuprinda. De cele mai multe ori,insa ele ingheata,ranesc..precum boabele gandirii.. In urma ta,albastrul meu, Capata nuanta fructelor in oarg' Iar ochii,se preling in lungi Picaturi de ploaie.. ai venit odata cu ploaia,TU Fiu al ploilor!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 23 Octombrie 2011 19:17 |
||
am fost singura cu tine, in mintea mea... ti-am sarutat buzele de mii de ori, in visele mele... inainte de a-ti vedea ochii iti cunosteam privirea inainte de-a te cunoaste stiam ca te iubesc... imi alerga iubirea prin vene frenezia mi se inalta in trup imbratzisata in gand, de barbatul ce esti inflorea nobil, femeia ce sunt... ma intrebam uneori unde esti si cand va urma sa apari, eram rabdatoare si totusi... ai fi putut sa nu te lasi atat asteptat... destul de stangace ...dar din suflet, pentru iubitul meu |
||
nobody Postat pe 27 Octombrie 2011 16:49 |
||
pentru ca imi lipseste mult... 'S-au s�turat de ele t�cerile �i-au vorbit. Prinz�nd acele soarelui, Am adunat Stele �i sori de m�rgele Salbele tale. Eu am plecat L�s�ndu-te s� te priveasc� ochii, Ochii dep�rt�rii, care v�d mai multe� Dar n-ai �tiut c�t e�ti de str�lucitoare �i te-ai zv�rlit �n mare. Uit�nd c� eram doi. De-atunci, Te caut� palide stelele �i-odat� cu ele �i eu. S� ne aduci lumina �napoi.' - 2000 - Smaranda Doina NOUR, postum |
||
ufishor Postat pe 27 Octombrie 2011 17:33 |
||
Inteleg Te rog nu-mi spune un cuvant, Orice mi-ai spune-i de prsos, A fost pesmne prea frumos,ptr. mine. Ca si o carte ce ti-am scris Acum a luat sfarsit un vis, Risipit in gol,nu-i nimic. Eu totusi azi iti MULTUMESC ca m-ai facut sa te iubesc Si-n calea mea sa-ntalnesc fericirea. Dar astazi tu nu fi mahnit Daca mi-e sufletul umbrit, Daca te-am iubit nu-i nimic, Atatia oameni se cunosc Si pleaca-n doi la drum... Cu noi n-a fost sa fie asa.. si eu abia acum inteleg Si tot ca tine dragul meu Poate am sa uit si eu candva, Dar asta tu n-o vei afla,toata viata. Nu stiu nici eu de ce ti-am vorbit, Nici nu stiu de m-ai auzit, dar ca s-a sfarsit,inteleg |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 09:48 |
||
vorbim , de dragul de a vorbi vorbim sa ne auzim vorbim dar ..... vorbim la nesfarsit vorbim, fara jena vorbim fara a ne gandi vorbim.... eu ...acum vorbesc? tac, n-am nimic de zis! |
||
Ktine Postat pe 30 Octombrie 2011 09:58 |
||
poetii si analfabetii au picat dupa fazan si cafea in butoiul cu melancolie blegoasa, cu timpul vor schimba ei ceva | ||
garbo207378 Postat pe 30 Octombrie 2011 10:33 |
||
Cand am vazut ca intri pe acest topic ,in prima faza am crezut ca esti o romantica si ca m-am inselat in privinta ta. am intrat repede sa-ti citesc...credeam eu...versurile,si vroiam sa te felicit... Dar..STUPOARE!!! Ai intrat sa-nveninezi,sa-ti arati ura si chiar invidia...Acum chiar m-ai dezamagit...nu ca ti-ar pasa...dar credeam ca ai si tu bun ceva... Pacat,ca nu pari a fi proasta,doar rea..ce necaz mare sa fi avut de ai ajuns asa?Sau numai te prefaci?Ar fi si asta o explicatie,si o dovada ca nu-i totul pierdut ptr. tine... Oricum eu nu te urasc,cum pari tu a uri pe toata lumea...incep sa te compatimesc,si asta-i de rau... Dar chiar ce ai si TU bun?Ce-ti place mai mult? Marseaza pe asta! O duminica buna si tie! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 10:56 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-30 10:56:34Cand am vazut ca intri pe acest topic ,in prima faza am crezut ca esti o romantica si ca m-am inselat in privinta ta. am intrat repede sa-ti citesc...credeam eu...versurile,si vroiam sa te felicit... Dar..STUPOARE!!! Ai intrat sa-nveninezi,sa-ti arati ura si chiar invidia...Acum chiar m-ai dezamagit...nu ca ti-ar pasa...dar credeam ca ai si tu bun ceva... Pacat,ca nu pari a fi proasta,doar rea..ce necaz mare sa fi avut de ai ajuns asa?Sau numai te prefaci?Ar fi si asta o explicatie,si o dovada ca nu-i totul pierdut ptr. tine... MOR DE INVIDIE CA MANINCI LITERE, AM VRUT SA CITESC CE AI SCRIS, DAR MANINCI LITERE SI NU POT DUCE SAU DEDUCE UNDE DUC INEPTIILE. DECI MOR DE INVIDIE PT ACEST MOTIV. |
||
garbo207378 Postat pe 31 Octombrie 2011 07:14 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-30 10:56:34Cand am vazut ca intri pe acest topic ,in prima faza am crezut ca esti o romantica si ca m-am inselat in privinta ta. am intrat repede sa-ti citesc...credeam eu...versurile,si vroiam sa te felicit... Dar..STUPOARE!!! Ai intrat sa-nveninezi,sa-ti arati ura si chiar invidia...Acum chiar m-ai dezamagit...nu ca ti-ar pasa...dar credeam ca ai si tu bun ceva... Pacat,ca nu pari a fi proasta,doar rea..ce necaz mare sa fi avut de ai ajuns asa?Sau numai te prefaci?Ar fi si asta o explicatie,si o dovada ca nu-i totul pierdut ptr. tine... CREZI CA MA INTERESEAZA CE SIMTI TU SAU C E SFATURI DESTEPTE DAI? AR FI BINE SA-TI CUMPERI O OGLINDA CIT DE MICA SI SA ITI PRIVESTI CHIPUL SCHIMONOSIT IN EA.IN REST MA DOARE-N COT, ON PIX SI EVIDENT IN BASCA DE PARERILE TALE. |
||
garbo207378 Postat pe 31 Octombrie 2011 07:18 |
||
lupta impotriva minciunii nu inseamna ura.dorinta de liniste,civilizarie,respect nu inseamna invidie | ||
garbo207378 Postat pe 31 Octombrie 2011 07:45 |
||
De la: garbo207378, la data 2011-10-31 07:45:22lupta impotriva minciunii nu inseamna ura.dorinta de liniste,civilizarie,respect nu inseamna invidie Vezi ca ai gresit topicul..aici e cu..poezii stangace nu cu insulte..dar asta te caracterizeaza.. dac-ti sunt asa de necivilizata..de ce mi-ai citit profilul? Eu am fost sincera in a-l scrie,inca o dovada ca nu am nimic de ascuns..pe cand TU ascunzi multe..ai multe de ascuns...si acesta-i motivul rautatii tale=invidia!??? E ULTIMA data cand iti mai raspund provocarilor,de-acum numai dac-mi zici "COUR NEGRU" mai comentez..la noi se mai zice si:Adoi si n-am cuvinte!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 Octombrie 2011 20:00 |
||
sa ne dregem vocea nitel,se poate? betty ia sa faci tu o rima stangace aciulea. ..ca sa aerisim nitel... si voi celalalte?tare usor mai lasati pana jos,hai ,hai.... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2011 17:22 |
||
sunt singura ktine tu la fel kmie cauti alinare in toamna tarzie unde e drumul, spre tine? umbre, frunze ruginite ceata, carari inguste crizanteme albe parfum,lumanari aprinse seara langa semineu cafea si o carte singuratati desarte... |
||
Ktine Postat pe 3 Noiembrie 2011 18:07 |
||
ktine, kmine o carte, o perna un zgomot, tresar.. singuratic e gandul aprind o lumina ma ridic incotro? ma intreb... e cald e bine? oare? trrrrrr trebuie sa raspund! |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Noiembrie 2011 18:13 |
||
Trebuie sa cred in tine, in mine ca toamna e lunga ma vei gasi in rime Am sa te caut pe carari inguste gutui la geam parfum de toamna vise... aprinde focul vino langa mine telefonul suna... suna...nu raspunde, stai, ramai cu mine! |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 18:42 |
||
de ceri lumina,nu sta-n intuneric, Nu te ascunde-n colturi de minciuna, Si nu te-nchide-n fraze de generic, Zi NU,cuvintelor ce tac,in loc sa spuna! Vrei adevarul,spune adevarul1 nu-l ocoli,precum cararea,lacul! Viermusul care crontane tot marul, E tot un vierme,nu e stea,saracul! De vrei iubire,sau sa fii iubita, nu cere nimanui,ce nu poti da1 nu judeca pripit,nu fii grabita, Cand intalnesti iubirea-n calea ta. de ceri lumina-imprastie lumina! Nu te zgarci,lumina va sa vina! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 18:53 |
||
Nu cer cuvinte vreu sentimente mangaieri un gest, macar prietenie! adevarul e ascuns, e acolo-n mine in tine... ne dam mana lumina, e acolo in ochii tai mereu fara cuvinte! |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 18:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum invatam cainele sa-si faca nevoile unde trebuie | 80 | De la: MiaMihaescu 10 Februarie 2017 10:02 |
camera fara fereastra | 3 | De la: George_Ionu___1 12 Februarie 2017 09:38 |
Ma inebunesc dupa presedintele meu ,ca minte frumos ! | 131 | De la: VOIAJOR 29 Martie 2013 13:57 |
|
||
sa plec sau nu? | 5 | De la: garbo_408792 9 Iulie 2015 13:02 |
Dumnezeu,omul si Scriptura | 14 | De la: luptatoareacurajoasa 16 Iunie 2010 22:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural