De ceri lumina,nu sta-n intuneric, Nu te ascunde-n colturi de minciuna, si nu te-nchide-n fraze de generic, Zi NU ,cuvintelor ce tac in loc sa spuna! Vrei adevarul,spune adevarul! Nu cere nimanui ce nu poti da! Nu judeca pripit,nu fii grabit, Cand intalnesi iubirea-n calea ta. De ceri lumina-mprastie lumina! Nu te zgarci,lumina va sa vina! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:10 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=XBTOMSEfME0 | ||
ratuscaceaurata Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:25 |
||
Sunt frumoase colinzile,dar pana la lasarea postului,dupa 15 noiembrie..nu se canta colinzi-nu ma intreba 'de ce?'ca nu stiu,stiu ca asa zicea bunica asa zice mama...cica nu-s au rostul acum... poate ne dai o poezie,fie si stangace? |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:07 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-11-03 20:07:54Sunt frumoase colinzile,dar pana la lasarea postului,dupa 15 noiembrie..nu se canta colinzi-nu ma intreba 'de ce?'ca nu stiu,stiu ca asa zicea bunica asa zice mama...cica nu-s au rostul acum... sincer regret, nu am talent la compus poezii.eu le am cu proza... |
||
ratuscaceaurata Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:12 |
||
Pai //incearca..stangace..ca aici le e locul..nu rade nimeni..e voie si cu rima alba..aproapr ca proza.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:57 |
||
IARNA tu frumoasa,pe la noi sa vii' Ca TU totdeauna,n-aduci ..bucurii!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:12 |
||
Cand un prieten,la necaz -Dragul mamei puisor- Are lacrimi pe obraz, Tu sa-i sari in ajutor! Sa il mangai si sa-i spui vorbe bune,de-alinare, Pana cand din ochii lui Fuge umbra de-ntristare! Daca aceast-nvatatura Sa o porti,tu reusesti, In a inimii caldura, Atunci prieten te numesti! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Noiembrie 2011 23:40 |
||
incerc , incerc sa fac diferenta dintre alb si negru, dintre mine si stele , dintre poezia sufletului si florile campului . eterna e doar clipa cand , macii insangereaza campul , sufletul , visul , cantecul ... |
||
jeanette40 Postat pe 30 Noiembrie 2011 11:13 |
||
incerc in zadar nu reusesc nicio culoare nu mai zaresc gri cenusiu pustiu o sa ninga va fi alb poezia o sa prinda radacina in sufletul meu.... |
||
Axl_22 Postat pe 30 Noiembrie 2011 11:18 |
||
Cad si cad,tot cad,stelele pe brad, Dinspre un Craciun,stelele adun, Sub un brad,tot cad, Si eu le adun,stele de Craciun. |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:33 |
||
O ceata deasa, Se loveste-n maluri, Doar pescarusii sageteaza norii, Ma scurg cu ceata,tolanite valuri, Si malul negru imi bronzeaza porii. Amestecape,ceturi si noroaie, de-a lung pe maluri,sub un cort de saci, Iar peste noi,din cer marunta ploaie, Amestecde duhoare si noroi. O ceata deasa-ti umezeste fata, Incet,pe mare-apare dimineata! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Decembrie 2011 20:50 |
||
M� �ntreb �ntr-a c�ta parte din mine tr�iesc �i simt eu. C�t la sut� din eu are aceea�i realitate cu a mea? pe unde m-am pierdut �i unde s� m� caut s� m� construiesc. ... Una �i aceea�i mereu, s�-mi recunosc �i s�-n�eleg toate z�mbetele pe care le dau sau pe care le fur. Nu port m�ti, doar filmul �mi joac� feste �i m� deruteaz�. C�t la sut� din realitatea mea sunt eu ? (Raluca Pavel) |
||
SAL Postat pe 20 Decembrie 2011 22:06 |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2011 09:10 |
||
aham.. constructii... reconstruieste-ma viata, e ceru' atat de instelat! imi e cam frig si timpul zboara pe bolta albastra-'naripat ma-'nalt-cobor si... iarasi cad , dar nu ma plang, va fi si cald... pt fleur, o mica stangacie.... sarbatori mai fericite ca oricand. |
||
iasomia Postat pe 21 Decembrie 2011 17:54 |
||
Fulguie usor peste orasul meu, Si intr-un glas,adie linistit. Ninge intr-una,ninge mereu, Iar mai apoi,de nea, Totul e acoperit! Cand Craciunul ne bate-n poarta, Vremii ii arde de nins! Si ce ninsoare sanatoasa, Ca muntii,copacii, Pe toate le-a invins! CRACIUN cu ninsoare va doresc!! Craciun cu sanatate va doresc! Craciun cu bucurie si belsug va doresc! CRACIUN cu ninsoare va doresc! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2011 20:54 |
||
Daca Mos Craciun nu vine Ori s-a ratacit pe drum Am sa vin eu pe la tine Sa ti dau al iubirii parfum Darul meu de suflet este Plin de dor si de iubire O iubire de poveste Ca un strop de fericire |
||
dolce_farnientte Postat pe 25 Decembrie 2011 16:01 |
||
Mo�ul a venit, nu s-a r�t�cit A adus daruri �i pentru cei singuri, tri�ti...dezam�gi�i. Nu-i zg�rcit, fericire nu un strop, cu bel�ug mi-a d�ruit. |
||
Axl_22 Postat pe 25 Decembrie 2011 16:20 |
||
Atunbci esti o fericita Daca Mosul te-a vizitat Sa te simti mereu iubita De cei dragi cu-adevarat ! |
||
dolce_farnientte Postat pe 25 Decembrie 2011 17:17 |
||
Mos Craciun,mosul bun Uite c-a plecat la drum, Mos cu barba si mustati, Are-n tolba bunatati. Sanatate ,bucurii, El imparte la copii, Dar si la parintii -bunici, Sa-i creasca pe cei mai mici! |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Decembrie 2011 09:51 |
||
De la: elodia, la data 2009-11-22 15:36:23...si aceasta toamna, Versuri triste , dar foarte frumoase ... |
||
AngeloBluLdy Postat pe 10 Ianuarie 2012 16:12 |
||
Am impodobit copacul sufletului meu, Cu amprentele mele.. Amprente in albastrul atat de drag Lui Astept primavara! Atunci,din fiecare amprenta, Va inmuguri o poezie.. Albastra si ea, cum albastre sunt gandurile Si penele, Cu care ma impanez Pentru inaltarea Ultima.. Candva,primavara ce va veni, Inmuguri-va copacul Sufletului meu.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:45 |
||
..frumos.. iaca va aduc si io "oarece" de suflet.. http://www.youtube.com/watch?v=cf3c51Sv054&feature=related pt voi.. |
||
LILO Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:52 |
||
Intr-adevar frumos..dar si Vasile Mardare cu "Ninge fara tine.." pe mine m-a uns pe suflet.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 10 Ianuarie 2012 19:04 |
||
da' cine pana mea e Vasile Mardare ala?:O :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Ianuarie 2012 21:58 |
||
De la: eu_geminy, la data 2012-01-10 21:58:53da' cine pana mea e Vasile Mardare ala?:O |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Ianuarie 2012 09:51 |
||
http://youtu.be/bIIL5p7_WKk |
||
jeanette40 Postat pe 12 Ianuarie 2012 12:33 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=BPitepIDeME&feature=related | ||
Noli Postat pe 12 Ianuarie 2012 12:50 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Js0l61MQNaQ | ||
Ana32 Postat pe 12 Ianuarie 2012 12:58 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=gXQj13MhJ4o&feature=related Dar n'am zapada |
||
Noli Postat pe 12 Ianuarie 2012 13:02 |
||
Noli! Zapada este la noi pe Straja,la Rusu si la Pasu Vulcan..vino si ..ai unde merge "descult prin zapada" Si "descult pri iubire" ai unde merge..sub ..paturi-asa zice cantecul! Dar frumoase poezii cantate..au si mai mult farmec! |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Ianuarie 2012 20:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
iubire virtuala | 152 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 22:50 |
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
errare humanum est,perseverare diabolicum | 81 | De la: walkiria 16 Noiembrie 2009 19:44 |
|
||
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23 |
oamenii se schimba din dragoste? | 56 | De la: garbo_1567 18 Mai 2012 08:37 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn