De ceri lumina,nu sta-n intuneric, Nu te ascunde-n colturi de minciuna, si nu te-nchide-n fraze de generic, Zi NU ,cuvintelor ce tac in loc sa spuna! Vrei adevarul,spune adevarul! Nu cere nimanui ce nu poti da! Nu judeca pripit,nu fii grabit, Cand intalnesi iubirea-n calea ta. De ceri lumina-mprastie lumina! Nu te zgarci,lumina va sa vina! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:10 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=XBTOMSEfME0 | ||
ratuscaceaurata Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:25 |
||
Sunt frumoase colinzile,dar pana la lasarea postului,dupa 15 noiembrie..nu se canta colinzi-nu ma intreba 'de ce?'ca nu stiu,stiu ca asa zicea bunica asa zice mama...cica nu-s au rostul acum... poate ne dai o poezie,fie si stangace? |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:07 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-11-03 20:07:54Sunt frumoase colinzile,dar pana la lasarea postului,dupa 15 noiembrie..nu se canta colinzi-nu ma intreba 'de ce?'ca nu stiu,stiu ca asa zicea bunica asa zice mama...cica nu-s au rostul acum... sincer regret, nu am talent la compus poezii.eu le am cu proza... |
||
ratuscaceaurata Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:12 |
||
Pai //incearca..stangace..ca aici le e locul..nu rade nimeni..e voie si cu rima alba..aproapr ca proza.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 3 Noiembrie 2011 20:57 |
||
IARNA tu frumoasa,pe la noi sa vii' Ca TU totdeauna,n-aduci ..bucurii!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 12:12 |
||
Cand un prieten,la necaz -Dragul mamei puisor- Are lacrimi pe obraz, Tu sa-i sari in ajutor! Sa il mangai si sa-i spui vorbe bune,de-alinare, Pana cand din ochii lui Fuge umbra de-ntristare! Daca aceast-nvatatura Sa o porti,tu reusesti, In a inimii caldura, Atunci prieten te numesti! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Noiembrie 2011 23:40 |
||
incerc , incerc sa fac diferenta dintre alb si negru, dintre mine si stele , dintre poezia sufletului si florile campului . eterna e doar clipa cand , macii insangereaza campul , sufletul , visul , cantecul ... |
||
jeanette40 Postat pe 30 Noiembrie 2011 11:13 |
||
incerc in zadar nu reusesc nicio culoare nu mai zaresc gri cenusiu pustiu o sa ninga va fi alb poezia o sa prinda radacina in sufletul meu.... |
||
Axl_22 Postat pe 30 Noiembrie 2011 11:18 |
||
Cad si cad,tot cad,stelele pe brad, Dinspre un Craciun,stelele adun, Sub un brad,tot cad, Si eu le adun,stele de Craciun. |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Noiembrie 2011 21:33 |
||
O ceata deasa, Se loveste-n maluri, Doar pescarusii sageteaza norii, Ma scurg cu ceata,tolanite valuri, Si malul negru imi bronzeaza porii. Amestecape,ceturi si noroaie, de-a lung pe maluri,sub un cort de saci, Iar peste noi,din cer marunta ploaie, Amestecde duhoare si noroi. O ceata deasa-ti umezeste fata, Incet,pe mare-apare dimineata! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Decembrie 2011 20:50 |
||
M� �ntreb �ntr-a c�ta parte din mine tr�iesc �i simt eu. C�t la sut� din eu are aceea�i realitate cu a mea? pe unde m-am pierdut �i unde s� m� caut s� m� construiesc. ... Una �i aceea�i mereu, s�-mi recunosc �i s�-n�eleg toate z�mbetele pe care le dau sau pe care le fur. Nu port m�ti, doar filmul �mi joac� feste �i m� deruteaz�. C�t la sut� din realitatea mea sunt eu ? (Raluca Pavel) |
||
SAL Postat pe 20 Decembrie 2011 22:06 |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2011 09:10 |
||
aham.. constructii... reconstruieste-ma viata, e ceru' atat de instelat! imi e cam frig si timpul zboara pe bolta albastra-'naripat ma-'nalt-cobor si... iarasi cad , dar nu ma plang, va fi si cald... pt fleur, o mica stangacie.... sarbatori mai fericite ca oricand. |
||
iasomia Postat pe 21 Decembrie 2011 17:54 |
||
Fulguie usor peste orasul meu, Si intr-un glas,adie linistit. Ninge intr-una,ninge mereu, Iar mai apoi,de nea, Totul e acoperit! Cand Craciunul ne bate-n poarta, Vremii ii arde de nins! Si ce ninsoare sanatoasa, Ca muntii,copacii, Pe toate le-a invins! CRACIUN cu ninsoare va doresc!! Craciun cu sanatate va doresc! Craciun cu bucurie si belsug va doresc! CRACIUN cu ninsoare va doresc! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2011 20:54 |
||
Daca Mos Craciun nu vine Ori s-a ratacit pe drum Am sa vin eu pe la tine Sa ti dau al iubirii parfum Darul meu de suflet este Plin de dor si de iubire O iubire de poveste Ca un strop de fericire |
||
dolce_farnientte Postat pe 25 Decembrie 2011 16:01 |
||
Mo�ul a venit, nu s-a r�t�cit A adus daruri �i pentru cei singuri, tri�ti...dezam�gi�i. Nu-i zg�rcit, fericire nu un strop, cu bel�ug mi-a d�ruit. |
||
Axl_22 Postat pe 25 Decembrie 2011 16:20 |
||
Atunbci esti o fericita Daca Mosul te-a vizitat Sa te simti mereu iubita De cei dragi cu-adevarat ! |
||
dolce_farnientte Postat pe 25 Decembrie 2011 17:17 |
||
Mos Craciun,mosul bun Uite c-a plecat la drum, Mos cu barba si mustati, Are-n tolba bunatati. Sanatate ,bucurii, El imparte la copii, Dar si la parintii -bunici, Sa-i creasca pe cei mai mici! |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Decembrie 2011 09:51 |
||
De la: elodia, la data 2009-11-22 15:36:23...si aceasta toamna, Versuri triste , dar foarte frumoase ... |
||
AngeloBluLdy Postat pe 10 Ianuarie 2012 16:12 |
||
Am impodobit copacul sufletului meu, Cu amprentele mele.. Amprente in albastrul atat de drag Lui Astept primavara! Atunci,din fiecare amprenta, Va inmuguri o poezie.. Albastra si ea, cum albastre sunt gandurile Si penele, Cu care ma impanez Pentru inaltarea Ultima.. Candva,primavara ce va veni, Inmuguri-va copacul Sufletului meu.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:45 |
||
..frumos.. iaca va aduc si io "oarece" de suflet.. http://www.youtube.com/watch?v=cf3c51Sv054&feature=related pt voi.. |
||
LILO Postat pe 10 Ianuarie 2012 18:52 |
||
Intr-adevar frumos..dar si Vasile Mardare cu "Ninge fara tine.." pe mine m-a uns pe suflet.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 10 Ianuarie 2012 19:04 |
||
da' cine pana mea e Vasile Mardare ala?:O :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Ianuarie 2012 21:58 |
||
De la: eu_geminy, la data 2012-01-10 21:58:53da' cine pana mea e Vasile Mardare ala?:O |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Ianuarie 2012 09:51 |
||
http://youtu.be/bIIL5p7_WKk |
||
jeanette40 Postat pe 12 Ianuarie 2012 12:33 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=BPitepIDeME&feature=related | ||
Noli Postat pe 12 Ianuarie 2012 12:50 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Js0l61MQNaQ | ||
Ana32 Postat pe 12 Ianuarie 2012 12:58 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=gXQj13MhJ4o&feature=related Dar n'am zapada |
||
Noli Postat pe 12 Ianuarie 2012 13:02 |
||
Noli! Zapada este la noi pe Straja,la Rusu si la Pasu Vulcan..vino si ..ai unde merge "descult prin zapada" Si "descult pri iubire" ai unde merge..sub ..paturi-asa zice cantecul! Dar frumoase poezii cantate..au si mai mult farmec! |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Ianuarie 2012 20:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
premium naseem medical centre | medical clinic in doha | Qatar | 1 | De la: garbo_500066 24 Iunie 2019 09:59 |
Concurs lenjerie de pat | 3 | De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19 |
Ce sa-ti "studiez" prima data ? | 177 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:14 |
|
||
Educatia in declin | 138 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor | 5 | De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural