Inca un fum, Capat de drum! Si de urcus, Pe derdelus. Astept un semn,Sau un indemn.. De ce te chem? Sa te mai chem? Inca un fum! Ne facem scrum.. Pierduti in tu, Sa spunem nu, Si sa mintim Ca ne iubim. Inca un fum! Si iar pe drum... |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Ianuarie 2012 01:02 |
||
---|---|---|
tot cad din cer albe petale si fluturi sidefii , cristale , vise � luceferi plang in constelatii , apuse , iubirile pierdute-n insomnii � ne leaga tot ce-a fost , si tot ce este iluzii -nmiresmate , reverii � |
||
jeanette40 Postat pe 27 Ianuarie 2012 22:08 |
||
Undeva,acolo sus, Nimeni nu m-a mai fost dus, Doara timpul zace pus, Intre is si intre nu-s! pe clipa,te caut eu, Sub o aripa de zmeu, Dorul tau,cu dorul neu, De leoaica si de leu.. Si mai jos,in colt de luna, Varcolac din corn imi suna, Noapte buna,noapte buna, Dor de tine,dor de huna, Noapte buna,noapte muma.. |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:15 |
||
Te iubesc de nu mai pot, zeam� dulce de compot. Mai bine f�ceam �uic�, nu aveam dureri de burt�. Cu p�linca m� trezeam, de dor nu m� ofticam. Dar a�a de cu zori, altceva nu-i V�leu, mor! La toamn� adun prune, nu tu compot, magiun, gombo�. Fac p�linc�, m�-nc�lzesc, uit de dor �i nu betejesc! |
||
Axl_22 Postat pe 11 Februarie 2012 09:52 |
||
Frumoasa si ciudata poezie... Nu-i stangace de loc! E si TARE hazlie!! Si ..DA..mai bine tuica decat ..compot! Pup! |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Februarie 2012 18:27 |
||
nu-i nimeni pe aici , si .........norii curgeau in luna lui Marte http://youtu.be/VcbU2cj3Acg |
||
jeanette40 Postat pe 7 Martie 2012 17:44 |
||
Te-am ascuns,iubite,intr-un martisor! Dor imi e de alb-rosul rasfatat de nor. Te-am infipt pe suflet ca sa ma-ncalzesti Sa ma scoti din toate,cele pamantesti... restul pe blogul meu...O primavara frumoasa!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Martie 2012 23:26 |
||
tacere ; doar vantul adie usor , si miroase a miere ... ghiocelul , si-a tras gluga pe cap in tacere , raze saruta zapada ce piere ... |
||
jeanette40 Postat pe 13 Martie 2012 09:34 |
||
cateodata si tacerea e un raspuns ,jane... ba uneori e chiar de aur,depinde de oameni si de disponibilitatile lor sufletesti... mi-a placut.... |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2012 17:41 |
||
imbatranim si azi , si maine si poimaine si anotimpuri trec prin noi mai triste si mai triste doar ingerii mai zboara-n nopti pe-aripi de vise incatusate in conceptii interzise |
||
jeanette40 Postat pe 5 August 2012 19:04 |
||
Anotimp r�mas f�r� vise, g�nduri, petale ofilite... amurg, cuvinte nerostite. C�ntec de greier, nop�i... stele... |
||
Axl_R Postat pe 6 August 2012 20:04 |
||
Nori fugari, Nori in suflete. Furtuna crancena se anunta, Cu fulgere si apa multa. |
||
Rotty Postat pe 6 August 2012 20:59 |
||
ploua incet ploua petale de neiubire de neuitare ploua si-n ganduri si in visare ploua in suflet fierbinte , si-n zare luceste firav puiul de soare |
||
jeanette40 Postat pe 28 August 2012 00:30 |
||
ooo,ploua la fete? ploua incet peste uitare cad picaturi de nepasare ma-nvart incet in cercul din vis am parul nins, am parul nins.. n-aud,nu vad e rana adanca doar ploaia,doar ea inca, mai canta... |
||
iasomia Postat pe 28 August 2012 11:18 |
||
Ploaia c�nt�... orice ran�, lacrim� �n stropi dispare. A plouat mult... E soare. |
||
Axl_R Postat pe 28 August 2012 11:31 |
||
pe cer se aduna iar nori negurosi si-ncepe sa ploua in draci si cu spume, siroaie se scurg prin gradini de legume si apa-mi patrunde adanc in galosi... |
||
zambil Postat pe 28 August 2012 11:48 |
||
la atelier'l de vulcanizare cel care se vede-n zare primim chiar si galosi mai vechi... din ai nascuti prin '7sase eu la galosi m-am referit... nu la stapani din '4sapte... si le inchidem si-acele gauri de intra apa printre ele... cu garantie pan'la anul de-o mai trai chiar si clientul.... Amen ! |
||
barboneli Postat pe 28 August 2012 13:28 |
||
Vulcanizare cu pret redus pt cei ce nu cred ca totu-i pus ca sa fie si un petic personal sau identic |
||
Eugenia_ Postat pe 28 August 2012 19:49 |
||
Personal sau indentic, sacu-i sac �i f�r� petic. Plou� cu subtilit��i... Bine c� n-o ajuns, niciun strop �n galo�i. |
||
Axl_R Postat pe 28 August 2012 20:03 |
||
Nu mai sunt nicaieri.. Galosi ..cu gauri.. De ce ce-ar mai fii? Dar se mai gasesc pe undeva? Nicu macar pe rafturile Unui Magazin Mixt. Dar poate in magazia Vreunui satean..mai de demult.. Si SIGUR cu gaura in el! Si nu mai ofera adapost, Piciorului tau.. Asteptand vremea buna! Nu mai sunt nicaieri Galosi..si nici gauri.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 August 2012 20:26 |
||
O secat o secatura N-o plouat o picatura Dar nu-i rau sa dai din gura, Cand ti-e foame! Rozi sosoane?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Deh, cizmar era odath! acu'-i doar morman de lut Facea el mereu cu mana Da l-o ingropat! Amen! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 August 2012 22:03 |
||
doar ce mi-am udat galosii, ce mai freamat, ce mai zbucium, aspirantii-n poezie bulucesc sa-mi sufle-n bucium epigonice poeme, inspirate de-ncaltzari si-asternute la vedere in stangace incercari. insa trebuie sa spun, fara vreo urma de pizma ca sa scrii despre galosi nu-i de-ajuns sa fii vreo cizma... |
||
zambil Postat pe 29 August 2012 10:41 |
||
Io-s st�ngace, n-am ce face �i m-apuc� uneori, s� a�tern pe Garbo forum verzi �i uscate pentru voi �s descul��... c� mi-e cald, inspira�ie, de unde? Pe ar�tur� am plecat... |
||
Axl_R Postat pe 29 August 2012 10:52 |
||
axl nu zice de dumneata apropos! sa zic ceva: barboneli si cu tristu' baga" Amen!" la tescherea... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2012 10:59 |
||
Iasomia, am �n�eles. Mi-am f�cut oleac� de "autocritic�''. Io �i EU_, tot pt Dl am scris. |
||
Axl_R Postat pe 29 August 2012 11:04 |
||
Apropo de cizmari... Doua picioare sta pe trei picioare si lucreaza la un picior.Vine patru picioare si fura piciorul.Doua picioare apuca pe trei picioare de-un picior si da cu el dupa patru picioare,care lasa jos piciorul furat. Ghici ghicitoarea mea? |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 August 2012 21:06 |
||
simplu ! se intampla intr-un atelir unde 2 picioare ca sta pe scaunel cu 3 picioare... ce face el la piciorul ala... nu stiu, ori sculpteaza... ori face un picior de lemn ori o proteza... ori un picior de plai..... ! | ||
barboneli Postat pe 30 August 2012 10:37 |
||
chestiile astea cred ca se pot discuta si in privat... | ||
iasomia Postat pe 30 August 2012 10:53 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-29 21:06:53Apropo de cizmari... auzi Betty... chiar, de ce pui tu aici chestii din astea... la poezii stangace... ? pune-le si tu in alta parte, pe bune... ! cica la privat... privata... n-am inteles prea bine ! te rog... sa nu suparam oamenii..... |
||
barboneli Postat pe 30 August 2012 12:51 |
||
��i aminte�ti valsul celor c�teva luni? Ne-am ascuns �n ploi... Salcie pl�ng�toare, dor, nu mai am putere, pentru c�ntec �n doi. |
||
Axl_R Postat pe 30 August 2012 13:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va rog frumos cine stie ceva de thera group spune-ti-mi si mie o parere | 3 | De la: garbo040417 4 August 2011 23:39 |
SOTUL MEU VREA SA STEA DE VORBA PE MESS CU ALTE FEMEI. SA-L LAS? | 69 | De la: Nathaly_Albu 6 Septembrie 2009 23:09 |
DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA | 15 | De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36 |
|
||
Principii sau dragoste? | 59 | De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53 |
sal | 40 | De la: blondy_made_to_love 12 Iulie 2010 23:25 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural