axl esti in vana,mami....uite ,ia o baladutza de la mine ,cadou... vai de pacatele mele luna-i plina,cerul geme stele mii il chinuiesc nu-i dau pace, si-l iubesc cerul meu atat de drag calul tau inaripat fedeles sa-l legi la car si sa vii la mine dar, ne-om iubi nu ne-om iubi nu conteaza ce va fi sa te vad iar fericit cerul meu ,nelinistit... numai sa nu ma inghiti sa ma pui colo-ntre sfinti... alelei! cer plin de stele leagana-ma printre ele si ti-oi da tot ce vrei tu poate, chiar si sufletu'... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2012 16:09 |
||
---|---|---|
S�ru' m�na! | ||
Axl_R Postat pe 30 August 2012 18:13 |
||
saru'mna'i parfumata levantica? nu! paciuli... o camee dragalasa atarnata sta d'un fir subtire sa nu piara pe dantele |
||
|
||
Eugenia_ Postat pe 30 August 2012 19:11 |
||
albastrele, levantica pentru fete fara frica... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fd3a189vcVc |
||
iasomia Postat pe 31 August 2012 17:26 |
||
si delicate violete de Parma | ||
Eugenia_ Postat pe 31 August 2012 19:57 |
||
Io �tiam c� se mul�ume�te �i cu s�ru' m�na. Na, nu-i bai...K�sz�n�m sz�pen, Iasomia! Hai, s� d�m m�na...a�e prietene�te! |
||
Axl_R Postat pe 31 August 2012 20:28 |
||
poezie nu mai scriu stric mai bine topicu |
||
Eugenia_ Postat pe 31 August 2012 20:32 |
||
axl cu mare placere.... si eu zic saru' mana de cate ori ma apuca.. sarut mana eugenia asa,asa nu te lasa... |
||
iasomia Postat pe 31 August 2012 20:46 |
||
deasupra e cerul Legii Morale , in gand este Domnul iar iadul , aici pe pamant . aici se traieste tot aici se moare aici se plateste tot aici ne doare . ce-o fi mai departe , mai conteaza oare ? |
||
jeanette40 Postat pe 31 August 2012 21:28 |
||
Conteaza ca-n gand este Domnul, Si deasupra e Cerul Legii Morale! Si-aici unde se traieste,se plateste , Si ne doare..se moare!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2012 21:38 |
||
Eu nu sunt talentata Si nici buna poiata Nu pot sa ma dau mare...... .... Afara e racoare. |
||
Rotty Postat pe 31 August 2012 21:45 |
||
Dupa lacrima si nori... Un buchet mare de flori; In somac cu multi fiori.. Dorm cu zambet pana-n zori!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Septembrie 2012 21:37 |
||
fleur pe unde esti ...happy sa fii! m-am gandit la tine cand m-am trezit cu catalogul de la ikea atarnat de clantza.... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2012 16:32 |
||
Faca-se lumina-fusese indemnul prim! Fauritor de sens..si.. Bubuind nemiscarea, Tacerea s-a preschimbat, In binecuvantare! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Septembrie 2012 22:45 |
||
la ce bun lumina si gazele , fluturii , norii , ploaia ? la ce bun dragostea , la ce bun ? tacere , nici vantul nu sufla , nici frunza nu misca , nici paseri nu canta ... la ce bun ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Septembrie 2012 23:19 |
||
Esti mereu in intarziere! Viata ta si-a mea,e o goana continua in a recupera ceva.. Ce trebiua sa se produca inainte.. O sa apari iubitule..Tarziu-dar nu-i prea tarziu.. Intarzierea ta imi ceeaza ..dubii Asa iti spun eu,prietena ta.. Alearga acum sa intalnesti...iubirea!! Tarziu?Nu-i niciodata..prea tarziu Pentru ca ,oricum,esti mereu in ..intarziere!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Septembrie 2012 23:26 |
||
iubesc tot cerul , gazele , fluturii , norii , ploaia . numar stelele , visele implinite , neimplinite si dorul . dorul , Doamne , pentru ce mi l-ai dat ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Septembrie 2012 23:41 |
||
Avem atatea de daruit.. Speranta Fericirea Increderea Iubirea Dragostea.. Dar in loc de astea trimitem Minciuna Nepasarea Dispretul Ura Si iar ura.. Avem atatea de daruit... |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Septembrie 2012 22:13 |
||
astept aparitia soarelui , sarutul diminetii roua florilor imi spala visele de dor daca-mi intind aripile , mai pot sa zbor ? astept ... |
||
jeanette40 Postat pe 5 Septembrie 2012 22:39 |
||
Nu mai am aripi, m� dezbrac de vise, nu �ntind m�na, nu mai cred �n Tine! Dorul doare... po�i s� vii toamn� cu ploi reci, f�r� Soare! |
||
Axl_R Postat pe 5 Septembrie 2012 22:47 |
||
Pot sa dorm pe visele tale? Nu stiu,nu a mai incercat nimeni.. Nici macar atunci cand doare nesomnul! Sau privitul in intuneric.. Viata incepe si se termina.. Fara cuvintele inceputului! Trista ramene departarea... Pot sa dorm pe visele tale? |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Septembrie 2012 22:57 |
||
visele toamnei reci , in obositele nopti nedormite pasari cu-aripile frante de ploi inghetate , lacrimi de-abis si tu , nu mai ai loc in visele mele nu ... |
||
jeanette40 Postat pe 5 Septembrie 2012 23:51 |
||
Cum s� m� ascund de mine? Ascult v�ntul, �terg g�ndul, t�cere... Nu dorm, nu pot, f�r� visele mele. S� nu-mi spui, c� din iubire, ai l�sat doar alb �i negru... pentru m�ine. |
||
Axl_R Postat pe 6 Septembrie 2012 00:13 |
||
cand pleci nu-ti uita visele , oricum iti vor duce dorul... eu , raman tot aici chiar daca incepe , sa miroasa a singuratate ... cad frunzele de toamna planse , scaietii imi sangereaza dorul alb negru... |
||
jeanette40 Postat pe 6 Septembrie 2012 21:39 |
||
Nu mai vreau alb �i negru! �ah, mat... nu m� mai joc! Aleg ro�u'! |
||
Axl_R Postat pe 6 Septembrie 2012 22:09 |
||
Crizanteme ALBE,crizanteme ROZ.. Ploua lung pe strada.in tara lui OZ, Vine toamna luuunga,cade peste noi, Ploaie-n crizanteme,AUR si..noroi... |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Septembrie 2012 21:09 |
||
toamna , toamna lunga sterge urmele -napoi crizanteme asterne nesfarsite ploi lacrimi si durere , aur si noroi ... |
||
jeanette40 Postat pe 9 Septembrie 2012 21:36 |
||
Nu mai sunt flori, Florile sunt triste. Fara albine.. Nu traieste floarea! Gradina-i moarta-n Farduri de artiste... Sunt sere parasite, Si bat in geam.. Frumoasei adormite! Nu mai am vise, Le-am pierdut prin casa.. Mi-e luna-n oase.. Plina,gaunoasa!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Septembrie 2012 22:47 |
||
mi-e inima un vis de toamna tarzie , adolescenta netraita la timp , nevisata , dincolo de prapastiile vietii , dincolo de piscuri , dincolo de nori , dincolo ... de floarea inflorita-n zori , lacrimi de speranta fluturi si fiori ! |
||
jeanette40 Postat pe 6 Noiembrie 2012 22:25 |
||
Imi redeschid aripile de noapte, Ma dor de mor,dar mi le redeschid, Plutesc spre tine invelita-n sapte Lumini albastre care ma inchid. |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2012 20:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
In my secret life | 273 | De la: fleurdelis 31 August 2010 20:00 |
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
|
||
CUM SE PREGATESTE CARNEA TOCATA PENTRU VINZARE IN CANTITATI MARI | 12 | De la: garbo_11724 27 Aprilie 2013 14:00 |
Voi stiți sa z�mbiți ? | 54 | De la: VOIAJOR 8 Iulie 2012 21:39 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn