axl esti in vana,mami....uite ,ia o baladutza de la mine ,cadou... vai de pacatele mele luna-i plina,cerul geme stele mii il chinuiesc nu-i dau pace, si-l iubesc cerul meu atat de drag calul tau inaripat fedeles sa-l legi la car si sa vii la mine dar, ne-om iubi nu ne-om iubi nu conteaza ce va fi sa te vad iar fericit cerul meu ,nelinistit... numai sa nu ma inghiti sa ma pui colo-ntre sfinti... alelei! cer plin de stele leagana-ma printre ele si ti-oi da tot ce vrei tu poate, chiar si sufletu'... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2012 16:09 |
||
---|---|---|
S�ru' m�na! | ||
Axl_R Postat pe 30 August 2012 18:13 |
||
saru'mna'i parfumata levantica? nu! paciuli... o camee dragalasa atarnata sta d'un fir subtire sa nu piara pe dantele |
||
|
||
Eugenia_ Postat pe 30 August 2012 19:11 |
||
albastrele, levantica pentru fete fara frica... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fd3a189vcVc |
||
iasomia Postat pe 31 August 2012 17:26 |
||
si delicate violete de Parma | ||
Eugenia_ Postat pe 31 August 2012 19:57 |
||
Io �tiam c� se mul�ume�te �i cu s�ru' m�na. Na, nu-i bai...K�sz�n�m sz�pen, Iasomia! Hai, s� d�m m�na...a�e prietene�te! |
||
Axl_R Postat pe 31 August 2012 20:28 |
||
poezie nu mai scriu stric mai bine topicu |
||
Eugenia_ Postat pe 31 August 2012 20:32 |
||
axl cu mare placere.... si eu zic saru' mana de cate ori ma apuca.. sarut mana eugenia asa,asa nu te lasa... |
||
iasomia Postat pe 31 August 2012 20:46 |
||
deasupra e cerul Legii Morale , in gand este Domnul iar iadul , aici pe pamant . aici se traieste tot aici se moare aici se plateste tot aici ne doare . ce-o fi mai departe , mai conteaza oare ? |
||
jeanette40 Postat pe 31 August 2012 21:28 |
||
Conteaza ca-n gand este Domnul, Si deasupra e Cerul Legii Morale! Si-aici unde se traieste,se plateste , Si ne doare..se moare!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2012 21:38 |
||
Eu nu sunt talentata Si nici buna poiata Nu pot sa ma dau mare...... .... Afara e racoare. |
||
Rotty Postat pe 31 August 2012 21:45 |
||
Dupa lacrima si nori... Un buchet mare de flori; In somac cu multi fiori.. Dorm cu zambet pana-n zori!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Septembrie 2012 21:37 |
||
fleur pe unde esti ...happy sa fii! m-am gandit la tine cand m-am trezit cu catalogul de la ikea atarnat de clantza.... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2012 16:32 |
||
Faca-se lumina-fusese indemnul prim! Fauritor de sens..si.. Bubuind nemiscarea, Tacerea s-a preschimbat, In binecuvantare! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Septembrie 2012 22:45 |
||
la ce bun lumina si gazele , fluturii , norii , ploaia ? la ce bun dragostea , la ce bun ? tacere , nici vantul nu sufla , nici frunza nu misca , nici paseri nu canta ... la ce bun ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Septembrie 2012 23:19 |
||
Esti mereu in intarziere! Viata ta si-a mea,e o goana continua in a recupera ceva.. Ce trebiua sa se produca inainte.. O sa apari iubitule..Tarziu-dar nu-i prea tarziu.. Intarzierea ta imi ceeaza ..dubii Asa iti spun eu,prietena ta.. Alearga acum sa intalnesti...iubirea!! Tarziu?Nu-i niciodata..prea tarziu Pentru ca ,oricum,esti mereu in ..intarziere!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 Septembrie 2012 23:26 |
||
iubesc tot cerul , gazele , fluturii , norii , ploaia . numar stelele , visele implinite , neimplinite si dorul . dorul , Doamne , pentru ce mi l-ai dat ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Septembrie 2012 23:41 |
||
Avem atatea de daruit.. Speranta Fericirea Increderea Iubirea Dragostea.. Dar in loc de astea trimitem Minciuna Nepasarea Dispretul Ura Si iar ura.. Avem atatea de daruit... |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Septembrie 2012 22:13 |
||
astept aparitia soarelui , sarutul diminetii roua florilor imi spala visele de dor daca-mi intind aripile , mai pot sa zbor ? astept ... |
||
jeanette40 Postat pe 5 Septembrie 2012 22:39 |
||
Nu mai am aripi, m� dezbrac de vise, nu �ntind m�na, nu mai cred �n Tine! Dorul doare... po�i s� vii toamn� cu ploi reci, f�r� Soare! |
||
Axl_R Postat pe 5 Septembrie 2012 22:47 |
||
Pot sa dorm pe visele tale? Nu stiu,nu a mai incercat nimeni.. Nici macar atunci cand doare nesomnul! Sau privitul in intuneric.. Viata incepe si se termina.. Fara cuvintele inceputului! Trista ramene departarea... Pot sa dorm pe visele tale? |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Septembrie 2012 22:57 |
||
visele toamnei reci , in obositele nopti nedormite pasari cu-aripile frante de ploi inghetate , lacrimi de-abis si tu , nu mai ai loc in visele mele nu ... |
||
jeanette40 Postat pe 5 Septembrie 2012 23:51 |
||
Cum s� m� ascund de mine? Ascult v�ntul, �terg g�ndul, t�cere... Nu dorm, nu pot, f�r� visele mele. S� nu-mi spui, c� din iubire, ai l�sat doar alb �i negru... pentru m�ine. |
||
Axl_R Postat pe 6 Septembrie 2012 00:13 |
||
cand pleci nu-ti uita visele , oricum iti vor duce dorul... eu , raman tot aici chiar daca incepe , sa miroasa a singuratate ... cad frunzele de toamna planse , scaietii imi sangereaza dorul alb negru... |
||
jeanette40 Postat pe 6 Septembrie 2012 21:39 |
||
Nu mai vreau alb �i negru! �ah, mat... nu m� mai joc! Aleg ro�u'! |
||
Axl_R Postat pe 6 Septembrie 2012 22:09 |
||
Crizanteme ALBE,crizanteme ROZ.. Ploua lung pe strada.in tara lui OZ, Vine toamna luuunga,cade peste noi, Ploaie-n crizanteme,AUR si..noroi... |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Septembrie 2012 21:09 |
||
toamna , toamna lunga sterge urmele -napoi crizanteme asterne nesfarsite ploi lacrimi si durere , aur si noroi ... |
||
jeanette40 Postat pe 9 Septembrie 2012 21:36 |
||
Nu mai sunt flori, Florile sunt triste. Fara albine.. Nu traieste floarea! Gradina-i moarta-n Farduri de artiste... Sunt sere parasite, Si bat in geam.. Frumoasei adormite! Nu mai am vise, Le-am pierdut prin casa.. Mi-e luna-n oase.. Plina,gaunoasa!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Septembrie 2012 22:47 |
||
mi-e inima un vis de toamna tarzie , adolescenta netraita la timp , nevisata , dincolo de prapastiile vietii , dincolo de piscuri , dincolo de nori , dincolo ... de floarea inflorita-n zori , lacrimi de speranta fluturi si fiori ! |
||
jeanette40 Postat pe 6 Noiembrie 2012 22:25 |
||
Imi redeschid aripile de noapte, Ma dor de mor,dar mi le redeschid, Plutesc spre tine invelita-n sapte Lumini albastre care ma inchid. |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2012 20:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre iubire si comunicare in viata.Ce inseamna sau ce ar trebui sa insemne?! | 129 | De la: Schmetterling 18 August 2015 09:32 |
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
|
||
Nimic nou - .......toate-s vechi si noua toate | 41 | De la: sfinxul 15 Iunie 2015 11:43 |
destin/soarta/Providenta | 21 | De la: garbo_woman 12 Noiembrie 2018 17:22 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural