sapte lumini albastre in sapte ceruri intunecate , vise netraite la timp , ascunse , in sapte ganduri tacute , cantate , necantate , dorite , planse , vise ... |
||
jeanette40 Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:40 |
||
---|---|---|
si dorurile trec si trec si anii nostrii si se-ntrec cocorii catre alte zari si lasa-n urma doar fiori noiembrie si nori si frig , si ploi ce curg prin noi si strig strig frunzele ce se desprind |
||
jeanette40 Postat pe 20 Noiembrie 2012 21:23 |
||
Frig �i ploi... iubindu-te e soare, petale de flori, culori �n zori. Noi, doar dor �i fiori... E var�-n suflet iubite, eu nu dorm. �i trec cocori, frunze se desprind, dar visele tr�iesc �n noi... |
||
|
||
Axl_R Postat pe 20 Noiembrie 2012 22:29 |
||
sunt vise care dorm latent sub frunze , tu , Toamna iar le-acoperi c-un covor si-s mult prea multe , prea demult desprinse ... am amortit tot cautandu-ne printre stihii in cerul toamnei , in gramezile de frunze , de parca bestemati am fi ... de ce ? de cine ? pentru ???? |
||
jeanette40 Postat pe 24 Noiembrie 2012 21:55 |
||
Pentru c� e�ti aici, acum, m� alin�i cu vorbe de dor. Pentru c� sunt fericit� azi, acum. Nu m� g�ndesc la copacii goi. Sunt flori �n mii de culori... Iubesc. |
||
Axl_R Postat pe 24 Noiembrie 2012 22:08 |
||
prea multe frunze-au curs prin noi si poate , prea mult am asteptat sa-ntorci putin privirea inapoi si sa ma vezi ascunsa dupa ploi ... eram acolo de un sfert de veac , rataceam , prin toamna din care tu lipseai ... cautai primavara pierduta candva , eu nu mai cautam nimic , stiam demult ce pierdusem ... |
||
jeanette40 Postat pe 29 Noiembrie 2012 08:01 |
||
adeca jane, ce-am avut si ce-am pierdut... cu alte cuvinte... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 29 Noiembrie 2012 08:35 |
||
oricum, daca n-as face nitzica miscare, m-ar ingropa de tot frunzele moarte de pe topicu' asta... | ||
zambil Postat pe 29 Noiembrie 2012 08:38 |
||
.....in noptile scurse departe de noi! Am gustat din lacrimi de nori, Cautandu-te de atatea ori, Pe frunze de copaci trecatori, Priveste cerul,iubitul meu,doarme in leganat de cocori, Si spune-mi, ca ti-e dor de trupul meu pictat in calde culori!!!!!!!!! Buna dimineata!! |
||
The_rock_flower Postat pe 29 Noiembrie 2012 08:46 |
||
Zambil...ai distrus tot romantismul momentului...of...ce ti-e cu barbatii acestia!!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 29 Noiembrie 2012 08:49 |
||
Nu-mi gasesc creionul dermatograf, cum ma mai festelesc iubite? Ii jale fara culoare... Ma duc la prava, sa-mi iau rimel sau un cercel. Musai sa ma placi si am cearcane... ca doi colaci. Moment poetic pe burta goala. |
||
Axl_R Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:37 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-29 09:37:19Nu-mi gasesc creionul dermatograf, DIN MINTEA GOALA ! burta are legatura cu poezia asa cum coada vacii are legatura cu stampila primariei. |
||
garbo_5862 Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:40 |
||
Pietricico, s-o inventat body painting cu produse bio-comestibile? Lasa-mi si mie colea adresa, in caz de... |
||
Axl_R Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:45 |
||
Cre' ca ti-o fost foame rauu,Axl_r!!!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:46 |
||
62, la mine burta, la tine mintea. Da...goala! Traducere libera, cap sec. |
||
Axl_R Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:47 |
||
Daaaa...sunt unele speciale...in culori de curcubeu!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:50 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-29 09:47:2462, la mine burta, la tine mintea. Da...goala! iar te oftici. |
||
garbo_5862 Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:56 |
||
printre frunze moarte;)).....poi de atata ploae?!.... |
||
Fss_ssu Postat pe 29 Noiembrie 2012 11:24 |
||
PLOUA RAU DE TOT ...AL TINE,NU,SUPI????? L a mine este soare destul de bland!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 29 Noiembrie 2012 11:43 |
||
De la: The_rock_flower, la data 2012-11-29 08:49:09 Zambil...ai distrus tot romantismul momentului...of...ce ti-e cu barbatii acestia!!!!! da' de unde ai tras concluzia ca e barbat.... ???? dupa nume..... ? |
||
barboneli Postat pe 29 Noiembrie 2012 11:51 |
||
De la: garbo_5862, la data 2012-11-29 09:40:46De la: Axl_R, la data 2012-11-29 09:37:19Nu-mi gasesc creionul dermatograf, scuza-ma ce te intreb... dar ce legatura are coada vaci cu stampila primariei.... ???? lucrezi tu la primarie.... ? sau e o expresie din folclorul roman ? eu n-am inteles-o... de aia intreb ! |
||
barboneli Postat pe 29 Noiembrie 2012 11:55 |
||
Barbo...vreau sa cred.... ca pozele din avatar si nickurile folosite sunt reale!!!! Nu vad rostul minciunilor....nu au logica!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 29 Noiembrie 2012 12:06 |
||
" Barbo...vreau sa cred.... ca pozele din avatar si nickurile folosite sunt reale!!!! Nu vad rostul minciunilor....nu au logica !!!! " ... tu cauti logica in avatare ? da, ar putea sa fie, nu zic nu !!!!! dar minciunile sigur nu au logica..... altfel, logica ar fi mincinoasa.... !!! oricum... eu glumeam inainte... !!!! pentru mine... esti o poeta... daca imi permiti !!! cu totii suntem... dar nu la fel ! |
||
barboneli Postat pe 29 Noiembrie 2012 15:08 |
||
Mi-e dor de iarna,si mi-e dor de tine, iti scriu colinde,sa te simt aproape, imi ninge-n suflet si e tare bine, si se topeste fulgul alb pe pleoape. Aprinde steaua si arata-mi drumul, E ger afara,mana-i inghetata, In soba,jarul isi leapada scrumul. Si-s flori de gheata pe fereastra mata. Astept ajunul,te astept pe tine, Sub brad de cetini,cu beteli,cu nuci, Cu sania si mosul care vine, Stau singura intr-un cuibar de cuci. |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Decembrie 2012 23:45 |
||
E iarn�, frig io sparg nuci fac cozonac �i uit de cuc. |
||
Axl_R Postat pe 23 Decembrie 2012 01:01 |
||
CU-CU !! | ||
elisabeta_boia Postat pe 23 Decembrie 2012 22:02 |
||
in seara de Craciun , eu vreau sa fiu doar cu mine , zapezile sa-mi troieneasca visele , gandurile , drumurile... si , sa ma intreb : de ce oare , stelele infrumuseteaza noptile toate , iar eu .....eu , nu pot lumina golul , din suflet ? de ce ? |
||
jeanette40 Postat pe 23 Decembrie 2012 22:46 |
||
Se sparge-n mii de stele colorate steaua, Valul in mii de cioburi de cristal, Carare-si fac colindatori prin neaua, Si Dunarea si pisiceste catre mal. Rasini de brad inabuse cetatea Si pare vesel dar i-atat de trist Doi clovni ce ne-am pierdut identitatea Incurajati pe margine de Christ. De ce e trist cand noaptea e frumoasa Si cand la sanie in loc de reni-delfini, Cand doar a cetina miroase-n casa Si doar de stele ochii tai sunt plini..? |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Decembrie 2012 10:54 |
||
Dimineaţă, a mai rămas ceva din vise? Gust amar, resemnare. Speranţe, sperând uitare... Dor nebun, Înverşunare-n simţuri... Cuvinte, nerostite cuvinte... Gânduri risipite-n tăcere. Nepăsarea stă hlizind în fereastră, fără o rază de soare. O nouă zi, mii de cuvinte, se întorc fără răspuns la mine. |
||
Axl_R Postat pe 3 Februarie 2014 08:57 |
||
Si se tot frezzzzzeazzzzza Timpul se diluează Si viața se scurge încet spre neunde. |
||
garbo_400900 Postat pe 2 August 2014 09:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce? | 3 | De la: precizilla 27 Mai 2011 22:42 |
O problema imposibila de rezolvat ca amant | 35 | De la: garbo_420133 3 Ianuarie 2016 21:48 |
abilitati practice,formarea deprinderilor de munca (pt.varsta prescolara si scolara mica) -educatoare,invatatori,parinti,bunici,bone,case de copii | 2 | De la: mamytzy56 10 Ianuarie 2013 22:32 |
|
||
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
Ce inseamna fapta buna? | 81 | De la: Jojolin 23 August 2010 01:04 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural