Mie imi e cam cu semnul intrebarii...e voie ? Poezii stangace nu stiu sa fac, ca io scriu cu dreapta. | ||
Rotty Postat pe 27 Ianuarie 2016 20:01 |
||
---|---|---|
Ambidex. Poezie fără sentimente? Atunci ce exprimi prin poezie? |
||
Axl_R Postat pe 27 Ianuarie 2016 20:15 |
||
Deci.... Pupiceiii de rigoare, Haide pa si la culcare! |
||
|
||
Schmetterling Postat pe 27 Ianuarie 2016 20:44 |
||
Executarea! Am înțeles! Să trăiți! |
||
Axl_R Postat pe 27 Ianuarie 2016 20:58 |
||
EU nu m-am executat, inca. Daca exprima sau nu ceva cuvintele mele nu ar trebui sa fie o problema pentru nimeni. Asta e parerea mea. Cred ca totusi voi reprezentati un punct de vedere. Trebuie sa confirm sau infirm, de ce? Nelamuririle mele in legatura cu sentimentele ma privesc pe mine. Oare astea erau sentimente? In primul rand ele erau, ca se numeau senzatii, sentimente, iluzii, ele erau. Deci nu mai sunt acum. Acum pot exista alte senzatii, sentimente sau iluzii. Deci daca ai bunavointa, daca.... Cu privire la ipocrizie si falsa modestie nu spun nimic. Oricum degeaba spun. Somn usor! |
||
Deliaaa Postat pe 27 Ianuarie 2016 21:41 |
||
Na, atunci taci! Nu vb cu tine, ci cu Schmetterling şi Rotty. Reciteşte ce ai scris! ''Oare astea erau sentimente? In primul rand ele erau, ca se numeau senzatii, sentimente, iluzii, ele erau. Deci nu mai sunt acum. Acum pot exista alte senzatii, sentimente sau iluzii.'' |
||
Axl_R Postat pe 29 Ianuarie 2016 13:34 |
||
Mai sunt si alte postari. Next! | ||
Deliaaa Postat pe 29 Ianuarie 2016 15:18 |
||
Eu taceam! Tu taceai? Eu nu taceam. Tu taceai. Eu o sa tac. Tu o sa taci. Noi vom tacea. |
||
Deliaaa Postat pe 29 Ianuarie 2016 15:24 |
||
Asta e conjugare, Delada.Hai sa revenim la ideea initiala a topicului, n-au rost discutiile care se isca. V-as face o poezie, insa ploua si e atat de urat afara, incat, de as scrie ceva, Bacovia s-ar rasuci in mormant de invidie! |
||
Schmetterling Postat pe 29 Ianuarie 2016 15:39 |
||
Băiatul meu avea vreo 14 ani, într-o sâmbătă îi spun: ar tebui să facem curat! El: Mie-mi place pers a 2-a sg, adică, tu faci curat. Cum se face o poezie? Rețeta, se poate? Nonpoezie Nu am cuvintele la mine, le-am pierdut când m-am jucat, crezând în ele. Şi acum în lipsă de... scriu versuri gri şi ce? Nu vreau zâmbet, clar de lună, flori, lumânări, parfum şi restul! Mă mulţumesc cu puţină, Linişte. Dacă totuşi, are rimă, e doar simplă coincidenţă... Trebuia să fie ramă, râmă...etc. Pentru că e non... Prea multe puncte de... |
||
Axl_R Postat pe 29 Ianuarie 2016 19:26 |
||
De la: ladyDY, la data 2016-01-27 14:05:35 Pot sa dau si eu niste palme langa tine ? |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2016 19:41 |
||
Nește iluzii în rime? | ||
Axl_R Postat pe 29 Ianuarie 2016 19:49 |
||
De la: Schmetterling, la data 2016-01-29 15:39:53 Asta e conjugare, Delada.Hai sa revenim la ideea initiala a topicului, n-au rost discutiile care se isca. E intradevar o conjugare La timpuri oarecare. Dar este si o redare A unor fapte reale, care Vin dup'o suparare. Sau o iritare Fara justificare. |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2016 19:57 |
||
Nu se face poezia, era exprimarea mai non literară, sa zic asa. Frumoase versuri. Am un soi de fericire trista, Iar rima nu conteaza drept deloc, M-as reinvata cu fericirea bucuroasă, Dar,ma intreb daca mai pot... |
||
Schmetterling Postat pe 29 Ianuarie 2016 19:58 |
||
Cremă baby pt iritare și un pahar de apă în loc de supărare Justificare... Sch. nu mă mai lua așa în serios, rog fr! Glumesc. :) |
||
Axl_R Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:02 |
||
Multumesc pentru retetă! Bine de stiut, de fel sunt veselă. Sau eram?! Ma fac la loc! |
||
Schmetterling Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:16 |
||
De la: Schmetterling, la data 2016-01-29 19:58:48 Nu se face poezia, era exprimarea mai non literară, sa zic asa. Nu exista fericire trista Nici lacrimi in batista. Fericirea bucuroasa Face privirea frumoasa Chipul ei se oglindeste In timpul care vesteste Cea ce te;nveseleste. |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:18 |
||
Daca vreau sa spun ceva Eu vorbesc direct asa Cum face toata lumea Cu rimele m+am jucat Si oameni am suparat? Eu nu prea am inteles De ce vreti sa fiu artist Cu rime sau fara rime Nu am talent, e-asa trist? Daca e, ce-aveti cu mine Sa ma invatati de bine Caci in veci voi fi la fel Poezia nu-i un tel De urmat, e doar un joc Si scriu totul dintr-un foc. |
||
Deliaaa Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:23 |
||
E fericirea ce pe altii întristează E trista ca nu e-mpărtășită Dar poate zâmbetul ce luminează Sa faca chiar tristețea,fericita!!! |
||
Schmetterling Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:26 |
||
De la: delada, la data 2016-01-29 20:23:16Daca vreau sa spun ceva Pe mine una nu m ai supărat,e treaba ta cum esti .De altfel,poti sa mergi si la prasit, nu trebuie rima sau sentiment.Poezia e arta,sentiment,trăire, dorintă etc.Da e parca vad ca zici ca nu stii ce sunt astea... |
||
Schmetterling Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:30 |
||
De la: delada, la data 2016-01-29 20:23:16Daca vreau sa spun ceva Scrie draga dintr-un foc Cine te tine'n loc ? Dar ai grija sa nu dai foc Cand aduni pe toti la un loc. Pentru ca suntem persoane Diferite si din locuri aiurite Deci si pareri si cuvinte Care nu merg mereu la tinte. Mai aluneca pe langa Totul e sa nu te-atinga. Ce oameni ai suparat ? Asta e doar la tine-n cap. Nu numai ca ne-a placut Dar si te-am aplaudat. |
||
barboneli Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:40 |
||
Eu tac si mi-s grijulie, Ca la vorba sunt zglobie... insa nu la poezie... |
||
Rotty Postat pe 29 Ianuarie 2016 20:44 |
||
Hop s-asa,hop s-asa, S-avem weekend de belea! Si am si o intrebare Delada, de la ce se ia oare? Nimeni,nimic cu ea n-are!!! Tu te simti atacată., Esti un pic cam încordată Nimeni nu te analizează Ia, si un pic de relaxează! |
||
Schmetterling Postat pe 29 Ianuarie 2016 21:00 |
||
Nu se poate relaxa, Ca-i frustrarea-n viata sa. A avut fata probleme, Acum le crede "boeme".... |
||
Rotty Postat pe 29 Ianuarie 2016 21:04 |
||
Voi vorbiti si comentati Si lectii la toti le dati Eu cu mine suntem bine Si acum facem rime Nu va place, asta-i viata Bine ca nu-mi vedeti fata Ca nu-i pic de suparare Si sacu-i gol de frustrare❎ Si va pup portofel Si am sters-o frumusel. |
||
Deliaaa Postat pe 29 Ianuarie 2016 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mai sunt oare femei care le este frica de nastere? Pt ca mie imi este frica si de o injectie... | 181 | De la: luptatoareacurajoasa 4 Iunie 2010 11:29 |
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
cal | 3 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:36 |
|
||
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? | 35 | De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40 |
NOUTATI AUTO!!! | 8 | De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 18:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural