cioburi de melancolie nu mai vedem SOARELE vesnica perdea de nori ganduri incesosate de iernile viscolite din suflete zile bacoviene clipele apasate de plumburiul anilor din urma |
||
LILO Postat pe 13 Decembrie 2009 16:32 |
||
---|---|---|
fleurdelis Postat pe 13 Decembrie 2009 18:08 |
||
sunt, un gand nins, pentru tine dinadins, sunt o soapta catre zbor, pentru tine'ntamplator! sunt o arippa de ceara pentru timpul care zboara.... |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 14 Decembrie 2009 11:16 |
||
ce sa fac cand n-am ce face?... bag la poezii stangace... floreto, aripa aia de ceara e ca a cincea roata la carutza... saracu' timpu', a luat in greutate, pana la urma... |
||
zambil Postat pe 14 Decembrie 2009 11:28 |
||
nea zambile, nea zambil. esti de-a dreptul pueril... "ceara" e in loc de ceatza.... ce rima cu dimineatza... dar cum rima-i prea usoara... am facut-o mai...reala |
||
fleurdelis Postat pe 14 Decembrie 2009 11:53 |
||
De cand esti tu... tacut in gandul meu?? de cand te certi cu dzeu? In aiurite randuri Dupa randuri,mi-apari din scoarta-n scoarta ascuns pe dupa ganduri! |
||
fleurdelis Postat pe 15 Decembrie 2009 01:49 |
||
Imi supar norii uneori Si mi'i cobor In alergatul zambet de pe obrazul tau . Cersesc un cantec� Trecator� Si spulber�. Tot ninsori �.si nor! Si da! in tacerea asta alba�. Ma'nfior de toamna ta! probabil zbor... spre ea |
||
fleurdelis Postat pe 15 Decembrie 2009 11:59 |
||
incheierea unei singure zi... in inima mea, s-au intamplat atatea, de cand ai uitat sa mai fii, incat sufletele viselor noaptea le-aud argintii! in inima mea� s-au intamplat atatea de cand ai uitat un sarut aplecand asteptat pe obrazul meu mut incat, asteptand am inghetat, nu mai stiu nici un cant... |
||
fleurdelis Postat pe 16 Decembrie 2009 21:04 |
||
Stangace...daca asa vrei tu... de Marilena Mihai am asteptat, atata, sa vii... sa croiesti o pereche de aripi din zapada asta- fierbinte... am asteptat, atata, sa iti aud zborul in jurul trupului meu infasurat in matasea de nea... si sa culegi scartaitul hoinar de pasi intarziati in fapte, caci, amandoi stiam cum zborurile noastre se vor finaliza in fulgi adormiti, in inserari de ierni ... de sare... de mare, de... am asteptat, sa urci trepte de piatra, sa stiu ca mai am de trecut troiene, vieti, ceata... am asteptat sa simt ca te voi regasi afara in soapte... in noapte... in... asteptarea asteptand cautarea de patimi... de... ...iarna? ........................ |
||
mihaiarilena Postat pe 16 Decembrie 2009 22:54 |
||
atat am vrut ca eu sa stiu unde ma duc si de unde viu... atat am vrut ca eu sa aflu de ce e cerul doar albastru... si iarasi eu am vrut sa gust buzele tale cu miros de must... si sa ma cuibaresc la pieptul tau si sa ma uite-acolo dumnezeu.... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Decembrie 2009 23:05 |
||
Vreau o iarna sa ma zgarai Peste suflet Uneori Vreau o iarna�n Sa ma sfasii De nedor! vreau un crunt Un Nor de ceata sa-m�ascund In el o viata Disperand. Inzapezind�flori de ceata. Vreau... vreau sa ning. |
||
fleurdelis Postat pe 18 Decembrie 2009 09:07 |
||
Imi iau aripile de pe umar Si-mi numar Zborul in plutiri Rotite Zbaterea� De inger! Imi iau ranile Sa le distrug c-un plans orbit de-o pulbere otravitoare de nor lovindu-se de �un fulger., imi iau aripile si le numar cu cat inalt au mai ramas si �mi plec fruntea imi cobor visul imi urlu linistea si� probabbil o sa-nfrunt cu ropote unui singur pas abisul... imi iau durerea... imi iau infrangerea probabil, si te las... cu visul! |
||
fleurdelis Postat pe 19 Decembrie 2009 17:10 |
||
imi fac loc in timpanul timpului cu o umbra de migdal! imi fac loc in surasul tau amar umbrit de-o arsura abl-opal imi fac si ma joc de-a culorile cu umbra ta sa vedem cine isi va revendica zorile uriase blestemand culorile din palma ta! tu? eu? ea? sau blestemul in urlet al linistii!? sau... sau...??? |
||
fleurdelis Postat pe 19 Decembrie 2009 22:54 |
||
Da, raspunsurile veneau Pe negandite Intorcand gandurile La gandul tau. Da, icoane de raspuns Curgeau Pe nesoptite Plangang in soapta plansurile Raspuns la plansul tau. Da, Inima a adunat inimile Raspunzande La culoarea Gandului tau. da erau toate raspunsurile incalzind... sufletul tau! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Decembrie 2009 22:25 |
||
am zburat spre inaltimile sufletului tau.... am atins cu aripa caldura de acolo si penele au ars... m-am prabusit din cer dar tu, cu grija, m-ai ridicat si m-ai tinut la pieptul tau, asa cum tii o floare gingasa sa nu se ofileasca... mi-am intins apoi mainile tremurande catre tine si am incercat sa te gasesc in noianul de amintiri uitate de timp si de lume.... mi-am adus aminte de inima ta care batea in ritmul inimii mele... si te-am sarutat, vis frant in zborul catre neputinta mea albastra.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Decembrie 2009 23:42 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Decembrie 2009 23:49 |
||
Trei: Trei saruturi Unul dupa altul Se prefac nevazute De nicaieri stiute De nicicand Traite. Trei� Trei lacrimi Pe obraji cobor La vale In impreunarea Gurii Intr-un Zambet Egal, profil De sarutare Cazuta Din carnal, Peste suflet Sau peste�. Apasare! Trei deochiuri Cumpatate Trei femei Ne-aparate Trei�colinde De craciun Trei suspine Caline� Trei in calea mea se pun! de placere! si-un avant... sa aduca... mangaiere. |
||
fleurdelis Postat pe 21 Decembrie 2009 14:41 |
||
sunt sunt un vis mut un cadou nedesfacut o priveliste spre mare o privire cantatoare sunt o streasina sub ploi un ciudat nervos suvoi despicat in vise mute trepidand in pareri slute. sunt o ampla... melodie un...urias stilou hartie niste pasi rataciti pe zapada neinceputa... sunt o umbra cam... pierduta |
||
fleurdelis Postat pe 21 Decembrie 2009 17:32 |
||
de iarna.. | ||
fleurdelis Postat pe 27 Decembrie 2009 13:55 |
||
Am crescut felii de toamna In parcarea ta din suflet! Am gasit o frunza-n iarna Linistita, plansa �n taina, Fara sunet! Am crescut turturi de gheata Peste un d�cor albastru Peste amintiri de gheata Peste chipuri prinse-n ceata~ Am crescut inimi de vant�. Peste timpuri Si� Cand m-ai zarit plangand, Scrijelindu-mi� Numele �n trecutul verde m-am speriat! nu ti-am depasit iubirea! �am sperat�. |
||
fleurdelis Postat pe 27 Decembrie 2009 13:55 |
||
fleur... | ||
LILO Postat pe 27 Decembrie 2009 13:58 |
||
si io, si io | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Decembrie 2009 14:01 |
||
lamultzani si voua | ||
fleurdelis Postat pe 27 Decembrie 2009 14:23 |
||
si iar visam� la mana calda si la privirea aceea vrajita de dragoste ce-mi umplea sufletul . apoi ma trezeam, numarand tacerile in care unii din noi au spus tot, in timp ce altii abia incepeau sa spuna. apoi am masurat contratimpii si-am vazut ca incepusera sa cantareasca mai mult decat armonia. apoi m-am trezit . zburam in fond in alte directii. putea sa fie un zbor frumos. n-a fost, decat o plutire.reusita. poate de asta inca visam amandoi, acel zbor intreg . |
||
bluelight Postat pe 27 Decembrie 2009 14:46 |
||
si am vrut sa spun adio inimii care bate pentru tine.... si am vrut sa rup tacerea din interiorul mintii mele.... si am vrut sa te sterg sin amintirea sufletului meu... si am vrut sa sterg sarutul furat intr-o zi calduta de primavara sub o ninsoare de flori de cires... dar nu am putut sa alung iubirea mea pentru tine.... |
||
tutankhamon Postat pe 28 Decembrie 2009 23:47 |
||
de cireees...immm sisuletz ce'mi place cum infloresti tu ciresii aia'n decembrie... |
||
fleurdelis Postat pe 28 Decembrie 2009 23:52 |
||
sisuleeee.......mie o sa-mi placa la nemurire ciresii infloriti......ever and ever forever..... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Decembrie 2009 23:54 |
||
& mie zarzarii | ||
fleurdelis Postat pe 29 Decembrie 2009 12:25 |
||
ssst...se-aude monstrul! ne urmareste@! taci!!! ba nuuu, nu-i ora de culcare'acum. e ziua! si ce daca-i zapada? eu nu dorm! mie mi-e frica de mosntrul acela groaznic, care ne urmareste! sssssssssttt ti-am zis sa taci nu? de ce vorbesti asa de tare? si unde-i papusa? ea de ce nu doarme odata? eu nu adorm decat dupa ce... stttt...ne-aude monstrul si somnul?? somnul...a-nceput de la papusi! cand adorm papusile atunci... atunci monstrul tace! si toate visele dospesc in cozonacii din cuptorul bunicilor si in obrajii de nepoti care dorm. si somnul?? pai somnul... a inceput de la papusi! |
||
fleurdelis Postat pe 30 Decembrie 2009 16:29 |
||
prima si ultima piatra de marilena mihai "de ce nu le spui o poveste?" "trebuia?" "sigur! doar la asta te pricepi..." zambetul era agatat in stropii mari de incertitudini. zambetul stia sa fie amar si temator si... "hai sa bem ceva" "ce ai?" "ce doresti! bere, vin,whiskey..." "coca cola?" "nu am" "pepsi?" "nici!" "atunci nimic. multumesc!" "ba...trebuie sa bei ceva... sa...bem!" "e musai? atunci... apa! ai?" "da. asta am..." sticla umplea paharele transparente si mana tremura mai a timiditate, mai a asteptare..." stateam pe doua scaune albe in fata unei mese, fiecare gandindu-ne la altceva... "hai sa dam noroc..." "cu apa?" "da...daca asa ai vrut..." buzele ating delicat apa acidulata si,parca ceva, se strange in sufletul meu... pun paharul pe masa privind miscarea lichidului la atingerea planului drept... in acelasi timp un alt pahar era depus langa al meu, pe aceeasi masa, pe acelasi plan care devenise atat de ireal de sufocant... am simtit atingerea mainii lui pe mana mea si am stiut ca aerul nostru din acel moment nu va mai fi niciodata acelasi ca pana acum... |
||
mihaiarilena Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HEii | 24 | De la: anaROBERT 16 Septembrie 2010 13:02 |
citeste..si citeste din now.... morala?.. | 12 | De la: Lidiaolteanu 25 August 2011 17:22 |
buna ziua | 3 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:44 |
|
||
cresa si gradinita din iasi | 1 | De la: garbo087162 12 Ianuarie 2011 15:44 |
DE ASTAZI SALARIUL MEDIU PE ECONOMIE IN ROMANIA ESTE DE 2500 DE EURO PE LUNA ! | 2 | De la: MINCIUNICA 1 Aprilie 2012 12:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural