este, este Vivus fac eu cinste de data asta | ||
persidadamian Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:56 |
||
---|---|---|
ready....mama ..vezi ca eu nu beau des.....pashte si craciun.... ...dar daca ma provoci ...s-ar putea sa cazi tu primul de pe pod... |
||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:56 |
||
pai a stat la mandarin hotel, al mai tare din parcare, 5 stele, alea alea...m-am uitat si io pe google si-am dat buna ziua la curci... lux, neneaca... | ||
|
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:58 |
||
meeeeeeeeeiiiiiiiiiii! chestia cu podul era un exemplu, ca nu ma puteam gandii la alte exemple intelegeti voi | ||
persidadamian Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:58 |
||
anouk....sunt convinsa ca fiica ta ar trebui sa faca gemeni...asta in cazul in care iti ceri drepturile ca bunica.. | ||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:00 |
||
floryo, s-ar putea sa iei tzeapa, ca eu, cand prind momentul propice de neatentie a adversarului de pahar, vars continutul (pe gat) sis, ma enerveaza a' mica daca numai de pe insula Sentosa ti-a dat poze... si sper ca nu a facut baie prea mult in apa aia, ca vapoarele stateau ciopor la un kilometru de mal, asa ca nu vreau sa ma gandesc ce alergii o fi luat de acolo da' un Chinatown, o Little India cu Arab street si Soultan Mosque... da' un templu budhist, un Merlion si centrul de afaceri din Singapoore... alea unde-s? Ha? Ce, vrea sa-i dau pozele mele sa se bage si ea in ele? si apropos, cunosc bine hotelul ala. e superfain |
||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:01 |
||
de parca o sa ma lase pe mine sa ii cresc...asta-i ca mine, mama...nu-i place sa-si bage cineva nasu' in treaba ei crez ca o sa mi-l aduca in vacanta, hehehe... da' mai intai trebuie sa se hotarasca sa faca un copil... |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:02 |
||
ready....eu cand am un adversar smecher....sunt atenta ... ....sa ramana constient... oare la ce m-am gandit....? |
||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:06 |
||
ioi anouk....o sa am la nepotzi.... ....tre'sa ma gandesc serios la o bucatarie maaaaare.... ...dar abia astept... |
||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:08 |
||
ce faci bre, bagi femei mortu-n casa? alergii ? o asteapta cu claritine-ul la aeroport! |
||
melanie Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:08 |
||
sis, nici macar din Suntec City nu a vrut sa-ti dea poze sa postezi? ca hotelu', daca e mandarin oriental, e chiar acolo, pe raffles blv... daca e marina mandarin e un pic mai hacana, da' tot in zona. hi hi hi... Mel, si nu ar fi rau, macar asa preventiv, sa ii ceara un raport de activitate complet. cat a stat in apa, cate zile s-a dus acolo ... ca asa pare curata, da' cand vezi miile de vapoare la o zvarlitura de bat, cum asteapta sa intre in port, parca te mai gandesti inainte de a intra in apa... |
||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:08 |
||
Io cre'ca incep sa cunosc singaporele din ce in ce mai bine, din poze... plus imaginile cu filmul ala din '81, "un echipaj pentru singapore" se numea, cu Cozorici in rolul capitanului. |
||
anakin Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:10 |
||
misto, poaze | ||
melanie Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:10 |
||
Anakinu, merita orice efort sa-l cunosti si de acolo, de la fata locului macar vreo doua saptamani... |
||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:12 |
||
mel...asta-i brother...noroc ca s-a intors de-o saptamana bro, aste 5 poze mi le-a trimis, mama...ca netu meu pica ca migu... da' cica a fo' la delfinariu, sa se zgaiasca la delfinii roz...sa ma bata soarele, io nici nu am stiut ca exista o specie de delfini roz...s-a dus si la nush ce gradina zoo cu animalele in libertate, la 3 metri de ea si a mancat ca disperata mancare "non-europeana" a pus 4 kile in 10 zile ioi, si-am uitat de 3 zile la un centru de-ala de beauty, ehe, he, he... bro, nu ma speria...ca maine o duc la un control complet, mama...sa nu fii venit cu cevasilea de p-acolo |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:13 |
||
redi, nu spune de doua ori, ca nu se stie ce fac la anu'.. eu aveam in proiect altceva, dar poate ma ajuti cu un pont. | ||
anakin Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:16 |
||
noapte buna tuturor si vise placute | ||
persidadamian Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:17 |
||
sis, stai linistita si lasa fata in pace yeap... vazut alea de care zici matale, da' zi-i sa mai scobeasca, ca nu cred ca ti-a zis tot ce-a vazut Anakinu, pe bune, merita ORICE efort sa ajungi acolo. Eu sper ca o sa mai am si la anu' neamuri pe acolo, sa mai fac un drum cu copiii. Macar pentru inca o luna, ca acum. |
||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:19 |
||
mai...citesc la notificarile mele ca un nene ma roaga sa pun poaze cu mine ioi, ishtenem...e plina lumea de nebuni bro, vine sambata acasa si vad tot ce a pozat si a filmat sper sa nu de-a infarctu' peste mine cand oi vedea-o la 2 metri de tigru' siberian |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:20 |
||
sis, erai ultima persoana la care m-as fi gandit ca de abia acum descopera asta cu nebunii auzi, iti trimit o poaza de-a mea sa i-o pui? |
||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:25 |
||
baietzii si fetele ....somnik usor sa avetzi si vise roz... | ||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:28 |
||
mai bro...stiu ca oamenii nu-s cu toate tziglele pe casa...ce ? crezi ca io is mai zdravana ? da' nici sa rog un barbat sa puna poaze ca sa-l vizionez, parca totusi nu se face... |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:28 |
||
anouk....probabil e pura curiozitate... | ||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:34 |
||
sis, nu patesti nik, ca nu-s garduri si gratii, da-s terenurile amenajate in asa fel incat nu se poate trece dintr-o parte in alta decat cu utilaje speciale. si ramane valabila oferta cu poaza mea ioooiii, iti dai seama ce fatza ar face? hai, va zic si eu noapte buna, ca e tarziu si s-or furat cam multe... |
||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:36 |
||
ioi...si pe mine m-a vizitat MY_LOVE.... ..pot sa fac nani linistita... |
||
l_flory Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:41 |
||
..nu stiu ce sfat ai putea primi da la o persoana care tot timpul a trait cu o astfel de frica...adica eu cand aveam fata mica...asha faceam...traiam cu frica...si tot timpul ma uitam daca mai respira...desi o stiam sanatoasa...am trait tot timpul cu frica asta...acum are 8 ani jumate...si tot ma mai uit la ea..din cand in cand...in timp ce doarme sa vad daca mai respira...desi rational...stiu ca nu are cum sa se intample o astfel de treaba...eu zic...ca daca nu iti permiti sa consulti un psiholog...gaseste/ti cuvintele...prin care sa ii explici ca nu e vina lui ca... bebe..nu mai este...sau nu stiu..fa cum simti...tacerea e pentru oamenii mari...nu pentru copii. | ||
garbo055472 Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:35 |
||
Ati avut dreptate...era o farsa...mia culpa ca am fost asa mai credula ...cred ca unii is bolnavi cu capu'daca pot face astfel de glume...pe mine m-au luat fiori doar cand am citit...Ar trebui sa aiba grija ce isi doreste cea cu glumele sinistre ca s-ar putea chiar sa ii dea Dzeu | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:06 |
||
De la: maria1977, la data 2009-11-23 09:47:47in urma cu o saptamana a murit bebelusul meu in varsta de 7sapt , l-am gasit decedat dimineata , am adormit duminica seara la 2 iar la 7 dimineata l-am gasit pe bebe mort in patut. Mai am un baietel in varsta de 2ani si 4 luni care locuieste cu mine si care il iubea pe fratiorul lui cel mic foarte mult. As dori sa stiu cum sa abordez problema cu copilul meu dearece de o saptamana refuza sa vorbeasca despre bebe. Refuza deoarece "stie" (intuitiv, desigur), ca asta va produce o mare durere...Pik ti-a dat un sfat de bun-simt : urmeaza-l ! In plus, desi stiu cat de cumplit de greu este, mergeti pe mana copilasului ...practic, va ajuta si el cum poate...Nu-l fortati la nimic ! Nu tot insistati pe subiectul mortii fratiorului sau, caci e o mare greseala : rasuciti cutitul si in inima voastra, si intr-a lui...In rest, ce-as mai putea sa va spun decat sa aveti puterea de-a trece si peste asta si, dupa ce timpul va mai vindeva din rani, sa va propuneti sa-i faceti baietelului vostru si o surioara...Cat despre pitecantropii de pe-aici care si-au batut joc de durerea voastra, nu merita sa-i luati in seama ! Bunul Dumnezeu sa va dea putere ! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 24 Noiembrie 2009 22:38 |
||
nalio...si-a ras contu...nu te mai osteni | ||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 22:42 |
||
lasa ca mai apar 100, sa dea sfaturi | ||
si_totusi Postat pe 24 Noiembrie 2009 22:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
help:((! | 11 | De la: fleurdelis 23 Octombrie 2010 14:03 |
Autodepasirea -crearea unui model propriu in a evolua ! | 14 | De la: danko 27 Noiembrie 2015 20:56 |
viata de cosmar nu gasesc iesire | 38 | De la: neco 2 Mai 2013 22:23 |
|
||
imi voi recapata increderea?? | 48 | De la: garbo096026 15 Octombrie 2010 13:56 |
oare unde...? | 30 | De la: micabis 14 Iunie 2009 19:33 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn