Conteaza varsta in dragoste?

De la: Anouk, la data 2009-12-29 11:01:38mos ? baba ?

ce urat te-ai exprimat, lilo...

o zi buna sa aveti in continuare

pupa lilo pe anouk...
nu ti supara pi mini....am apasat acceleratia nitelus cam taree...
in fond IUBIREA e cea mai importanta si nu anii..
LILO
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:29
Cat despre 2012... speram ca Danny Glover va salva ce ar mai fi fost de salvat din film...
Atentie, ma refer la film, nu la "salvarile" din actiune
Se vede insa ca nu e destul un singur actor bun intr-un scenariu dezlanat, cu joc de roluri foarte fals... ca mai in toate productiile facute sa sparga recordurile de incasari...
Iar John Cusack... wtf is John Cusack?
In fine, in 2012 s-a incercat aplicarea retetei "Codul lui da Vinci" - cartea, nu filmul...
Din punctul meu de vedere, s-a reusit un mare fassss...
ready_vivus
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:30
De la: eladaela, la data 2009-12-29 11:17:40si apropo de topicul fetei....intrebarea mi se pare....retorica
depinde de fiecare,depinde de situatie,de interese de.....multe

Pe mine unul nu m-ar deranja o relatie cu o femeie mai in varsta. Daca nu gasesc pe cineva de varsta mea cu care sa ma inteleg, cu care sa pot discuta dupa ce a murit pasiunea, amorul, samd... nu-mi trebe. Drept dovada (si nu-mi fac reclama) sunt singurel pana la 30 de ani si astept si eu pe cineva sa ma accepte asa cum sunt, fara sa incerce sa ma schimbe, fara sa se uite la mine in portofel (oricum n-are ce vedea), fara sa se uite crucis la masina mea, proprietatea personala a lu tata, luata cu banii de la CEC (o veritabila 1300), si fara de fitze.. sincer nu gasesc pe nicaieri o femeie care sa aibe capul pe umeri!
Romeo_Ex
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:33
"sincer nu gasesc pe nicaieri o femeie care sa aibe capul pe umeri!"

ioooiii... unde-i virinuca sa iti bage mintile in capatzana aia de berbat porc si misogin si profitor si lenes care nu vrea decat secsuaiala cu fetele nevinovate si naive?
ready_vivus
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:36
2012 l-am vazut, citeste pls mai sus, am zis ca am ras! Am ras tare de tot pe ideea ca totul se prabusea numai in spatele lui, trecea culmea printre toate. Dar culmea rasului a fost cand erau in cladire si s-au spart toate geamurile. Ramasese un singur geam nespart si prin ala a trebuit sa treaca actorul principal. De ce nu au trecut prin cele sparte deja?
Ei, au fost multe scene din astea trase de par raaauuu de tooot!!!
Romeo_Ex
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:37
romeo, sincer, acum mi se pare ca generalizezi
pe principiul 'toti barbatii e porci"

nu-i chiar asa...o sa gasesti
zambila
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:38
bre, Romeo, matale o dadusi putin in matrimoniala d'aia...
garbo_C
De la: ready_vivus, la data 2009-12-29 11:36:17"sincer nu gasesc pe nicaieri o femeie care sa aibe capul pe umeri!"

ioooiii... unde-i virinuca sa iti bage mintile in capatzana aia de berbat porc si misogin si profitor si lenes care nu vrea decat secsuaiala cu fetele nevinovate si naive?

Chiar, pe unde umbla? Am inteles ca e casnica de meserie! Si da, sunt porc, misogin dar numai cu cele care parca te roaga sa fii asa!
Romeo_Ex
asta ziceam si eu romeo....depinde de multe
deci ...intrebare fara raspuns general valabil
eladaela
De la: Romeo_Ex, la data 2009-12-29 11:13:05Sunteti constienti ca stricam topicul fetii cu recenzii ale filmelor, nu?

ei ash!... de parca fata ar fi vrut un topic serios...
ready_vivus
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:39
De la: Celleste, la data 2009-12-29 11:38:21bre, Romeo, matale o dadusi putin in matrimoniala d'aia...

Am scris ca nu fac reclama, nici macar mascata...
Romeo_Ex
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:40
sincer nu gasesc pe nicaieri o femeie care sa aibe capul pe umeri!
zise ex-romeo...

si pe unde isi poarta femeili capetele???
LILO
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:40
De la: LILO, la data 2009-12-29 11:40:54sincer nu gasesc pe nicaieri o femeie care sa aibe capul pe umeri!
zise ex-romeo...

si pe unde isi poarta femeili capetele???

Habar nu am... dar mai caut
Romeo_Ex
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:43
in nori lilo,in nori
da' sunt cu picioarele pe pamant
eladaela
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:43
ia uite aci o melodie pt IUBIRE(facand abstractie de varsta)

varsta este aceea pe care o simte fiecare...

cu dedicatie pt anouk
http://www.youtube.com/watch?v=7JTv-hfxwo8&feature=related

SA FITI IUBITI!!!

P.S sa ne gandim la prima iubire ADEVARATA
LILO
Postat pe 29 Decembrie 2009 11:53
s-ar putea ca o parte din concluziile mele sa te ajute sa-ti formezi 0 idee despre ce inseamna o relatie cu diferenta mare de varsta intre parteneri. intre mine si sotul meu a fost o diferenta de 20 de ani. eu aveam 30 si el 50. sigur ca se vor uita strimb parintii, unii prieteni si altii, dar cel mai important este ceea ce simti tu. si ar fi bine sa privesti in viitor ,nu numai la clipa de fata. da, va imbatrani inaintea ta, dar daca acum te atrage , o face si datorita maturitatii sale si gandeste-te peste cate neplaceri ai trecut deja datorita acestui stadiu de implinire a personalitatii lui! da, te apreciaza mai mult pt. ca i-ai putea fi copil,iar daca el isi asuma sa treaca laga tine prin maturizarea ta atunci si tu poti sa faci acelasi lucru pentru ca el sa treaca prin varsta a doua ....si a treia....dar daca esti o persoana naravasa, si daca simti ca ai sa-ti regreti tineretea, daca esti prea zburdalnica , sa stii ca vei rani enorm un barbat cu 15 ani mai mare ca tine. Numai tu trebuie sa-ti dai raspunsul final dupa oconfruntare sincera si decisiva cu tine insati. daca din fericire vei spune da si vei fi si in stare sa sustii acest da pentru totdeauna, atunci ivei primi multe din acele daruri minunate pe care putini le primesc in cuplu.
cristodorescu
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:46
Astepti un raspuns de incurajare.Avand in vedere ceea ce simti nu mai ai nevoie de sfatul nimanui.Traieste clipa , altfel vei regreta toata viata.Succes!
garbo078049
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:56
bueeeey....merci....si io care abia asteptam sa vad 2012....multam.....
nazirra
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:59
si cine te opreste nazirro sa-l vezi?
da' oricum esti mai castigata daca ti-l povestesc eu aici... cu lux de amanunte, pe faze, minute si secunde
oricum va iesi un scenariu mai bun
ready_vivus
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:07
mie mi-e frica de ce-o sa iasa...
sora_ilsi
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:09
il am pe cd....da nu merge acas leptopu....ca l o sticat calculatoru la buc....i am dat leptocu...l o stricat....mi o facut eti un cd pentru dvd da dvd meu ii din 2003 de cind am venit io din elvetia...si ii lipseste nu stiu ce si uite asiiia le port cu miine......fiilmul l am kcerut dinainte de a aparea....ooooof.....acuma poci sa suflu......???????
nazirra
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:11
deci, nazi, l-am vazut io, nici o treaba...
trist rau, am si ras...mai mult m-a intristat faptul ca nu vroia pisoiul sa manance lactic
zambila
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:15
la inceputul relatiei nu simti ca varsta ar fi un impediment,dar pe parcurs o sa-ti dai seama ca diferenta de varsta isi pune amprenta pe relatia voastra.incearca si o sa vezi
cristina03
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:17
io cred ca i ceva in aer......iote acu mi i s o blocat si cartela la tel!!!!!io stateam linistita tel de la firma nu ma suna nimeni.....liniste cind colo s a blocat cartela.....scheisse!!!!!!!
nazirra
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:18
Buna, draga mea!
Eu am o relatie asemanatoare alei tale si, sa fiu sincera, ar putea fi si mai bine.Intr-adevar ne intelegem bine, ma rasfata, e grijuliu, insa in unele situatii diferenta de varsta se simte.Incercam sa trecem peste asta...si deocamdata ne iese bine, insa pe viitor, nu stiu....sper sa nu se schimbe.
Intotdeauna mi-au placut barbatii maturi pentru gandirea pe care o au si pentru modul in care vad ei viata(am incercat sa selectez ce i mai bun pentru mine, adica nu am vorbit cu un barbat doar pentru ca e matur-poate fi matur si sa nu aiba nimic in cap).
Stii cum e..."socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"...asadar pentru niste mailuri si conversatii pe net nu e cazul sa ajungi la concluzia ca e barbatul vietii tale.Iti spun asta pentru ca atat timp cat am vorbit cu prietenul meu pe mess, totul parea sa fie perfect, dupa ce ne-am intalnit lucrurile s-au schimbat un pic...asta se datoreaza caracterelor noastre tari...suntem amandoi la fel de "incapatanati"...eh ...oricum e ok relatia.Daca tu simti ca acest om ar putea fi ceea ce cauti, nu are rost sa stai pe ganduri...incearca si gata.Pana la urma "ce-i al tau e pus deoparte", asadar daca el este pentru tine, nu ar trebui sa reuseasca cei din jur sa influenteze relatia sub niciun fel.
PARINTII:da...este adevarat ca sunt cei ce ti-au dat viata, te-au educat si te-au intretinut, insa asta nu inseamna ca iti pot dirija si viitorul...esti femeie...trebuie sa iti iei singura deciiile pentru ca mai apoi sa nu regreti pentru ca ai facut una,sau nu ai facut alta...
IN CONCLUZIE:sfatul meu este sa incerci...daca merge,foarte bine, daca nu merge...bine.Tu ai incercat...Multa bafta!
kathya
Postat pe 30 Decembrie 2009 09:57
superba melodie,LILO!:)
kathya
Postat pe 30 Decembrie 2009 10:10
Stii ce zicea Freud despre relatii, nu?
Romeo_Ex
Postat pe 30 Decembrie 2009 10:29
Romeo, niciodata sa nu spui: niciodata...
garbo_C
Postat pe 31 Decembrie 2009 12:31
bre,Romica...ia cauta tu-n vecini,bre...
preciouss
Postat pe 31 Decembrie 2009 15:29
Cei care nu stiu sa planga din toata inima, nu stiu nici sa rada. -Golda Meir
Fa ce iti dicteaza inima, sau...... mintea.... Totul e sa nu-ti para rau pentru nimic, niciodata.
La Multi Ani pentru 2010 si...intelepciune si noroc!
rodiali
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inregistrare convorbiri telefonice 7 De la: buna01 12 Ianuarie 2010 14:26
Varsta in dragoste 1 De la: byanka_rcv 29 Martie 2010 09:58
Unghii False 1 De la: glamournails 4 Decembrie 2010 13:08
nu cred 6 De la: tutankhamon 13 Februarie 2010 20:59
doamne cu amanti 31 De la: si_totusi 1 Ianuarie 2010 21:55
Setari Cookie-uri