aia crezi tu ca nu conteaza | ||
cobra_jimbolia Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:16 |
||
---|---|---|
De la: l_flory, la data 2009-12-23 02:41:07....nu conteaza varsta ....atata timp cat exista respect reciproc intre parteneri consider ca e ok....parerea mea....aia crezi tu ca nu conteaza |
||
cobra_jimbolia Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:19 |
||
OAm trait o astfel de experienta cu ceva tim in urma din pacate a intervenit intre noi un accident stupid si el a disparut brusc din lumea asta.Nu stiu cum ar fi fost pina la urma dar cit a durat ...5 ani..am trait cea mai frumoasa poveste de dragoste...oare chiar asa mult conteaza diferenta de virsta sau mai important este omul de linga tine | ||
|
||
kikimun_yahoo_com Postat pe 2 Ianuarie 2010 07:44 |
||
mie imi plac comentariile si opiniile absolut personale si pline de substantza ale domnului jimbla restul, printre care si varsta, nu conteaza |
||
pik_nik Postat pe 2 Ianuarie 2010 08:19 |
||
ai dreptate, doar dimensiunile conteaza (ale contului) | ||
anisoaraf Postat pe 2 Ianuarie 2010 09:22 |
||
Daca asta simti, mergi mai departe, eu sunt intro situatie similara, doar ca e invers si din pacate cel de langa mine are aceste pprejudecati, asa ca traiste-ti viata si iubirea , mai ales ca iti este impartasita in totalitate. MUlt succes! | ||
garbo072480 Postat pe 2 Ianuarie 2010 10:19 |
||
nu lua in serios chear tot ce citesti, simtul umorului creste nivelul endorfinelor-responsabili de confortul psihic si gradul de fericire... | ||
anisoaraf Postat pe 2 Ianuarie 2010 10:35 |
||
Teoretic cred ca nu ar trebui sa conteze, atita timp cit exista dragoste si respect. Ceea ce se intimpla uneori este cumplit...tindem sa luam in seama parerea celor din jur, uitind ca defapt noi traim cu aceste persoane.In joc este viata si sufletul noastru de aceea cred ca trebuie sa privim lucrurile cu ochii inimii. Personal am intilnit pe cineva cu 9ani mai mare care mi-a oferit tot ceea ce putea sa-mi ofere un barbat adevarat si cu mult suflet. Stiu ca indiferent de virsta la care poate fi el fata de mine (peste ani) eu il voi iubi la fel...ceea ce mi-a daruit timp de multi ani nu se poate uita. Dragii mei nu tineti cont de virsta ! |
||
garbo086191 Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:34 |
||
hmmm a zis ca s-a indragostiti de banii lui si nicidecum de el eh hai sa fim seriosi ce dracu sa vezi la unu care e mai batran ca tatal tau ?????????ce placere simti atunci cand te ia in brate ca deja miroase a batran??? | ||
vio Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:45 |
||
vio Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:47 |
||
Fetelor,chiar virsta n are nici o legatura cu fericirea. Dupa 14 ani cu un sot de aceeasi varsta cu mine am avut o relatie cu unul mai in varsta cu 12 ani decat mine,a fost infernal...si acum sunt intr o relatie cu un barbat mai tanar decat mine cu 5 ani,si sunt super fericita,traiesc un vis.Trebuie doar sa ai noroc,si asta nu are nici o legatura cu data nasterii... Va doresc an nou fericit,cu multa iubire. |
||
28EWITA Postat pe 3 Ianuarie 2010 03:19 |
||
mai bn cauta pe cv de varsta ta cel mult cu o diferenta de doar 5 ani intre voi el mai mare altfel ai sa regreti mai tarziu iti zic din experienta proprie.poate ma asculti spre binele tau de mai tarziu .o straina cu intentii bune........... | ||
garbo004828 Postat pe 3 Ianuarie 2010 03:20 |
||
Cum sa nu se poarte frumos, nenea de 40? Un'e mai pupa el fatuci de 25? In visele lui erotice, poate. |
||
cami_g Postat pe 3 Ianuarie 2010 03:26 |
||
As vrea sa stiu si eu ce sa fac am 36 de ani si am o relatie cu o domnisoara de 19 ani.este foarte frumoasa si ma atras foarte mult.DAR de curand am aflat ca sa prostituat cea ce ma afecteaza foarte mult,va dati seama ca nu am cum sa am vreodata incredere in ea,si problema este ca nu a facuto numai pentru bani.. ca nu erea saraca sau eu stiu, nui lipsea nimic ,mai mult din nevoia de sex..10 ,15 barbati pe noapte...ce sa fac. o iubesc dar ...nu pot. voi ce ma sfatuiti. | ||
garbo072465 Postat pe 3 Ianuarie 2010 04:44 |
||
Ma face sa ma simt minunat....ATAT CONTEAZA CLIPA....ESTE RANS. | ||
garbo010450 Postat pe 3 Ianuarie 2010 05:01 |
||
hmm...cam mare diferenta de varsta,si apar inevitabil diferentele de mentalitate.cred ca undeva maxim 8 ani e sufucient.dar 15 e dublu,sorry,e parerea mea. | ||
garbo050108 Postat pe 3 Ianuarie 2010 05:01 |
||
daca santeti ok si in pat e ok TRAIESTE MOMENTUL SI CLIPA iar parintii!!!!!ZI CA EI SI FA CA TINE!!!!!!! - | ||
garbo064463 Postat pe 3 Ianuarie 2010 05:08 |
||
NU parerea mea este sa te gandesti inainte; este frumos acum, dar mai tarziu, peste 6 luni, 1 an, etc. ... nu va fi la fel, cu siguranta. pastreaza legatura ca una de amicitie, cunostinta, dar nu mai mult. |
||
klauklar Postat pe 3 Ianuarie 2010 05:16 |
||
AI DREPTATE CAMI ALTII CARE AU NOROCUL ASTA DE A AVEA FETE TINERE SANATOASE DESTEPTE ....LOR LI SE PAR A FII CEVA NORMAL AIUREA NU? | ||
AdelinaIK Postat pe 3 Ianuarie 2010 05:21 |
||
Am avut si eu o relatie in care diferenta de varsta a fost de 20 ani. 10 ani am fost impreuna si in primii 4-5 ani nici ca se putea mai bine, in urmatorii 2-3 ani am inceput sa deschid ochii, dar cum timpul trecea am constatat diferentele de varsta, pulsul vietii mele nu era la fel cu al lui , doream viata mai multa in societata...si... au inceput problemele, care timp de vreo 2 ani m-am lasat cu un gust amar si foarte multe cuvinte dure la adresa mea. Acum cand stau stramb si judec drept, a fost o experienta plina in invataturi, dar , cand esti tanar sentimentele te vor ghida in viata. Dupa ce treci de prima tinerete, dicteaza ratiunea, gandesti totul ca o afacere (e cam dur spus).Si totusi exceptia bate regula, barbatul poate fi de 40 de ani si sa gandeasca ca unul de 30 (sau mai putin) iar easa aiba 18.... si....sa fie matura in gandire.E ceva greu de explicat cum vine dragostea, cum se consuma, si apoi cum lasa loc singuratatii. Sa va avuca ceasul ce nu va aduce anul... numai bine! |
||
garbo045078 Postat pe 3 Ianuarie 2010 06:34 |
||
daca are familie este f f f rau si n o sa te aplaude nimeni si nici tu mai tarziu. | ||
garbo011957 Postat pe 3 Ianuarie 2010 06:52 |
||
Depinde de tine si de el Pune in balanta lucrurile bune si cele rele,dar pt acest lucru trebuie sa fii foarte corecta,impartiala Viata mi-a demonstrat ca nu conteaza altceva in relatie decat omul Sa nu crezi ca daca este mai mare decat tine este perfect sau este foarte bun si daca este mai mic nu trebuie sa-i dai atentie Gresit.Gandeste-te ca de aceasta decizia depinde insasi viata ta Nimeni din lume nu poate sa te sfatuiasca exact pt ca nu exista o reteta a FERICIRII Dar cine este corect si cinstit poate sa te sfatuiasca sa cantaresti foarte bine ,asta da dovada de maturitate Ca o concluzie Sa fii realist in ceea ce-ti dorest si in ceea ce vrei Mult success |
||
garbo011924 Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:04 |
||
De la: garbo012863, la data 2009-12-23 01:53:52 dar ce ziceti fetelor,in cazul cand doamna este mai mare decat domnul cu 14 ani...?!.................................................asta chiar mar interesa si pe mine ,,ce ati zice daca doamna ar fi mai mare cu 10-12 ani ca barbatul?,,eu am o relatie cu un tip mai mic ca mine,si nu cred ca duce nicaieri ,,cu toate ca el insista si ca ma iubeste,eu deja simt ca numai e ca la inceput,,,,si niciodata nu ma insel in ceea ce simt si vad.....mi-ar prinde bine niste sfaturi de la voi.... |
||
pusa40 Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:22 |
||
Din pacate trebuie sa stiti ca nu exista reteta perfevta pentru astfel de situatii poate fi si una din situatiile descrise de voi si poate fi si cu totul altfel. Trebuie vazut fiecare caz in parte. Succes. | ||
PetricaFi Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:31 |
||
o sa iti para rau mai tarziu,ca o sa fie mai batran si tu mai in floarea varstei,dar daca il iubesti nu mai conteaza. oricum trebuie sa te gandesti f bine | ||
garbo024180 Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:34 |
||
De la: nazirra, la data 2009-12-29 09:09:17ei nu....acolo ii dragoste oarba!!!!!ea 47....el 27.....ii looooove......sigur...... cum de faceti misto fetelor??? parca aveati aici un exemplu super..pe wife si pe al ei sot..cum de faceti atat misto?? ce vi se pare as aimposibil o dragoste unde femeia e mai mare..cu si chiar 15 ani??? rele sunteti mama!! rele reeeeleeeeeeeeeeee!! |
||
dede Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:45 |
||
Incearca sa il cunosti si in realitate; doar internetul nu ofera imagine reala. Defecte au si cei mai in varsta si cei mai tineri. Se spune ca fiecare dintre noi avem 3 ursiti; partea proasta e ca toti 3 au acealsi defecte si calitati, doar aspectul fiindu-le diferit. Iti scrie cineva care a trecut prin toate lucrurile astea. Succes si optimism! Incercarea moarte n-are! |
||
gabriela_proca Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:50 |
||
ei, sunt femei! | ||
pik_nik Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:51 |
||
si nenea 450 imi place! e RANS dom'le! nu stiu ce inseamna, da' o zice convingator! |
||
pik_nik Postat pe 3 Ianuarie 2010 07:53 |
||
De la: l_flory, la data 2009-12-23 02:41:07....nu conteaza varsta ....atata timp cat exista respect reciproc intre parteneri consider ca e ok....parerea mea.... |
||
garbo061170 Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as dori si eu un sfat! | 16 | De la: anonima20 16 Mai 2012 18:38 |
FANTEZII | 4 | De la: Vidar 17 Iulie 2009 19:59 |
Par gras ! | 3 | De la: denyisse 27 Aprilie 2017 22:54 |
|
||
buna seara tuturor | 1 | De la: garbo077323 25 Ianuarie 2010 22:23 |
sani mari | 52 | De la: ovidiu42 10 Iulie 2009 21:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară