nu te teme ca nu ai de ce. o rel care sa dureze peste ani nu se bazeaza pe atractie si pe varsta- gandeste te ca noi femeile ,, ne trecem ,, mai repede in timp ce barbatii raman fresh mai mult timp. asa ca prob aspectului peste 20 ani nu va fi o probl. nu stiu ce relatii ai avut pana acum dar barbatii se maturizeaza mai greu asa ca iti trebuia macar o dif de 5 ani pt a avae langa tine un barbat cu adevarat matur. la tyine sunt mai mult de 5 ani. ei si ce???? gandeste te daca iti este tie bine in aceasta rel si nu lua in seama parerile celorlalti. tu stii cel mai bine cum iti este si ce iti doresti- ai incredere in tine asta este sfatul meu . numai bine iti doresc | ||
tauroaica Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:17 |
||
---|---|---|
da' ar putea interveni o problema de (dez)echilibru social aici!!! daca toate tinerelele isi aleg barbatii maturi, ce ne facem cu maturele si barbatii tineri? |
||
pik_nik Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:20 |
||
mai bine gandeste-te sa nu-ti doresti tu un tip mai tanar mai tarziu | ||
|
||
garbo041708 Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:36 |
||
mai tarziu, adica pentru pranz, cina...? ca pentru varsta maturitatii inaintate, niciuna nu ar refuza... |
||
pik_nik Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:40 |
||
eu cred ca dragostea nu are varsta ma tog nici la 10 ani cai aiurea dar eu de 14 ani sunt indragostit de o fata care crede ca la 14 ani e prea devreme dar nu iar displace sa fie cu mn | ||
dragon Postat pe 3 Ianuarie 2010 08:56 |
||
daca te togi, chiar nu conteaza varsta | ||
pik_nik Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:00 |
||
De la: garbo041708, la data 2010-01-03 08:36:25 mai bine gandeste-te sa nu-ti doresti tu un tip mai tanar mai tarziu ar fi ...perfect! conteaza si varsta da' nu prea mult.. sunt de acord cu cineva care spune ca barbatzii se maturizeaza mai tarziu(dintr-un punct de vedere) -asta in general, statistic vorbind da' cui ii pasa de statistici cand fiecare in parte poate fi o exceptie? |
||
andalexkor Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:04 |
||
In primul rand "LA MULTI ANI!". Unde vom ajunge daca tinem cont mereu de GURA LUMII? Iti spun eu:NICIUNDE!!! Da, este adevarat ca nu o sa iti fie usor, dar daca tu iti doresti cu adevarat sa fii cu aceasta persoana si daca esti convinsa ca ese un om minunat, va trebui sa iti asumi responsabilitatea de a infrunta orice obstacol. Nu trebuie sa ne temem de ceea ce simtim si mai ales nu trebuie sa ne fie frica sa spunem ceea ce simtim.Iti trebuie hotarare si curaj. Nu lasa trenul sa plece din gara fara ca tu sa te fi urcat pentru ca este pacat. SUCCES!!! | ||
garbo085331 Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:04 |
||
app. de varsta ....peste 5 ani el va fi plictisit ,obosit,vor aparea diverse probleme,iar tu ,vei fi in plina forta si vei tanji dupa "multe".......cum te vei descurca??...te vei resemna sau vei deveni o frustrata?? | ||
garbo004943 Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:05 |
||
BUNA SI LA MULTI ANI !!! PROBLEMA TA E CAMCOMPLICATA SI DEOBICEI MA FERESC SA DAU SFATURI IN SITUATII DELICATE CA ACEASTA DE FACTO.DIN CITE STIU EU DIFERENTA DE VIRSTA INTRE DOI PARTENERI E BINE SAFIE CAM DE 4-8 ANI IN FAVOAREA BARBATULUI.E ADEVARAT DRAGOSTEA NU ARE VIRSTA,DAR CONVETUIREA INTR-UN CUPLU CU O DIFERENTA MAI MARE DE 15 ANI ESTE O ILUZIE PT. AMBII.EU ZIC SA NU TE GREBESTI SI SA-TI OFERI O PERIOADA F. LUNGA DE AMICITIE.AR FI MULTE DE SPUS,HAI INCA UNA SI GATA. ASCULTA-TI GLASUL INIMII.TOATE BUNE | ||
Weisswolf Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:06 |
||
probabil ca si daca ar fi invers adik ea sa fie mai mare ca el cum este in cazul meu o diferenta de 10 ani eu 30 el 20 ar fi aceiasi chestie.nu poate fi vorba de o relatie in care amindoi au aceleasi afinitati ci doar de chestia aia in care cel mai mare ii ofera senzatia de paternitate sau maternitate celuilalt .poate din punct de vedere sexual poate merge dar nici acolo deoarece experienta isi spune cuvintul. |
||
sanque Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:07 |
||
Buna Dragostea nu are varsta eu asa zic,eu am avut 7 ani un barbat cu 16 ani mai invarsta ca mine si au fost clipe de neuitat.Mie imi pare rau ca am gresit si ne-am despartit,dar am ramas prieteni si ne respectam...Deci iubito daca tu crezi ca ii ceea ce vrei de la un barbat, te face fericita... nu conteaza ce zice lumea, ca gura lumi niciodata nu poti sa o multumesti, iubeste si lasate iubita, ca timpu le rezolva pe toate,daca e dat sa fiti impreuna pana la moarte ve-ti fi daca nu,nu.Ani zboara si ce e mai frumos decat sa iubesti si sa fi iubit?Sa faci ce crezi tu,dar oricare ar fi decizia ta sa nu-ti para niciodata rau de ceea ce faci,ca cineva acolo sus iubeste pe fiecare.Sa fi iubita si sa iubesti cu toata finta ta...Pupici |
||
Babi Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:10 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-21 08:33:38cam multe puncte de suspensie de fapt, virgulitze de suspensie. |
||
garbo013572 Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:21 |
||
BUNA...EU CRED CA NU CONTEAZA VARSTA...MEREU NE LUAM DUPA CE SPUN ALTII..DAR CE SPUNE INIMA NOASTRA?SI DACA ESTI CU UNUL DE ANII TAI CREZI CA VEI FII MAI FERICITA? | ||
FLORESS Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:25 |
||
Buna ziua oameni buni.normal ca nu conteaza varsta in dragoste dar depinde de caracterul fiecaruia si de cum stii sa o intretii. De cele mai multe ori se vorbeste despre o relatie in care barbatul este mai in varsta,sotu[ meu este cu 9 ani mai MIC decat mine ne-am iubit dar ne-am si despartit si nu cred ca o sa ma mai impac cu el dupa greselile p care l-ea facut dar nu au fost gen "inselare"dar stand despartiti relatia s-a racit. Ce vreau sa va spun (ironia sorti}ca acum cunosc p cineva tot cu 9 ani mai mic si ma gandesc sa incerc sa o iau de la capat pentru ca pt mine NU CONTEAZA VARSTA nici ce zice lumea. "Ce iti scrie Dumnezeu pe frunte , aceea vei deveni." Coranul |
||
anca33a Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:29 |
||
buna.este f adevarat ca dragostea nu are varsta.Daca simti ca-l iubesti cu adevarat nu sta pe ganduri si nu asculta la gura lumii, fa ce-ti dicteaza inima.Eu una nu as avea nimic impotriva,important e ce simti tu.In situatii din astea e mai greu sa ceri sfaturi ,fiecare are parerea lui,dar cea mai importanta este a ta, tu decizi pt tine.Tot ceea ce conteaza este sa-l iubesti si el la fel restul.......... Multa bafta !ia decizia singura. |
||
nicolla_75 Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:37 |
||
Oricate sfaturi ti se vor da sau experiente de viata ti se vor cita esti singura in masuara sa decizi. Fiecare ne traim propriile experientem propriile esecuri, propria viata.Personal cred in conceptul, am esuat dar am incercat, AM TRAIT, decat sa ma intreb cum ar fi fost daca...Succes! Iar gura lumii nu trebuie sa conteze niciodata.Atat timp cat nu esti dependenta de acei straini nu esti datoare sa dai socoteala pentru deciziile tale.Viata ai primit-o de la Doamne Doamne si el nu ti-a pus conditii in daruierea sentimentelor, iar oamenii sunt doar intersectii care nu au dreptul sa-ti judece comportamentul | ||
elamihaela2 Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:40 |
||
Da, da ...peste tot auzim lozinca "nu conteaza varsta in dragoste"! Parerea mea este sa iti asculti inima. El la varsta lui are toate atuurile sa te cucereasca. Te-ai gandit vreo clipa ca si el a fost ca si ceilalti cand a avut varsta cuprinsa in intervalul 25 - 30 si ceva de ani ? Nu cred. Experienta isi spune cuvantul. Traieste-ti viata fara niciun regret, si daca inima iti spune sa fii cu el...nu mai cere parerea nimanui. |
||
suzannacharisma Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:48 |
||
eu cred ca asta conteaza cel mai mult,virsta,poti sa fii milionar,dar daca peste ani te trezesti cu un batrainel linga tine nu-i nici o placere.Eu am 51 de ani,si ma simt bine la varsta mea,arat tinara,fac sport,si stii ca la sala de fitness sunt numai barbati tineri,rar cate un batranel pe ici pe colo.Am cunoscut pe cineva mai mare cu 8 ani ca mine,dar vreau sa-ti spun ca nu l-am putut suporta mai mult de 1 ora.Dupa nici o ora m-am ridicat si-am plecat unde-am vazut cu ochii.M-am scuzat ca ma duc la toaleta si-am rupt-o la fuga prin Cismigiu.Deci draga mea trage concluzii,daca nu vrei sa fugi mincand nori peste 20 de ani de linga el,atunci du-te la o sala de fitness,fa sport,fa gimnastica,simte-te bine,si vezi ce mai faci. Ai grija de tine,si pune ochii pe un barbat tinar si frumos linga care sa-mbatraniti impreuna.Success!!! |
||
pusy_aol Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:57 |
||
Fata draga, eu am 45 de ani si-ti spun sincer ca mi-ar place o aventura cu o fata de 25 de ani cum ai tu, dar o relatie de durata nu cred ca as putea duce. In primul rand el are mintea mai coapta (daca are minte) si tu nu ai deloc, scuza-ma dar asa e, eu nu cred ca el vrea o relatie stabila si de durata. Gandeste-te bine. Sunt o gramada de baieti cu varsta apropiata de a ta, nu te grabi sa iesi cu taica-tu' pe strada. E naspa. | ||
ionserioja Postat pe 3 Ianuarie 2010 09:59 |
||
Eu am 39 ani si sunt de patru luni cu un arbat de 28...totul este ok, ne intelegem perfect, au fost si clipe tensionate dar dragostea a invins...Nu ma intereseaza ce va fi peste un an sau doi, important e ca acum sunt fericita si linistita...il iubesc, ma iubeste, suntem fericiti impreuna...Sfatul meu e sa traiti clipa, sa nu va luati dupa prejudecati si sa faceti ceea ce credeti ca e mai bine pentru voi...Multa dragoste va doresc! | ||
stergarel_mar Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:03 |
||
Iti dau o sugestie: analizeaza-ti bine relatia cu tatal tau. Este o relatie de prietenie, intelegere profunda, comunicare sau, dimpotriva, tatal tau este o persoana autoritara, severa, rece fata de care, in timp, ai pastrat distanta? Este esential sa intelegi raportul cu tatal tau, indiferent de varsta barbatului cu care vei fi, insa cu atat mai mult daca e mai in varsta ca tine. De fiecare data alegem o persoana in functie de interesele si intuitiile inconstientului, care pot fi naturale, sanatoase, sau pot fi denaturate, in functie de starea de bine sau frustratie traite in relatiile cu cei apropiati inca de cand ne-am nascut. E bine sa cunoastem toate aceste aspecte pentru a fi liberi si independenti in alegerile noastre. | ||
panali Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:04 |
||
Am ani multi... am trecut prin multe.. In DRAGOSTE ... NU CONTEAZA VARSTA... daca e adevarata. Trebuie traita din plin. Nu se stie daca mai vine vre-odata. Pentru o casatorie... e altceva. Casatorie e mai mult un contract. Dar chiar de ai fost educat sa crezi ca este definitiv, sa nu te bazezi pe asta niciodata! Din ce vad eu in jur, 15 ani mai mult la el nu sunt multi. Femeile imbatranesc, se trec mai repede. De aceea EI, majoritatea, se vor uita mereu la ceva mai proaspat care sa le intareasca siguranta de sine. Daca tine... la 50 de ani ai tai, el va avea 65. Ai grija doar sa il pastrezi sanatos, si totul va fi perfect! |
||
garbod6f641 Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:25 |
||
In dragoste nu exista o scara gradata. Tu trebuie sa gandesti cu inima dar si cu mintea. Terebuie sa-i stii trecutul omului. Barbatilor le plac femeile mai tinere ...dar ei in general sunt egoisti. Deci, atentie | ||
dimitriu Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:27 |
||
In dragoste nu exista o scara gradata. Tu trebuie sa gandesti cu inima dar si cu mintea. Terebuie sa-i stii trecutul omului. Barbatilor le plac femeile mai tinere ...dar ei in general sunt egoisti. Deci, atentie | ||
dimitriu Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:27 |
||
Sa-l pastreze sanatos? | ||
Doara Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:27 |
||
dri.......daca crezi ca este persoana potrivita pentru tine si crezi ca te va iubi asa cum iti doresti tu atunci parerea mea este ca nu conteaza ce spun cei din jurul tau .....conteaza ce spunde inima ta....si undeori da,este bine sa asculti de sgaturile ceilalti dar in totdeauna este bine sa iti asculti inima | ||
garbo068983 Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:28 |
||
si inca o chestie...sa presupunem ca peste 10 ani cand tu vei fi in plina forta el ve fi plictisit ...tot timpul esxista divortul....niciodata nu trebuie sa gandesti negativ....uiatate si la partea plina a paharului..ORICUM NOROC MULT | ||
garbo068983 Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:33 |
||
buna pe scurt iti spun ca nu conteaza virsta.eu am 46 de ani si sotul meu 30.sintem impreuna de 9 ani.unde este dragoste virsta nu conteaza | ||
garbo074603 Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:36 |
||
din pctul meu d vedere conteaza....dar nu acum...la inceput...totul e roz si frumos dar in timp o s vezi ca,conteaza foarte mult... O sa ganditi diferit,tu o s ai alte aspiratii,in timp ce el nu o s mai guste nici macar o gluma... O sa te vrea numai pt el si o sa te rupa de tot ce inseamna viata,distractie,prieteni...etc. Am 20 de ani dar iti spun din proprie experienta... am stat cu un tip mai mare cu 10 ani decat mine,am fost impreuna 3 ani d zile....la inceput a fost frumos...dar in timp conteaza varsta foarte mult,fara sa iti dai seama...ma rupsese de absolut tot,ma vroia numai pt el si numai lg el...nu o s suporti prea mult s te simti inchisa ca intr-o cusca.... si sa stii ca o vorba spune ca defapt in dragoste exista un lighian plin cu kkt si deasupra putina miere...dar dupa ce se duce mierea aceea,nu-ti mai trebuie...ai grija ce vrei s faci si gandeste-te de mai multe ori inainte s iei o decizie... | ||
byoanna Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutatima sa scap de cosi | 37 | De la: Anouk 22 Decembrie 2009 19:25 |
Placa de intins parul | 1 | De la: geanyna23 21 Martie 2011 09:53 |
extensii de par clip on | 1 | De la: cora 22 Mai 2009 12:43 |
|
||
va rog ajutati.ma | 8 | De la: blaa 24 Ianuarie 2010 20:04 |
Cum tratez acneea fara medicamente | 3 | De la: garbo_7980 12 Noiembrie 2013 13:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară