Conteaza varsta in dragoste?

este complicat sa dai sfaturi...adevarate..ca povesti si versiuni..sunt o gramada...eu stau cu cineva mai mic decat mine cu 10 ani...sunt multe de zis...ne iubim..ne respectam...dar...exista..acest...dar....am avut multe de infruntat..din partea familiei mele...a fost greu...dar daca exista dragoste,,,treci peste toate....asa zici atunci...si nici nu iti dai seama cum se schimba totul de seara pana dimineata...eu sunt fericita acuma langa el..dar stiu ca va venii o zii in care voi suferii...numai bine...
gabicuchi
Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:51
Am vazut ca s-au dat multe raspunsuri si ma gandesc ca intre timp cea care a deschis topicul s-a si lamurit. Nu conteaza varsta in dragoste, cu siguranta nu. Poti iubi pe oricine, fara sa te intereseze varsta. Conteaza insa in societate, in relatie... Un barbat mult mai in varsta ca tine are alte preocupari, si-a facut deja tabieturi, lucruri pe care tu mu le mai poti schimba. Deci, iti ramane sa te schimbi tu, sa ai tu aceleasi preocupari cu el. Daca il iubesti, o poti face. Eu nu te-as sfatui totusi... In relatiile acestea, cei mai in varsta se hranesc cu tineretea celuilalt. Daca il iubiesti, ajungi sa imbatranesti inainte de vreme, fara sa-ti dai seama. Imbatranesti in gandire, in comportament si e pacat.. Parerea mea. Cred ca ar trebui sa ne traim fiecare etapa a vietii, fiecare varsta la timpul ei, pentru ca avem doar o viata si nimeni nu ne da anii inapoi. Cand te vei trezi candva, cand drafostea se va fi domolit, vei realiza ca au trecut anii pe langa tine fara sa-ti dai seama si ii vei regreta.
Asta este parerea mea, fiecare face ce vrea, e a legere pe care o faci singur. Bafta multa tuturor si... iubiti-va mult!!
Lidiaolteanu
Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:56
Conteaza dar nu conteaza cei 15 ani.E mai bine ca barbatul sa fie mai mare cu 5,10,15,...ani
Sa presupunem ca viitorul sotz va fi de virsta d-voastra acum .Ce credetzi ca se va intimpla cind vetzi avea 45..50..60 de ani?
Bazil
Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:59
Ce departe ganditi! Stati linistiti ca si daca isi ia unul de varta ei, mai mare sau mai mic tot nu garanteaza nimeni ca peste cativa ani vor fi impreuna.
Doara
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:02
ce sa spun....un barbat de 40 ani are cu ce sa cucereasca o femeie, mai mult, stapaneste deplin aceasta arta. Insa, peste 10 ani, cand el va avea 50 si vei dori sa mergi intr-un club, intr-o discoteca si el va fi mai....reticent...Insa nu spun nici sa rupi relatia. Traieste clipele alaturi de acest om, sunt sigura ca diferenta de varsta isi va spune cuvantul in timp si vei ajunge singura la raspunsul pe care il astepti. Este pe undeva nefiresc sa-ti spuna cineva ce sa faci acum. Nu te indragostesti de cine vrei. Insa daca o relatie devine incomoda, posesiva, nu iti mai ofera satisfactii e mai bine sa o inchei. Tine minte draga mea: nu traim decat o singura data.
pirania_1960
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:04
credema varsta nu conteaza si sa nu te iei dupa gura lumii ....daca te iei dupa lume faci cea mai mare gresala sincer ... si eu sunt trecut prin viata destul de mult daca vrei sa vb mai multe ma gaesti pe ( rapperul_the_best ) te astept acolo grija mare de tine ... sunt Andrei din cj
anonim_secret_adorat
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:05
si asa poate-l lasi p'ala
eladaela
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:08
Conteaza varsta in dragoste???,cateodata,da,cateodata,nu,depinde cum si ce gandesc partenerii,in general sfaturile scrise pe aici,nu sunt chiar.de cel mai bun augur,eu una pot spuneca am cunoscut cupluri cu diferenta mare de varsta,ea mai mare decat el,19-25 ani,au avut casnicie buna,cu respect reciproc,
scrichy
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:14
Mesaj pentru gabicuchi:Nu te superi daca te intreb ce virsta ai tu?
garbo032513
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:15
Dak tu crezi k el e in masura sa te faca fericita mergi mai departe.Nu ceilalti trebuie sa decida, tu stii mai bine
garbo023929
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:16
Intotdeauna primul INSTINCT POZITIV , care se manifesta-n minte , se transforma in cuvinte pozitive [ sunt fericit(a), sint iubit(a), acum traiesc un vis real ETC ] E Perfect ,,,
Intradevar la ora actuala conteaza sau este importanta, cat de cat si o stabilitate economica pentru a intemeia o familie, pentru a avea o familie fericita.
Aceasta familie se poate cladii chiar din cea mai frageda varsta, NU are importanta,,, IMPORTANT e sa stim ce dorim de la VIATA, ce dorim sa facem in acesta viata reala pe Planeta Pamant,,,
Fetele sau Baietii care intalnesc cate o persoana straina prima data, au impresia ca se cunosc de o perioada foarte mare, de timp.
Acele persoane straine sunt SUFLETELE Pereche din alte vieti care au trait impreuna, au experimentat aceleasi evenimente,,,
DECI Daca te-ai reintalnit cu un suflet pereche e foarte bine, NU Are Importanta Varsta la un cuplu ,,,,,
Vorbeste cu INIMA ta mai mult, afla care e interesul acestei CUPLARI ,,,,,
Dar VA aduc aminte cu toata dragostea,,, fiecare am venit cu o misiune speciala pe Planeta Pamant , aleasa tot de noi in colaborare cu Creatorul nostru Divin,,, DECI oricat de linistita, banoasa, frumoasa o sa fie viata reala pe Planeta, Incercarile vietii vor venii si mai multe si mult mai dese de la Spiritul nostru Protector, cu voia si fara voia noastra, deoarece el e nemultumit in permanenta si doreste ascensiunea lui spre INFINITUL Luminos fara limite,,, Trupul FIZIC e doar un VEHICUL care ajuta la rezolvarea problemelor sufletesti, nerezolvate in decursul vietilor anterioare pe Planeta Pamant,,,
Dumnezeul nostru Creator, dupa voia lui si vointa vostra sa va binecuvanteze cu o infinita iubire divina si dragoste de viata alaturi de cei dragi.
GHEORGHITA
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:18
eu iti doresc sa ai parte de aceasta relatie si eu am, 23 de ani si sunt cu o tipa de 35 si tin foaerte mult la ea si ea la mine dara sa styy o vb nu se poate trai numai cu dragostea
cosimo
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:36
da si eu am 19 ani si am fost cu o fata(femeie) de 28 de ani:) si ne'a fost bine impreuna cat am stat deci fa ce simnti tu nu ce zic alti
Adrian18
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:39
De multe ori nu dar sa fie o dragoste curata sincera fidela
garbo033817
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:44
Nu varsta conteaza, nu ceea ce ti se spune, ci ceea ce simti tu ! Sper doar sa nu te inseli in privinta lui. Afla mai multe despre el..din trecut..El ar trebui sa fie la o varsta la care stie ce vrea..dar tu ?
garbo079898
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:45
Ei pe dreaq...nu conteaza la inceput, p-orma...
Exceptiile sunt putine.
Tinkerbell_
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:47
La 25 de ani simti ca Pamantul iti fuge de sub picioare in multe situatii datorita experientei de viata fragile.Eu am 37 de ani si am o relatie de calitate cu un barbat de 53 dupa multi ani in care cei de varsta mea sau mai tineri nu s-au ridicat la cerintele mele Poate intalnirea cu acest barbat este karmica ptr tine si daca te simti implinita langa el,da-i curs!(barbatii de varsta ta nu prea au ce oferi in prezent,si nu ma refer la planul material)BAFTA!
garbo076663
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:55
IN ACEST MOMENT NU CONTEAZA VIRSTA SINTETI PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA TOTUL E ROZ ;INSA UN BARBAT LA ACEASTA VIRSTA ,DUPA PERIOADA 'DULCE' SE PLICTISESTE REPEDE DE ORICE SI TU VEI SIMTI O VESNICA FRUSTRARE [VEI CREDE MEREU CA TU ESTI DE VINA].EL VINE DINTR-O ALTA TINERETE MAI TIRZIU TE VA GASI NEPOTRIVITA.ASA CRED EU
doinaangyus
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:55
Atunci cand e vorba de dragoste putine lucruri pot fi de inteles.Conteaza ce simti tu si el si poate ca n-ar strica daca v-ati cunoaste putin inainte de a face un pas inainte.In cazul in care ajungeti la concluzia ca tot ce doriti e sa mergeti impreuna inainte atunci poti vorbi cu parintii iar daca ei nu vor sa inteleaga lasa-le timp.Exista posibilitate sa inteleaga pana la urma.Oricum ar fi ar trebui sa-ti traiesti viata pt ca e foarte scurta si nu ai timp de pierdut cu explicatii.MULT NOROC
garbo049823
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:57
mda ... e frumoasa expresia "ca nu conteaza varsta in dragoste" dar ati uitat elementul de baza in dragoste si am vazut multa lumea care sia dat cu pararea,DAR ATI UITAT ESENTIALUL, vezi tu el are 40 ea 25, in viitor el o sa ajunga la 55-60 si tu la 40-45 de ani si dak nu ma insel atuncea ce o sa te faci cand el numai poate sa faca dragoste??? GANDESTE_TE BINE LA ASTA si garantez eu ca 100% conteaza varsta dak te uitzi la amanunte
firanmarian
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:57
intrebarea,este perimata.ziua s-a micsorat de la 24 ore la 16...varsta nici ea nu mai corespunde ,biologicului.perioadele varstei sunt mult mai lungi,daca sti cum sa iti traiesti viata.totul depinde de suflet.iar sentimentele,nu au varsta!
alexxandra
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:03
are famil
RODICA_N
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:16
eu zic ca dragostea nu are varsta si sa iubesti omu acela cu care te simti bine si sa stii ca un tip mai in varsta te poarta pe palme si te respecta si eu am o relatie cu un tip cu care sunt de 5 anisi intre noi este 20 de ani adica eu sunt mai mare ca si el cu 20 de ani dar e intelegere perfecta nici odata in 5 ani nu ne+am certat asculta+ti inima si nu pe altii ce zic olimpia
garbo009799
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:17
Parerea mea este sa nu te iei dupa nimeni si sa iti asculti inima,sa te convingi singura de ceea ce poate iesi din aceasta relatie.Altfel vei regreta ca te-ai luat dupa unul si dupa altul,nici o relatie nu seamana una cu alta si nici persoanele intre ele.daca tu simti ca il poti iubi poate fi ceva de neuitat in lumea asta,crede-ma iti spun din propria experienta.am trait si eu ceva f asemanator.De cele mai multe ori ne dorim in viata noastra un barbat mai in varsta deoarece acesta ne ofera protectie si un sentiment ce nu il pot exprima in cuvinte.Uneori unor persoane, in copilarie le lispeste dragostea tatalui si compenseaza prin a se atasa mai repede de un barbat m matur incercand sa recupereze ce a pierdut.Primim o anumita educatie si avem anumite principii dar cand ne indragostim nu mai tinem cont de ele,pt ca viata e asa de scurta si merita sa ne traim clipa."Sa mai luam si noi viata la misto ca destul ne ia ea pe noi".Astepti la un moment dat sa apara un fat frumos care poate ca nu o sa vina niciodata si oare nu-i pacat sa ratezi o relatie mai lunga sau mai scurta, depinde cum merge.Dar e vorba sa existe sentimente pure si nu interese materiale.iti doresc multa bafta si sa revii cu vesti sa spui daca se leaga ceva.pupici
iony
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:38
Buna! Un sfat? Incearca sa iti traiesti viata asa cum este acum. E frumos momentul, acum. Ce faci mai tarziu? Ce faci cu prietenii, cu familia? Nu cred ca puteti trai izolati de lume....Un exemplu , pentru mine , este fratele meu. S-a casatorit cu o "tanara" ca sa zic asa de vreo 25 ani...el fiind cu 18 ani mai in varsta.....Iti spun ce simt eu , parintii si ceilalti din jurul nostru.....e nasol. Cel mai mult au suferit parintii. Sunt bolnavi si mai mereu tristi. Mai ales la zile de sarbatoare. Sunt multe de discutat....dar fiecare decide ce sa faca. daca tu simti ca e bine...go ahead. Nu conteaza!
garbo004970
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:41
parerea mea este sa nu te bagi in asa ceva pt ca dela 30 ani incep sa devina cu tabieturi si fara cluburi,filme.VREI MUZICA? I-TI PUNE ACASA SA DANS PT EL SI LA FEL PT. FILME (ACASA CA NU DAI BANI).este foarte atent pt.ca are o experienta si binenteles la varsta ta arati bine DAR....cand nu vei mai fi o noutate atunci va incepe sa te schimbe si sa te educe. si tu i-ti vei pierde tineretea si identitatea.GASESTE-TI INIMA PERECHE SI UNU DE 28,30,32 HAI PT TINE 35 ARE SI EXPERIENTA SI POFTA DE VIATA SI VE-TI EXPERIMENTA IMPREUNA.
garbo074997
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:46
as vrea sa inteleg si eu ceva: se cer sfaturi daca nu este nevoie de ele?
oferim sfaturi doar ca sa nu se tina nicidecum cont de ele?

sau parerea fiecaruia conteaza si atunci sa nu mai zicem sa nu se tina cont de parerea nimanui?

fiecare alege un sfat sau altul, pune in balanta, decide in dreptul lui...
sora_ilsi
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:46
cred ca fiecare ar trebui sa hotarasca in functie de propria situatie
ce imi place sau imi face mie bine poate nu place altora
eladaela
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:51
buna,sfaturi nu-ti pot da dar pot sa-ti povestesc despre mine.Cand mi-am cunoscut "sotul" eu aveam 20 de ani iar el 36.Am zis ca un om matur se aduna de pe drumuri si nu mai are gandurile celor de 20 si ceva de ani.Suntem impreuna de 16 ani , avem 2 baieti dar.... primii 10 ani sunt grei, aproape o treapta uriasa compusa din multe diferente(in primul rand conceptia GENERATIEI adica eu am crescut cumva , el altcumva ,are alte mentalitati nu toate rele dar este foarte greu sa te obisnuiesti daca nu ai un sprijin.Daca vrei sa-ti povestesc mai multe contacteaza-ma pentru ca mie imi este foarte greu sa vorbesc despre asta(nu am mai facut-o niciodata)dar daca chiar ai nevoie de experienta mea te astept.Cu drag Ramona
garbo071605
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:54
ai spus multe adevaruri.Asa este imbatranesti inainte de vreme.Inainte cand il cauta cineva si raspundeam eu ,imi spuneqau sa-l chem pe tata , acum....
garbo071605
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 14:01
Epilatoare 56 De la: garbo057862 1 Martie 2010 23:01
buna 3 De la: raluca_zambilici 16 Mai 2012 18:47
Par gras ! 3 De la: denyisse 27 Aprilie 2017 22:54
Credeti ca am putea-o ajuta pe Cristina? 93 De la: chrystal_10 21 Februarie 2010 22:28
Setari Cookie-uri