dupa parerea mea nu conteaza varsta intr-o relatie.daca tu te simti in largul tau cu el,te respecta si da dovada ca vrea o relatie serioasa cu tine,cred ca nu ar trebui sa te intereseze parerea celor din jur si sa iti asculti inima. | ||
garbo044129 Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:57 |
||
---|---|---|
nu conteaza doar nu te mariti cu el dacaiti place poti avea o relatie ca sa te simti bine,capeti si experienta de ce nu? | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:01 |
||
eu m-am casatorit la 35 de ani si sotul meu avea 26 si santem fericiti e viata mea...avem si un baietel de 3 ani | ||
|
||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:04 |
||
eu m-am casatorit la 35 de ani si sotul meu avea 26 si santem fericiti e viata mea...avem si un baietel de 3 ani | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:04 |
||
se poate si invers-eu am 43 si prietenul meu 30 si deja ne-am intalnit parintii a 2-a zi dupa craciun...de planuri mari...nu mai vbsc....important este ce simti si ce apreciezi la celalat,afinitatzile elctive...eu zic sa incerci sa traiesti asa cum iti dicteaza inima ....prejudecatzile sunt inventate de habotnici si "constipatzi" | ||
teacher_s_pet Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:12 |
||
Draga mea, eu am 38 ani si crede-ma, nu caut decat pana in 43 de ani maxim. Consider ca este o mare diferenta de varsta in cazul tau . Iti va fi rusine mai tarziu sa iesi in lume cu un batranel, toti se vor uita ciudat la tine, la varsta asta un barbat incepe sa aiba tabieturi, vrea sa se odihneasca. Poate el chiar arata bine, nu-si arata varsta, tu nu ne-ai zis asta, dar iti spun un lucru sigur: barbatii in jurul varstei de 40 ani trec printr-o criza, de fapt nu accepta ca imbatranesc, asa cum acceptam noi, femeile. Noi ne canalizam toata atentia si dragostea spre copii si ne trece complexul varstei, cu ei e mai dificil. Se amagesc ca daca o femeie atat de tanara s-a indragostit de ei atunci ei chiar arata super, intineresc langa o femeie tanara. Din intamplare sa te uiti pe site-uri matrimoniale si sa vezi ca media de varsta care predomina acolo la barbati este intre 35-45 ani. Majoritatea sunt casatoriti, au familii, dar la serviciu, sau intre prieteni toti se lauda ce cuceriri au mai facut pe net. Nu-si lasa sotiile, sunt mult prea lasi sa recunoasca faptul ca s-au plictisit de ele, doar daca sotiile s-au saturat de hazul lor, atunci are loc despartirea. Daca pana la varsta lui nu a fost insurat, este o problema, iar daca a fost insurat si acum cauta o femeie de 25 ani, iar este o problema. Iti doresc tot binele din lume, draga mea. Sa dea Dzeu sa faci alegerea cea mai buna. |
||
mihaela1971 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:17 |
||
NU VREAU SA TE SUPAR DAR AR TREBUI SA TE PUI UN PIC SI IN SITUATIA PARINTILOR MACR 5 MIN APOI O SA REVI CU PICIOARELE PE PAMINT. ESTE NORMAL SA ITI PLACA PT CA EL ARE MAI MULTA EXPERIENTA DE VIATA SI NU POTI SA ZICI CA E DE TREABA PINA NU STAI CU EL IN CASA ,DAR IN MARE PARTE TU ESTI CEA CARE VA DECIDE IN PRIVINTA TA |
||
cristi78 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:20 |
||
Traieste momentul, daca mergi pe premiza ''lumea''.....spune multe, scria cineva aici de ce aveti in comun,cum comunicati???? | ||
garbo074762 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:21 |
||
uneori conteaza pt k se simte diferenta de mentalitate | ||
danut_lucian Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:23 |
||
De la: aurelia_codrescu, la data 2010-01-03 13:17:56Draga mea, eu am 38 ani si crede-ma, nu caut decat pana in 43 de ani maxim. Consider ca este o mare diferenta de varsta in cazul tau poate ca diferenta de varsta e mare, dar stii care este diferenta dintre voi doua? aceea ca, in timp ce tu continui sa cauti barbatul care sa se incadreze neaparat in categoria de varsta pe care ai impus-o, si nimeni nu-ti garanteaza ca-l vei gasi, ea traieste frumos, o poveste de dragoste care ii umple sufletul de bucurie. tu, continua sa cauti... |
||
garbo_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:25 |
||
Dupa 5 ani de cautari o sa caute un barbat de aceeasi varsta cu ea, apoi mai mic. | ||
Doara Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:30 |
||
As vrea sa iti dau un sfat, la virsta asta nu cred ca e necesar sa mai ceri sfaturi intr-o astfel de problema mai ales daca i-l cunosti destul de bine si relatia este mai veche tu decizi singura fara alte aprobari si complexe.Fi stapina pe tine |
||
garbo020614 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:33 |
||
25 de ani e o varsta inca frageda as putea spune,sau cel putin asa consider ca eram eu la varsta aceea....nu stapaneam viata asa cum o fac acum la 34....atunci la 25 de ani reuseam dupa multe scandaluri si mult stres sa ies dintr-o relatie de 8 ani ...cu un tip cu 8 ani mai mare ca mine care ma modelase in tot timpul asta dupa bunul lui plac ....o relatie in care eu credeam cu sfintenie si o credeam aproape ideala....nu conta ca toata lumea imi spunea ca nu e de mine....ca nu ne potrivim,etc,etc.....dar asta pana cand m-am indragostit din nou....si tot castelul s-a daramat...si am vazut atunci in el tot ce mi se explicase mereu ,...dar au trebuit sa treaca 8 ani ca sa realizez asta....si sa decid eu si nu ceilalti ca asa e.....nu am regretat nimic din tot ce s a intamplat...eram fericita ca indragostindu ma reusisem sa mi deschid ochii ....deci toti cei 8 ani au fost trecuti la capitolul proces normal de maturizare ...sentimentala....am dat pagina si am trecut mai departe prin viata,... Sfatul meu?Traieste clipa si decide singura ce ,cine,cum si cand e mai bine pentru tine!!! P.S.-Fara astfel de provocari si trairi nu avem la ce sa ne gandim la batranete cand ne ocupam timpul cu unul pe fata ...unul pe dos... Pupici! |
||
garbo001923 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:40 |
||
eu am 22,el 34.suntem de 2 ani impreuna si urmeaza sa ne casatorim.el statea in chirie,eu la parinti.lucram in acelasi loc amandoi.inainte sa fiu cu el am avut un iubit de varsta mea alaturi de care am trait clipe de cosmar:gelozie,lipsa de incredere,jigniri.toata lumea spunea ca trebuie sa fi cu cineva de varsta ta,de famlie buna si sa fi dintotdeauna cu el pentru a sta totdeauna cu el.m-am adaptat dar nu am reusit.acum ma casatoresc si sincer sunt fericita.nu am avut nevoie de un barbat de varsta mea ci de un barbat pe sufletul meu.nu a contat varsta,frumusetea sau banii.suntem pe aceeasi lungime de unda,ne respectam si mai ales ne sprijinim unul pe celalat.asa ca nu conteaza varsta,conteaza ce simti | ||
azul21 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:44 |
||
De la: dri, la data 2009-12-02 20:17:13Buna tuturor! As avea si eu nevoie de ajutor, de niste sfaturi, de experienta dvs de viata... |
||
garbo067861 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:45 |
||
fa ceea ce iti spune inima.nu tine cont de parerile celor din jur,bine sa-ti fie tie.apoi tu esti cea care iti decizi viitorul,nu parintii.oare ei nu-si doresc ca fiica lor sa fie fericita?nu conteaza varsta.sfatul meu este sa incerci.SUCCES! | ||
garbo008135 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:48 |
||
draga mea ce-ti pot spune,decit sa te convingi ca nu e insurat iar daca il iubesti si te iubeste,tot inainte,sa dea dumnezeu sa va mearga bine ! | ||
garbo074564 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:52 |
||
cum ziceai ca te numesti? |
||
wasi11 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:53 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-02 20:21:22eu zic sa-ti cauti unul de varsta ta.are drepate |
||
dianadiana Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:09 |
||
parerea mea e k nu conteaza varsta atata timp kt exista iubirea.. si totusi dak t intereseaza fff mult ersoana lui si p el la fel...nu vad d c ar conta parerea altora | ||
rock_xxx_y___ Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:10 |
||
Daca este intelegere in relatie si totul merge ok eu cred ca nu conteaza. | ||
katy_blue Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:15 |
||
Am si eu o varsta si am vazut si auzit multe la viata mea ,din toate am tras concluzia care poate fi luata drept regula sau lectie,diferenta ideala intre un barbat si o femeie care incep o relatie,cu dorinta de a intemeia o casatorie,este de 6-7 ani.Cand barbatul are cu 7 ani mai mult ,are mereu dorinta de a te proteja ,de a te respecta,maturitatea de a sti sa se faca placut,de a sti cum sa ceara ceva fara sa impuna neaparat.Dupa cum stim,se spune ca fetele sunt mult mai precoce ,decat baietii,ei bine aceasta diferenta ,este exact cat le trebuie lor sa ne ajunga din urma pentru a ne intelege exact ceea ce ne dorim.Desi stiam de aceasta "ecuatie",nu am aplicat-o,casatorindu-ma cu sotul meu care este doar cu 1 an mai mare si nu suntem pe aceiasi lungime de unda,decat daca am eu intelepciunea de a spune ca el si de a face ca mine si asa ma chinui de 25 de ani ,sa trag singura la caruta.Discutand cu fica mea despre toate astea,ea a fost mai inteleapta si s-a casatorit cu un barbat mai mare cu...7 ani,care exact asa cum am spus,o adora ,o intelege si o iubeste.Daca randurile scrise de mine v-au dat de gandit,ma bucur si vo rog uitati-va in jurul vostru si observati,perechile cu aceasta diferenta de varsta,cum se inteleg si imi ve-ti da dreptate. | ||
Mamanela Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:23 |
||
Sincer .barbati mai gasesti dar familie nu .... nu cred ca e ultimul om de pe pamant care te face sa te simti bine.mai cauta si vei gasi ,totusi e aproape de varsta parintilor tai .ai sa ajungi la o varsta in care ai sa iti dai seama ca stai cu bunicul in casa ..... | ||
petronelll Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:25 |
||
da cik asa se zice k dragostea nu cunoaste varsta, dar e cam greu pt ca odata cu trecerea anilor sar putea sa intervina gelozia din partea lui si asta nu stiu dak ti-e tia face bn... si pe dealta parte na cu parintii ti-ar fi greu pt k nu poti ignora sfaturile lor. asta nu inseamna k e neaparat sa faci ceea c ei iti impun dar trebuie sa tii cont si de ceea ce ei sp pt ca sunt niste oameni maturi, trecuti prin viata, cu foarte multa experienta si care implicit iti vor binele. eu ce pot sa-ti mai spun... daca u crezi k el e marea dragoste si esti sigura k amandoi aveti sentimente reciproce: mergi inainte si fii fericita alaturi de el. pupici si bafta multa cu aceasta relatie! aaaaa... bafta cu parintii k dak ei ink nu stiu d relatia ta cu acest barbat va fi cam greu sa il prezinti si sa-i faci sa-l accepte! | ||
roxyc089056 Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:32 |
||
Draga Dri, fara "frica"sau emotie nu se face nimic , totul ar fi sters si nu ar exista accea adrenalina necesara iubirii sa ramana vie ! Conteaza si parerea din jur ( ptr ca traim intr-o societate care ii place sa isi bage coada ) dar atat cat dai tu voie sa conteze si cat ai psihicu de tare ! Daca inima si fluturi din stomac iti spun ca el este , ok ! Dar inainte de toate testeaza-l 4 anotimpuri ! | ||
garbo044131 Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:50 |
||
stiu cum e...si eu am stat cu cineva care era cu 15 ani mai mare decat mine(eu am 22...)si,desi ai mei nu erau foarte incantati si toti ceilalti comentau diferenta de parca ar fi fost treaba lor,nu mi a pasat.Sfatul meu este sa continui daca sentimentele sunt reciproce si sunteti siguri de voi...ca vreti sa ramaneti impreuna....indiferent de alte aspecte...la mine n a fost asa....poate pentru ca n a mai fost reciproc la un moment dat...el spunea"nepotrivire de caracter".Da...sigur...:) Asa ca,da i inainte!Bafta!Si nu mai pleca urechea la gura lumii! | ||
8346 Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:56 |
||
Draga mea copila.Ai primit o groaza de sfaturi.Citeste-le dar tine cont ca fiecare sfat pro sau contra vine din experienta altuia.Buna sau rea,reusita sau esec.Reciteste postarile lui Meydis,nagy ikako(pag.1,2) ale lui garbo015564 si marshalnoel..Mi-e mi-au placut chiar daca sunt pareri diferite. Acum imi permit sa-ti spun opinia mea personala. Varsta poate sau nu sa conteze in reusita unei casatorii.Sunt atatea alte motive care ar putea pune in pericol si sub semnul intrebarii ceea ce noi juram la altar:"Impreuna pana ce Moartea ne v-a despartii!" In cazul tau,problema despre diferenta de varsta trebuie sa si-o puna El nu tu.Din diferenta asta de varta tu pari ceea avantajata,ceea ce se poate schimba in caz de boala sau accident ,Doamne fereste(citez pe marshalnoel)15 ani nu e o diferenta foarte mare.Asta depinde de el nu de tine.Tu poate o sa-l iubesti la fel si peste ani,asta daca vei ramane constanta si el o sa merite.Dar el trebuie sa-si puna intrebarea daca e pregatit psihic ca dupa 20 de ani,cand tu poate vei fii inca frumoasa si stralucitoare,(si sigur vor fii barbati care vor intoarce privirea dupa tine)sa fie plin de incredere in dragostea ta,chiar daca nu-i dai motive de indoiala. Sa inchei pe un ton de gluma:mie sa-mi spuna o femeie cu 15 ani mai tanara ca ma iubeste m-ar incanta,dar daca as iubi-o si eu....ar fii tragic.Cred ca as face tot posibilul sa o indepartez,sa sufar eu acum,decat ea peste 15-20 de ani Deci e clar..Lasa-l pe el sa-si puna intrebarea privind diferenta de varsta. numai bine si fericire iti doresc! |
||
Ariesh Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:02 |
||
Dragele mele, am citit toate e-mail-urile cu raspunsurile voastre, este foarte normal si firesc ca fiecare persoana sa vada o relatie din punctul ei de vedere. De aceea fiecare om pe pamantul acesta nu isi are jumatatea la fel ca restul lumii, cum ar fi ca toate sa avem partenerii cu 20 de ani mai invarsta ca noi sau mai tineri. Eu am 26 de ani m-am casatorit cu prima mea iubire la 21 de ani care era cu 6 ani mai mare decat mine si am divortat la 23 de ani, dupa aceasta experienta puteam sa jur ca nu o sa ma mai casatoresc sau nu o sa mai am alta relatie, iar acum am o relatie de aproape 2 ani cu un tip de 42 de ani, e adevarat ca exista conflictul generatiilor intre parteneri, dar sa imi spuna si mie cineva in care relatie sau in care casnicie nu exista discutii sau nu exista conflicte. Eu stiu ca tot farmecul unei relatii sta in puterea femeii, daca femeia stie sa scoata tot ce e mai bun dintr-un barbat atunci ea stie ce ii mai bine pentru ea, si o data ce scoti tot ce e mai bun dintr-un barbat nu ai cum sa nu fii fericita. Eu zic ca e bine sa experimentezi tot ce se poate experimenta. Incercati sa va ascultati si inima si ratiunea si faceti o concluzie finala. Va pup si va doresc tot ce e mai bine pentru voi. | ||
ioio_232006 Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:02 |
||
Mah,sincer...daca exista dragoste si intelegere,de ce sa nu incerci...?Da...este mai in varsta decat tine,insa daca va potriviti,va intelegeti si totul este ok,poate chiar e merita...iar parintzi tai ar trb sa accepte pt ca pana la urma este vb de viatza si alegerea ta,daca u asa esti fericita intr'un final vor intelege si ei,chiar daca la inceput vor si unele dezacorduri!!Deci...alegerea iti apartine | ||
HeRoInA Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:17 |
||
Tocmai astazi, tipul pe care il iubeam cu toata fiinta mea m-a lasat. E cu 10 ani mai mare ca mine. Dar nu poti sa stii. Parintii unei prietene de-ale mele sunt impreuna de 30 de ani si el e cu mai mult de 20 de ani mai mare ca ea :) Chiar este imposibil de stiut. Depinde de voi. Fiecare relatie e diferita. Nu ai un tipar. Poate sa iasa bine sau poate sa iasa rau. Ce zice lumea din jurul tau nu conteaza. Cel mai important e sa iti traiesti viata. Daca el accepta asta si e dispus sa te lase sa mai iesi si cu prietenii tai si accepta genul tau de distractie, eu zic sa incerci. Asta daca tii la el mult :) Mult succes. Altceva nu stiu ce sa te mai sfatuiesc. Decat sa te gandesti la tine inainte de toate |
||
Ada666 Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lipomatoza | 1 | De la: buzeanicoleta 4 Februarie 2010 13:04 |
sufletul ,mereu ramane tanar ,ce spuneti ? | 8 | De la: ladyDY 23 Martie 2010 13:24 |
chiar am nevoie de ajutor? | 5 | De la: Ciresica 31 August 2009 18:37 |
|
||
cicinel | 141 | De la: Ciresica 4 Februarie 2010 07:08 |
off | 2 | De la: pik_nik 6 Iulie 2009 09:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară