Conteaza varsta in dragoste?

Draga mea, teoretic, nu conteaza varsta, conteaza sa simti cu adevarat ca traiesti.Exista insa si adevarata ta dorinta, ceea ce simti tu ca vrei acum.Maine va fi intotdeauna altceva.Daca tot ai sa te intrebi ce este bine sa faci, timpul isi face treaba,adica trece ,iar tu nu vei sti niciodata ce vrei.Daca exista dragoste reciproca, traieste momentul...apoi cu gura lumii se rezolva de la sine,. Din punct de vedere al parintilor, e adevarat ca trebuie sa-i respecti, insa viata ta nu tine de ceea ce-si doresc ei.Tu esti singura care ai dreptul sa hotarasti ce faci cu viata ta dupa 18 ani.Dar, daca te simti dependenta de situatia materiala a parintilor, o sa ai probleme in luarea oricarei decizii.Atat mai pot sa-ti spun: dragostea adevarata , fara falsitati si fara materialisme este rara.
Incearca sa gandesti tu pentru tine, nu lasa pe altii sa-ti faca viata frumoasa sau urata.Esti o fiinta,unicat...ca toti oamenii de pe pamant.
garbo004043
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:19
concluzionand, cred ca cel mai mult conteaza cum iti e tie mai bine...
sora_ilsi
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:21
Eu cred ca varsta nu conteaza... daca ceea ce simti pentru el si el pentru tine inseamna dragoste adevarata...trebuia sa stai sa analizezi bine sa vezi daca ce simti pentru el este dragoste sau nu..
vraji
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:25
ce sa spun ,,,,nu are varsta ,,dragostea ,,,
garbo074214
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:31
Buna!
Uite, fiindca tu te simti bine cu el, cunoaste l mai bine si incearca relatia cu el, alege inteligent. Cate lucruri aveti in comun?Va intelegeti bine? Ce scopuri comune aveti in viata ?
Ce sau cat conteaza ce zic altii sau parintii, tu trebuie sa traiesti cu el, de voi 2 depinde totul
Viata trebuie traita!
Iti doresc multa fericire !
ANTONIETT
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:40
SENZATIONAL !!!!

PENTRU NUMAI 1000 EURO AVETI TIMP DE SASE LUNI SEDINTE DE STARVAC SI ELECTROSTIMULARE NELIMITATE, CU ECONOMII LA FEL DE INSEMNATE IN POSETELE VOASTRE IN BENEFICIUL CORPULUI DUMNEAVOASTRA.

GANDITI-VA, STARVAC NELIMITAT, IN TIMP CE O SEDINTA LA LIBER COSTA 80 ron.

alina41
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:47
eu iti sugerez sa-l cunosti mai bine.eu am 24 de ani si sunt atras de barbati cu cel putin 7 8 ani mai mari ca mine...u conteaza varsta ci modul cum se comporta cu tine ce simti u cand esti cu el felul in care-ti vorbeste ...tot felul de lucruri marunte pe care le simti
alinav12_09
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:54
Mie mi se pare penibila intrebarea. in iubire ni conteaza difenta de varsta intre cei 2, compatibilitatea dintre zodii si in ultimul rand nu e oligatoriu, chiar nici la noi in tara sa fie o iubire intre sexe diferite. Nu iubiti pe interes ca asa nu va merge NICIODATA. aVIZ fetelor, gen monica columbeanu
jingsaw112
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:56
haoleo!
sa nu iubeshte pe hinteres manca-tz-as,ca ti se rupe linea vietzei si sare okii manca-tz-as!
preciouss
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:02

asta daca nu-ti cunosti interesu'
eladaela
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:08
da, conteaza foarte foarte mult.o spun pt ca mi-am intemeiat o familie cu un personaj mult mai mare de cat mine e un chin de 10 ani suntem impreuna dar,.....e prea traziu pentru regrete....... pune capat........stiu ce spun
silencio
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:09
izact,bre!
silencio stampa d'aia....tare bine ar fi..
preciouss
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:12
ESTE O REGULA DECAND LUMEA CAND ESTI TANAR ITI PLACE CEVA MATUR SI CAND ESTI BATRAN CEVA TANAR...atat la femei cat si la barbati e ..LOGIC
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:13
ESTE O REGULA DECAND LUMEA CAND ESTI TANAR ITI PLACE CEVA MATUR SI CAND ESTI BATRAN CEVA TANAR...atat la femei cat si la barbati e ..LOGIC
monicasandica
daca esti genul care merge pe premisa "carpe diem", diferenta nu conteaza. traiesti ce-i frumos acum si vezi ce-o fi pe parcurs. pana la urma, casnicia e o mare loterie, nu stii care-i lozul castigator.
dac-ar fi sa dau un sfat, sfat ce deriva din propria-mi experienta, pentru ca o relatie sa mearga, diferenta de varsta intre cei doi, nu trebuie sa fie in plus sau minus, mai mare de 3-4 ani.
celelalte diferente, care ajungi sa le descoperi in timp, nu le-am luat in calcul
eira
De la: dri, la data 2009-12-02 20:17:13Buna tuturor! As avea si eu nevoie de ajutor, de niste sfaturi, de experienta dvs de viata...

Am 25 de ani si sunt curtata de un barbat de 40 de ani. Nu este cu mult mai inalt decat mine, dar este un om deosebit. Ma face sa ma simt minunat si, din conversatiile avute si e-mail-urile scrise, mi-am dat seama ca intr-adevar nu cauta o aventura, ci o relatie stabila.

Sincer vorbind, si eu simt ca imi place si in prezenta lui ma simt in largul meu. Inca de la prima intalnire am simtit ca ne potrivim si ca el ar putea fi ceea ce caut.

DAR... Cred ca imi este frica! Stiu ca in teorie dragostea nu are varsta, dar in practica? Mi-e teama de parinti si de toate reactiile ce vor urma. Stiu ca nu trebuie sa ma intereseze ceea ce zice lumea, dar ma gandesc la parinti. Ei din pacate depind inca de gura ei!

V-as fi foarte recunoscatoare daca v-ati impartasi opiniile referitoare la acest subiect cu mine (si implicit cu toti ceilalti).

Va multumesc!
>>NICI NU STI CE BOGATIE AI ?!>>=TANARA >>> ASA CA ,parerea mea :cu-n baiat de varsta ta >>POTI SA TE DAI PE DERDELUS SI CU PUNGA >>> PLIMBA-TE CU el la Paris ,la Londra si AI DE GRIJA...ce spun ceilalti?!> ....CE CONTEAZA !! TU DISTREAZA-TE ! SI PESTE UN AN MAI STAM DE VORBA .
garbo001084
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:14
cand aveam 20 ani imi placeau barb. mai in varsta,maturi cu experient.la 35 aveam parte numai de sugari ...bine in final mi-am gasit iubirea cu 9 ani mai mic
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:16
eira ai dreptate
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:17
Iar tu ai logica. Muuulta logica
Tine-o tot asa, dintr-o logica in alta logica
ready_vivus
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:19
stiu ca am dreptate, monicasandica!
stii zicala aia, ca omul e monogam in serie! nimic mai adevarat!
eira
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:20
monogam in serie...logic!
preciouss
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:21
Draga mea, chiar conteaza varsta intr-o relatie. Gandeste-te ca daca se va ajunge la casatorie si veti avea un copil, cand va avea si el 10 ani va dori sa iasa in parc cu taticul lui sa alerge, sa se joace. In schimb cu cine va iesi, cu un batranel de 50-55 de ani? Eu nu m-as baga intr-o asa relatie, si iti recomand sa iti gasesti pe cineva daca nu de varsta ta, macar apropiat.
Marie
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:23
^ daca asta ar fi singurul inconvenient, ar fi ok
eira
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:24
draga pt k ne.ai cerut parerea as vrea sa o spun si pe a mea.....pot sa iti sp k desi sunt f mik fata de tn am o gandire destul de buna ... la mn niciodata nu a contat varsta desi parintiii mei nu au fost niciodata de acord cu diferenta mare de varsta dintre cupluri ......dar draga mea totul este posibil atata timp cat iti doresti cu adevarat acest lucru.....dar gandestete bn ce vrei sa faci ... poti sa il testezi inainte, sa fi sigura k nu e doar o inselatorie si sa faca ce vrea cu tine si pe urma sa te lase balta ti.o sp din propria experienta... ramane sa te gandesti bn si sa actionezi corect, nu te lasa dusa de val fi puternica si o sa reusesti sa iti dai seama dak acel barvat te merita cu adevarat.... dak aveti cv de comentat la adresa mea va ast cu comentariile pe adresa de mess....."danydanutza12" sau chear aici pe garbo!!!
garbo053643
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:26
ihi... ai o gandire chear f buna...
ihim... totul este posibil, chear aici pe garbo...
ihi...te mai asteptam
ready_vivus
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:29
scumpa mea sant casatorita cu el de 5 ani si am un bebeu de 3 ani,dar cred ca stiu sa imi fac barbatul sa stea langa mine,si din fericire arat binisor pt 40 de ani,av avut noroc dar e si cum ti-l faci,l-am luat tanar sa-mi schimbe pampers-ul la batranete si din fericire ne iubim mult acum mai tarziu oricum ma ofilesc si tu o sa fii la fel
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:29
conteaza ceea ce simti tu ,si cu parintii ,se obisnuiesc daca vede ca iti este tie bine si daca vede ca nu esti o aventura pentru el ,parintii tot timpul vad mai bine din exterior situatia ,dar trebuie sa ai un sfatuitor intelept in parinti si prieten de baza sunt singuri care indiferent de situatie iti doresc doar binele
,conteaza insa cresterea lor dogmele din fam,iti urez numai bine,si incercarea la varsta ta e normala
garbo030950
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:53
tot citesc pe aici si-mi pun niste intrebari referitor la ce am observat

la topicurile cu amantii, marea majoritate a barbatilor sunt intre 38 si 40 de ani.

la cele cu divortul, alde "iubi" dispar cand el are in jur de 40-45 de ani.

or fi astia , 40 de ani, varsta fatidica? atunci vad ce au luat? atunci isi dau seama ca-i nemultumeste ce traiesc si cum traiesc?

pentru o tanara de 22 de ani, unul de 40 poate parea matur, responsabil, experimentat, protector, un om in care ai toata baza ca te va sustine si ocroti pana la moarte-cum spun fetele pe aici

oare, in ochii sotiei - in cazul cand nenea inca nu si-a luat zborul - sau a fostei sotii , cum se oglindeste un astfel de om? mai este perceput ca matur, in deciziile pe care le ia? mai da dovada ca este un om responsabil? mai creaza sentimentul ca protejeaza si ocroteste ?

un om de 40 de ani vine intr-o relatie noua cu un trecut

de acord. fiecare om are o poveste. nu sustin ca barbatii poarta intodeauna vina unei despartiri.departe de mine gandul acesta insa, ciudat e faptul ca, ei isi gasesc imediat perechea.de fapt, perechea e gasita inainte de a divorta ( in multe cazuri)

bun. sa admitem ca cea casnicie nu a mai fost posibila. atunci, iar ma intreb: de ce nu-si cauta un astfel de barbat ,femei apropiate varstei lui? de ce prefera femeile care pot sa-i fie fiice?

nu cumva acestia care prefera "prospatura" sunt genul de barbati in care nu poti baza ? segmentul acela de al "sexului tare", individualist, fatza de care trebuie sa fii mai circumspect?

poate gresesc eu dar, un barbat cu capul pe uneri, care a avut o casnicie nefericita, nu umbla dupa cai verzi pe pereti. isi cauta ca viitoare sotie o femeie apropiata varstei si aspiratiilor lui. e constient ca varsta poate crea dificultati si numai de asta nu are nevoie . vrea liniste, stabilitate, dragoste si nu carusel de senzatii tari.

aceste intrebari trebuie sa si le puna si fetele de 22 de ani, care-s curtate de barbati de 40 si ceva de primaveri.

e simplu sa sfatuiesti " traieste-ti clipa" sau " fa ce crezi ca e mai bine pentru tine" numai ca, aceste clipe pot aduce ani buni de cosmar iar ce crezi azi,ca e mai bine pentru tine, maine se poate dovedi a fi necazul vietii tale .

si_totusi
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:54
buna tuturor,
si eu sunt in aceasta situatie, iubitul meu este cu 14 ani mai MIC decat mine. Ne iubim frumos si sincer. oare va rezista relatia, voi ce credeti????
motanita
Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:05
da' tu ce impresie ai, ca noi suntem Radio Erevan?
ready_vivus
Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salutari la toata lumea! Am si eu o mica/mare problema.. 16 De la: nelly05 22 Decembrie 2009 21:31
VA MULTUMESC FETELOR 3 De la: tutankhamon 8 Ianuarie 2010 00:15
redefineste-ti tineretea! 2 De la: vuvuzela 16 Mai 2012 18:48
Aplic unghii false profesionale cu gel cu experienta in domeniu 1 De la: lumy92 6 Martie 2011 23:32
buna 6 De la: blaa 3 Ianuarie 2010 19:07
Setari Cookie-uri