pai ce sa zic....chiar eu sunt in situatia asta. Este o minune de om, il iubesc si sper ca este valabila si reciproca... | ||
motanita Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:11 |
||
---|---|---|
totushoaico...raman la prima mea impresie: cand te hotarasti sa publici,anunta-ma! | ||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:11 |
||
viata are niste reguli clare si simple demonstrate de-a lungul timpului. tot ce e impotriva firii , nu are sanse de izbanda. exista si exceptii. cazuri fericite . cand ajungem intr-o astfel de situatie limita, ne place sa credem ca noi vom fi exceptia. posibil da, posibil nu. riscul ne apartine |
||
|
||
si_totusi Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:12 |
||
motanita,te apreciez dar nimeni nu poate garanta cat v-a tine relatia,la mine toti au ramas socati cand au auzit de casatoria mea,eu nu credeam ca poate supravietui o relatie in care femeia sa fie cu atatia ani mai mare.dar stii care a fost norocul meu?nu sau opus parintii.de multe ori parintii distrug relatii | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:12 |
||
veve, vei fi singurul si unicul meu cumparator de bett seler in 2 exemplare | ||
si_totusi Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:14 |
||
nu nu cred ca conteaza pentru ca am trecut si io prin asa ceva si in plus daca e intelegere intre voi pre'a putin conteaza parerea altora... daca va iubiti...io va zic casa de piatra... | ||
shooty Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:14 |
||
fa ce-ti spune inima daca simti ca te face fericita si tu poti acelasi lucru,nu mai cerceta.fa si gata eu din cauza prejudecatilor de care nu am putut scapa,am plecat de la el si acum dupa juma de an sufar ca un caine...nici un barbat nu mi se mai pare potrivit... nu mai privi in jur sau asculta de altii.fii fericita. |
||
danaciuk Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:17 |
||
inainte sa ma casatoresc am mai avut o relatie cu un tip mai mic ca mine,si masa a inceput ... nu o lua pe aia e mai mare ca tine,ma faci de rusine...i-am dat dracu pe amandoi,,eram stapana pe mine,aveam o pozitie sociala buna,independenta financiar si mi-am vazut de viata si am reusit | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:18 |
||
iti jultumesc ca ma intelegi, m-am temut ca multe dintre voi ma veti condamna......uite si fata asta, unul de varsta ei nu-si gasea??/!!!! dar ce sa fac??/ il iubesc si uneori mi-e teama ca-l voi pierde si atunci chiar voi suferi ca un "caine", sper sa nu am ghinionul asta. | ||
motanita Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:21 |
||
FELICITARI !!!! ai avut taria sa faci asta, te admir din tot sufletul | ||
motanita Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:24 |
||
traiti clipa cat santeti tineri,iubiti,distrativa din plin,pt.ca v-a venii o zi cand o sa simtiti nevoia sa va linistiti atunci puteti sa va si casatoriti | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:25 |
||
si totusi: vreau si eu un best, d'ala, seller. Cu otograf. Sunt de acord cu ceea ce ai scris, prea le-ai cuprins pe toate si ...n-ar mai ramane mare lucru de spus. Insa, am inteles eu bine si omu' are si familie... topicul nu-si mai avea rostul. |
||
cami_g Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:26 |
||
pan' la faza ceea de bestt seller, mai va apa pe dunare. am zis eu bine mai pocit si mai exclusivist, privind numarul de exemplare . | ||
si_totusi Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:37 |
||
Eu am o relatie de 10 ani cu un barbat mai mare decat mine cu 36 de ani mai mare; pentru mine este o relatie frumoasa! Mai greu este cu "presiunea sociala". La un moment dat o vei simti si va trebui sa-i faci fata . | ||
yna_2007 Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:38 |
||
buna fata mai nou in dragoste nu conteaza varsta dar e nasapa in timp cand vrei avea 40 de ani si o sa vrei sa te distrezii nu o sa ai cu cine iti sp atat ai grija ce iti doresti gandrstete de 100 de ori in nainte sa faci un pas imp in viata ta ....pe curand |
||
Kraxy Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:46 |
||
scuza-ma , dar tu ce varsta ai? el este cu 36 ani mai mare decat tine? sau nu am inteles eu bine | ||
motanita Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:47 |
||
te simti bine cu el?distreaza-te ...sa stii ca timpul le rezolva pe toate ..in timp iti vei da seama ce vrei de la viata, pe cine vrei,dar fii desteapta fa-ti o cariera si v-a venii si cavalerul pe care-l visezi | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:53 |
||
va veni, monica. va veni. | ||
si_totusi Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:55 |
||
NICIODATA nu m-a interesat ce spune lumea...care lume?eu acum traiesc numai pentru sotul si copilul meu ...traiesc sa ma simt bine si sa ma bucur de familia mea atat nimeni nu m-a ajutat cu nimic niciodata si atunci....? | ||
monicasandica Postat pe 3 Ianuarie 2010 17:58 |
||
Daca iubesti cu adevarat, si dragostea voastra este bazata pe incredere si sinceritate, atunci lupta, nu te uita la varsta, nu asculta prietenii sau rudele, conteaza sa fi fericita, nu te gandi la viitor, poate maine, poimaine murim, trebuie sa-ti traiesti viata. Oricum iti voi da un sfat = lucreaza dupa cum iti dicteaza inima, ci nu dupa cum iti dicteaza creierul. | ||
garbo086286 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:00 |
||
Draga mea nu conteaza diferenta de varsta acum ,in prezent dar din pacate va conta in viitor dupa cel putin 10 ani o sa regreti alegerea,cu siguranta. | ||
ara Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:05 |
||
As avea o intrebare? Are si un venit substantial? Daca da atunci inteleg ce te atrage la el :distrctia, bani si poate modul cum se poarta cu tine. Pe el il interesezi ca esti tanara si, probabil frumoasa si poate ca te-ar lua de sotie, dar gandeste-te daca peste cel mult 10 ani va mai fi aceeasi atractie cand el va avea 50 si incep bolile batranetii si tu esti in floarea varstei crezi, ca va mai fi asa de frumos ca acum? casatoria nu inseamna numai distractie si frumusete, inseamna renuntari, inseamna copii, inseamna neajunsuri, etc. Cum crezi ca vei face fata la ele cu un barbat care are aproape dublul varstei tale? Daca se uita la tine ca esti tanara ,ai certitudinea ca, nu se va mai uita la alta daca tu devi femeia lui si gospodina casei? Eu sunt de parere ca ar fi cazul sa deschizi ochii bine la acesta relatie, in cazul in care nu te intereseaza numai punga plina de bani si distractia. Toate relatiile cu diferente de varsta mare au la baza banii si stiti cum se numesc acele femei care cauta banii.Treaba ta |
||
elena_din_troia Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:27 |
||
ba, rai sunteti! di ce descurajati fata, invidiosilor? | ||
garbo090662 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:31 |
||
totusico, te citesc si eu! pot sa-mi fac deja abonament? |
||
garbo_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:31 |
||
draga mea .fa exact ce iti dicteaza inima ..parerile sunt impartite ..nu poti niciodata sa fii in asentimentul celor din jur .ma refer la prieteni sau familie ..eu cred si iti spun sincer ,dragostea nu are frontiere ..tu trebuie sa decizi ...tu singura ,nu este o solutie sa ceri ajutor de la straini ,,,ESTI UN OM MATUR .POTI SA IEI SINGURA DECIZIA ..PUNE IN BALANTA TOT ,ABSOLUT TOT ...MULT CURAJ ITI DORESC SI MULTA INTELEPCIUNE | ||
ana_ana_0303 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:35 |
||
Cell. Eu strang banii de abonamente. Iti trimit privat cu contul si banca. | ||
Doara Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:36 |
||
gata, cell. scriu cartea. nuvele. amintiri din tinerete cu restrictie pentru cetitorii intre 18 - 30 de ani | ||
si_totusi Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:36 |
||
De la: ana_ana_0303, la data 2010-01-03 18:35:13draga mea .fa exact ce iti dicteaza inima ..parerile sunt impartite ..nu poti niciodata sa fii in asentimentul celor din jur .ma refer la prieteni sau familie ..eu cred si iti spun sincer ,dragostea nu are frontiere ..tu trebuie sa decizi ...tu singura ,nu este o solutie sa ceri ajutor de la straini ,,,ESTI UN OM MATUR .POTI SA IEI SINGURA DECIZIA ..PUNE IN BALANTA TOT ,ABSOLUT TOT ...MULT CURAJ ITI DORESC SI MULTA INTELEPCIUNE @ana...nici chiar asa! daca toata ziua pui viatza asta in balanta si tot cantaresti, cand o mai traiesti? Mai le iei si asa cum vin, apoi mai vezi tu pe parcurs! |
||
garbo090662 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:38 |
||
adica, io care am 24 pot sa citesc, nu? auzi, totusico, si schimba-ti contabila, ca modu' in care ma abordat dorulet pentru afacerea asta, imi pare dubios... |
||
garbo_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:42 |
||
BUNA ! Tiam citit mesajul dar nu am avut timp sa citesc toate postarile. Categoric nu conteaza varsta daca e dragoste!!! Depinde cat de mult va iubiti, daca santeti siguri ca puteti face compromisuri ptr ca la o asemenea relatie trebuie neaparat .Nu conteaza parerea altora, ca nu treieste ei viata ta, important tie sa iti fie bine . Si eu sant casatorita cu un barbat mai mare cu 20 de ani si asta nu nea impiedicat cu nimic, ne iubim, ne intelegem f bine si ne respectam f mult unul pe altul , dar mai facem si compromisuri; si parinti mei nu prea lea convenit la inceput, dar au zis ca este alegerea mea, viata mea , cu timpul sau obisnuit si acum il iubesc la fel ca pe copilu lor. Mam maturizat si eu mai mult cei drept si am invatat f multe de la el. Ma protejeaza f mult si imi ofera exact ce siar dori o femeie nu cred ca ar fi la fel cu un barbat de varsta mea. In unele cazuri pot aparea si probleme in timp , probleme de comunicare, de dorintze neinpartasite, de diferentze de gandire , de gelozie, dar asta depinde voi, de caracterul fiecaruia. Mult succes sa iei decizia cea mai corecta . | ||
claudia23 Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cine stie ce inseamna lipofilingul?Vreau sa scap de cearcane! | 2 | De la: garbo_477815 27 August 2018 19:47 |
BIO | 1 | De la: samifilip 31 Martie 2010 22:33 |
IUBESC UN BARBAT INSURAT | 37 | De la: clau2005 16 Mai 2012 18:43 |
|
||
acnee | 39 | De la: oana_sorin 21 Iulie 2017 14:24 |
sani mari | 52 | De la: ovidiu42 10 Iulie 2009 21:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri