Conteaza varsta in dragoste?

Hai bre ca-s fata serioasa. Si stiu sa administrez bine banii. Parol. Uita-te tu in ochii mei sa vezi ce limpezi sunt.
Doara
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:44
nu trebuie sa se casatoreasca cu el,pana la casatorie mai este...si pt gagici..am facut o noua colectie de bijuterii uitati-va pe monica-sandica.blogspot.com sa va mai destindeti ..va pup
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:47
De la: Dor_marunt, la data 2010-01-03 18:44:05Hai bre ca-s fata serioasa. Si stiu sa administrez bine banii. Parol. Uita-te tu in ochii mei sa vezi ce limpezi sunt.

zise Kaa...
garbo_C
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:49
Cell. Deschide ochii. Deschide ochii fata.
Doara
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:50
bravo claudia23! frumos gandit frumos scris!
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:52

bre, dorulet... cat suntem de frivole...

garbo_C
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:53
ce aveti domnne' cu monica columbeanu?..asta nu e exemplu de dat..s-a saturat saraca de mos ..de-asta isi tot schimba soferii..si mai danseaza cu cate unul tanar..si evita sa fie vazuta..sau deja nici nu o mai inrereseaza..
Cine mai crede ca e dragoste la mijloc?..poate doar naivii..:))
ClaudiaK
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:56
Draga mea, sa stii ca varsta conteaza intr-o relatie. Iti spundin experienta mea...poate acum nu-ti dai seama, dar va veni o vreme cand ai sa intelegi. Cauta o relatie cu o persoana aproape de varsta ta...
garbo043630
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:02
cell si maruntica, nu ma dau pe mana voastra ,ca ma pacaliti. diferenta de varsta. m-ati vazut la 70 de ani si profitati
si_totusi
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:03
chiar si in business conteaza diferenta de varsta?

bre totusico, iar te alinti...
garbo_C
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:06
De la: Celleste, la data 2010-01-03 19:06:47 chiar si in business conteaza diferenta de varsta?

CONTEAZA ENORM !!!!!!!
teodor_el
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:09
da dar nu dif. da 20 ani si ceva! e ca de la soare la pamant!
garbo072285
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:09
De la: teodor_el, la data 2010-01-03 19:09:31
De la: Celleste, la data 2010-01-03 19:06:47 chiar si in business conteaza diferenta de varsta?

CONTEAZA ENORM !!!!!!!

bine, bre, nu mai tipa asa...
garbo_C
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:11
BARBATII SUNT MAI COPTI LA CREER DUPA 40 ANI DIN PACATE NU SI POTENTI AU NEVOIE DE VOI TINERE PENTRU A DEPASI NEPUTINTA LOR SI PENTRU CA VA POT DUCE CU PRESUL CUM VOR EI
garbo056567
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:26
in sfarsit, a pus cineva punctul pe V! sa nu ne mai ascundem pe dupa cuvinte!
brava!
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:28
sau a scos punctu' din G... sau poate invers
ready_vivus
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:31
La intebarea ta nu exista un raspuns pe care sa ti-l dea altcineva . Tu singura trbuie sa-ti raspunzi daca diferenta de virsta dintre voi inseamna ceva sau ti-ar afecta in vreun fel relatia cu el. Putem noi sa-ti dam o mie de sfaturi si sa ne spunem parerile , dar asta nu va face decit sa te bage in ceata si mai mult. Asta ptr ca nici o relatie nu seamana cu alta si noi ca oameni sintem diferiti. Depinde cum esti ca persoana, depinde cum sete el si daca interesele si sentimentele voastre coincid . intre mine si sotul meu este o diferenta de 21 de ani . Sper ca iti imaginezi ca nu m-a interesat nici ce spune lumea ,nici cine ride sau pe cine intereseaza . Pur si simplu l-am placut, am considerat ca avem afinitati de caracter si ca sentimentele noastre vor dura peste ani . Avem un an impreuna si eu sint multumita de cum adecurs relatia asta pina acum . Cine crezi ca ti-ar putea garanta ca lucrurile vor fi bune sau rele ? Diferenta de virsta dintre voi va fi vizibila ptr tine in unele momente ,vor fi probabil momente f.bune sau mai putin bune ,dar in care casnicie nu exista ? Intrebarea este daca tu esti pregatita ptr relatia asta ?nu te pot ajuta sa iei o decizie , dar te-as sfatui cu mare drag sa te gindesti de doua ori inainte sa renunti sau sa mergi inainte ! Si asta ca si relatie cu un partener de virsta ta ,poate fi buna sau rea .Nu lua o decizie inainte de ate gindi bine ce iti doresti tu de la acesta relatie. ITI DORESC SUCCES SI MULT NOROC SI SA FII FERICITA INDIFERENT CE VEI ALEGE!
geo1
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:32
Orice ti s-ar spune tu nu vei crede pana nu cei vedea tu.Intradevar conteaza foarte mult varsta, e bine ca varsta sa fie apropiata de a ta, diferenta sa nu fie mai mare de 3-4- maxim 5 ani.Persoana de care vorbesti poate nu cauta o aventura acum dar mai tarziu ai sa-ti dai seama ca esti folosita.Deschide ochii viata este scurta si e bine sa o traiesti alaturi de cel care intradevar il iubesti, nu te amagi singura,
ANDRIUTAT
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:42
...un subiect tratat și paratratat �n anul ce a trecut...aceeași m�rie cu alt� p�l�rie...

...de ce este holtei un b�rbat trecut de 40 de ani? ...ce a f�cut p�n� la aceast� v�rst� �fraged� de nu a reușit s� aib� o familie? ...de ce caut� femei �copil� și nu de v�rsta lui?

...de ce un b�rbat c�s�torit caut� aventuri cu femei mai tinere ca el?

...de ce un b�rbat divorțat, trecut de 40 de ani, caut� alinare �n brațele unei femei care i-ar putea fi fiic�?

...nu cred c� pot rezista astfel de relații...poți alege s� tr�iți �mpreun� 10-15 ani...ar trebui s� vezi ce v� apropie și ce v� desparte...dac� dorește s� aveți un copil sau nu...

...am un verișor ce s-a c�s�torit la 40 de ani cu o fat� ce abia terminase liceul (erau �mpreun� de c�nd era ea �n clasa a XII a)...dragoste mare...reciproc�...dup� 8 ani s-au desp�rțit ...nepotrivire de caracter...dar nu este vorba despre ei, ci despre o fetiț� de 7 ani ce nu reușește s� �nțeleag� de ce tati nu mai locuiește cu ei...o fetiț� care s-a batut la școal� cu o coleg� ce a �ntrebat-o �de ce a venit la școal� bunicul ei�...

..deci, nu cred c� dragostea are v�rst�, dar cred c� diferența de �generație� produce, ruptura...

...trebuie s� te g�ndești c� nu exist� doar trecut și prezent, ci va veni și un viitor....doar tu poți smți dac� ai sau nu puterea s�-l �nfrunți...

daria_
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:42
de ce este holtei un barbat la 40 de ani

i-or fost "legate cununiile"
LILO
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:45
am trait ceea ce tu traiesti, mai traiesc inca asemenea clipe dar sa sti sincer iti spun ai grija sa nu fi a doua persoana sau a treia din viata lui, daca azi pleaca la tine miine va pleca la alta, iar in cursul unui am sunt amunite zile in care iti va fi greu singura, daca nu va fi asa iti doresc succes
adinuta31
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:45
Cred ca ar trebui sa te mai gandesti. Diferenta de varsta este mare si trecerea timpului o va face si mai mare, cand conflictul dintre generatii se va adanci. Eu zic sa cauti pe cineva apropiat de varsta ta.
garbo022508
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:46
draga 56567 dvs stiti ca intr-o prietenie, casatorie dragostea pasionala duraza doar 1 an, doi dupa care intervine o iubire profunda,o dragoste platonica si respect pt.fiinta iubita?ar tebui sa stii ca ai 51 de ani.poti face dragoste pana cand poti si vrei DAR NU MAI E PASIUNEA DE LA INCEPUT de aceea intr-o relatie cel mai important este respectul,iubirea,increderea si dupa aceea sexul...cand ai copii si muncesti trb sa stii sa combini si sexul si pasiunea dar mai greu si tu stii asta
monicasandica
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:47
Draga fata,nu fii trista!Sfatul meu este sa faci exact cum iti dicteaza inima.Daca tu crezi ca vei putea face fata acestei relatii,implica-te,daca nu,NU.Daca intre voi exista acea atractie,chimie care face relatia sa mearga,lasa gura lumii si vedeti-va mai de parte de drum.Altceva vreau eu sa stiu:a mai fost casatorit?copii?Daca a mai fost,intereseaza-te de ce s-au despartit si trage o concluzie.De copii,ce sa zic......ei vor fi intotdeauna pe primul loc in inima lui.Analizeaza si apoi ia o hotarare.Te pup si fa ce e mai bine pentru tine,pana la urma.
LILUTZ
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:50
greu papusa, greu de sfatuit pe cineva cum este mai bine,dar ia si tu unul mai tanar ca poate te bate si in somn,in plus poate il si intretii ca nu vrea sa munceasca etc.Dar eu zic si altceva,de ce acum este bun la toate iar cand vei face certificatul de casatorie va fi rau.Hai sa fim seriosi nu o harie tine o legatura,ci altceva,il stiti voi foarte bine,se infrateste cu secera si il cheama CIOCAN>
marshalnoel
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:55
zise fierarul, si mai sufla o data in carbuni
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:01
mai @marsh...hai bre ca esti tare sa mor io! si te pominesti ca ala de 30 de ani n`are ciocan...are secera! ma cum sa pune lumea asta cu cwuru in sus !!!
garbo090662
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:03
care fierar?
care carbuni?
LILO
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:03
sunt noua pe forum, am citit ce s-a scris si ma intreb...oare de ce se vorbeste cel mai adesea doar despre relatia intre un barbat mai in varsta si o femeie mai tanara? invers nu se poate? credeti ca e imposibil sau asa scandalos? cand iubesti nu mai vezi nici varsta, nici nimic. nu zic ca e bine sau rau...depinde de la caz la caz
dorulet76
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:05
nu se poate!
garbo090662
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
extensii de par clip on 1 De la: cora 22 Mai 2009 12:43
filme 4 De la: garbo057755 28 Decembrie 2010 19:27
Ce parere ave tzi despre coffieshopurile din Romania??? 75 De la: AdelinaIK 3 Ianuarie 2010 22:09
UNGHII CU GEL BUCURESTI 1 De la: maggix_nails 22 August 2011 01:37
produse sanatoase 1 De la: laura_tm 24 August 2009 03:26
Setari Cookie-uri