Conteaza varsta in dragoste?

unde-i dimineata acum?
marianela
Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:48
Da, buna intrebare ! Ce parere aveti despre asta sunt curioasa si eu. Nu ca as tine cont de parerea cuiva, dar ma intereseaza mentalitatea lumii, evolutia oamenilor in orice directie. Eu una nu tin cont de parerea nimanui decat de ce simt eu ca-mi face si-mi este bine. In fond unii daca ar putea sa faca rau l-ar face gratuit, dar daca este sa faca bine nu se inghesuie, atunci eu de ce sa tin cont de parerea cuiva mai ales in dragoste. viata trece mult prea repede va spun din proprie experienta si cand te uiti inapoi te intrebi oare de ce nu am facut cutare lucru, poate viata mea era alta acum ? Spre exemplu nu m-am casatorit cu prietenul meu care era mai mic cu 9 ani decat mine din cauza acestui motiv stupid. El ma iubea la disperare eu la fel, relatia a durat 6 ani eu in RO el in Germania fiind. Am luat decizia cea mai cretina si idioata din viata mea sa renunt, gandindu-ma ca poate ii fac rau si lui si am decis. Si ce am decis sa raman singura toata viata ? Au trecut 20 de ani de atunci el s-a casatorit eu am ramas singura si ma intreb si acum cum am putut sa fiu atat de ,,CRETINA" cu un barbat atat de bun, respectuos, educat si de frumos ? REGRET !!!!!!!!!!!!!! NU DORESC NIMANUI SA REGRETE CUM REGRET EU ACUM !!!!!!!!!! SI CE CONTEAZA O EXPERIENTA TRAITA LANGA OMUL IUBIT ? INCEARCA SI VEZI CE SE INTAMPLA MAI DEPARTE ! ESTI INCA FOARTE TANARA MAI AI TIMP DE TRAIT CU TOATE CA TOT EI BARBATII DUPA VARSTA 25 - 30 DE ANI SPUN CA FEMEILE SUNT ''BATRANE". IN SCHIMB NICI EI NU INTINERESC.
garbo000856
Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:49
poate suferim de gerontofilie si eu una am trecut prin aceasta o sa public si eu povestea mea ca un tip mai mare ca si mine cu zece ani . insa trebuie sa ne gandim ca daca ei ne rasfata pentru ca vor sa aiba pe cineva care sa le faca zilele mai pline de viata si toatodata sa aiba senzatia ca sunt mai tineri. persoanele mai invarsta sunt extrem de geloase la inceput mi-a placut ideea pe urma devenia o mica obsesie . dar pot sa spun ca am trait cele mai frumoase monete chiar daca nu am fost impreuna ci ne intalneam si povesteam insa ca si orice poveste s-a sfarsit . dar daca ar fi sa o iau de la inceput nu m-as gandi de doua ori ci as zice da vreau sa fie dinou chiar daca la un moment dat chiar de ziua mea am suferit cand a aparut impreuna cu o tipa pe care o cunosteam insa am uitat repede si el a ramas pentru mine aceasi iubire de vara . daca ai pe cineva mai mare ca si tine nu mai treci prin perioadele rebele pentru ca el stie sa lase putin dupa tine sa te faca sa te simti ceea mai importanta sa te protejeze. cand ma strangea in brate simteam ca strangeam un foc adoram sa-l vad sa vorbim. dar varsta conteaza cum eu am numai 18 ani el isi dorea o familie si nu avea rabdare dupa mine sa-mi termin scoala faculta . intodeauna imi spunea ca probabil peste trei ani l-as parasi pentru cineva mai frumos ca el poate avea dreptate dar nu ii ceva sigur pentru ca tentatii oricum exissta. iar parintii o sa ne faca noua pe plac da oricum in cazu tau pare o diferenta ceva mai mare insa daca si tu vrei o familie poate fi ok
izulet
Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:54
dreptate mare ai!!Pacat ca ai pierdut o asa dragoste si inca din vina ta!!Ai renuntat din principii!!Nu dispera!oate totusi nu vei ramanea singura.O dragoste mare se vindeca cu o dragoste si mai mare!
marianela
Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:56
cata dreptate - cu cat e mai mare contul in banca-cu atat iubirea este mai mare, varsta, lungimea si grosimea nu au nici o relevanta !
anisoaraf
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:04
of serviciul....ma scoate afara din casa...pe maine
marianela
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:05
degeaba are contul mare daca lungimea ,grosimea si durata sunt mici!!DEGEABA!!!!
marianela
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:07
offf! chiar trebuie sa pleci?
ne vei lipsi...
garbo_C
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:08
o zi cu soare
anisoaraf
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:08
abia ne-am cunoscut!!se poate si fara mine....va pup.As vrea eu soare dar e ninsoare!!!!Sighisoara
marianela
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:15
este soare...si zapada...ca in povesti...sau in poeziile ioanei
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:17

parca-i la intalnirile alcoolicilor anonimi
zambila
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:17
si_totusi
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:21
zambilo...se zike alchoolistilor
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:21
Buna,
In dragoste nu conteaza varsta.Eu sunt casatorita cu un barbat mai mic ca mine cu 10 ani si avem o fetita de 2 ani si 5 luni superba.Relatia noastra este super ok.La inceput si eu am stat pe ganduri daca sa fac pasul si ai mei nu au fost de acord,mai ales ca am avut o casnicie esuata cu un barbat de varsta mea.Sunt foarte fericita si as dori ca toate femeile sa fie fericite asa cum sunt eu.Numai de tine depinde ce vrei sa faci.
garbo060346
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:23
Buna!
Ma numesc Alina si am 23 ani.
Parerea mea este ca ar trebuii sa nu te intereseze parerile celorlalti ci doar ce simiti tu cu adevarat fata de aceasta persoana, mai ales daca zici ca esti in largul tau alaturi de el.
Sa-ti inpartasesc cate ceva din experientele mele.
La fac la care merg am intalnit un coleg cu 2 ani mai mare ca mine si care pentru multe fete ar fi fost baiatul ideal( masina, casa, bani si devereme acasa).
am inceput sa ies cu el dar de fiecare data cand ieseam cu el ma intrebam ce caut eu cu un astfel de baiat, pur si simplu nu ma simteam in largul meu si la un moment dat am renuntat.
Dupa ceva timp am intalnit pe cineva mai mare cu 6 ani ca mine si totul este diferit ce relatia anterioara.
Daca mai doresti sa mai continuam discutiile iti dau adresa mea de messenger [email protected]
garbo067049
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:26
AI DREPTATE TU..DEGEABA ARE DE TOATE DACA NU E MARIMEA,GROSIMEA SI STILUL AS MAI ADAUGA EU
garbo065737
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:30
COMPANIE FRANCEZA
- Ai doua vaci.
- Faci greva pentru ca doresti sa ai trei vaci.

COMPANIE JAPONEZA...
- Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa fie de zece ori mai mici decat o vaca obisnuita si sa produca de douazeci de ori mai mult lapte.
- Apoi creezi imagini animate inteligente ale vacii, numite Cowkemon, si le promovezi la scara globala.

COMPANIE GERMANA.....
- Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa traiasca 100 de ani, sa manance o data pe luna si sa se mulga singure.

COMPANIE BRITANICA.........
- Ai doua vaci.
- Amandoua sunt nebune!!!
sophia1971
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:34
nu gasesti topicul cu bancuri, sofico? sau nici nu l-ai cautat?

hai, la multi ani!
garbo_C
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:37
Conteaza foarte mult...am 22 de ani si am fost casatorita timp de 2 ani cu un barbat mai in varsta ca mine cu 30 de ani.La inceputul relatiei parea sa fie barbatul ideal,parea sa fie mai mult decat putusem eu sa visez,insa dupa ce relatia a devenit oficiala,ne-am casatorit,s-a schimbat enorm de mult.A inceput sa isi arate varsta si in gandire,nu a mai fost barbatul tandru,romantic,intelegator pe care simteam ca il cunosc de o viata si ne potrivim perfect....era doar un tip de 50 de ani cu idei invechite si inguste.La inceput sunt barbatii perfecti,apoi dupa ce obtin ce-si doresc isi arata gandirea invechita si noi,fetele tinere,imbatranim mult mai usor si mult mai repede langa un barbat in varsta,iar pentru ei relatia cu o femeie tanara este datatoare de vitalitate.
xaraya
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:01
Indiferent de sfaturile pe care le primesti vei face cum iti dicteaza inima.Asa ca traieste clipa daca vei gresi vei plati, dar daca nu incerci nu vei sti daca ai fi gresit.
garbo081378
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:06
xaraya...e minunata sinceritatea ta...sincer..asta as vrea sa aud..experientele de viata...
intr-adevar,unele cupluri se simt OK..chiar si cu diferenta marisoara de varsta...
dar e bine sa impartasim si altora "nefericirile" noastre..
poate isi spun...STOP CADRU...si revizuiesc relatia,pana nu e prea tarziu
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:06
eu una cred ca trebuie sa faci ce vrea inima si sufletul tau....
pisy_pisycutza
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:19
da pisy..sufletul si inima...desi...se stie o "zicere"
"capul face,capul trage" eu as include si alta portiune a trupului
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:22
Buna Dri..
Am citit ce ai scris tu si ma regasesc in mare parte in cele scrise..
Si eu am cunoscut prin intermediul serviciului cam acum o luna un barbat mai mare ca mine, eu am 25 si fac in curind 26 si el are 47.. la drept vorbind ii dadeam putin peste 35, dar cind mi-a zis ce si cum am fost socata, mai ales pentru ca aveam stereotipuri legate de dragostea intre virste diferite.. si acum am ajuns sa traiesc ceva ce nu crezusem vreodata. Nu pare a fi inca ceva serios. L-am vazut de citeva ori, dar contrar presupunerilor mele mi-a placut. Ne intelegem parca bine, e deschis la minte si amuzant. Ma trateaza f bine, cu respect, e atent, si mici detalii si gesturi m-au surprins placut. Poate de atita ca nu am avut nici o relatie de lunga durata pina acum. Uraste gelozia. A fost casatorit 7 ani, e divortat si are o fata de 15 ani. E mai libertin de felul lui si nu pare a fi tipul care sa iti ceara socoteala pentru fiecare lucru. Mi-i putin frica dar sunt si tentata in acelasi timp. Nu stiu ce va iesi si daca trebuie sa ma implic serios in asa ceva..
In fine cred ca timpul va arata ce si cum.. pina nu trec prin asta nu cred ca am sa stiu cum sa procedez..
kisoy
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:35

Experienta,zici?
ATUNCI...SI MAI TARE SPUN...CONTEAZA VARSTA...ENORM...!!! IN EGALA MASURA CU CARACTERUL...indraznesc sa spun!

Indiferent ca anii sunt in plus ori in minus...

In adolescenta am fost indragostita de un barbat cu vreo 12 ani mai mare si aici ca sa dau apa la moara Totusicai am sa spun ca era in zodia pesti...si cu toate ca avea vreo 15 "anisori" mai mult decat mine a trebuit sa ma trezesc brusc la realitate si sa realizez cat de "imatur" era si gandea...sau poate doar hotarat sa-si traiasca viata din plin...

Peste multi ani aveam sa cunosc si indragostirea de un barbat mai tanar...care era de altfel foarte matur in gandire...dar vorba Lilo-lei...pastreaza iubirea de poti...si m-am trezit dintr-odata nu ca imi percepeam brusc varsta, pe care nu stiu nici eu cand voi avea de gand sa mi-o asum...dar teama,neincrederea,gelozia nejustificata cui s-o atribui,daca nu ei,varstei...?
In loc sa ma bucur de iubire...ATAT CAT NE E DAT S-O TRAIM...pentru ca nu dureaza vesnic...am facut tot ce am putut s-o scurtez...inconstient bineinteles...

CONTEAZA varsta in dragoste...dar mai ales caracterul si maturitatea fiecaruia...

Dar sfatul meu,ca si ai celor mai multi de pe aici...este sa traiesti intai dragostea aia...cat este dat sa o ai...atata timp cat intr-adevar se poate numii...DRAGOSTE...si pe urma cand n-o mai fii vei vedea ce faci si cu varsta si cu diferenta aia de ani...

DORI_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:38
De la: garbo077115, la data 2010-01-04 13:07:08degeaba are contul mare daca lungimea ,grosimea si durata sunt mici!!DEGEABA!!!!

..eteee..nu e degeaba; la ce foame e in ziua de azi..nu mai conteaz asha mult
andalexkor
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:05
Draga mea, eu am 27, el 46, ne intelegem de minune, ne completam de 2 ani . Asculta-ti inima si nu te mai gandi la ceilalti . Pune-te pe tine pe primul loc.
garbo002954
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:12
e okay ce zice si DariDaniela, nu va mai facetzi asa mari griji..primim ce meritam sa stitzi
andalexkor
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:14
si la mine este o diferenta de 7 ani...a fost el putin mai sec la inceput dar acum pot sa va spun ca este cel mai minunta barbat.....si ma ajuta foarte mult, ma invatat un lucru foarte bun sa gandesc inainte de a face ceva...si prin experientele care le-a avut pana acum a inteles ca trebuie sa fie alaturi de mine sa ma sprijine...
pisy_pisycutza
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Terapie Laser Antifumat 1 De la: garbo261866 30 Ianuarie 2012 14:48
dragele mele frumoase :) 34 De la: eligeanta 16 Mai 2012 18:49
Credeti ca am putea-o ajuta pe Cristina? 93 De la: chrystal_10 21 Februarie 2010 22:28
cicinel 1 De la: cicinel 1 Februarie 2010 21:09
Barbatul mai mic decat femeia 4 De la: alina41 3 Ianuarie 2010 15:48
Setari Cookie-uri