si la mine este o diferenta de 7 ani...a fost el putin mai sec la inceput dar acum pot sa va spun ca este cel mai minunat barbat.....si ma ajuta foarte mult, ma invatat un lucru foarte bun sa gandesc inainte de a face ceva...si prin experientele care le-a avut pana acum a inteles ca trebuie sa fie alaturi de mine sa ma sprijine...chiar daca acum cateva luni vroiam sa ne despartim definitiv si-a dat seama ca eu sunt totul pt el... |
||
pisy_pisycutza Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:31 |
||
---|---|---|
FETITA DRAGA, VIATA ESTE UN HAZARD. TOTUL DEPINDE DE DESTINUL TAU. UNELE S-AU MARITAT CU BARBATI MAI IN VARSTA SI AU RAMAS VADUVE LA BATRANETE, DUCANDU-SI FOARTE GREU ULTIMILE ZILE ALE VIETII LOR, IAR ALTELE AU MURIT ELE INAINTEA SOTILOR LOR, DESI EI ERAU MAI IN VARSTA. ASA CA, TE ROG SA FACI DUPA CUM ITI DICTEAZA INIMA SI NU DUPA CUM ITI DICREAZA ALTII CE SUNT OAMENI CA SI TINE. ITI DORESC SA AI UN DESTIN FERICIT ! |
||
garbo072629 Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:40 |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:40 |
||
De la: garbo012863, la data 2009-12-23 01:53:52 dar ce ziceti fetelor,in cazul cand doamna este mai mare decat domnul cu 14 ani...?!+ Este OK! va spun sincer |
||
ramona_demeter Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:51 |
||
cred k-ati facut o obsesie pt subiectul asta | ||
fleurdelis Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:56 |
||
Fata draga, fa tot posibilul si ajungi la moni columbeanu. Parerea mea e ca ea e cea mai in masura sa-ti dea sfaturi. | ||
gavril Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:35 |
||
Depinde , daca esti distractiva si copilaroasa o sa ai probleme ,daca nu , atunci o sa fie excelent , barbatii renasc cu o femeie mai tanara , sunt foarte atenti(mult mai atenti decat un barbat tanar care nu stie inca sa pretuiasca asemenea minunatie). | ||
garbo077258 Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:37 |
||
ioi, mi-e rau...vaz ca a mai deschis cineva un topic tot cu subiectu' asta se pare ca e de actualitate, ori nu mai are lumea alte apasari diferenta de 50 sau 150 de ani, dureaza sau nu dureaza, who the f u c k cares ? oricum, fiecare stie sa greseasca si singur |
||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:38 |
||
si eu imi caut jumatatea dar sa nu fie o diferenta prea mare intre noi, nu k nu as putea gasi poate ar fi maii usor sa gasesc dar ,vine apoi acel dar dupa anii ce se va-ntampla,ma va parasi sau va trebuii sa trec cu vederea ,acel om care o face tre sa fie instarit bine sa nui lipseasca nimic eii k luii ......... | ||
garbo071725 Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:36 |
||
buna , eu am avut o relatie cu un baiat mai tinar ca mine dar m-am inselat ,nu a fost asa cum mi-am ichipuit,relatia ,nici in societate nici in viata sexuala,dar relatia cu un barbat mai in virsta este mai placuta ,esti rasfatata si iubita,si apreciata ca femeie nu ma uit la ce spune lumea si familia m-a acceptat cu acest om ,si ai un om pe care te poti baza ,dar nu lasa sa te domine acest om , | ||
garbo072654 Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:37 |
||
altu care a dat-o-n matrimoniale... si zi asa, bre 725...cum sa fie? blonda, cu picioare lungi, desteapta si devreme acasa, asa-i? dar nu prea tanara ca te lasa si nici prea batrana ca te saturi tu de ea... ia-ti o papusa barbie si la intervale regulate faci schimb cu alti colectionari |
||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:45 |
||
da' nici sa nu-i lipseasca ceva, ca dupa aiaaa... |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:49 |
||
nu-i mai bine o gonflabila??? ii pui ce peruca vrei, o imbraci in ce vrei...o dezbraci cum vrei.....sta cum o pui.....ii intreaba ca altfel nu s-ar mai umfla.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:55 |
||
DA ! CONTEAZA FOARTE MULT VARSTA IN DRAGOSTE ! o relatie sanatoasa si perfecta este aceea intre persoanele de aceiasi varsta sau varste foarte apropiate ! Sa fim seriosi...diferente de 14 ...18 ani ...yaaaac, piiiiuc si ptuuuuuuuuui ! |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:02 |
||
zic sa iti caut unul de varsta ta!!!nu cred k ar trebui sa fi cu unul mai in varsta ca tn....totusi sunt multi ani daca era 2,3ani era altceva dar nu ti se pare k nu prea va potriviti nu ti se pare k esti cam mica pt el si ai putea sa iti casesti unu mai tanar si mai frumos...doar daca omul nu este bogat si de asta ti se pare asa de bun. ...da pe buna dreptate este prea mare u ar trebui sa iti gasesti unul de varsta ta si sa te distrezi....daca o sa aveti copii cine sti mai tarziu ar putea sa ii spuna tataie nu crezi....traiesteti viata fata k esti inca tanara |
||
garbo086969 Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:21 |
||
valei!!! aici , dupa revelion, a fost invazie. |
||
si_totusi Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:28 |
||
si a plecat nenea relelion? | ||
pik_nik Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:30 |
||
Conteaza doar...dragostea...restul sunt...detalii... | ||
rodyk Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:30 |
||
n-auzi piku? ce dai atentie la detalii? | ||
si_totusi Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:36 |
||
de ce corectezi daca tu nu dai atentie detaliilor? | ||
pik_nik Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:37 |
||
ca sa bucur carcotasii, mai | ||
si_totusi Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:41 |
||
mai, chestia e ca daca ai ramas fara tigari, nu mai conteaza varsta in dragoste | ||
pik_nik Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:43 |
||
rodyk Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:45 |
||
pikule......ha???ce are tigara cu varsta???? | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:48 |
||
bre, da' ce apasari are lumea in 2010... hellou !!!!!!! gara !!!! ati facut o fixatie, mamicule ? mai dezgropati si alte toapice |
||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:55 |
||
varsta nu conteaza intro relatie atata timp cat exista dragoste si intelegere totul va fi bine si o spun din propria experienta | ||
mearmeid Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:08 |
||
acu'...mai depinde si de cat de ploiosi sunt anii, cum e recolta de struguri de pe pantele vestice ale campiei romane, cum s-au adaptat plopii cu radacina in sus, de muuuuuuuulte altele... da' daca e dragoste, totul se rezolva. chiar si cu varsta |
||
pik_nik Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:17 |
||
ce-mi place mie cum dau unii retete de viata... |
||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:18 |
||
sis, pai nu stii ca asa au castigat unii banishori frumosi? cu tot felul de fituici gen "cum sa devii un sef in trei pasi", "cum sa castigi la loto" si alte cele? amu alde fatuca aia isi face mana doar, urmeaza probabil si best-seller-ul de mare succes local si chiar rural... da' chiar, ce-o fi insemnand "mearmeid"? |
||
ready_vivus Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:21 |
||
crez ca-s io cu couru'n sus, bro...ori is sastisita de toapicu' asta | ||
Anouk Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu sunt de parere ca un om cumsecade care nu il are ca indrumator pe Dumnezeu este carpa de sters pe jos a oamenilor rai | 2 | De la: dor72 27 Iunie 2011 23:32 |
pete maronii pe fata( de la soare) | 4 | De la: robertaoana72 25 Iunie 2017 20:43 |
masaj la domiciliu | 1 | De la: barbumirella 21 Februarie 2010 16:40 |
|
||
Metrpolitan Cosmetics | 1 | De la: Jess 11 Iulie 2010 13:27 |
UNGHII TEHNICE 50 RON LA SALON CLUJ | 1 | De la: garbo202286 20 Aprilie 2011 22:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară