Conteaza varsta in dragoste?

depinde de foarte multe lucruri dar ai mare grija sa nu intervina gelozia, el avand varsta pe care o are
garbo048401
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:35
ioi, ia-ma doamne, stinge-mi neamu'
Anouk
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:38
da, da, ai mare grija cu gelozia aia... can' o vezi ca se apropie sa intervina, poc! cu tigaia in cap. Mai vrea? Poc! Da-i si cu ceaunu' in care faci mamaliga... mama ei de gelozie
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:40
da' cu cratitza nu merge?
sora_ilsi
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:42
mama ei de viata prefacuta
tatal ei de soarta la mezat

bro, is adanca rau in seara asta, citez din paunescu
Anouk
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:43
surioaro, daca nu a mers cu tigaia, nu va merge nici cu cratita. se trece direct la armament strategice, gen ceaun...
si vezi ca tigaia e d-aia sanatoasa, cu trei straturi de fundu' ei plus teflon
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:44
sis, matale citeaza, mami, ca noi citim
da' ia baga o spovedanie compleata la moshu', ca ceva e-n neregula, ca s-o spui si i-o mai pe ocolite... adica sa nu-tz' spui de-a dreptul ca ceva nu e-n regula
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:45
de o saptamana ma tot minunez si ma distrez. am facut si comentarii, previziuni, sondaje .da, nik : batman, batman

ajung sa cred, ca e o boala .

o fi gripa , o fi viroza
si_totusi
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:46
ia zi, alienu' a plecat cu bine? a ajuns la cashile lui? a plecat singur-singurel?
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:46
bro, tu stii ca la mine, ce-i in gusha si-n capusha

is depresiva rau, fratioare...imi mananca coana mare ficatii
is pe distonocalm acum, da' nush de ce cred ca mai putin si trec pe xanax
Anouk
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:47
totushico, ian zi scumpo, cari-i tarashania?

sis, zic si io... da' daca incurci medicatia aia intr-o buna zi? Adica nu, pardon, nu medicatia ci persoana care sa o ingurgiteze . Da' stii matale cum, o doza de neuitat
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:47
pleaca maine, glenn e un tip super ok...

partea nashpa e ca au facut revelu in complex, la un club, si cand au plecat de-acolo cu taxiul, soferul a lovit lateral dreapta un om, pe trecerea de pietoni, si l-a lovit grav de tot, intelegi ?

l-a tinut fie-mea de mana pana a venit salvarea, politia
a ajuns acasa plina de sange, pe maini, pe fata, pe haine, si e extrem de socata...plus ca nimeni la spital nu vrea sa-i dea relatii daca mai traieste bietul om, si ea tot telefoneaza, s-a dus si la spital...pushca mea...asta ii lipsea dupa tragedia de acum 5 ani
Anouk
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:51
nu conteaza draga mea,ce nu ai spus e:a fost sau e casatorit?e important de stiut,joaca un rol primo,nu uita.eu am o diferenta de 12 ani,sotul e mai tanar si ne intelegem minunat,lasa gura lumii,dar testeazal pe el"La os"cum se spune,sa vezi ce urmareste el,ce vrei tu,stii,trebuie un pic de experienta,un pic de scoala a vietii,care face mai mult decat multe facultati,testeazal
garbo059722
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:52
722, "testeaza pe el. LA OS!" prea suna cam ca la un abator ...
Eu cred ca ar fi mai bine sa ii spui CE si mai ales CUM sa testeze... nu fa si matale ca bravii nostri politicieni... toti spun ca e criza, toti spun ca trebuie sa iesim din ea, toti mananca kko ca trebuie sa asigure un trai mai bun prostimii, da' nu zice nimeni CUM anume vor face
ce iese la final, vedem si noi... adica tot ceea ce mananca ei.

sis, e normal sa nu primeasca relatii de la spital, pentru ca nu e ruda si nu e implicata decat ca martor. Va afla, oricum, ce e cu ala, la proces. Sau daca il cauta pe taximetrist sa il intrebe
ready_vivus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:56
da bro, da' ei chiar ii pasa de omul ala...o strangea de mana disperat pana a venit salvarea, i-a vorbit, l-a incurajat...

nu-i e totuna...
Anouk
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:02
nu conteaza,insa invers e mai bine.
garbo059722
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:32
"umblataprinlume" nu mai intra sa ne dea niste replici? MAI TREAIEST?
iubiredurere
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:49
aia cini mai e, bre?
sora_ilsi
Postat pe 4 Ianuarie 2010 22:53
ma intereseaza subiectul....e groaznic,dar mi s-a intamplat si nu stiu sa reactionez pentru ca n-am iubit pe nimeni,niciodata cu mai multa ardoare si n-am simtit fata de nimeni ceea ce simt pentru el....si ar putea sa-mi fie chiar copil ......ma zbat intre un sentiment de rusine si unul sublim,ma bucur ca mi-a fost dat sa traiesc asa ceva.....pot muri si maine,mor bogata
vatcugabriela
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:02
Pe mine sa ma iertati...eu nu vreau iubire dintr-aia testata...soryyyy...eu vreau nebunie pura...ma scuzati iubire la prima vedere...fluturasi...incredere oarba...etc.
DORI_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:12
...anucu, ai grij� c� fata a suferit un soc puternic...vorbește cu ea...este o persoan� sensibil�...
daria_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:16
...722, sigur c� �i testeaz� și osu c� doar nu-l ține de muzeu...
daria_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:18
buna!pot sa iti spun din propria experienta ca daca il iubesti,nu conteaza diferenta de varsta...Eu am o relatie cu un barbat cu 20 de ani mai mare decat mine de 4 ani si ne intelegem perfect,nu ne certam decat foarte rar si din motive,as putea spune,pur insignifiante. Pot sa-ti spun ca e o diferenta de la cer la pamant intre modul in care se poarta cu tine un pustan de 20-25 de ani si un barbat matur,care stie ce vrea de la viata. Nu a uitat niciodata sa-mi faca un cadou,sa ma felicite,sa-mi fie alaturi oricand am avut nevoie. Nu spun ca e usor,trebuie facute anumite compromisuri,dar nu m-a lovit niciodata,nu a ridicat tonul la mine,nu m-a jignit.... Singura problema dintre noi o reprezinta mama mea,care nu ar accepta relatia noastra sub nici o forma,insa noi ne dorim din tot sufletul un bebe si sa fim impreuna. Important este sa va intelegeti,sa fiti pe aceeasi lungime de unda si lucurile vor merge de la sine. Iti urez multa bafta!
ancaa
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:37
buna scriitoareo
diferenta de varsta nu conteaza
parinti mei au diferente de 20 de anii sunt impreauna de 30
si crede-ma sunt fericiti cu toate bune si rele
dar sunt impreuna
acum daca chiar ti la un om in mod special trebuie sa te gandesti si la viitor de peste n ani cand el va avea 70 si tu....
cum va fii atunci
el bolnavior tu inca tanara
daca chair tii la el nu ar trebui asa ceva sa te tina
PESRONAL EU ZIC ASA
ESTE UN SENTIMENT NOBIL TREBUIE TRAIT CURAT
hounkponou_diana
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:38
...toate clonele și-au f�cut cont și dau n�val� s� spun� ce perfect� și roz� este viața dintre o puștoaic� și un moșuleț �nb�ls�mat...
daria_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:41
parerea mea e ca sunt prietene la prietene la prietene si, cand una apare....se anunta alealalte....baaa...vezi ca a postat floarea pe garbo...la topicul ala...baga si tu un comment ...asa...la shto....
tutankhamon
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:44
boring, baby...
sora_ilsi
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:48
rau...
fleurdelis
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:49
di tat
sora_ilsi
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:50
......io cred c� a dat telefon dri la toți colegii de la gr�di p�n� la școala general� și le-a zis : faceți urgent cont si s� intrați pe garbo pe un toapic cu dr�gosteli și s� povestiți ce bine v� simțiti c�nd simțiți o piele fleșc�it� l�ng� voi...mirosiți o b�șinic�...și priviți cu dragoste la proteza din pahar...

...�mi cer scuze persoanelor de bun� credinț� care chiar iubesc o persoan� mai �n v�rst� (sunt și din acestea - dar puține)...

...sori și pentru ��nb�ls�mat� de mai sus, dar am ap�sat pe al�turi și nu am observat...nu c� ar conta prea mult, dar sunt persoane care se ocup� de corecturi gramaticale pe acilea...
daria_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IUBESC UN BARBAT INSURAT 37 De la: clau2005 16 Mai 2012 18:43
Credeti ca am putea-o ajuta pe Cristina? 93 De la: chrystal_10 21 Februarie 2010 22:28
Picioare strambe 13 De la: ActionMen 25 Iunie 2011 17:55
Remedii utile si placute 3 De la: anamariatoma 16 Mai 2012 18:50
Despre medicii 6 De la: alinai03 22 Octombrie 2017 19:34
Setari Cookie-uri