in primul rand,daria,sorry.nu se scrie sori,daca tot te apuci sa corectezi lumea,iar in al doilea rand,daca un barbat e cu 20 de ani mai in varsta decat tine nu inseamna ca e un mosulet imbalsamat,daca am inteles eu bine... Aflati,in caz ca nu stiati,ca mai sunt barbati care se ingrijesc,se dau cu o crema,un parfum,sau poate chiar nu au nevoie de asa ceva.....Iar despre proteza.....fratilor.sunteti in urma rau de tot!!!!!!!!! E foarte usor sa critici pe altcineva,asta arata mult cat de maturi sunteti si cat de in masura sunteti sa dati sfaturi utile altora...Imi pare rau daca am jignit orgolii,dar.....controlati-va,iar daca nu aveti nimic de spus in legatura cu subiectul discutat,nu inteleg de ce va mai bagati in seama.... | ||
ancaa Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:24 |
||
---|---|---|
...sori c� folosesc doar gramatica lb.ro. eu nu.s așa telectual� ca tine c� nu am g�s�t nici un babal�c s� m� invețe... ...repet, comentariile mele nu se adreseaz� persoanelor care tr�iesc o a semenea experient�, ci celor care �și fac cont special pentru a abera... ...dac� tu te-ai simțit clon� |
||
daria_ Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:35 |
||
din ce in ce mai multi isi dau arama pe fata, se simt desconspirati... | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:39 |
||
nu m-a invatat niciun babalac nimic,draga mea,dar sunt destul de desteapta incat sa fac o facultate,imi pare rau sa-ti pun asta,dar nu astept sa mi se ofere pe tava nimic,am proprii bani,am independenta necesara si nu m-am simtit o clona,in caz ca nu ai observat,am contul de ceva timp si ma bag in seama doar daca ma cred in masura sa spun ceva... | ||
ancaa Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:43 |
||
...09, observez ce feminin� f�r� v�rst� esti (tr�s�i olecuț� ochead� la profail�rul t�u)...cu prieteni f�r� num�r...ș� ce actevitate laborioas� ai avut pana amu pe forom... ...pot pentru ca s� te �ntreb ce v�rst� ai și c�t de gos este portolelul musiului? |
||
daria_ Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:54 |
||
am spus eu cumva ca am avut o activitate laborioasa pe forum?Am gasit site-ul asta din greseala si mi-am facut contul....doar de dragul de a-l face....Imi pare rau sa te informez,dar nu e deloc gros portmoneul iubitului meu,pot sa-ti spun ca stam in chirie,nu are case,masini,vile sau piscine.... | ||
ancaa Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:02 |
||
ai ramas socata de nu mai raspunzi? | ||
ancaa Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:09 |
||
...esti foarte glumeaț�... ..da ai uitat s� spui v�rsta, adresa, greutatea, �n�lțimea... |
||
daria_ Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:10 |
||
people, today you have a obssesion! | ||
fleurdelis Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:11 |
||
chiar nu cred ca e asta problema ta,nu am intrat pe forumul asta ca sa-ti dau tie explicatii...Nu te baga in seama mai mult decat e cazul....Pot sa-ti spun ca nu sunt ddeloc urata,fac o faculștate de prestigiu,ma descurc foarte bine,iar cel mai important e ca ma inteleg grozav cu iubitul meu mai mare cu 20 de ani decat mine,fara niciun fel de interes material....Conteaza esnta,nu aparenta....Iti vei da seama de asta cand te vei lovi de pragul de sus al usii... | ||
ancaa Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:18 |
||
DA, conteaza foarte mult varsta in dragoste.La inceput esti fermecata de faptul ca stie mai multe,te simti mai protejata insa cu timpul v-a trebui sa FACETI compromisuri ori te vei trezi ca esti singura in acea relatie. Eu sunt casatorita cu un barbat mai mare decat mine cu mult. Daca nu am comunica si nu am face compromisuri zilnic ar exista doar 1 in relatia noastra. Fi foarte atenta...eu nu te sfatuiesc sa te inhami la asa ceva. In relatia mea diferenta de varsta isi spune cuvantul. Sunt zile cand simt ca sunt singura...EL nu exista. PS: sunt independenta financiar deci nu de asta sunt inca cu el. |
||
Coco75 Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:18 |
||
deci daca voi astia cu varsta in dragoste de astazi, de nu sunteti voi oleac'obsedati... | ||
fleurdelis Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:24 |
||
.....hai sa se insire toti mosii (disponibilizati) aici la interval ca sa avem de unde alege visul vietii mele ........hodorgMAN.... |
||
adeline Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:23 |
||
hai ca devii plictisitoare cu obsesia asta | ||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:26 |
||
anouk, lasa...ea o sa traiasca vreo 150 de ani si o sa ramana vesnic tanara | ||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:27 |
||
mdea, iote de-aia nu am io apa calda si pulover pe gat... adelino, nush cati ani ai, da' io zic sa te mai controlezi, varsta e o chestie care nu iarta pe nimeni hai ca deja is plictisita de subiectul asta si panseuri inteligente |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:29 |
||
Fiecare varsta are farmecul ei...dar asta se descopera odata cu...varsta Am citit odata un articol scris de o femeie trecuta de 60 de ani...care spunea ca la varsta aceea se simtea in sfarsit ...libera...impacata...O fi asa...n-o fi...eu una vreau sa experimentez | ||
rodyk Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:39 |
||
mai, eu n-am nimic cu nimeni, nu toata lumea trebe sa fie de acord cu o astfel de relatie, e normal sa fie asa, dar de aici si pana la a face mishto-uri pe seama varstei, e cale lunga...si vorba ta, anouk, nimeni nu scapa | ||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:46 |
||
Buna, mai ca sa te mai calmezi asa un pic am sa-ti spun urmatoarele.....eu am 26 de ani ......iar sotul meu 42 adica 16 ani dif ...si suntem casatoriti de 9 ani...si vreau sa-ti spun ca de cand suntem casatoriti ne intelegem fff bn nu ne-am certat...si ne iubim la fel de mult...ce pot sa-ti spun e ca un barbat mai matur ca tn stie ce vrea de la viata , stie ce vrea de la "tine"......si stie cum sa puna "problema" mai in toate....adica intr-un cuvant este copt......oricum nu-ti face griji....in leg cu varsta si sa nu-ti fie frica in leg cu decizia pe care o vei lua adica sa fii impreuna cu el.....succes! | ||
roxanica_vip Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:26 |
||
Exact asta spuneam,ca nu conteaza varsta,doar afinitatile,respectul si toate celelalte''ingrediente''care fac din casnicie una ai sa-i zicem''ideala''. Nu am afirmat ca am avut idealul,din contra...vroiam doar sa scot in evidenta ca nu varsta conteaza. Eram tineri amandoi,ne-am casatorit aproape fara sa ne cunoastem,a fost o casatorie facuta in trei timpi:vazut,placut,luat.Abia dupa nunta am stat impreuna si am descoperit ca nu aveam mai nimic in comun in afara literaturii care ne placea amandurora si a talentului de a scrie poezie.Dar asta nu este suficient pentru reusita unei casnicii.Nu ne-a legat nici copilul,nimic...practic nu exista acea ''chimie''intre noi,nu aveam idealuri comune,nu aveam aceleasi gusturi,nici macar culinare!Vina am purtat-o amandoi,ne-am despartit fara probleme,certuri,partaje...pur si simplu am decis ca asa e mai bine pentru amandoi si chiar pentru copil.Nu i-ar fi folosit la nimic sa traiasca langa doi parinti care s-ar fi comportat ca doi straini unul cu altul,sau mai rau s-ar fi certat,batut,denigrat in fata ei! Soarta a fost buna cu ea,cu noi...A avut parte de un tata care a crescut-o ca si cand ar fi fost al lui,un tata care la varsta de 7 ani,cu atlasul anatomic in fata i-a explicat care este diferenta dintre tatal biologic si tatal natural,iar ea in inocenta ei,i-a cerut sa fie secretul lor,sa nu stie nimeni:''nici buni,nici unchiuletul,nici chiar mami sa nu stie,da?sa fie tati,doar secretul nostru". Raman la parerea ca nu varsta conteaza,sunt multe alte lucruri care influenteaza o casnicie in rau sau bine! Sanatate si numai bine in noul an! |
||
liliana_redai Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:02 |
||
cu parere de rau trebuie sa spun ca : - depinde, de cite experiente a avut "el" sau mai rau - plictisu - atentie ......... | ||
garbo040945 Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:02 |
||
buna,nu cred ca ar conta varsta atat timp cat va intelegeti si va respectati!iar de ceea ce zice lumea nu ar trebui sa te intereseze.si prietenul meu are 32 de ani iar eu am 22 deci important e sa va iubiti.bafta | ||
amy1987 Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:08 |
||
Ce nu inteleg eu in aceste forumuri,este de ce unii intra doar pentru a-i jigni pe ceilalti...Oare chiar nu ne putem spune parerea la modul decent,educat?!Fata asta a cerut un sfat,un simplu sfat...Daca vrei i-l dai daca nu...e ok!Cat despre pregatirea unui om,daca stie sa scrie sau nu,asta chiar nu e treaba noastra!Nu intram pe aceste forumuri pentru a ne dovedi inteligenta,pregatirea...pentru asta sunt site-urile de concursuri,de stabilirea IQ-ului,cele gen''stii si castigi''.Acolo ne putem dovedi ''superioritatea'',aici doar socializam.Sau cel putin asa ar trebui sa facem.Din pacate unii uita asta,si-si arunca sagetile uracioase si veninoase in cine le iese in cale... | ||
liliana_redai Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:58 |
||
DRAGOSTE MICA, FUGI CIT MAI AI TIMP...FIECARE VIRSTA ARE PRETENTIILE EI...VREI CA IN 2 ANI MAXIM SA FI PROASPAT DESPARTITA, RANITA...NU AI IDEE IN CE TE BAGI....FUGI, APROPO...ORGASM AI AVUT...TE DESCURCI, FI SERIOASA, O SECUNDA, ESTE VIATA TA, PIERZI TIMP DEGEABA, VREI CA LA 30 SA TE SIMTI CA LA 50?!GINDESTE, O FEMEIE ESTE DESTEAPTA, NU JUDECA CU...CI CU MINTEA. | ||
DECENU09 Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:50 |
||
mi-e rau! |
||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:58 |
||
De la: liliana_redai, la data 2010-01-05 12:58:21Ce nu inteleg eu in aceste forumuri,este de ce unii intra doar pentru a-i jigni pe ceilalti...Oare chiar nu ne putem spune parerea la modul decent,educat?!Fata asta a cerut un sfat,un simplu sfat...Daca vrei i-l dai daca nu...e ok!Cat despre pregatirea unui om,daca stie sa scrie sau nu,asta chiar nu e treaba noastra!Nu intram pe aceste forumuri pentru a ne dovedi inteligenta,pregatirea...pentru asta sunt site-urile de concursuri,de stabilirea IQ-ului,cele gen''stii si castigi''.Acolo ne putem dovedi ''superioritatea'',aici doar socializam.Sau cel putin asa ar trebui sa facem.Din pacate unii uita asta,si-si arunca sagetile uracioase si veninoase in cine le iese in cale... regret ,dar vreau sa va aduc la cunostinta,ca aici primeaza userii vechi,care nu sunt admonestati de administratori,cand depasesc masura obrazniciei.de aceea stimata doamna,reveniti in acest site cat mai rarut,ca-i mai dragut.nu va intristati,de ce vedeti aici,intrati pe alte siteuri,unde gasiti si discutii interesante si useri ,cu mult bun simt. |
||
alexxandra Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:04 |
||
zambilutz, s-or aliniat planetele astea, mama cezarica, tie ti se pare ca zici chestii de bun simt, este ? |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:06 |
||
bingo! deci, asta era? bai, io oi fi primit vreun premiu de la cineva? anouk, tu? |
||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:09 |
||
nush mami...da' mie de ieri imi pare ca lumea a intrat confuzata rau in anu' asta...parerea mea...cu obsesii, cu vendete, polite de platit... cum am zis, la tatzi ni-i greu |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:12 |
||
A sasea Taina a Bisericii este Sfanta Taina a Nuntii, prin care, dupa fagaduinta mirelui si a miresei data in mod liber in fata preotului, li se impartaseste acestora harul dumnezeiesc, care sfinteste insotirea lor dupa fire, prefacand-o intr-o desavarsita si curata legatura duhovniceasca, intr-o unire pe viata, dupa chipul legaturii dintre Mantuitorul Iisus Hristos si Sfanta Sa Biserica. Casatoria a fost randuita de insusi Dumnezeu inca in Vechiul Testament. Astfel, in cartea Facerii ni se arata ca Ziditorul a toate a asezat casatoria chiar de la inceput, prin cuvintele : �Nu e bine sa fie omul singur; sa-i facem ajutor potrivit pentru. el�. El a binecuvantat insotirea barbatului cu femeia, zicand : �Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul si-l stapaniti. NIMENI si NICIODATA nu a spus in dogmele crestine ca intre mire si mireasa trebuie sa existe o diferenta de varsta minima sau maxima, fie ea in plus sau in minus. |
||
Evdochian Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
epilare definitiva | 67 | De la: Ellada 18 Aprilie 2010 09:08 |
To spy or not to spy... | 101 | De la: picaturaderoua 24 August 2009 13:25 |
O intrebare cam stupida?????????? | 82 | De la: liaiedera 7 Aprilie 2010 12:12 |
|
||
sani mari | 52 | De la: ovidiu42 10 Iulie 2009 21:34 |
Sani mai mari ? | 97 | De la: garbo_448185 17 Iulie 2017 13:40 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri