Conteaza varsta in dragoste?

De la: Anouk, la data 2010-01-05 14:06:12zambilutz, s-or aliniat planetele astea, mama

cezarica, tie ti se pare ca zici chestii de bun simt, este ?

lasati oamenii sa isi spuna parerile,nu trebuie sa va suportam necuviinta unora dintre voi.daca nu va convine,chemati administratorii sa vada,ca depasiti uneori limitele bunului simt,unii dintre voi.si mai sunteti si de sex feminin."adorabilelor'....treaba ceva in gospodarie....nu aveti?
alexxandra
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:18
Dar in Noul Testament casatoria este inaltata si asezata de Mantuitorul Iisus Hristos in randul Sfintelor Taine. El a cinstit-o prin aceea ca a luat parte la Nunta din Cana Galileii. Iar de cate ori a gasit bun prilej sa graiasca despre casatorie, El a privit-o ca Sfanta Taina, subliniind importanta ei prin cuvintele: �Pentru aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de femeia sa si vor fi amandoi un trup, asa incat nu mai sunt doi, ci un trup. Deci ce a impreunat Dumnezeu omul sa nu despart�.

Sfantul apostol Pavel ii �ndeamn� pe soti sa-si iubeasca sotiile, precum Hristos a iubit Biserica, iar pe sotii sa fie supuse barbatilor lor ca Domnului, �pentru ca barbatul este cap femeii, precum si Hristos este capul Bisericii".

Aceasta nu inseamna nicidecum ca barbatul trebuie sa stea in birt toata ziua si cand vine seara acasa sa isi bata nevasta pentru ca a afumat mancarea sau nu i-a pregatit paharul cu tarie pe masa.
Cine are ochi de vazut, sa citeasca.
Evdochian
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:19

bai, ma lasi?
trinitas ii zice, e un post tv, uite-te acolo, nu ne mai stresa, te rugam
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:21
domnu cezar, vreo problema?
nu cred sa-ti fi adresat vreun cuvant
si spre surprinderea ta, imi gateste iubitul probleme?
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:23
zambilutz, da' lasa-l mama sa propovaduiasca... aici, in pustiu, unde vrea el... ca nu-i primul si cu siguranta nici ultimul.
atata vreme cat nu ne trage de maneca si nu ne obliga sa citim, treaba lui...
garbo_C
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:25
cezarica, da' nu te tine nimerica de poale p-acilea, intelegi ?

si nu, n-avem treaba in gospodarie, ca noi suntem fete dashtepte si ne-am luat barbati care stau cu sortzu in fata la oale

da' chiar, pe unde o fii andrusca? poate mai face curatenie prin conturile astea...parca-i atacu' clonelor, nene...
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:25
De la: Anouk, la data 2010-01-05 09:29:41mdea, iote de-aia nu am io apa calda si pulover pe gat...
adelino, nush cati ani ai, da' io zic sa te mai controlezi, varsta e o chestie care nu iarta pe nimeni

hai ca deja is plictisita de subiectul asta si panseuri inteligente

Scumpa Anouk, daca faci click pe vizualizare profil o sa afli varsta si locatia (CA PUTEAM SA PUN SI EU LA MISTO 25 SI LOCATIA : PE MESSENGER)
Ca sa nu lungim vorba, nu am nimic cu cei de varsta a doua, a treia(a patra).......
Am o fiica (va implini in curand 23 de ani) sudenta ultimul an la o facultate de stat si s-a casatorit anul trecut. Biatul e mai mare cu 5 ani, au fost foarte buni prieteni de mici (ulterior fiecare au avut alte relatii) iar in final au realizat ca se iubesc. Faptul ca au fost buni prieteni (au discutat probleme pe care un cuplu nu le-ar discuta in veci vecilor), i-a ajutat, pantru ca acum stiu exact cum si cand sa actioneze daca cumva se aprinde becul de avarie. (e mult spus bec de avarie, dar vreu sa intelegeti odata ce spun)
DIN ACEST MOTIV SFATUIESC FETELE TINERE SA NU SE LEGE LA CAP CU DOMNI IN VARSTA; CONFLICTUL INTRE GENERETII EXISTA; DACA NU SE INTELEGEA FII'SA CU TAC'SU SE INTELEGE CUMVA CU COLEGUL DE GRADINITA AL ACESTUIA?!
Mai am si doi baieti gemeni, adolescenti, gata sa se ia la tranta cu viata. Sper sa se fi prins in educatia lor macar 50% din cat a prins fata!
Sotul meu e mai mare cu 7 ani, si parca s-a schimbat a dat-o-n "babaciunism". Noroc ca avem trei copii frumosi si destepti plus un ginere pe masura ca sa nu ne lase sa alunecam pe panta asta de dat in balarii.
Si inca ceva! O femeie, casatorita (sau nu) tanara (sau in varsta) trebuie sa aibe in permanenta grija cum arata.
Daca la varsta la care ai copiii mari poti sa-ti permiti haine shick si daca copiii tai sunt mandri de tine, atunci se cheama ca ai realizat ceva in viata.

REPET, SFATUIESC FETELE ASETA TINERE SA-SI CAUTE PARTENERI APROPIATI DE VARSTA. O RELATIE CU DIFERENTE MARI DE VARSTA ARE LA BAZA "INTERES(e)-URI! VA DORESC "SUCCES(e)-URI!

adeline
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:37
bai, aici trebe sa spun cum si ce facultati am terminat?
adeline, intelegem si daca nu folosesti caps lock, pe cuvant!
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:44
media de licenta, zambilutz, aia-i importanta!
garbo_C
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:50
si daca n-o mai stiu?
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:52
adelino, ma disperi, mama !!!

da' cand este diferenta de varsta si nu iegzista "interesuri" ? ha ? atunci ce iaste ?
tre sa zic ca io ma inteleg perfect cu colegu' de gradinita al lu' fie-mea...
da' deja p-acilea se stie ca is pedofila, d-aia

sis, iti ziceam ieri la telefon de oalele alea...
hai ca azi si-a curatat bubele din cap...mi-a luat un sweter de roacker si o bratara asortata...ma gandesc ca s-or fii aliniat planetele si la el, de m-a vazut brusc, instantaneu si deodata in rol de boscodina devotata
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:55

io nu stiu nimic
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:58
zambilutz, nu fa pe inocenta, asta-i apanaju' meu...

mai, da' de ce astia de la spitale nu vor sa dea relatii despre cei accidentati daca nu esti din familie ?
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:00
asa, asa. tineti aproape.

conteaza varsta. nu conteaza varsta. brazilia, guatemala
si_totusi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:04
chinaaaaa!!!!
garbo_C
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:05
pai, le zici ca esti din familie
cine te controleaza?

cell, mi-ai luat vorba din gura
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:05
pai nu ii stim numele, mama...asta e baiul...a dat fie-mea in disperare cu chestia asta...aia dwe la politie nu au sunat-o inca...si ea isi face griji, vrea sa stie daca a scapat cu viata
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:07
noua guinee?
LILO
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:08
cine mai?
ce s-a intamplat?
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:09
cini mai?????
nazirra
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:13
mai, io ma strofoc acilea de 2 zile si tu nu stii nimic

in noaptea de revel, cand s-a intors fie-mea cu glenn de la club au luat un taxi, si soferul a accidentat un om pe trecerea de pietoni
accident grav de tot...si l-a tinut fie-mea de mana pana a venit salvarea, si e socata, si vrea sa stie cum se simte, daca mai traieste...si aia de la spital nu vor sa-i spuna nimic

zambilutz, stii si tu cum sunt strazile alea din complex, nesemaforizate...al dreaq ghinion...
Anouk
mai unii numara anii...altii..mai norocosi
isi numara banii...
LILO
si ca sa fiu on topic...nu mai dragilor...nu conteaza varsta in dragoste, parerea mea...conteaza sa fii om

Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:16
buna eu iti zic sa te gandesti sa-ti pui in balanta si partile bune si cele rele si sa mergi inainte.
eu si sotul meu suntem amandoi la a doua casatorie iar diferenta de varsta este de 17 ani si pot sa-ti spun ca am nici un motiv de ingrijorare. ne iubim reciproc tot facem impreuna.
si binenteles ca au fost si guri rele dar nici unul dintre noi nu a dat curs la ce zice lumea. si stii tu cum se zice "gura lumii sloboda n-o acopera nici pamantul".
pupici si sper sa poti lua decizia corecta pentru tine
garbo005668
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:24
anouk, imi pare rau, n-am stiut nimic...
mda, stiu ce zici, e o mare porcarie, au aruncat niste treceri de pietoni total aiurea, pe un bulevard circulat, iar idiotii aia de studenti se arunca, si anume " cu capul" inainte, de zici ca-s la mama acasa!

bine, nici cu taximetristii nu mi-e rusine...veneam din oras intr-o zi, mai demult, cu taxi, iar taxi-ul din fata noastra tot asa, o luat o tanti pe capota, si era mare si in rosu, nu stiu cum draq o ratat-o
tot la statia de 16 din complex, langa sens
zambila
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:25
eu dupa mine cred incercarea moarte nare ce te intereseaza ce zice lumea din jur atata timp tu te intelegi bine si in acelasi timp te si iubeste lasa lumea si parinti daca tu crezi ca este bine ce mai stai nu da cu picioru ca nu se stie ce sansa ti se ofera . si dragostea nu are varsta
norisor
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:18
zambilutz...la o trecere de pietoni nesemaforizata, ai obligatia sa te opresti si sa te asiguri, ca sofer zic

Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:20
Sa-ti spun un secret -femeile sunt de mai multe feluri-labute , grasute ,frumoase , mai putin frumoase ,tinere , batrane , ect Dar.........Barbatii sunt de doua feluri-barbati bogati si barbati saraci.
garbo077258
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:23
bre 258, cum is alea labute??? subtirele, sa le treci palma de jos pana sus, sau...?
pik_nik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:32
a vrut sa zica slabute
ce te agati si tu ca mancat o litera ?

vezi ca io is inca in stand by cu leshinatu' ala
Anouk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog, am nevoie de un sfat! 76 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 16:20
Ce parere ave tzi despre coffieshopurile din Romania??? 75 De la: AdelinaIK 3 Ianuarie 2010 22:09
Riduri 2 De la: Dianna01 16 Mai 2012 18:39
Picioare strambe 13 De la: ActionMen 25 Iunie 2011 17:55
acnee 11 De la: garbo_405276 21 August 2014 15:04
Setari Cookie-uri