pretioaso, daca tie iti place, te dotezi cu pampersi si da-i bataie! | ||
pik_nik Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:36 |
||
---|---|---|
mi-e raaaauuu,mi-e raaaaauuuu,recunosc! is buiaca d'aia...mi-e rau de bine ce mi-e! ioi,fetele...de l-ati vedea,a-ti lesina ca nishte gaini bete,parol! |
||
preciouss Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:37 |
||
ma uit la tine si te cred | ||
|
||
pik_nik Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:38 |
||
mare dreptate ai ... | ||
blackeyesmari Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:08 |
||
Eu chiar nu inteleg de ce sunt unele persoane care abereaza pe niste subiecte nici de ei stiute,in afara temei pe care saraca femeie a postat-o pt.a primi niste sfaturi.Daca vreti sa vb.despre altceva,faceti-va schimburi de nr.de tel dau id-uri de mess si discutati despre vrunte si nevrute.Sfatul meu pt.acaeasta femeie este sa se gandeasca bine inainte de a actiona intr-un fel sau altul,pentru ca in orice relatie,de altfel,e nevoie sa faci compromisuri. Parerea mea este ca atata vreme cat te respecta si va iubiti ar trebui sa dai o sansa relatiei.Eu asa am facut si sunt cea mai fericita femeie din lume1Nu conteaza varsta daca stiti sa lasati de la voi in anumite momente si trebuie,mai ales sa stii sa-ti citesti partenerul...Sa stii ce vrea fara sa-ti spuna nimic. | ||
ancaa Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:18 |
||
609...stii de ce??? pentru ca exista tanti ca tine care isi pun exact intrebarile pe care ti le-ai pus tu acuma.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:21 |
||
Varsta ta este o varsta a unei femei mature. Varsta nu conteaza, sunt relatii cu diferente si mai mari. Tu esti cea care ceri diferenta asta de varsta, el fiind ceva mai in varsta, iti poate oferi ceea ce isi doreste o femeie de la un barbat apropiat de varsta ei, nu exista. Numai la o diferenta de varsta mai mare poti gasi alint, romantism, siguranta, te simti printesa din castel. De ce? Te simti a lui printesa protejata de toate relele. De ce? Ptr k chiar asta simte, esti mai tanara, esti ceea ce un barbat matur vrea. El te vede diferit de 1 de seama ta. Eu zic sa nu pui la suflet gura lumii. SUCCES. | ||
SWSO Postat pe 6 Ianuarie 2010 01:17 |
||
nu conteaza varsta,iubeste,traieste,si iar iubeste | ||
lauragiogu Postat pe 6 Ianuarie 2010 05:53 |
||
Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde. Guy de Maupassant |
||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 06:14 |
||
gaseste-ti unul de varsta ta.acum totul poate fi roz.poate ii convingi si pe parintii tai sa il accepte.dar cea care va suferi mai tarziu vei fi tu.sotul meu e cu 13 ani mai in varsta.iti spun din proprie experienta.fiecare varsta cu frumusetea ei.ramaneti prieteni.nu te indragosti. | ||
cannan Postat pe 6 Ianuarie 2010 07:30 |
||
Daca diferenta de varsta nu este mare nu conteaza . Daca diferenta de varsta e mare aceasta are o tot mai mare importanta cu cat trec anii | ||
cornelia_leia Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:19 |
||
inca mai cautam raspuns la intrebare?Conteaza sau nu conteaza varsta in dragoste o simti pe propia piele.Dar cu siguranta e mai bine ca EL sa fie mai tanar!!! | ||
marianela Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:31 |
||
scuze pt greseala gramaticala.Mi-a scapat.Nu facem subiect din asta | ||
marianela Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:34 |
||
calma, calma! | ||
garbo_C Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:46 |
||
ioi.alfredo. | ||
nazirra Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:53 |
||
De la: garbo077115, la data 2010-01-06 11:31:50inca mai cautam raspuns la intrebare?Conteaza sau nu conteaza varsta in dragoste o simti pe propia piele.Dar cu siguranta e mai bine ca EL sa fie mai tanar!!! cand el e mai tanar nu-ti creaza un sentiment de nesiguranta??? |
||
laponaenigel Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:59 |
||
esti majora!!!!!!decizia iti apartine!!!!!!bafta multa!!!!!!!!! | ||
garbo017178 Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:14 |
||
INTREBAREA ACEASTA TREBUIE SA TI-O PUI TU SI TOT TU SA-TI DAI RASPUNSUL DEOARECE NUMAI TU STI CE VREI CE AI IN INIMA SI IN SUFLETUL TAU.INTRADEVAR IUBIREA NU ARE VRASTA DAR CU TIMPUL IUBIREA VA DISPPARE SI VA APARE DRAGOSTEA DE PERSOANA PE CARE AI IUBITO SI VEI VEDEA CA ACEASTA PERSOANA PE CARE AI IUBITO NUI MAI IN CONCORDANTA CU NEVOILE SIPLACERILE PE CARE TU LE SIMTI LA VRISTA TA. | ||
garbo088944siminica Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:53 |
||
frumos spus..:) | ||
kisoy Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:31 |
||
cine vrea sex sa isi ia unu' tanar/ cine vrea sex sa isi ia una de 30-35 ani ..hehe.. cine vrea un prieten/prietena cu adevarat sa mai astepte sa treaca testul timpului ca la tinerete sunt multe de visat si multa samantza de imprashtiat ...poate nu ar fi rau sa avem amantzi si amante ...ar fi mai bine sa nu se shtie -asta nu inseamna sa neglijam persoana cu care suntem "oficial" ...care se baga la asha viatza periculoasa? | ||
andalexkor Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:38 |
||
asta-i solutia ta ? amanti si amante ? ce scara a valorilor ai tu ? rectific : ai o scara de valori ? |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:42 |
||
are, da' numa scara...valori, mai putin | ||
zambila Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:45 |
||
mdea...cateodata imi pare ca ori eu sunt o inadaptata la timpurile de le traim, ori ca oamenii s-au transformat in ceva ce nu imi place si nu pot intelege | ||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:47 |
||
las' ca te adaptezi tu v-am lasat, fetelor! |
||
zambila Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:50 |
||
nu sunt tocmai de acord..daca Columbeanu are conturi grase in banca si pentru asta cel mai probabil Moni s-a casatorit cu el, atunci asta il si diferentiaza pe prietenul meu de el.. prin urmare si relatiile noastre sunt diferite.. Barbatul despre care vorbesc, e drept ca isi permite si el o viata mai decenta, o calatorie (de conturi nu stiu nimic si pina ce nu am treaba cu asta) etc, insa nu e un magnat.. Arata extrem de bine fizic, un corp bine lucrat la sala, facind tenis, fost jucator de rugbby, duce un stil de viata ordonat si sanatos, ceea ce mie in mare parte imi lipseste.. In plus si in pat e foarte bun.. |
||
kisoy Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:52 |
||
pai mai exista o scara a valorilor unde? ziiii Anouk si mie, ca ma lupt de ceva timp sa o gasesc | ||
ladyDY Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:06 |
||
Draga mea, urmeaza-ti instinctele. Eu iti vorbesc din experienta. Am 32 de ani si o relatie de aproape 6 ani cu un barbat de 50 de ani care de altfel nu-si arata varsta si este mult mai "capabil" din toate punctele de vedere decat alti barbati mult mai tineri.Relatia merge f bine si sper sa merga asa cat mai mult. | ||
Hellen_G Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:06 |
||
Traieste momentul... | ||
garbo074762 Postat pe 6 Ianuarie 2010 19:58 |
||
Draga mea, citesc cu mare interes subiectul, e greu sa-ti dai cu presupusul in astfel de subiecte..., dar eu spun sa iti iei timp, chiar daca iti place tipul enorm de mult, ai 25 de ani, deci tot timpul din lume..... Raman la parerea ca barbatii nu sunt suficient de maturi niciodata, dar oricum la 40 de ani, sunt ceva mai mult decat unul de varsta ta.. Si eu iubesc un barbat cu 12 ani mai mare decat mine si tocmai asta m-a atras la el, intelepciunea varstei de 48 ani... Bafta multa si pupici! |
||
garbo090045_SARA Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:19 |
||
sa vedeti voi intelepciunea varstei,cand varsta isi va spune in sfarsit cuvantul,si veti pica (cei mai tineri)victimele TOANELOR BATRANETII.. in rest..iubiti-va ... |
||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hey | 33 | De la: garbo260411 16 Mai 2012 18:39 |
Ce parere ave tzi despre coffieshopurile din Romania??? | 75 | De la: AdelinaIK 3 Ianuarie 2010 22:09 |
Implanturi gambe | 7 | De la: garbo_406583 15 Mai 2015 14:36 |
|
||
egalitatea dintre barbati si femei | 867 | De la: sophia 18 Aprilie 2010 22:17 |
off | 2 | De la: pik_nik 6 Iulie 2009 09:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară