Lilo, zici ca sunt doar toanele batranetii?... Ai intalnit vreodata un partener cu care sa simti ca "ganditi" aproape la fel?... Eu zic ca asta nu tine de toane, ci de modul de gandi... Seara frumoasa! |
||
garbo090045_SARA Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:31 |
||
---|---|---|
045..da...gandesc doi oameni la fel pana trece vraja...si ramane viata in proza sory..dar nimik nu-i vesnik..sa-ti amintesti cand vine momentul... pana atunci zburati pe aripile iluziei |
||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:34 |
||
Da, conteaza....!!!!...ENORM....poate, un an sau doi nu-ti vei da saeama...Important pentru el acuma, esti tu si numai tu...e langa tine atat cat trebuie sa te subjuge total. Am trait acceasi poveste cu 15 ani in urma..diferenta de varsta este..si in prezent de 20 ani...Ca si tine, aveam 25 ani. Singurul obstacol pe care il aveam erau parintii mei care nu stiau de aceasta diferenta de varsta.In prezent avem o fetita foarte reusita..sti parca totul se contrazice pe sine...la viata ma refer...dar viata mea a fost un tavalug..stiu foarte bine la ce ma refer. Inchizi relatiile cu prietenii, chiar si cu familia..devine mofturos, plictisit, intr-un cuvant : numai el exista . nu gasesti aspectele comune dintre voi cam pe nicaieri...Daca faci concesii...le vei face tot timpul. Simplificand...gandest-te...ca eu am trait clipa de atunci ..iar acum plang....M. Toate sfaturile, stiu, sant de prisos...chiar la varsta asta...cand ar trebui sa discernem altfel lucrurile...sa analizam, sa nu ne aruncam... Sfatul meu...o necunoscuta...daca ai avut curaj sa ceri parerea pe forum...poti sa si alegi....viata ta..sau a altuia..!!!! |
||
|
||
garbo017254 Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:46 |
||
mi-e rau...tu ce esti mama ? fata sau baiat ? ca m-ai confuzat de-a binelea | ||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:48 |
||
Eu zic ca nu conteaza varsta, important e ceea ce se afla intre cei doi. Dar revin si eu cu o intrebare aici: fiind situatia prezentata a celor doi, cu diferenta de varsta, e important daca unul din parteneri are studii superioare si celalalt studii profesionale? Multumesc | ||
nicolina Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:39 |
||
614, daca cei doi nu sunt pe aceeasi lungime de unda intelectual, e bai...vorbesc amandoi si se-nteleg separat nu-s importante atat studiile ci nivelul intelectual si de cultura altfel, unu' o sa povesteasca de sinergia faptelor si meandrele concretului si celalalt despre cat e kilu de rosii, parerea mea |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:44 |
||
sa stii ca acelasi lucru te pot intreba si eu pe tine: PE CE LUME TRAIESTI? asta e realitatea vietii in care traiem, iar daca tu crezi inca in toate cele sfinte ,da-mi voie sa iti spun ca s-au dus demult. fiecare isi face viata asa cum vrea. nu spun ca imi e tocmai usor pt ca trebuie sa ma descurc cam singuradar nu ma plang, iar in ceea ce privesc banii, sa stii ca orice om are o limita pt ca nu poti trai atata timp cu un om si sa faci si un copil doar pt bani. nu ma cunosti si despre oamenii pe care nu-i cunosti ferestete sa tragi concluzii gresite. e doar o alta fata a vietii din care reiese o alta poveste. doar atat. | ||
garbo076675 Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:01 |
||
mesajul era pt tine GWHY | ||
garbo076675 Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:05 |
||
Se spune ca dragostea e oarba.. Sint cazuri cand diferenta nu conteaza , conteaza ceea ce simti si ceea ce ai in suflet. Ai varsta pe care o simti , eu am o relatie de 4 ani jumte cu un barbat ....mai mic decat mine cu 8 ani, imi e bine cu el . Iar el se simte mandru la bratul meu ...nu sint infatuata dar asa e ...si mai sint si comentariile celor din jur care ma fac sa ma impaunez... Conteaza foarte mult comunicarea si intelegerea. Am avut si eu, de ce sa nu recunosc, la inceputul relatiei noastre anumite complexe , dar timpul mi-a demonstrat ca nu e cazul sa le mai am ...si uite asa am ajuns la concluzia: TRAIESTE CLIPA SI LEAG-O DE URMATOAREA...... |
||
chrystal_10 Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:39 |
||
e oarba si ce conteaza e ea, dragostea! nu varstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:47 |
||
Eu am 18 ani, iar prietenul meu are 24 de ani. A fost dragoste la prima vedere. Ba nu. La a doua vedere, pt ca prima data era..un alt strain in oras si atat. Eu prefer relatiile stabile si chiar imi este foarte bine. | ||
garbo072178 Postat pe 7 Ianuarie 2010 06:32 |
||
Varsta nu conteaza...asta e clar,dar totusi...Ce sti despre EL? | ||
funky_crissyx Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:07 |
||
De la: nicolina, la data 2010-01-06 22:39:57Eu zic ca nu conteaza varsta, important e ceea ce se afla intre cei doi. Dar revin si eu cu o intrebare aici: fiind situatia prezentata a celor doi, cu diferenta de varsta, e important daca unul din parteneri are studii superioare si celalalt studii profesionale? Multumesc ...tareeeeeeeeee am si eu o intrebare conteaza daca unul dintre parteneri are parul blond si celalalt roscat? |
||
andalexkor Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:26 |
||
buna! e frumos sa ai parte de o relatie cu un tip care dupa varsta...ar parea mult mai matur decat tine.suna fff tentant...mai ales ca el a trecut de anumite experiente si experimentari...de-a lunugul frumoasei sale varste. totusi..eu as fii cu bagare de seama ..dc as fii in locul tau.. sa nu fie o iluzie amagitoare.el stie cum sa te ia...si poate sa iti ofere ceea ce un tip de varsta ta nu prea are cum..mai ales in ziua de azi.concluzia mea este sa fii fff atenta..poate fi un don juan...care la vremea lui nu a fost in stare sa cucereasca gagici din generatia sa...sau..poate sa fie intr-adevar marea ta iubire. nu vei stii decat dc vei experimenta. sfatul meu este..sa nu stai in relatie mai mult de 2-3 ani..maxim..pt ca varsta ta trece si poti sa fii cu un gust amar cand te trezesti ca ti-a furat aceasta relatie cei mai frumosi ani din viata. iti spun toate astea pt ca si eu..la 22 ani m-am indragostit de un barbat cu 21 ani mai in varsta decat mine..toti cei ce imi dadeau sfaturi sa il las ca imi trece tineretia...erau pt mine pers care nu inteleg marea mea dragoste...in fine..relatia mea s-a terminat pt ca omu mai ducea in paralel o rel si nici una nu am banuit ani la rand..pt ca se comporta ideal cu fiecare in parte..ne ducea in excursii..ne iubea pe fiecare...pana am aflat una de alta si l-am parasit amandoua iar el si-a luat traista de cuceritor si a plecat acolo unde i s-a deschis o alta usa...deci..atentie cu cei peste 40 ani..dc tu esti o mititica de 25. pa pa..so succes | ||
job77 Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:14 |
||
am si io'ntrebare: conteaza dragostea'n dragoste?? oaaaaaaaaaare?? | ||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:30 |
||
Nici gand sa am o senzatie de nesiguranta...Mi-a fost iubit timp de 14 ani pana ce mi-au crescut fetele(au devenit majore),apoi i-am devenit sotie!!! Sunt sotia lui doar de un an...dar ar fi avut timp sa renunte la mine in cei 14.N-a fost asa.Eu am avut noroc!!!CAt va dura??? |
||
marianela Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:44 |
||
Stii ce ma uimeste pe mine?!Faptul ca majoritatea se uita cu teama la viitor...si uita de prezent,ceea ce-i vor face sa nu traiasca nici prezentul si nici viitorul!Important este ce se intampla acum,nu stim ce va fi maine,de unde stim ce va fi peste 10,20,30 de ani?Are cineva vre-o garantie,ce si cum va fi?Nu.Si atunci de ce toti se tem de viitor?!Plus ca se generalizeaza foarte mult.Si eu am 30 de ani si partenerul meu de este viata are 53 de ani.De asta nu suntem impreuna de 8 ani si n-avem noi 2 copii!Deci,este mai mare decat mine cu 23 de ani si ce-i cu asta?!Traiesc atat cat se poate,dar stiu ca am trait,nu am privit,si nu am presupus.In orice relatie,fie ea de orice fel,iti asumi un risc.La randul ei si ea va trebuie sa riste.In orice relatie faci compromisuri,nu?Deci... si ea va trebuii sa faca indiferent ce varsta are partenerul.Atunci de ce sa ne dam cu presupusul?!Parca se marita maine...poate nici nu vor ajunge la altar,lasati fata in pace si nu o mai influentati cu tot felul de experiente nereusite sau presupuneri care nu-si au rostul,cel putin in momentul de fata.Iar tu draga mea care ai postat mesajul,gandeste ca tu traiesti acum,nu maine si nici peste 10 ani,doar acum. | ||
val1979 Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:01 |
||
Poate pentru simplul motiv ca prezentul nu exista? Mai bine zis, e doar o insiruire de crampeie de "viitor"? "prezentul" dureaza o fractiune de secunda pentru a lasa loc "viitorului".... transformat succesiv, pentru o clipa, in prezent...pe urma se duce in trecut, de zici ca nici nu a fost. Nu ati inteles nimic din polologhia asta, asa-i? |
||
ready_vivus Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:05 |
||
...bine zis val... | ||
rodyk Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:07 |
||
ba da, brother...chiar am inteles, nu stiu de altii, da' ai fo' in gand cu mine... ce-i cu tine, mama ? ai de-astea existentiale, vaz... |
||
Anouk Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:33 |
||
Draga mea, parereamea ca nu varsta conteaza daca simti ca e omul potrivit nu-l scapa din mina degeaba e tinar si frumos si te bate si te insala eu iti spun foarte sincer acuma tu sti ce simti pt el,parinti tai se vor obisnii cu ideea.Ati doresc sa fi fericita!!!! | ||
garbo061190 Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:50 |
||
pai intre o ciorba de crap si un rasol de peste alb, eu zic ca, conteaza varsta una este sa ai o relatie cu un barbat de 5 hai 7-8 ani,iar alta de 10- 20-25 de ani s-au oare baniii dar dupa 65-70? oau |
||
ladyDY Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:56 |
||
nush fetitza...io-s maritata la popa cu unu' mai tanar decat mine cu 20 de ani, si vaz ca nu conteaza...de varsta zic... da' io-s pedofila, de-aia nu se pune... |
||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:18 |
||
anous draga, eu am zis pe la alta casa ca, nu am det cu paru ca depinde de barbat cum este de indemanatic sa-si mentina tanara si frumosa nevasta .... | ||
ladyDY Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:59 |
||
Merci job si val, si celorlalti.. Fiecare parere conteaza..in sensul ca pot ca ma ajuta sa privesc totul prin prisme diferite.. ceea ce mi se pare bine. Prietena mea imi zice sa nu imi fac iluzii, sa nu ma indragostesc de el si sa o iau ca pe o aventura mai degraba. Nu ca ar avea prejudecati, dar stiind totul ce si cum crede ca nu se merita. Mai ales ca datorita experientei stie cum sa ma ia si sa ma impresioneze. In acelasi timp nu simt nici o presiune din partea lui, imi zice adeseori ca sunt libera sa fac ce vreau si cum vreau. Si ca tot ce fac trebuie sa o fac mai intii pentru binele meu, si apoi sa ma gindesc la altii. Am postat mesjul pe forum nu pentru ca imi fac viata dupa parerile altora, ci imi este interesanta experienta altora. Chiar incerc sa nu imi pun foarte multe sperante si sa traiesc o relatie frumoasa pur si simplu. Si mama si sora stiu, nu sunt contra, dar mi-au zis sa fiu atenta, ca pentru el ar putea sa fie decit o aventura. Dar niciodata nu stii pina unde pot ajunge lucrurile, nu? Viata iti poate aduce surprize atunci cind te astepti mai putin. ;) Merci si bafta tuturor ;) |
||
kisoy Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:42 |
||
Deci,trase fiind concluziile,topic inchis Concluzia: In dragoste nu conteaza varsta,doar in casatorie,si asta doar in cazul celor nefericiti... |
||
Ariesh Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:59 |
||
am fost intr-o situatie aseamanatoare si din pacate dupa 5 ani de asa zisa iubire m-am ales cu o mare dezamagire.diferenta de varsta isi va spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu, gandire diferita, alte principii de viata, alte dorinte si vise.... |
||
ella_alyna Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:25 |
||
Cineva spunea ca prezentul nu conteaza,nu exista.Eu am spus asa:"Important este ce se intampla acum,nu stim ce va fi maine,de unde stim ce va fi peste 10,20,30 de ani?"Cand am spus viitor,la asta m-am referit.Si cum nu exista prezent?Aunci nu exista nici trecut,nu?In fine,eu nu vreau si nu sunt genul caruia ii place sa mearga in contradictoriu,mai ales cand nu este cazul.Fiecare are parerea lui si dreptul la replica.Asta este viziunea mea si am impartasit-o cu voi toti,asa cum ati facut si voi.In general,nu trebuie sa luam totul de bun,trebuie sa cernem ceea ce credem ca este bine ptr noi. | ||
val1979 Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:26 |
||
In dragoste nu conteaza varsta,conteaa omenia,tandretea,daruirea,respectulfata de partener,sa fiti impreuna si la bine si la greu.cnd ajungi in fata unor momente de rascruce cum ar i pierderea unui parinte sau o boala necrutatoare este important sa ai un om de caracter la capatai. |
||
monalisa064172 Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:15 |
||
DAL DRACU CA DACA ERA INVERS NICI NU SE UITA LA TINE !!!VA-TI PUS INTRABAREA CATE LUCRURI FAC FEMEILE PENTRU BARBATI DAR INVERS IA UITATI-VA IN JURUL VOSTRU!!!! UITATI-VA SI SPUNETI DECA VEDETI ............EA MAI MARE CU 20 DE ANI SI EL DE.......nu! dragele mele nu veti vedea pentru ca se gandesc foarte EXACT!!la binele lor propriu si foarte radical!!!!! |
||
ella_ella Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sall sunt nou aici asa ca va rog cv:p | 15 | De la: alina41 3 Ianuarie 2010 15:49 |
Despre medicii | 6 | De la: alinai03 22 Octombrie 2017 19:34 |
Un zambet frumos pentru viitoare mirese. | 1 | De la: ileana_damian 19 Octombrie 2011 13:11 |
|
||
Cum tratez acneea fara medicamente | 3 | De la: garbo_7980 12 Noiembrie 2013 13:22 |
epilare definitiva | 6 | De la: garbo_11140 26 Februarie 2013 16:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară