Conteaza varsta in dragoste?

ce-ai...524? tu nu citesti pe-aici? ca esti pe invers...
sora_ilsi
Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:32
am citit mes tau, si mi am amintit de ce am trait si eu. intradevar, dc nu ai avut o rel cu o pers mai in virsta, nu poti sti ce se intimpla in sufletul unei femei indragostita de un barbat mai in virsta. cum am fost si eu, cum sunt si acum, chiar dc s-a terminat. asa cum ai scris si tu, el imi aducea linistea sufleteasca, ma regaseam alaturi de el,imi daruia afectiune cum nu am gasit la altcineva, puteam fi linga el tot ce imi doream, l-am iubit neconditionat, a fost si v-a ramine marea mea iubire. dar ............... acum daruieste tot ce mi-a dat mie unei alte femei.............. mai tinere ca mine.... si am stat alaturi de el 9 ani, l-am iubit neconditionat, l-am ridicat pe cel mai inalt piedestral, simteam ca ma iubeste la fel, dar din pacate a fost doar o iluzie. nu as recomanda nimanui o rel cu un barbat mai in virsta, in mod sigur nu stiu sa iubeasca, doar pe ei se iubesc!!! iar deceptia e mult mai mare dupa o astfel de rel!!!!!!!!!!! ma bucur ca ti-ai gasit linistea alaturi de un alt barbat!!! sper sa reusesc si eu!!!!
numai bine!!!!!!!!!!!
yustiii
Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:13
nu are nici o legatura cu varsta, believe me...tine de constructia lui, egoista, asta-i...
sora_ilsi
Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:17
draga mea,
eu am avut 27 ani cind am inceput rel cu el, care era cu 18 ani mai in virsta. a fost minunat, fantasctic, vroia o rel stabila, mi a daruit totul (asa credeam) linistea sufleteasaca, siguranta, maturitate, afectiune, a fost alaturi de mine in monetele dificile, m-a iubit cum nu am crezut ca poate iubi un barbat. a fost marea mea iubire. l-am iubit neconditionat.... dar dupa 9 ani a ales sa daruiasca altei femei mult mai tinere ca mine, tot ce mi-a daruit mie... ce sa ti mai spun??? mi-a zdrobit sufletul, mi-am pierdut linistea, si nu cred ca prea repede voi trece peste o asemenea trauma!!!!!!!! sper sa te ajute si sa te lumineze D-zeu ce sa faci, sa ti dea ginduri bune, sa nu ajungi unde am ajuns si eu, pt ca nu doresc nici unei alte femei sa treaca prin asa ceva!!!!!!!
ai grija de tine,
cu bine,
clau
yustiii
Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:22

Daca este dragoste,nu conteaza varsta...daca nu este dragoste conteaza totul !
garbo068041
Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:59
dar cum ar fii ca ea sa fie mai mare.. nu el.?
FLORESS
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:48
iar ne intoarcem la pedofilie?

anoooooouuuuuuuuk, help!
sora_ilsi
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:54
ilsi, vad...

301, iti zic io...ar fii foarte bine
Anouk
Postat pe 10 Ianuarie 2010 18:33
Cred ca cele mai bune sfaturi sunt si vor fi intotdeauna experienta ta proprie...Nu poti cere sfaturi in dragoste pentru ca nimeni nu poate simtii sau traii in locul tau.Personal am o relatie cu o femeie mai tanara decat mine cu 15ani.Ma consider un om foarte norocos sa am aceasta persoana langa mine si trebuie sa recunosc ca,in timp,barbatii mai "obosesc" un pic iar tocmai aceasta diferenta de varsta iti poate aduce inapoi curajul si jocurile dragostei.Sunt un barbat fericit si ne completam impreuna;vreau doar sa-ti marturisesc ca si noi am luptat ca sa fim impreuna si a meritat!
mirciulik78
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:50
Daca exista o dragoste adevarata este frumos.

Atentie dupa un timp va intervenii gelozia... va fi bine 10 ani- max. max. 15 ani... depinde de cum se pastreaza el ....

O sa sufere el, tu mai putin...

Parintii nu cred ca vor fi de acord... vor altceva mai bun pentru fiica lor....

manu1610
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:07
Acum cat inca este "tanar" poate nu poti observa diferenta de varsta, dar in timp nu numai ca o vei observa ,ci o vei simti. Am niste cunostinte de familie ea are 41 ani si el 64 sunt impreuna de 15 ani si crede-ma ca diferenta se simte. Dupa spusele ei s-a simtit dupa primii ani si cu cat a trecut timpul cu atat a fost mai greu. El are tabieturile lui,e morocanos ca orice batranel, din punct de vedere sexual nu iti mai spun (ea e nervoasa din orice) si acum ea spune ca regreta decizia luata atunci. La mijloc este si un copil de 15 ani si bineinteles banii.
Oricum decizia iti apartine, roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia buna.
Numai bine
lory_sallu
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:12
Bravo,bravo,de3ori bravo Garbo 72402,numai cei care au trait experienta pot sa-si dea cu parerea,nu conteaza virsta in dragoste, iubire intre un el si o ea inseamna a face dragoste, niciodata sex.Un barbat dupa 39,40ani stie sa-ti arate dragostea,daca stii sa i-o cistigi.Intr-o relatie trebuie sa existe dragoste sincera,intelegere si intimiditate reciproca.
garbo092735
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:22
DRAGILOR CUM MAI CEREM NOI RETETE SI NE DAM CU PAREREA SI INCERCAM SA FIM INTELIGENTI....CAND VREI PE CINEVA NU MAI CERI PAREREA NIMANUI PUR SI SIMPLU ESTI CU EL SAU EA .SANT MULTE CHESTII CARE CONTEAZA SI AFECTEAZA O RELATIE DA TREBUIE SA AI MATURITATEA SA O TRATEZI. MAI IN VARSTA?INTREABA EA?PAI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE DEJA IA PUS ETICHETA SINGURA .CE O SA FACA CU TABIETURILE UNUI OM IN VARSTA?
garbo074997
Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:32
io as vrea sa mai aflu ce e "intimiditatea reciproca", in rest...ma descurc
pik_nik
Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:42
Buna tuturor,dar ce te faci cind femeia are 40 si barbatul 28? Bani,case,masini,averi nimic din toate astea nu esxista.........................dra ceea ce exista si se simte e atractia sexuala,afectiva,emotionala si..ce e mai greu de inteles ,cu cit dau ei sa se desparta cu atit se atrag mai tare,deci constiind totodata de distanta dintre ei din toate punctele de vedere virsta,statutul,el fiind necasatorit niciodata ea fiind casatorita la rindul ei deci.........contrariile se atrag?Sa zicem ea arata bine,are 1,72 si 65kg, el la fel un tip atletica si bine facut are 1,82 .80kg dar.........peste ani in timp cit toate aceste calitati devin defecte?
garbo006071
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:57
deci, poti sa repeti?
sau mai bine, reformuleaza
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:13
interesanta tema...am stat si am citit aproape toate 34 de pagini cu zeci de pareri si concluzii si mi-am retrait oarecum o parte din o astfel de experienta care a durat 4 ani.Spre deosebire de initiatoarea acestei teme, eu am mers cu actiunea mai departe.Mi-am ignorat sfaturile parintilor,am plecat 1 an de acasa pt el,am indurat dezaprobarile oamenilor din jur suferind,doar pt ca-l aveam pe el dar...credeti-ma k nu a fost suficient.N-am apucat momentul in care diferenta de varsta dintre noi si-ar fi spus cuvantul si totusi ma bucur k n-am ajuns pana acolo,desi in unele situatii devenea vizibila,nu fizic cat psihic.Ne-am despartit pt k obosisem sa nu mai fiu EU,nu pt k imi impunea el,ci pt k renuntam eu singura la ceea ce facea o fata de varsta mea...Si totusi ne-am despartit iubindu-ne si a fost destul de greu...in cele mai grele momente ma gandesc la el si la usurita cu care alta data imi ridica moralul si parea totul, mult mai simplu decat vedeam eu la varsta mea frageda.Nu regret aceasta experienta,din contra,ma bucur k am avut-o la inceput de adolescenta,dar viata inseamna cu siguranta ceva mult mai complex decat ceea ce credeam eu pana acu 1 ani si jumatate.M-am intors in sanul familiei si parintii m-au iertat...crede-ma draga mea ca nimic nu se compara cu suferinta parintilor tai si cat de greu este, sa le recastigi increderea care ti-au daruit-o toata viata ta...Acum am o relatie cu un baiat apropiat varstei mele,avem destule divergente datorita exigentei mele si maturitatii pe care o caut la el,desi...mai are multe de invatat pana o sa fie ca "EL".Asta nu ma sperie...sper k impreuna sa reusim sa formam acel intreg si sa avem la final o casnicie reusita.Uneori imi pun intrebarea cum ar fi fost daca...dar zambetul omului de langa mine,gafele lui,tandretea lui,tineretea lui si nebunia specifica varstei noastre ma fac sa cred k asa e mai bn...Te pup si sper sa alegi cu ratiunea,pt tu ai o viata inainte sa mai iubesti si crede-ma k se poate.Traieste-ti momentul pt k poate sa fie unic,dar gandeste-te bine la viitorul tau si la implinirea ta,pt k ai multe etape de traversat k femeie in aceasta viata.
oana4me
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:48
micuta, da' desteapta....
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:51
dap.. si frumosa.. si devreme-acasa... la parinti...
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:02
iote...
zambilu'....
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:07
iasomico, lasa-ma sa savurez chestia aia cu "ne-am despartit iubindu-ne"... hollywood, nene, nu alta...
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:10
te las..mosneagule,stii ca sunt fata buna...se poate?

hai ca e misto...e talentata...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:13
mdea.. si subiectu' e nou-noutz....
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:17
RAUTACIOSULEEEEE!!!da hai k te iert k iti respect varsta...
oana4me
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:18
oo
cre' ca te-o injurat
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:19
kum sa ma-njure, bre?.. pe mine?...
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:21

am scris gresit, offff

deci, kred k
ce naiba, tre' sa invatam si noi lucruri noi, sa fim in trend
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:23
offf...diferenta asta intre generatii...e ca in dragoste...asta k sa nu ne abatem de la tematica...
oana4me
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:26
dap.. da' si mai nasoala este diferentza dintre sexe...
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:27
hmmmm...tot rautacios ramai,chiar dk sunt eu fata buna azi...eu zic sa-i elucidezi misterul lui garbo006071,k a ramas in dilema si nimeni nu i-a raspuns,bre,k na..esti mai cu experienta pe aici pe site
oana4me
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O noua metoda de a scapa de ochelarii 6 De la: garbo165385 21 August 2010 13:22
doamne cu amanti 31 De la: si_totusi 1 Ianuarie 2010 21:55
sani mari 52 De la: ovidiu42 10 Iulie 2009 21:34
Va rog, am nevoie de un sfat! 76 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 16:20
Cine stie ce inseamna lipofilingul?Vreau sa scap de cearcane! 2 De la: garbo_477815 27 August 2018 19:47
Setari Cookie-uri